Скъсахме с приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Скъсахме с приятелката ми
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2669 пъти
Имам връзка с едно момиче от почти година. Като цяло много я ценя, защото не ме лъже и използва, не ми е изневерявала, знам и цялата история и всичките мъже в живота и знам всичко за нея общо взето на по 23 години сме и двамата. Като цяло съм адски претенциозен и въпреки всичко все си намирам причини да се заяждам... не това ми е темата на текста, но беше руса с обеца на веждата, на устата.. сега не е руса, маха си обецата и просто от време на време проявявам капризи, че не е същата, а не че искам друга и тя се засяга да съм си намерил руса тогава не знам си какво и прочие.

Има голямо привличане между нас, с никое момиче не съм изпитвал това неща, а и да отбележа, че ми е първата сериозна връзка и като цяло изпитвам влюбване за 2-ри път в живота ми и обичам така за първи път, но нищо не си премълчавам.

С всичките й добри качества има и някой негативни.

Пуснах темата защото последния ни скандал беше много неприятен на прибиране от морето.

Наваля ни страхотен дъжд и в колата бяхме 4 човека, тя се уви в някакви мокри кърпи, а останалите се преоблекохме и нямахме проблеми по пътя. Започна едно недоволстване от самото начало, отделно на това, че момичето и момчето, които са с нас ги мрази, защото това момче преспа с нейна приятелка и я изостави, а бяха тръгнали уж сериозно за сметка на това момиче в колата ни и през цялото време беше адски лошо пътуване. Заяждане за най-малкото защо спираме, защо ядем и прочие. Онова момиче искаше да пуши цигара, моята приятелка не даде и слязоха и пушиха на вън на дъжда. Аз се смених с това другото момче на шофьорското място, че ми стана лошо и вдигнах кръвно от това напрежение, нашата продължи да се кара и с него докато кара и аз постоянно взимах страната на онова момиче и на момчето, защото исках да спре да се разправя с хората, на дълъг път с 150 км в час не е това начина да покажеш недоволството си. Последното спиране беше 50 км преди София, аз слязох да почина, а онова момиче запали цигара в колата и моята приятелка слезна й каза веднага да слиза от колата, онази не пожела след това моята приятелка се качи зад волана и даваше газ на място, аз се уплаших да не тръгне, отидох при нея, изкарах я и ми беше паднало пердето, ударих й един шамар и я бутнах и падна по гръб на тревата, за което имам вина, но не можех да се контролирам, от там тя изпадна в някакво неконтролируемо състояние и удари моя приятел с юмрук, който й пречеше за куфара и той я шляпна леко, мен започна да ме рита с коляно в слабините и започна да бяга по магистралата в локалното, а и там прелитаха коли от време на време, бягаше с багажа нагоре и не искаше да се качи в колата. Всичко опитах за да я помиря и да се качи, но безузспешно, хапа ме, драска ме, рита ме и накрая се прибра с един полицаи.

Сега скъсахме. Първия който я махна от връзки в ФБ бях аз, след това тя ме изтри, блокира и прочие и вече уж не иска нищо да има между нас, но снощи ми каза какви са нейните условия. Условията са й да изтрия този мой приятел от ФБ, да не общувам с него и т. н., аз не мога да стана за смях на всички и тя да ме контролира така. Мога да намаля излизанията си с него и контактите си като цяло, което й обещах, но не да го изтрия и той да каже на другите и като живеем на 2 км, не мога да прекратя завинаги приятелството си с него. Вече не знам с това момиче какво да правя. Хем я искам, хем я обичам, но не мога и толкова да й клекна.

Какво да правя. Като цяло и тя изпада в моменти на лудост, онова момче ме съветва да я оставя, тя ми вика, че той завиждал, нещо тези дразги и неща не ми понасят, аз не съм толкова конфликтен, като нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 36890f67ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е трябвало да я удряш ! Ако я обичаш й се извини и й каже,че една връзка не се гради с ултиматоми,а с компромиси.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b6d07de14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гледай си приятелката пич и направи както тя иска, защото виждам, че и ти го искаш. Не слушай акъла на приятели, защото те си имат свой живот и им е много лесно дават акъли и после да се залепят до дупето на приятелката си, а ти да подсмърчаш сам. Няма да се унижиш чак толкова, хайде не бой се. На нея хубаво ли й е било да биеш пред всички, че оня и той е ударил, а ти защо позволи? Махай го от приятели във Facebook и си оправяй нещата с момичето. Ще останеш сам иначе и горко ще съжаляваш

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 72dcf067e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Позволил си си да я унижиш пред други хора. Позволил си други хора да я унижат. Така наречените ти приятели я обиждат И ти не реагираш да я защитиш ?!?!
Къв мъж си, бе или си лукова глава?
И твърдиш, че я обичаш.
Да ти имам и обичането ...
И за чий ходите на море с хора, които са й неприятни.
Ти как би се почувствал в подробно ситуация? С бившата,която ти е изневерила и новия й, който те провокира всячески.
Защото от историята става ясно, че другото момиче е провокирало приятелката ти.
Евала на приятелката ти, че е излязла с достойнство от тая гнусна ситуация.
А ти, ако беше мъж на място, щеше да разкараш така нареченият ти приятел и неговата ....., дори без момичето да го иска.
Моето мнение е, че не си достоен за нея. Не я заслужаваш! И определено НЕ Я обичаш!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c722fcf389
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре се посмях в частта с магистралата :D Моите наблюдения от написаното са, че приятелката ти е една разглезена лигла и всичко трябва да е по нейния начин. Колкото до теб... влюбен загубен си както се казва, някой ден ще се осъзнаеш и ще погледнеш нещата по друг начин.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7dffc46d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Според мен я остави

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a08debba17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тази е вещица, пич! Дори луда, не се занимавай и минута повече!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1bc3e076db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти трябва много да се промениш, ако искаш да си с нея и да живееш много щастливо. Страхотно е, че имаш изобщо приятелка. Щом не иска да имаш контакт с тоя, го махни. Казвай й само мили думи и, че я обичаш. Смейте се на лудостта си в тъмнината. Заведи я една вечер в нощта и се почувствайте силни. Ако почувствате и двамата, че сте непобедими в мрака, тогава сте един за друг. Изпадайте заедно в трансове. Получавайте заедно пристъпи. Напрягайте мозъка си до краен предел. Гледайте филми на ужасите заедно. Слушайте Horrocore Rap.
Бъдете щастливи!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 945dcfc75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Тази е нервно болна, с нея семейство ли смяташ да създаваш, че да си губиш така времето? Такива жени налитат и на децата си, от собствен опит ти го казвам!
По-дибре без приятелка от с такава лигла, капризна недорасла! Представяш лимси какви претенции ще има като твоя жена, майка на децата ти, а като изригне другия път може да тръгне по магистрслата с бебето ти! ЗАБРАВИ за тази или постави условие да се лекува

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c83dec94b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Приятелката ти не си струва! Първо- тя не те уважава, второ- ти влошава здравето по пътя, трето- не проявява разбиране, четвърто- опитва се да те скара с приятелите ти ... ... ... Недей да ставаш за смях пред приятелите ти заради нея. Откъде знаеш дали утре няма да те зареже въпреки всичко и да се изгаври с теб?!? Ти си мъжа! Ти си прав! Тя греши! Така че се стегни! В случая ти можеш да поставяш условия, а не тя. Не ти си се държал като ревнива 10 годишна разглезена хлапачка!

момиче 17г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 439c9e3f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна със номер 4,5,6 и 8. Но съм съгласна и с другите, че си я унижил по такъв ужасен начин. Решението не зависи от нас, а от теб.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4504920994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Съвета ми е да си купиш маратонки и да бягаш далеч без да се обръщаш!
М 21

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b5e39bc344
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прочетох историята. Ок, мацката явно не е добре с нервите и реакцията и е била много крайна.

Обаче, умът ми не побира, защо си решил да отидете на почивка при това с една кола, с гадже което и е изневерило и я е изоставило и въпросната приятелка, с която и е изневерило. Вкарал си я в крещяща за проблеми ситуация и повярвай ми, ако от страна на двамата е имало провокации, това е достатъчно да изкара повечето нормални жени от кожата им - ти как би се чувствал на нейно място?
В аналогична ситуация много мъже на нейно място също биха избушили. Изобщо как можеш да причиниш това на човек, когото твърдиш, че обичаш? Това е до елементарно съобразяване. Пич, ти въобще помисли ли, как тя ще се почувства? Подбрал си да ви прави компания човек, за когото тя знае, че те настройва срещу нея и за капак и "приятелката", заради която я е оставил. Теб изобщо не ти пука за нея и за чувствата и, по-добре я остави на мира, може да намери някой който я обича и цени.

Да не говорим за публичния бой и унижението - естествено, че няма да иска след това да се качи пак при вас. Евала че е имала достойнството да не го направи. Не знам изобщо, как тази жена иска да се сдобрите. Моля те, не и го причинявай, не държиш на нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c942a16742
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   благодаря за съветите, много са разнородни, но сърцето си знае своето, пак се сдобрихме и всеки знае грешките си, осъзна ги и тя, колкото и трудно да пада по гръб (зодия овен е), и да си признава грешките, аз си признах моите. Моята грешка беше, че я бутнах (не съм я удрял), а онзи моя приятел също не я удрял, тя го удари и той я оскуба, тогава всички вече бяхме вдигнали нервите и аз не бих я защитил не от страх, а от това, че не бе права в случая, а и в случая той не я е удрял със сила, нито пък аз. Относно чувствата, влюбен и загубен, да възможно е да е така. Нагледал съм се на какви ли не връзки на приятели и хора, или са с някакви жени, които им завъртат главата и после ги нараняват, или ги използват по всякакви начини, или ги лъжат, аз до сега това нещо от моята приятелка не съм го видял, за това съм влюбен в нея, една лъжа би значила край, но до тук не се е случвало нито веднъж и въпреки изблиците й на ярост, когато някой я провокира и несдържаното поведение, аз изтъквам точно тези плюсове, че не ме използва и лъже, както и аз разбира се и не искам друга.

Не съм мъж.. ами ок, всеки си има гледна точка. Аз не можех да взимам ничия страна, аз просто исках да потуша пожара, тя беше огнището и бях настроен срещу нея, исках да се приберем в София живи и здрави, без скандали и без да се провокираме един с друг. Тя също осъзна грешката си, че заради нея вдигнах кръвно. В крайна сметка аз бях този който беше разярен точно заради това, че не се съобрази с мен и състоянието ми и я махнах от връзки в ФБ (съжалявам, че говоря само ФБ ФБ, но той показа кой на какво мнение и настроение е), след това тя ме изтри, дори ме блокира, аз и бях в краката 2 дни я молих и се извинявах, след това й казах, че вече съм я прежалил и обикновенно страдам 1-2 дни за кого и да било, наистина плаках признавам и то докато седя, беше ми много тъжно, но ми мина след 2 дни, тя точно тогава ми махна блокирането и тя ме потърси, тя клекна накрая и за някой от вас тези отношения ще са много странни, и за мен са ако гледам реално на нещата, но сме такива. Хора в двете крайности, безкрайно големи инати и първия ден аз бях в позиция недостъпен и й теглих чертата, следващите 2 дни тя, а накрая пак аз. Наистина смятам, че или не сме пораснали достатъчно, или някъде другаде нещо ни куца, но като се видяхме, като я прегърнах и всичко се забрави и отмина, много повече си вдигаме нервите по фейсбуци и телефони и обикновенно като се прегърнем и се усеща тръпката, всичко минава, аз към момиче не съм изпитвал такова чувство никога през живота си, не мога да си го обясня, може би защото ми е първа сериозна връзка, но и не мога да направя разликата с други жени, бил съм с момичета за по-малко, никога не съм се доверявал преди, аз съм по-различен тип.

Това момиче си има своите плюсове и минуси, както и аз. Това състояние в което изпадна може само един неуравновесен човек да изпадне, но като направих сметката за всичко, аз я бутнах, това е унижение пред хората и твърдо взимане на позицията на другите, в което не бях прав и от там тръгна всичко, макари че преди това влушаваше обстановката с лошо държание и подяждане, тя бе с мокрите кърпи и в най-лошо състояние от нас и искаше да се прибере по-бързо, със сигурност ако на мястото на онова момиче бе брат й или някой друг, нямаше да се кара с него да не пуши и прочие, но си държи на приятелката и справедливостта, че моя приятел нарани приятелката й. Вече няма да ги събирам на едно място със сигурност, всеки си има вина в случая. Имам си едно наум за приятелката ми с тези изблици на ярост, определено в погледа й личеше ярост и непримиримост, момичето е силен характер, много силен.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b28f35877c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   В случая моя приятел няма нищо общо с нея, а имаше с нейна приятелка и се изкарваше сериозен и точен докато не преспа с нея, а твърдеше че иска сериозно момиче и прочие и моята приятелка в им присърце историята, че нейната приятелка е така наранена и мрази моят приятел, който по принцип си е такъв и по средата на почивката ни дойде новата му възлюбена и моята приятелка е настроена и стещу двамата, а аз съм добрия саматянин и се съгладих на връщане това момиче да пътува при нас, но станаха тия неща, които ви казах

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker