Дядовата ръкавичка... продължение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дядовата ръкавичка... продължение
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3035 пъти
Здравейте отново, скъпи непознати...това не е нова история, но я отделям като такава, защото се надявам на едно ново начало :)

Искам само да изясня ( понеже в коментарите имаше и такива въпроси ), че живях у този мъж едва три месеца, а се съгласих да живея с него, защото увещанията, че скоро ще се отделим и заживеем като хората, и че ме обича повече от всичко, бяха дълги и искрени според мен:) Ходим цели четири години, аз бях на квартира и там се срещахме. Той реши, че след като сме завършили и сме се уредили на хубави работи, е време да заживеем заедно и да зарязвам тези квартири, покани ме първоначално в тях, докато намерим жилище на изплащане, което да не ни идва много тежко за бюджета.

Започнахме да търсим и да се свързваме с агенции, дори заради кризата изпадаха доста хубави оферти, но той винаги намираше оправдание. Може би беше прав, не трябваше да се избързва, а да се мисли. Но докато губеше времето си в мисли, аз живях, живях в тях, само за три месеца отслабнах със седем килограма, хубава диета нали ;)

Докато аз стоях сама в тях, те ме обиждаха и ме тъпчеха, дори нямат ключ на банята си заради доверието, което си имали... Не бих казала, че съм грозна, дори съм хубава, а приятелят на малката му сестра също живееше при нас и непрекъснато си намираше повод да ме "изненадва" уж без да иска в банята, беше ужасно, отвратително, некомфортно, помолих го поне 10 пъти да отидем временно на квартира, но извинението му беше да спестявам парите за новото ни евентуално жилище. ОХ, КАТО ЦЯЛО ОТВРАТИТЕЛЕН ЖИВОТ, А ПРЕДПОСТАВКАТА ЗА ЕДНА ДОБРА ВРЪЗКА, ЗАПОМНЕТЕ ОТ МЕН, Е САМОСТОЯТЕЛНОСТТА.
Обкръжението от други хора прави чувствата между вас да истинат. Ние дори нямахме кратки мигове на любов и страст, а всеки опит за секс трябваше да бъде тих или... прекъснат.

Така живях аз до миналата седмица, когато най-хладнокръвно стегнах багажа си, и когато излизах и 10 човека ме питаха "къде"(това всъщност се случва винаги, когато излизам да ме разпитват къде сама или къде двамата, сякаш аз им правя отчет), аз отвърнах, че заминавам на дълга почивка и не се знае кога ще се върна. Всичко насъбрано до момента избликваше в лудост, която показвах пред всеки и която ме правеше доста смела и дръзка и в отговорите ми към тях и в бъдещите ми действия... отидох временно при приятелка за два дни, започнах усърдно да търся квартира и намерих доста бързо, нали знаете който търси, намира...

Моят човек беше луднал, звънеше ми непрекъснато, не казвах къде съм, играех си на дете, на такова, на каквото си беше играл той до момента. Настаних се в новата си квартира, погрижих се за тялото си, краката, косата, разходих се гола един два пъти по коридора, направих си печено пиле, налях си чаша шампанско...прекарах във ваната дълги часове, изключих телефона си...Сложих любимите си пердета. Поех дълбоко пролетен въздух на терасата и почуствах свободата. Онази дългоочакваната!!!

Моят скъп любим се свърза с мен едва вчера, чак вчера включих телефона си, той дори беше ходил до майка ми в Пловдив да я разпитва къде съм:) поканих го в квартирата, правихме див секс, такъв какъвто не можеше да ни се случи през последните 3 месеца. Каза ми, че размислил и че се пренася при мен, не можел да живее без мен...
Реших, че е време да ми го докаже още на момента, той понеже беше пил и не беше с кола, извика такси, отиде в тях, взе си най-необходимото, и се върна при мен, до края на седмицата ще бъде пренесен целият му багаж... Познавам го, знам, че решението му не е прибързано, сам ми каза, че го е мислил и премислял, докато съм била с изключен телефон.

Ако има промяна, ще ви пиша пак :) Но силно се надявам това да е хепи енда на историята, в която много млади жени ще познаят себе си, но не всяка ще има дързостта да стегне багажа си. Не търпете да ви пренебрегват, мили жени, не позволявайте на никого да превзема личното ви пространстрво, имайте кухня, в която да се разполагате, хол, който да украсите, и спалня, в която да се отдадете на най-силните си интимни емоции, посрещайте мъжа си голи, провокирайте го, не се жалете, сега ви е времето. Заставайте дръзко зад позициите си, а мъжете, които не ви защитят, просто са слаби и нямат какво да правят с вас :) Обичайте се и осигурете пространство за това - кухня-където да показвате кулинарни умения, легло за любов и холче, където да пийвате биричката вечер с мъжа :)
Хайде късмет и успех на всички :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 5d7fa42be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Четох и първата част още мин седмица като я бупликува. радвам се искрено за теб, направо е като във филм с щастлив край. дано наистина той да направи това което е предприел, дано да го доведе до край. с изсторията си ми вдъхваш кураж и самоувереност да не позволявам и аз на мъжът до мен да забравя какво има до себе си!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3e71ccbb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Евала!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: ba0fee2334
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поздравления, чак ми е чудно как толкова бързо му дойде акъл, дано да си е извадил поуките. Иначе правилно казват, че любовта е компромиси, но всичко си има мярка. Много ми хареса и последният абзац на историята ти.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4a3b2e5f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво, момиче. Ето доказателство, че крутите мерки дават отлични резултати понякога. Пожелавам ти от тук насетне само щастливи мигове, много усмивки и продължавай да си все така решителна в живота.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: d276f2dfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И все пак винаги си имай едно наум. Успех! М28

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 942fcfae73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хаха, евала, мацка, много ме кефиш! Още от първата ти история ми хареса, ама сега тотално си го затапила. Фенка съм ти (:

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: d276f2dfc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прочетах и първата част :) Наистина интересна ситуация. Браво за куража, заслужаваш само поздравления. Но има и една поговорка... Вълка козината си мени ,но нрава - никога!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3781bfe1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имало значи и у нас жени, които не само знаят какво искат, но и имат смелостта да направят каквото трябва, за да го получат. Браво! Най-искрено "браво" на теб момиче!
Не знам къде си ги намирате тези приятели с прилепените мамички за тях, но явно успявате. Не разбрах само едно. Ти този човек искаш ли го или го прибра по навик. Въпросът ми е уместен, защото в първата част казваш, че той вече не е за теб нищо особено! Добре е преди да продължите с идилията, да изясниш поне на себе си отговора. Успех! Мъж 40

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: f21858a529
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хе хе мацка, кефиш! Радвам се че маминия златен се е осъзнал, дано да е трайно! А иначе разхождай се гола на воля :-)))

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: facb8d6c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Евалата мацка !!! Ти си пример за много други ! Давай все така ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker