Как да си върна любовта му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си върна любовта му?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1886 пъти
Здравейте!
Момиче съм. Моята история е такава, че имах връзка. Момчето ми твърдеше, че съм единствена за него, иска и обича само мене, страх го е да не ме изгуби, аз съм неговото момиче и т. н. Това всичкото ми го казва и два дни по-късно ме оставя с оправданието, че не ме обича вече. Не се бяхме виждали един месец, защото аз си бях на село и нямаше как.
Как спираш да обичаш за два дни? Аз си мисля, че има и друга причина. Неговият най-добър приятел не ме харесва и го заплашваше, че ако бъде с мен няма да са приятели. А и той се притеснява, че е кротък, а аз съм по-буйна, обичам да се забавлявам. Когато го питам как стана така, той се ядосва и казва да не говоря за това, сякаш и него го е яд, но нещо друго му влияе.
Писахме си и му казах, да си припомни всички наши преживявания и той започна да ми разказва какво помни. Помислих, че това ще събуди някакво чувство и ще ми каже нещо, но не. Каза, че не изпитва нищо. НО все пак ме попита да се видим отново и ако почувства нещо, ще видим.
Моля ви за съвет. Как бих могла да пробудя отново някакво чувство в него? Сигурна съм, че не може всичко да се изпари, как да постъпя. Да рискувам ли да го прегърна и целуна, за да видя дали ще ми отвърне?
Бих се радвала и на мъжко мнение, каква може да е причината.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 23a036428c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей.. :-) определено човек неможе да обича и за двадни да спре.. Той или те е излъгал че те обича или сега те лъже че не те обича... Като се видите прегърни го поговорете си попитай го какво се промени може и да не ти разкаже веднага какво се е случило не настоявай не го притискай много бъди внимателна и търпелива.. Късмет :-)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8bfb54a3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би е гей и обича приятеля си повече. Питай го.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7f430fc955
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Човек, който се влияе от чуждото мнение достатъчно, за да те остави, не те обича! Какво значение има дали се разбираш с приятеля му? Нали няма да сте постоянно заедно, нали той е този, който има връзка с теб, а не приятелят му? Може би няма да ме послушаш, но моето мнение е да го оставиш това момче и да не се занимаваш изобщо с него! Дори и да успееш да си го върнеш, каква е гаранцията, че след 1 месец приятелят му няма да реши отново да му говори против теб и пак да се стигне до тук? За мен това е човек, който не просто не те обича, но не те и уважава достатъчно, за да ти каже каква е причината за вашата раздяла. Ако му се молиш и жалваш постоянно ( не казвам, че го правиш) той ще е спокоен и доволен, че си му в кърпа вързана, но ако решиш ти да го игнорираш, ефектът ще е съвсем различен. Първо, моят съвет е да решиш за себе си искаш ли да си с човек, който държи на приятелите си повече, отколкото на теб, и се вслушва в тяхното мнение за теб до такава степен, че това да го откаже да сте заедно

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 96b9e92cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   (От авторката)
Аз искам да разбера поне каква е причината да ме остави, но явно наистина не ме уважава дори, щом не ми казва. Питах го и какво ли не, но той казва "Няма значение, не ми говори за това. " и дотам.
Благодаря за съветите!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1e7015a0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Имаш основателна причина да се притесняваш. Според мен най-добре ще е да му кажеш как по точно го харесваш и че ако ще шикалкави му кажи, че ще хванеш друго гадже. Ако не се стресне-го оставай.
(Виж, може и да не ти хареса съвета-просто казвам какво ще направя на твое място)

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 13abd39429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От номер 3:
Разбирам,че си наранена и в такъв момент искаш поне да знаеш какво го е накарало да те остави, може би за твое успокоение, може би, за да се опиташ да го промениш някак. Но разбери, че ако постоянно му говориш за това, търсиш го и му повтаряш,че искаш да сте заедно, няма да стане нищо. Той живее с мисълта, че си му в кърпа вързана, че ще стоиш и ще чакаш той да реши какво иска. Дори може да му стане досадно..а не трябва да бъде така! Казвал ти,че нямало значение,ами щом няма за него, тогава защо за теб трябва да има? Да не би целият ти свят да се върти около едно момче? Сигурна съм,че не е така. Като не иска да му говориш за това, тогава недей. Разбери, че адекватен отговор няма да получиш. Ако не те е обичал наистина, той няма да си го признае, защото ще изглежда като глупак. Още по-тъпо пък ще бъде да ти каже,че те е оставил заради приятеля си. Не може да си признае,че няма собствено мнение, така съвсем ще се изложи. И именно затова той си мълчи, чакайки ти да се откажеш да питаш, за да не трябва да си измисля причина. Горе главата и успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8832e7163d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   (От авторката)

Снощи се видяхме с него. Разговаряхме доста и когато докоснах ръката му той се дръпна. После пак и ми каза, че не иска да го докосвам. Стана ми толкова мъчно, че се разплаках и тогава той ме прегърна и ме държа така 5-6 мин. Гледаше ме в очите и беше толкова близо, че имах чувството, че ще ме целуне. Но не го направи. И истината е, че не знам какво да мисля вече.

Номер 3, благодаря ти много за подкрепата. Знам, че не си заслужава да си хабя нервите и да лея сълзи за него. Но още го обичам и се надявам нещата да се оправят. От една страна си мисля, че никога няма да ме обикне отново, но от друга една малка частичка в мен все още се надява.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 706ef89463
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Когато те види щастлива с друг, ще се усети.. Но обикновено е прекалено късно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 15631bba5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И на мен ми се случи нещо подобно. Имах връзка с едно момче около година. Той ми казваше същите неща, докато бившата му не му каза, че излизам с най-добрия му приятел. Той и повярва и ме заряза. Опитах се да говоря с него, но не искаше. Спря всякакви контакти с мен и приятеля му. Минаха 3 години и аз още имам чувства към него. Преди около месец ми изпрати покана за приятелство във facebook и започнахме да си пишем често, но аз направих грешката да му призная чувствата си. Той започна да се отдръпва. Много си промени поведението спрямо мен. Отново започна да се държи сякаш не ме познава. Приятелите ми ми казаха, че няма смисъл да се измъчвам с такъв кретен, но въпреки всичко не мога.

Та искам да ти кажа, че ако те е обичал нямаше да постъпи така, но те съветвам да се опиташ да станете добри приятели, защото преди с момчето да тръгнем бяхме най-добри приятели, а сега дори това не мога да върна.

Пожелавам ти УСПЕХ и дано да не стане така както с мен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker