Странно нещо е любовта... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странно нещо е любовта...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 5372 пъти
Здравейте всички, които ще прочетете тази история и на които ще им достави интерес :) Аз съм момиче на 20 години, уча в университет иии такива ми ти работи... Рядко ми се случва да споделям с някого нещата, които ми се случват, защото много малко хора са готови да ме изслушят и да ми дадът някакъв съвет! Ето затова пиша тук...

Както вече казах уча в университет, където се случи изцяло моята история! :) Вече за втора година съм там и с много момчета и момичета съм се запознала, но момчето, за което искам да разкажа е може би нещо като " забранена зона " за мен! Видях го за първи път, когато бях първи курс, но тогава не ми направи никакво впечатление! Едно момиче от университета го познава и само ми повтаряше колко много я кефел, колко хубави очи имал и още много тем подобни щуротии дето ние момичетата си дърдорим, когато някое момче ни хареса! :))

Нооо и след всичките тях аз все пак си твърдях, че не е хубав и че с нищо не може да ме впечатли. . . Даааа... обаче, една година по - късно аз реших, че той всъщност не е толкова зле и започнах силно да го харесвам и постепенно се влюбих в него! Видях го отново на лекции, в които по принцип не трябва да идва. Виждах го на тях още няколко пъти, когато забелязах, че от време на време ме поглеждаше... Поглеждах и аз... И така се влюбвах повече и повече!

Разминавахме се по коридорите и той лекичко се усмихваше... Започнах да си мисля, че е възможно и той да изпитва интерес към мен, но не смеех да се запозная с него... Тогава поразпитах моята приятелка и тя ми разказа, че той е завършил моя университет и е син на един от лекторите... :) Останах много очудена, защото исках да знам кой точно е баща му и по какво ми преподава, но моята приятелка не ми каза, въпреки, че знаеше...

И така продължавах да го засичам и манията растеше!!! Докато един ден разбрах това, което ме вълнуваше! :) Предмета, по който ми преподава баща му ми е много интересен и попивам всяка дума която каже, ходих на консултации при него мнооого пъти без дори да подозирам, че имат нещо общо, до един ден, в който пак бях отишла да питам за нещо, когато въпросното момче, за което искам да разкажа, влезе в кабинета! Преподавателя го попита дали е направил нещо си и той му отговори да БАЩА ми!

Тогава изпаднах в паника и ми стана супер неудобно, защото по някакво стечение на съдбата бях попаднала на точното място, но въпреки това се чувствах много объркана и сякаш този момент беше като част от някакъв измислен сън, който е трябвало да се изпълни точно така! Не знаех какво да кажа, бях забила поглед в земята и 100 % бузите ми горяха от руменина! Но стоях там!

Изчаках ги да довършат разговопа, после преподавателя ми дообясни нещата и си тръгнах! Когато излизах от стаята и казвах довиждане погледнах и към момчето, който ме гледаше, усмихваше се чаровно и каза " Чао "! Само чаках да излезна и да си отдъхна! :D

Разказах за случилото се на едно момиче, което учи с мен и знае горе долу как стояха нещата и тя също остана шашната! . . . Минаха няколко дни след тази случка и аз тотално вече се влюбих в него. ...

Един ден седях пред входа на университета и чаках няколко колеги да свършат лекции. Говорех с една приятелка по телефона, когато момчето и баща му излезнаха от сградата! Заслушах се за какво си говорят и ги чух, че казват " Има едно момиче дето винаги ходи с шарено шалче и все е усмихната! " Зачудих се, защото аз по принцип винаги си ходя нахилена и с шалче... Нооо не се и надявах де говорят за мен!...

Обаче после се качиха в колата и аз погледнах натам и видях, че баща му ме погледна и се усмихна, после се обърна към сина си, каза му нещо и пак погледна към мен! После тръгнаха и той пак ме гледаше усмихнат... Тогава вече бях сигурна, че говорят за мен... Дааа... знам странно, но всичко това ми се случва... И вече тотално не знам какво да правя!

Толкова много ми харесва, а не знам как да постъпя, защото ме е страх да не направя грешка... Но мисля, че и той не е безразличен! Виждаме се, той ми се усмихва тайничко след това обръща поглед явно от неудобство, а мен много ме е срам дори да му се усмихна...
Странно нещо е любовта... :)

Това е моята странна история, която за сега няма край, но се надявам с ваша помощ, мненя и с малко повечко късмет да завърши добре... Моля напишите какво мислите ииии мерси предварително!!! :) :) :) :) :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: ba4e939eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определно имаш бъдещ контакт с това момче .. Миличка ти си хлътнала до уши .. колкото и да ви е срам и двамата все по някое време единия ще потърси другия,защото на 1000% не сте безрзлични един към друг!

Ххахаха това ми беше много смешно "Не знаех какво да кажа, бях забила поглед в земята и 100 % бузите ми горяха от руменина! Но стоях там! "
Хаха Поздрави и успех със странната любов! ;)))

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: f2db50aa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да си малко по-директна и няма да сбъркаш :) Говори с него и толкова..

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9a40d03bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Лелееее, аз също съм студентка, втори курс, и с интерес четох историята ти, с надеждата да не си някоя позната, но уви... Много готино нещо ти се е случило, момчето сигурно е влюбено в тебеее.... !!! Даже на 100 %!!!! Кой знае какви интересни нещица ще ти предостави сега съдбата... Олеле, странно е, но много се радвам за тебе. А и сигурно си някоя хубавица...
Амбициозна, щом чак на уроци си ходила!!! БРАВО!!! Много готива история.... Успех момиче!!!!!!
Ж 21

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 904bc5ff31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От цялата история разбрах, че си влюбена в това момче, не защото го харесваш, а защото то те харесва, защото приятелката ти го е хвалила много пъти, защото баща му е лектор... Ти дори не го познаваш. Много се влияеш от другите хора.
Пожелавам ти наистина да стане нещо хубаво между вас и да не позволиш на другите хора да го съсипят.
А ако искаш съвет - не предприемай нищо. Момчето скоро ще направи първата крачка.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 2e0058ed9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Единственото, което мога да кажа е само да се радваш на това което става. Няма нищо лошо. Засега поне вървят нещата добре. Внимавай тази приятелка дето в началото ти е разказвала за него да не обърка нещо и да развали цялата магия.

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6ae362e0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Малко ми напомни на онзи от Листопад, дето баща му е много богат... да! Сетих се Джем, но това е друга тема. Ами да ти кажа 'Джем' те е харесал ... то е ясно, но щом е преподавателско чедо, то е ясно, че ще гледа и сериозността ти като студент... успееш ли да му се харесаш и в тази насока, то аз ти гарантирам, че той ще направи 'първата крачка'

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 1f513df31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Все се влюбвате в някакви красиви пикльовци ! Нека ! Така е по-добре...

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: de63e848ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Що?

 
  ...
преди: 14 години, 16 дни
hash: 16a4d61654
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тук май и трети човек се намеси.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 79ff16da8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ВИНАГИ ПОВТАРЯМ ,ЧЕ НЕ ЧЕТА КОМЕНТАРИИТЕ , ИМАМ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ , И ТАКА В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ , МОЕТО МОМИЧЕ , ТИ НЕ СИ ЗАЛЪК ЗА ТЯХНАТА УСТА, КОЛКОТО И ДА ТЕ ХАРЕСВАТ ?????????????? ПОРЕДНАТА ИГРАЧКА СИ ЗА ТЯХ ?
НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАЙ , ОТ ФАКТА , ЧЕ СИ ХАРЕСВАНА ОТ ТЯХ , ТОВА Е ДО ВРЕМЕ , ЩЕ СИ ТЪРСЯТ СОЛИДНА ПАРТИЯ ЗА БРАК ,ТИ СИ ПОРЕДНОТО ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ТЯХ. ДРЪЖ НА ДОСТОЙНСТВОТО СИ , ДАНО ИМАШ ТАКОВА !

ПИШИ КАКВО Е ПРОДЪЛЖЕНИЕТО

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 436ad7064d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   аз сам влюбена в едно момче което всеки ден вождам в училище.. то не ми обраща внимание... когато му званах ми каза да го забравя и да не му досаждам... може ли савет :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: db5748f553
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 11 - Забрави го, щом ти е казал така, тук няма какво повече да се мисли. Имай малко търпение и ще се появи друг, който ще ти обръща внимание и чак ще се чудиш какво си му харесвала пък на първия самовлюбен в себе си.
Л

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fcd597f754
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Това ще е най-хубавата любов бе! ! ! Защо казвате да го забрави? ? ? Вие сте глупави. Двамата се харесват и със сигурност ще се обвържат! ! ! Момчето щом е срамливо, значи е свестно (НАДЯВАМ СЕ) и ще се радвам ако се срещнете и се обикнете след като се опознаете :)
И пожелавам ти всичко най-хубаво и наистина да се получи между вас двамата, просто вярвай и се потруди малко и всичко ще се получи. Не ги слушай тия КРИТИЦИ където ти казват да го забравиш. Просто не испускай шанса си - И ТОЙ ТЕ ХАРЕСВА - може да се получи между вас двамата, няма да сгрешиш!
Чао :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ab23072cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   ПОДКРЕПЯМ НОМЕР 14 и добавям: И единия и другия е срамежлив това е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО. НАПРАВО КАТО В СЪН действай смело опознай го не прибързвай и всичко ще бъде наред :) Замери го с нещо да се обърне и да ти го върне :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 133847d8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Това е много хубава история. Аз съм малка още съм в гимназия но знам че нетрябва да стоиш а трява да направиш нещо, защото със сигорност и той испитва нещо към тебе. Затова не чакай а действай мила :)

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 20 дни
hash: 58013e153e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Сега след 7 години прочетох твойта история. Не знам дали ще видиш коментара ми, но ми е интересно какво се случи с вас двамата. Събрахте ли се?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker