Възможно ли е да ме обича,но въпреки това да ме обижда?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е да ме обича,но въпреки това да ме обижда?!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4157 пъти
Здравейте, имам сериозен приятел от дълго време. Но понякога имам чувтсвтото, че нещо не е добре. Държи се прекрасно, мило, прави много неща, съобразява се с мен и т. н.. но когато се ядоса става агресивен и избухлив.. обиждал ме е милиони пъти и след толкова време наистина се замислих върху това.. как може да обичаш някой и в същото време да го нареждаш, обиждаш и понякога да го блъскаш? Просто не знам... от най-милия се превръща в най-ужасния и то за секунди? ! Това нормално ли е... имам предвид да не би нещо да е болен.. Просто не го разбирам... Не ми е изневерявал до сега и знам, че иска сериозна връзка и може би за това още съм с него. Не знам дали ще успея да открия някой, който иска същите неща като мен. Знаете, че в днешно време мъжете търсят само секс, а ако решат да създадат сериозна връзка изневеряват... Както и да е, друг ми беше въпроса, вашите приятели как се държат с вас, някога обиждали ли са ви и възможно ли е въпреки това да ме обича ИСТИНСКИ? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: bdeffda1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля! Не могa дa си предстaвя дa ме обиждa, блъскa и aз дa продължaвaм с него, кaквото и дa ми говори след товa. Дa речем, че един път се случи, следвa сериозен рaзговор и aко след него се повтори... НЕ! Aми след време, когaто сте семейство и зaпочнaт сериозните предизвикaтелствa, проблеми, децa, сиво ежедневие, тогaвa съвсем ще " врътне". Зa мен основaтa нa всякa връзкa сa - взaимно увaжение и доверие. Нямa ли ги тях, всичко остaнaло се пропуквa, дa не говорим, че сa несъвместими любовтa/ обичтa и подобно поведение. Кaкви сa тия глупости, че нямa дa нaмерил мъж с подобни нaмерения и рaзбирaне зa връзкa. Ти aко гледaш нa него, кaто нa единствен, му дaвaш още повече свободa дa се държи тaкa. Кaкто сред жените, тaкa и сред мъжете имa от всичко, от aбсолютния боклук, до съкровището, което всички откривaме, aко се нaучим дa отделяме боклукa. Никой увaжaвaщ себе си човек, не би допуснaл подобни около себе си, всеки увaжaвaщ себе си човек, привличa подобни, просто зaщото от пръв поглед знaе кaкво имa срещу себе си, a и дa допусне грешкa, " реже" при първите симптоми/ прояви нa неувaжение.
Лично aз, не бих приелa товa зa любов/ обич, пък дори и дa е неговият нaчин дa обичa, не е моят. Мъже много! Помисли си кaквоискa дa бъде след 5-10 год. тaкъв ли трябвa дa бъде бъдещият ти съпруг и бaщa нa децaтa ти. Aко отговорът ти е дa- вземaш съзнaтелно решение и си търпиш последствиятa!
Успех и умнaтa!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0b6670e118
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Не, не е възможно. Когато обичаш някого, не се опитваш да го нараниш. Ти се самонавиваш, че така или иначе друг няма да намериш, а с този не е чааак толкова лошо... но недей, просто бягай, докато не е започнал и физически да ти посяга, това блъскане точно натам води. Не ставай поредната жертва, която стои при насилника си от страх, че друг няма да я поиска.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 78b0f5d853
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Да, възможно е. Принципно има много такива хора. Като се ядосат стават неузнаваеми, после съжаляват за изреченото. Това не означава непременно, че не те обича. Но пък знае ли човек.. Най-добре говори с него, обясни му как се чувстваш и, че го приемаш като липса на любов и уважение, но така му го кажи, че да си има едно наум вече.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5083d7142e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля,че те обича...вече поне. Ако наистина връзката ви е сериозна и дългогодишна- той ти е свикнал и те нарича с всякакви имена, и едва ли вече има чувства към теб. Мъжете като него не стигат далеч. Започва се с обиди, честа употреба на алкохол, а после и побой над жената, като че ли е някаква робиня. На твое място не бих била повече с него. Виждам го след време точно като мъжете, които описах.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d53570af43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм от мъжете, които понякога палят бързо, но колкото и да съм бил афектиран, никога не съм си позволявал да обидя жена си, макар че сме заедно доста год.

И знаеш ли защо? Защото колкото и да съм ядосан за момента и да съм неадекватен от ярост, дълбоко в себе си пак усещам обичта си към нея, която не ми позволява да я обидя. Макар че е имало случаи, в които си го е заслужавала (както и такива, в които аз съм преувеличавал), но има нещо в мен, което винаги ме спира.

Обич ще да е. И само като я погледна какво мило излъчване има и ми минава толкова бързо, колкото и съм се ядосал и пак сме си добре. Признавам, че имам труден характер, но и тя знае как да ме разоръжи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fa2548a463
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ами ти как мислиш, сама си отговори дали някой, който те обича, ще се държи по такъв начин.

Питаш дали това е нормално? Не, не е. Не само във връзка, изобщо е ненормално такова отношение на човек към човек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7be0d550e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Възможно е, колкото и налудничаво да звучи. Но зависи и какви са обидите де. Аз имах сериозна връзка 4 г. с един човек и той като се ядосаше ме обиждаше, но не по най-грубия начин, най-вече с "луда", което ме побъркваше. Оставих го и това беше една от причините да го оставя. Сега-8г. след раздялата ми призна, че все още ме обича и че никога не е спирал /това разбрах и от приятелите му/. В погледа му се виждаше колко съжалява и че вече е пораснал и е осъзнал как се е държал като глупак, но уви...хората оценяват човека до себе си чак когато го загубят и вече е късно...
Много е болезнено някой да те обижда и в същото време да ти казва, че те обича. Чувстваш се като парцал и се замисляш върху обидите му...пада ти самочувствието...
Пробвай да се държиш като него-обиждай го и ти. Но помни, че не са и нужни думи, за да те обиди някой. Може и с безразличие...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: df9d19a8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И да те обича ти защо се унижаваш да търпиш такова отношение само в името на това как нямало да намериш друг с твойте интереси-ами търпи си униженията мила,аз такива ги режа на секундата-всеки да си знае мястото

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d89a0f1ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Според мен е възможно. Аз съм нагрубявал майка си в яда си, но въпреки това я обичам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 465c9053af
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм дете на такива родители. Баща ми много обича майка ми, винаги се е грижил за нас, но е много избухлив. Иска всичко да е под контрол и понеже майка ми е по-своенравна се пораждат много скандали и аз ги преживявам страшно много. Майка ми почна да го намразва и не знам.. Съветвам те за доброто на бъдещето ти дете да продължиш без приятеля си..

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b0d36529e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И аз като теб се бях вкопчила в един подобен тип. Търпях обиди, унижения, пренебрегване само и само да не съм сама. Знаех, че не е нормална такава връзка.
В крайна сметка го оставих и след време срещнах друг.
Но все още си задавам въпроса онзи предишният обичаше ли ме. Защото аз самата, когато обичам някого, го уважавам, зачитам, съобразявам се.
И затова, когато превръщам лентата назад, и премислям миналото - отговорът ми е: не, никога не ме е обичал.
Боли да го осъзнаеш - в началото, но постепенно с времето болката изчезва.
Като човек, минал по подобен път, те съветвам - ако чувстваш, че нещо не е наред, не е нормално, приключвай тази връзка. Колкото повече време минава, толкова повече ще страдаш после.
Знам, че не е приятно да си сама, да ходиш по срещи и т. н. Но явно и през това трябва да минем.
И си мисля - може би е късмет, че първо попадаме на кофти типове, за да оценим точния човек по-късно. Някои първо откриват точния, но неуспявайки да го оценят навреме, го губят и попадат на кофтите типове. И после съжаляват, но вече е късно.

Успех!
:)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d171c49970
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Обича те, и то много. Ако беше нещо друго, просто нямаше да ти обърне внимание, а всички знаем, че ЛЮБОВТА е зависимост, която генерира различни чувства в зависимост от ситуацията. Така, че замисли се ти с какво го предизвикваш, за да се държи по този начин... може би ти не му отвръщаш на чувствата. А що се отнася до агресията... мъж, който не е агресивен не е сто процентов мъж-искам да кажа, че агресията е присъща за мъжете. А и факта че изпитва агресия значи, че психически е наред. Човек, който не изпитва различни психически състояния, значи не е наред с психиката, разбира се ако не се стига до крайности. Това е моето мнение, искрено се надявам да ти помогне да вземеш правилно решение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 29 дни
hash: bdee5a8ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Разбира се, че те обича и то много. Да обидиш някого е привилегия на изключителния човек, човек който е честен и не се числи към стадото от лицемери. Този, който не те обижда просто не те обича.
Направете си деца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker