Парадокс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Парадокс
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 5147 пъти
И до ден днешен не мога да си обясня парадоксът на жената, винаги търсеща своя принц, свестния и любящ мъж, но в същото време, разтваряйки краката си пред лошите батковци, решава, когато намери точно този свестен и любящ човек да го нарече просто приятел, на който да споделя, че няма такива мъже :) Парадокс бе, парадокс :) Просто исках да споделя...

М21

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2000e8be51
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, този парадокс дори е описан в науката, мисля че се каваше Комплекс на Пепеляшка.
Проблемът идва от възпитанието на жените, дори от приказките. Жените сме възпитани, че сме били по-слабите. Особено в българската патриархална култура има големи ограничения за жените и изобщо не можем да правим това, което искаме. Това води до парадоксът, че много жени ВЯРВАТ силно, че МЪЖЪТ им е едва ли не длъжен да ги направи щастливи, вкарват страхотни надежди във връзката си и....накрая няма начин да не останат разочаровани.
Това са предимно слаби психически жени, израстнали в консервативни семейства или в семейства на самотна майка, изгледани по баби и институции - те цял живот са вярвали в Приказката, че ще дойде някой ПРИНЦ да ги направи щастливи, да ги направи богати дори като .....при Пепеляшка!
Такива мъже няма, защото мъжете от малки ви учат да сте активни, сами да ковете щастието си, да поемате и отговорности - на вас ви е позволено много повече като се започне от грубите и мръсни игри като деца, да ядете боклуци, да се катерите по най-високите дървета. Освен това като ви чукне тестостеронът вие сте още по-готови да поемате рискове и затова и успявате по-често в живота от жените...е, живеете и по-кратко, защото се претрепвате често, НО успявате.
Мъжете сте активните, жените сме пасивните и в сексуалността. Отнето е на жените правото да експериментират, защото жената, била с много мъже е к...ва, а мъжът, който е бил с много жени е пич.
От тук се почва с ограниченията, а човек, израстнал в ограничения чака някой да поеме отговорност в живота му.
БЯГАЙТЕ ОТ ТАКИВА ЖЕНИ все пак, момчета.
Много гледайте СЕМЕЙСТВОТО на момичето, да е имало НОРМАЛНА среда - нормален и грижовен баща например. Която жена е израстнала в нормално семейство С БАЩА, тя много добре знае за ТОЧНАТА роля на мъжа в семейстото и няма нереалистични очаквания. Която жена е израстнала без мъж до себе си (дядо, чичо, пастрок дори), тя клони към пасивност и ИДИАЛИЗИРА връзката с мъж, иска рано да се омъжва, да става майка - БЯГАЙТЕ от такива жени, защото лечението е скъпо и дългот, а и самите жертви не го искат, защото това би значило да се откажат от енигмата, че мъжът ще ти оправи живота, ще трябва да поемат сами отговорност за живота си и щастието си, което за тях е непосилна тежест.
Много съмнително е, когато ВЕДНАГА иска жената да се нанесе при вас, да създава деца и настоява за сватби...истинска ПЕПЕЛЯШКА с две думи.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3aa3c44ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аплодирам изказването на номер 1.

И да допълня нещо, което съм наблюдавала. Жени, в чиито семейства мъжът е бил мачкан от жена си, също са склонни да заемат пасивната позиция. Което е още един парадокс. Реално тя не е усетила бащината фигура в семейството и е видяла как майката понася товара на плещите си. И си търси гадняр, търси човек с пари, който нямада я кара да се чувства като мама, която е идеализирана в образа на жертва едва ли не.

А сега нещо отделно. Когато жена зачисли мъж в графа "приятели" то има и други причини:
- мисли го за гей
- мисли, че той няма да я хареса като жена
- мъжът не й е секси


Страстта е важна за една жена. Тя иска да се почуства подпалена. Умният мъж ще използва момента, докато е в графа "приятели", за да се сближи емоционално, а после ще действа като Мъжкар и ще запали желанието у момичето. Това предполага в последствие една хубава и дълбока връзка.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e8c2f888a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз абсолютно не съм съгласен с горните две мнения изказани преди мен! Парадоксът за пореден път доказва азбучната истина, че това което една жена говори, харесва, иска, и това което е наистина добро за нея са 4 абсолютно различни неща!
1. Тя говори, че иска свестен мъж! Ще я чуете много често да споделя с приятелки, че нямало вече нормални свестни мъже, че всички мъже са путьовци, смотаняци, гейове и т. н.
В същото време светът е пълен със свестни мъже, но кой да ги забележи?
2. Тя харесва келеши, защото "лошите момчета" са много секси! Нали така, друго си е да види един пич с бръсната глава, приятен загар на кожата, с мускули и БМВ, който не си поплюва много. В такива мъже жените се влюбват и изживяват с тях "голямата си любов"! Обикновено голямата им любов им разкатава майката и ги заебава... което води след себе си приказките как всички мъже били лоши, споменати в т. 1
3. Това което иска, е още по интересно! Жените искат силен мъж, на който могат да разчитат, да се облегнат на силното му рамо и да се чувстват сигурни и защитени. В същото време да имат "пеперуди в стомаха". Пеперудите в стомаха са друга широко разпространена заблуда на нежния пол, но хайде на не я засягам и тази тема.
4. А това което е наистина добро за една жена е всъщност най-важния въпрос! Но задава ли си го някоя жена? Не. Или ако случайно си го зададе, отговорите са изключително повърхностни и се опитват да оправдаят предварително взет избор който клони към точка 1, 2 или 3

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3aa3c44ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е аз не разбрах с кое не си съгласен. Единствената разлика между гледните точки на 1и2 и твоята, че те казват, че някои жени са такива, а ти казваш жените по принцип

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3aa3c44ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторе... знаеш ли.
В живота ми съм имала двама мъже. Единият беше "лошото момче", а другият "свестното"
Първият беше абсолютен емоционален инвалид, пълен душевен неудачник... обичах го, ама наистина много, раздавах се за него. Но онова, което не харесвах в него беше, че не е достоен за именно приятел. Не можех да споделям с него, той не ме уважаваше, започнах и аз да не го уважавам. Любовта ми към него беше много пламенна, но с времето аз осъзнах, че не го искам за партньор в живота. Просто една разболяваща, страстна връзка, която всъщност ме научи на много неща

Вторият е сегашният ми мъж - чист, достоен, истински, грижовен. Светът ще обърне за мен. С него мога да говоря, той ми е приятел, подкрепа. Има не само любовта ми, но и уважението ми. Това е най-прекрасното нещо, което ми се е случвало. Омъжих се за него преди няколко месеца. И знаеш ли когато връзката ни започна да се задълбочава си казах: Ето това е МЪЖ, ето това е човек, който ще приема да възпитава децата ми, защото знам, че ще е добър баща.

Лошото момче, което напоследък бях забравила, че някога съм познавала, припомни за себе си, започна с неговите си тактики, с онези, които преди ми замайваше главата. Но когато виждам другото, когато го имам - първото ми е просто смешно.

Ти си на 21 години, говориш за момичета около твоята възраст.
номер 3, има истина в думите ти, НО
С напредването на живота обаче, човек си дава сметка за много неща, преосмисля всичко и започва да мисли малко по зряло. Не търси пеперудите в стомаха, защото целият му свят е станал някак уютен и изпъстрен с пеперуди. И е весело, и е леко и е едно такова спокойно, красиво. Нямаш нужда някой да ти е секси, защото правиш любов - истинска любов. Сексът не е експеримент на младостта, а е едно прекрасно изживяване, което сближава освен телата и душите ви и дава много повече свобода.

Да, с времето човек осъзнава много неща, разбира кое е истинско, кое е добро, какво го кара да се чувства решителен, кое му дава правото да мечтае.

разписах се

плам

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 289375667d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравейте! От гледната точка на жена, която в момента е именно със свестен, добър, мил и грижовен мъж, ще ви кажа, че парадоксът не е общовалиден за всички! Никога не съм била привлечена от "лошите" момчета, дори и когато бях малка. В тях винаги съм виждала страхотна несигурност и нестабилност, а от малка търся някой, който да ме уважава и зачита. Е, щастлива съм да кажа, че го намерих! Когато жената иска сериозна връзка, която да просъществува във времето и не желае просто авантюра, тръпка, пеперуди в корема и т. н., то тогава тя ще се ориентира именно към такъв мъж. От много свои приятелки съдя, че понякога наистина нямаме угодия, защото съм ставала свидетел точно на такива случаи: има човек, който света ще обърне за нея, но тя избира да преследва този, който грам не я зачита.. е, за мен тези жени са меко казано нещастни. Но всичко си е до време, предполагам, че идва момент, в който се осъзнаваш и всички първични инстинкти остават на заден план. Да, привлечени сме от силните мъже, но за мен силен е човекът, на когото мога да се опра в труден момент и на когото мога да разчитам за абсолютно всичко, а не някой, който днес го има, а утре го няма! Колкото по-горчив опит има една жена с мъжете, толкова по-бързо ще й дойде акъла в главата!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 53379580f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   То изобщо не е парадокс. Докато си чака или кътка хубавото и доброто, тя си се пляска с лошото момче и живее на макс. Много често нещата се случват паралелно. Даже ще се коригирам и ще кажа, че не става дума само за жените, а за всички хора. Това не е парадокс, а психично заболяване от което са облагодетелствани доста хора живеещи не само в България, но и по целия свят. И имат перфектното обяснение, защо го правят - защото нещо им липсва. И са прави - липсва им достойнство и здрав разум!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a33f58f5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз съм №3.
Уважаеми №4, разликата между моята гледна точка не е само това че всички жени са такива!В общи линии, тяхната гледна точка е, че болшинството жени имат грешна представа и нереалистични очаквания от една връзка, вследствие на неправилно отношение, възпитание, различни фактори в семейството и т.н.Ако трябва да го кажа съвсем накратко, те твърдят, че има ВЪНШНИ фактори, които са причината за такова поведение у НЯКОЙ жени!Аз твърдя, че това поведение е генетично заложено във ВСИЧКИ жени!То се е оформило, през хилядите години еволюция.Не отричам че възпитанието, различни фактори в семейството, също оказват влияние.Казвам само, че ако вземето например 100 момичета от различни континенти, различни раси, религия, образование и т.н. .........жени които не са подбрани по някакъв специален признак, жени които са израстнали в различни семейства, някой с баща други без, някой богати други бедни, те всички ще покажат ясно доловима склонност да избират лошите момчета и да бият шута на свестните!
Обърни внимание на мнението на номер 5!В него ще видиш, всички белези на това, което се опитвам да обясня!
Обърни внимание на думите, които използва когато описва лошото момче!Личи си че тя е изпитвала любов, в думите и има сол, има пипер, има жар!Защото е изпитвала страст!
Само че в един момент се е усетила, че живее с малоумник.........и какво прави?Намира си добро момче!Супер!Какъв разумен избор!
Но обърни внимание на думите!Той е по-скоро удобен!Той е РАЗУМЕН избор.Номер пет казва, че това е любовта на живота и, но по скоро той е този който и дава спокойствие и душевен комфорт.
И са женени!Откога?............само от няколко месеца!
Да ти кажа ли как продължава тази история?И хиляди други като нея!Сега номер 5 ще има няколко изключително хубави години.Ще се радва на любов и разбирателство, всичко ще бъде прекрасно а тя ще бъде щастлива.После.......след 5-6 години ще свикне с това, дори ще и омръзне.Ще и омръзнат всички хубави качества, които сега вижда в своя съпруг, дори ще намери някой отрицателни които сега не вижда.И тогава ще запее друга песен!
Песента се казва:"Превърнала съм се в някаква лелка, досадна домакиня, загубих себе си, спираш ми развитието, задушавам се, имам нужда да дишам, искам да намеря себе си, имам нужда от свобода"
Тази песен ще започне да си я повтаря като мантра докато един ден наистина повярва в нея!
И точно в този момент бих искал да видя номер 5 как ще реагира.Защото има 2 типа поведение.
1.Някой си повярват дотолкова на глупостите, че бият шута на доброто момче и тръгват да гонят Михаля.
2.Остават си с доброто момче, но стават недоволни и мрънкащи.Вечер ги боли главата, а през деня мъжът им все за нещо им е крив.Остават при мъжа си, но се оплакват че е смотан и го търпят само заради децата.А и защото малко ги е страх да не се наложи сами да си плащат сметките.
Третия тип поведение би бил, да осъзнаят че проблема е в тях.Но такива за съжаление няма.А няма защото това изисква усилие на волята, да седнеш и да осъзнаеш какви са причините за всичко това за да ги промениш.Много по-лесно е просто да скочиш при следващия партньор.И така продължават да правят едно и също, и всеки път да очакват резултатът да е различен!..........което е едно от определенията за глупостта:-)


P.S.
Номер 6, всичко това е временно!Понякога временно може и да означава 20-30 години.....че и цял живот!Но за мен е безспорен факт, че жените не обичат добрите момчета.По скоро са им удобни в известен етап от живота им.И обикновено, когато най-малко очакват, докато си стоят в уютното семейно гнездо.........ги тресва голямата любов!Онази която ги кара да си зарязват децата и съпрузите и да скачат в чужди легла, да правят аборти, да бягат в чужбина с почти непознати мъже.......и куп други глупости, които иначе не биха направили.
Виж за едно съм напълно съгласен с теб - "Колкото по-горчив опит има една жена с мъжете, толкова по-бързо ще й дойде акъла в главата! ".
Според мен ако една жена е преживяла големи проблеми, ама наистина големи с такъв мъж има шанс в последствие да оцени един свестен мъж и да го обича.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4b673250b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Егати и дългия коментар, за да убедиш аудиторията, че жените са генетично просто едни парцали и никоя и никога няма да е доволна от нищо.

хм.... твоето е лесно - ставаш хомосексуален и си готов, ама ние, бедните и обречени женски подобия на хора какво да правим?

Знаеш ли без оглед на лошото/доброто момче, жените най-много от всичко бягаме от мрънкачи, от хора, които си мислят, че всичко знаят. Той тука даже пророкува живота на някаква непозната от някакъв форум. Ето от такива - страдалци, дървени професори и женомразци, на които все нещо няма да им е сгодно и все ще търсят някъде да размътят водата - бягаме най-много.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 289375667d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от номер 6:
Изключително глупаво и повърхностно е всички жени да бъдат поставяни под общ знаменател. Не мисля, че някой има толкова богат опит, за да може да обобщава по този начин. Това звучи също толкова нелепо, колкото и познатите женски приказки, че всички мъже са боклуци, че изневеряват, че търсят само секс и прочие. Аз не отъждествявам ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ с нещо рисковано, опасно, необмислено и импулсивно. Щастливи са тези, които изпитват това усещане да си толкова влюбен в някого, че да нищо друго да няма значение и да остава на заден план. Но това далеч не означава, че трябва да се случи с човек, който е от "лошите", които ще се отнесе с нас като с парцали и ще ни захвърли като постигне каквото иска. Стига, моля ти се! По твоята логика, всяка жена, която е щастливо омъжена, радва се на семейство и спокоен пълноценен живот, не обича истински и се е нагодила на удобната ситуация? Що за простотия? ! Всеки в някакъв етап от живота си търси сигурност, което не означава, че по някакъв начин се примирява, или че прави компромис със себе си, а че пренарежда приоритетите си! Повярвай ми, аз лично съм повече от щастлива с мъжа до себе си, не бих могла да поискам повече. Ако някой ден реша да се разделя с него, със сигурност няма да бъде, за да преследвам някаква неизживяна изпепеляваща невъзможна любов.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a33f58f5cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Пак съм аз, нмер 3.
И напълно съм съгласен с номер 7.
На номер 9 ще кажа, че нямам за цел да убеждавам никого в нищо. Нито пък съм ви наричал "генетично просто едни парцали, женски подобия на хора", или други подобни определения! Дори съм сигурен, че не съм използвал обидни думи по адрес на женската половина от човечеството.
Ако беше права, че бягате най-много от страдалци, дървени професори и женомразци и след като очевидно за теб аз съм такъв, би следвало жените да бягат от мен като дявол от тамян. Бих ти повярвал ако наистина беше така, но фактите говорят точно обратното. Не страдам, ама изобщо от липса на женско внимание и интерес. Значи теорията ти някъде издиша!
Номер 10, какво да ти кажа? Да, на пръв поглед наистина звучи "Изключително глупаво и повърхностно е всички жени да бъдат поставяни под общ знаменател. Не мисля, че някой има толкова богат опит, за да може да обобщава по този начин. "
Но пък като се замисля... задачите се решават точно така! Поставяш всичко под общ знаменател, и решаваш задачата. Другия вариант е да налучкаш верния отговор, но това не работи в по-големия процент от случаите. Ако искаш да намериш общи черти, които са валидни за всички жени, точно това трябва да направиш - да ги поставиш под общ знаменател. Тогава ще извлечеш това което е общовалидно и ще можеш да го използваш. Другия подход, е да твърдиш че всеки е различен... и по тази причина непознаваем. И цял живот нищо да не научиш! Сега съм сигурен че ще гракнат 100 гърла - ама как така, аз съм различна, аз не съм като другите! Естествено, всички сме различни! Само че така както сте различни, аз мога да кажа, че всички жени имате гърди, че всички веднъж в месеца имате цикъл(като изключим дамите под 13 и над 50 да речем), всички пикаете клекнали и т. н. мисля че не е необходимо да продължавам. Тоест всички имате някакви общи неща, и аз говоря именно за общите неща. Общовалидно правило е че си падате по мъжете които са "по така" и не харесвате особено "свестните".
Да, аз нямам толкова голям опит, да аз не познавам всички жени и всички житейски ситуации в които могат да попаднат. Но като се замисля, Иисак Нютон също не е виждал как всички ябълки падат от дърветата... видял е само една от тях, замислил се е над въпроса защо става така и е намерил някакъв отговор, който след това е проверил с експеримент. И благодарение на това, може да твърди, че абсолютно всички ябълки от абсолютно всички дървета падат по един и същ начин и се подчиняват на едни и същи правила. И тази есен, и следващата.... и ако на Марс има ябълки и те ще падат по същия начин. И сигурно ще му е много смешно ако някой почне да му обяснява как не може да бъде сигурен, защото ябълките са различни... има жълти, зелени, червени, раннозреещи, и незнам кви си:-)
Спирам дотук, няма да публикувам повече коментари, защото виждам че излишно разбунвам духовете. Аз не искам да се дразня с вас, нито да обиждам никого. Не искам също така да водя спор и диалог с хора, които разглеждат проблема не логично а емоционално. Ако някой все пак е абсолютно сигурен, че именно той е прав а аз греша... ще му предложа следното предизвикателство. Правим един експеримент, който да покаже недвусмислено дали моята или неговата теория е правилната. Ако експеримента покаже, че аз греша публично ще се откажа от твърденията си и ще се извиня.

Хубав ден ви желая

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 820ddd51d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно подкрепям №8
Жените винаги са харесвали "лошите момчета", а те най-често са си най-обикновени простаци, които не ги зачитат за нищо и не поемат никаква отговорност, но те въпреки това(жените) пак там ходят. Естествено с времето жената избира доброто, не защото го обича, а защото той, както каза №8, е разумният избор и въпрос на време да му изневери с "лошото момче". Има хиляди примери за това как жените зарязват човека, който ги обича истински и е готов да направи всичко за тях, само и само за да отидат при тоя дет се държи с тях като отрепки и втора ръка хора! Изумителна простотия! И винаги имат едно и също оправдание, стана скучен, вече я няма тръпката(явно лошите момчета като им хвърлят 2-3 туката и тръпката идва), няма я страстта(друго си е лошото момче да ти тегли една майна и да те прати да миеш чиниите или да те чука като евтина к*рва). Знам, че сега всички жени ще ме нападнат, давайте обиждайте, спарете че не е така и че не всички жени са такива, но всички знаем истината каква е, другото си е самозаблуждение. Просто жените, са привлечени от хора, които не ги искат или не им обръщат внимание, природа не знам защо е така. И това го казвам, като човек който преди беше добро момче и винаги беше зарязвания и то от уж "нормални момчета", но ми писна и смених тактиката, сега се държа като "лошите момчета", естествено не прекалявам, но съм виждал как пълните простаци и селяндури ходят с момичета, които имат свестни гаджета и въпреки това избират тях. Веднъж бях точно с такава и я попитах, защо му изневерява с мен, а тя ми каза, че той бил много мил и добър, но това вече и било скучно все да и угажда и искала да изпита отново "тръпката". И момичета изобщо не беше някоя проста кифла, а доста интелигентно с престижна работа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 95be883db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Парадокс е, ДА! И аз не мога да си обясня как има жени, които биват обичани от скромните си приятели без възможности изневеряват и тичат да се чукат с богаташите.

Не мога да си обясня и това как една жена си има мъж, който я обича истински, с големи финансови възможности и после жената спи и изневерява с най-големия мърляч и обитак, който не се къпе и е като пълна отрепка, който няма и 50 ст. за едно кафенце...

Не ги разбирам тези същества, и не искам да ги разбирам, но ми втръсна вече.

Жени... колкото и гадно да звучи :)

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9e6e4a6cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Знаете ли, всъщност, че има и друг парадокс. Това е парадокса на Доброто момче, което всъщност не е добро, ами си е чисто и просто един смотльо, страхлив и нерешителен, с комплекси и страх от жените. Той разбира се добре знае това, още като дете е разбрал и за другата страна на медала, а именно - Лошото момче. Усетил е как момичетата тичат след лошите, ама те в по голямата си част не са точно лоши, те са страстни, любоптни, смели, искат секс, исат емоции, вземат много, но и дават.. И нашето Никакво момче, предприема стратегия да стане Доброто момче. Винаги те изслушва, услужлив е, мил, обаче в главата му мислите са същите като на Лошото момче, иска секс, иска да е смел... Иска, но не му стиска. И времето си минава, лошите момчета спят с хубавите момичета, добрите слушат разкази от първо лице, женски род. Нека не хвърляме винаги вината върху жените. И само да добавя, че нерядко Добрите момчета се превръщат в Озлобени мъже, защото основата на тяхната добрина към жените била нездрава.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b19779bbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   някои тук от мъже са раждани комай

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 91fd75cb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 1! Имам запитване към теб. Виждам че явно се занимаваш с психология. Как описваш модела на жена без 1 родител ( майка ) чийто баща бих описал като типично добро момче. Добър човек е. Какъв е идеала на мъж на такава жена, ще се радвам ако можеш да ми отговориш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: eea5fe6f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм жена и съм напълно съгласна с номер 3.

Винаги съм се учудвала на огромната разлика между начина на мислене на мъжете и на жените. При мъжете сякаш винаги има някаква логична връзка между мисъл, желание и поведение, може и грешна, но все пак я има. Докато при жените такава връзка сякаш изобщо липсва и се получава някакъв хаос. Жените мислят едно, казват друго, правят трето, искат четвърто, харесват пето...

Не знам защо така се получава, номер 1 и 2 звучат логично - може да е генетично, възпитание, психика или просто жената си мисли едно, а прави друго.

По мое лично мнение жените винаги сме си били тотално сбъркани, но може би и промяната на ролята на жената в обществото в последно време допринася за това. Като по-малка баба ми ми повтаряше, че "трябва да се държиш леко дръпнато с момчетата, но да общуваш свободно с тях, да чакаш те да ти обърнат внимание, да ти кавалерстват, да намериш добро момче, да си добра домакиня и готвачка". Няма да обяснявам в каква степен НЕ изпълнявам съвета, да не говорим, че според мен в днешно време свъета не е особено приложим. Но като се огледам виждам основно три групи жени - такива, които си търсят богат чичко, който да им купува дрешки за да киснат на кафе с приятелки; такива, които искат сериозна и доходоносна кариера, а деца може, но след 35г; и такива, които не искат да са нито от едните, нито от другите, но не знаят какво точно всъщност искат.

За това последните казват (както баба/мама/леля ги е учила), че искат добро момче. Да де, ама то се оказва, че с доброто момче е малко скучно и няма пеперуди, но се търпи, докато не се появи някое лошо момче да ти завърти главата и става както номер 3 описа. За съжеление парадоксът съществува и при първите два вида жени. Куклата на милионера може да намери някое добро момче, да заблуди момчето, че е влюбена в него и да си го държи като добър приятел, защото я кефи да получава вниманието, което богатото й гадже не й дава, но не иска да се раздели с паричките, които получава. Бизнес дамите обикновено си намират някое добро момче, което да се грижи за къщата и вечерята, но в бързината изобщо не го забелязват, което им е напълно удобно. Докато не срещнат някое лошо момче, което не се страхува да им покаже, че не са толкова силни, колкото си мислят и тогава започват с командировките...

Малко пресилено описвам нещата, но това е в общи линии идеята. Има нещо много сбъркано в начина, по който жените възприемат и взаимодействат със света. Нямам достатъчно богат житейски опит за да твърдя, че това е факт, това е просто моето лично мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0769cfc773
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Това, че някакво момиче не те харесва не ти дава право да поставяш жените под общ знаменател, знаеш ли, не можеш да накараш никого да те обича на сила, всичко друго можеш да го накараш но не и това. И аз се чувствам по същия начин но просто знам че няма смисъл да го мисля и да се опитвам да променя нещо защото няма как. Предлагам ти просто да се насочиш към момиче което се интересува от теб, знам че не е лесно, но просто се опитай.

М24

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8c96f51c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От номер 10:
Искам да кажа, че тази тема наистина е широкообхватна и с интерес чета всички мнения. Това, което ме притеснява мен, е, че явно сме програмирани да търсим причината за нещастието си и неуспехите си в любовта ( и не само) винаги извън нас. Някой друг ще ни е крив, някой друг ще ни е виновен. Жените били избирали лошите момчета. А не можете ли да се замислите, че на вас, "добрите", нещо ви куца? Че може би не сте толкова добри, колкото всъщност си мислите, че не знаете как да подходите във връзката си, за да задържите вниманието на човека до себе си? Нямам желание да убеждавам никого, че аз съм различна, с нещо стоя по-високо от описаното типично женско поведение, в което жената не знае какво иска, но го иска веднага. Искам само да кажа, че човешкото поведение не е точна наука, която не подлежи на някакви общовалидни закони и норми. Именно емоциите са тези, които ни различават от животните. С тях може да се правят експерименти, от които да се вадят заключения, с нас, обаче, невинаги се получава. Във връзките си, хората много рядко се водят от логиката и здравия разум, по-скоро от чувствата и емоциите, и това е съвсем нормално. Именно поради тази причина да разглеждаме отношенията между хората като математическа задача, подхождайки логично, би било доста неплодотворно. Съгласна съм, че всички жени имаме общи качества, понякога може би разсъждаваме по сходен начин и допускаме едни и същи грешки. Това далеч не означава, че всички сме еднакви.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: d04e4b559e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Твърде често и добротата, и лошотията са само поза. Да не говорим, че една част от хората бъркат посредствеността си с доброта.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 02d7572e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 14 също е прав/а, но всичко си зависи до човека. Не всички добри момчета са смотльовци и не всички лоши си заслужават дори и 1 минута отделено време.

Преди време бях чел някъде, че ако мъжът търсел любов, то той веднага ставал "добро момче". Ако е така мен ме пишете добро момче и дори приемам цял живот да съм сам, ако жените не харесват това ми качество. Но аз предпочитам връзка с любов, дори и да е само една отколкото само секс. И второто съм го изживял, но не ме прави щастлив.

А не знам защо си мислете, че така наречените добри момчета ще седят и ще чакат жената да се насити на "лошите" и след това да я приемат. Аз никога не бих трръгнал с жена, която са я минали 10-на такива смешници и са я сцепили от *****. Сори ама си имам достойнство и уважение за да се занимавам с такива

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 02d7572e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 14 - евала за прозрението :)
Колко такива уж "добри" момчета познавам - неуверени и страхливи егоисти ...
Ж 33

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e2bd9555ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Много хубав коментар, номер 14

Кой точно и кога някой е класифицирал момчето за добро или лошо. Има отвратителни хора, които като ги питаш смятат, че са много добри и обратното го има. има добри хора, които все се наказват за нещо и смятат, че не са достатъчно добри.

Въобще това деление е гнусно и много лъжливо.

Добро за всеки е онова, което е добро за него. Точка. Това, че някое момче, обявило се за "добро" не отговаря на желанията и очакванията на някое момиче, нито на нуждите й и веднага тя е парцал, а светът е свят на парадокси.

Ами не. Ние хората имаме собствена представа за добро и лошо. Да не говорим, че отначало в един човек присъстват и двете.

Да говориш злобно за жените, скрит в сянката на мнимата си доброта, обаче, за мен, не е представата ми за добро момче. Да се изпълваш с огорчения, защото някоя не забелязва опитите ти да се представиш по един или друг начин в очите й - за мен не е проява на доброта.


Ниаккви парадокси няма. Човек търси онова, от което има нужда. И не няма общи знаменатели и живота не е математика, където се търси неизвестното и се решават уравнения. Животът е едно непръкасното търсене на себе си, едно развитие, надмогване, израстване. И хората са различни, всеки човек носи своята си очарователна индивидуалност, която няма нужда от етикет "добър/лош". Всеки човек е просто една ВСЕЛЕНА.

И бива приближавана тогава и от този(тази), който има нужда от тайните й.

Всички жени харесват лоши момчета е велика глупост. Как всички жени. Бабите, лезбийките, въздържателките, асексуалните, изнасилените...????

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cb9d434a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Чета и ми се струва, че всички коментиращи изхождат от една и съща позиция - а именно мъжът е или добър или лош...

Човек е добър или лош само спрямо някого. Хората насреща ни определят, коя черта от характера си ще проявим спрямо тях. Един и същ мъж може да обича и уважава една жена, да тича подире и, да и угажда - в същото време същия този мъж може да третира друга жена като парцал, да не се съобразява с чувствата, да я смазва и унижава. Как следва да го квалифицираме тогава? Спрямо първата той ще бъде добро момче, спрямо втората - лошо - човекът обаче е един и същ... Един и същ мъж може да направи една жена на маймуна, да я подлуди и съсипе и в следващия момент да попадне на такава, след която да тича, да угажда на най-малката и прищявка и да е готов да постави света в краката и. Нещата не са само черни или само бели, в зависимост от човека насреща си той може да прояви цял спектър от характеристики.

При започването на нова връзка ролите не са фиксирани - просто начинът, по който реагира и се държи партньора определя и ролята, която ще заемеш спрямо него. При следващата връзка нещата могат да стоят по друг начин. Има една хубава приказка "всеки си намира майстора" Ако една жена, заради начинът, по който се държиш с нея те е квалифицирала като добро момче, то следващата може да извади наяве други твои страни...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b8ace0764a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Taкаа. Изчетох всички коментари много внимателно и ще кажа и моята история. На 31 години, мъж, имам 10 годишна връзка с жената на живота ми и дъщеря на почти 5 годинки.
От около 2 години наблюдавам едно отчуждаване на жена ми към мен и повярвайте ми с нищо не съм го заслужел. Не съм от типа хора които постоянно са недоволни или ревнив, не ходя по кръчми и т. н.
Винаги когато усетя нещо, питам какъв е проблема, има ли такъв изобщо и никога нищо не е имало според нейните думи. Но дойде и момента в който започна много да й личи, че не й пука за мен. Пука й но само от уважение, виждам че не ме обича като мъж, а като брат, даже и секс не й се прави, най-много веднъж в месеца, защото няма с кой и хормоните си казват думата.
Не се интересува от моето мнение или нужди, казва че се интересува, но в същото време си прави това което й изнася на нея, докато при мен единственото нещо което ми донася истинско удоволствие е да видя усмивката на жена ми и дъщеря ми, в общи линии правя всичко за тях. Сигурен съм на 100000% че не ми изневерява, но съм сигурен на 100000% че ще го направи с точно такъв тип мъж "лошо момче", така ще й се подкосят коленете когато го види, че ще забрави и мен и детето за секунда :) (не го казвам с усмивка на лицето). Последният път когато говорихме за тези неща, ми каза че наистина няма "пеперуди" в корема когато се сети за мен и това че й се обаждам повече пъти от веднъж в деня я натоварва и задушава, с две думи - не ме понася. В същото време се държи и се опитва да ми угоди по някакъв начин, но насила, за да не мисля в глупости. Виждам го и знам че е така.
Не съм някакъв ПУ*ьО, който го командори жена му, но постоянно искам тя и малката да се чувстват комфортно, но това отблъсква жените. Преди една година си смених паролите на фацето, на пощата и навсякъде където имах регистрация, прети това паролата ми беше същата като нейната, без тайни и тя все още не знае че са сменени. При един от "разговорите" ни я попитах "Кога за последно ми провери хронологията или смс-ите в телефона? " и ми каза "Преди седмица. " да ама не даже и на телефона имам парола. Просто не я интересувам, дори и да е толкова сигурна в мен, не може една година, поне любопитството да не си задоволиш. Жените обичат да са несигурни и мачкани от мъжете. Ако има такава жена която го отрече или не е срещнала точния човек или е лесбийка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c1d4b36055
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До коментирал под 25 номер

Ето такива коментари харесвам, в които няма празно многословие, а някой си разказва своята история, защото това е големия смисъл на този сайт.

Без оглед на обсъждания "парадокс" (аз съм на мнение, че добри и лоши хора няма и че всеки търси онова, от което има нужда) 25, защо не опиташ да съживиш малко нещата вкъщи. Ако наистина мислиш, че жена ти има нужда от приключение, от това да бъде малко "смачкана" - дай й го. Запали я пак. Накарай я отново да те пожелае, да мисли постоянно в теб.

Не "лошото момче", което ще дойде някога и го чакаш едва ли не я познава, а ти. Ако ти не знаеш как да я подпалиш отново, кой ще знае?


Може да не ти е изневерила, но има много голяма вероятност да е влюбена в някой - поне по нещата, които описваш. Една жена започва да се държи така, когато има в главата си друг мъж (не винаги и не всяка, разбира се)

Излез сам с приятели на кръчма и си изкарай добре. Купи си нов парфюм. Крий се, когато телефона ти звънне. Вярно, че това са женските номера, но те действат безотказно на жените. Ти си се превърнал в удобната, стара възглавница. Тя вече знае всичките ти тайни, изпълняваш точно функцията, която ти е отредена. Тя не очаква от теб изненади. Рутината си е казала своето. Ти си й удобен, благ, вкъщи, сигурен. И на нея й е станало скучно. Колкото и странно да е, че такъв живот може да стане скучен - може.

Удобната стара възглавница се оценява, когато човек мине 50-те, а вие сте още прекалено млади

Тя вижда примерно необвързаните си приятелки, гледа жените, които още не са станали майки, а може и да има някоя приятелка-доброжелателка, която й казва "Живей си живота бе" Женското влияние на приятелките е много голямо понякога. Една моя позната се разведе с две деца и сега живее с един 5 години по-малък от нея именно, защото приятелките й повлияха. И те разведени и във вихъра на живота.

Просто направи нещо, а не стой да чакаш някой да дойде и да ти развали семейството.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b8ace0764a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До 26 от 25 :) "Тя вижда примерно необвързаните си приятелки, гледа жените, които още не са станали майки, а може и да има някоя приятелка-доброжелателка, която й казва "Живей си живота бе" Женското влияние на приятелките е много голямо понякога. " -ФАКТ.
Иначе с изненадите съм пробвал, пробвал съм и с това да изляза сам, даже тя ме кара по някога.
За "приятелките" сме говорили много пъти, но пък и не съм опитвал да я отчуждавам от тях, нито да й говоря лоши неща, защото пък ще стане по-лошо. Когато излезем заедно, виждам как нещо липсва и как не й е комфортно. Не съм от типа мъже, постоянно да правя забележки от сорта: "Не гледай там, не прави това. ", напротив, винаги искам да се отпусне и даже да бъде мръсница, буквално. Но то като е изветряла любовта, много ама много трудно се връща. :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ec0bda99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Дай ми го на мене и лошия батко и добрия приятел и двамата ще ги оправя - между другото не съм такова момиче - честна бездалническа

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3e6a7dc6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Парадокса е породен от средата в която отрастват " утрешните Принцеси"
Какво друго може да се очаква обаче, когато на сладкото момиченце вечер се преразказват приказки за Принца идващ на бял кон / черно Ferrari?
Този образ и блян се отпечатва дълбоко в съзнанието и... когато детето поотрасне и стане "стройна девойка" стой та гледай какво става - то става едно търсене и.... подскачане към следващият по-атрактивен и доближаващ се до "Идеалният"
Така че - сами сме си виновни!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9e6e4a6cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До номер 25
Не искам да те разстройвам и стресирам, но жена ти има обект на желанията си. Дали правила секс с него все още, не зная, но обекта съществува бъди сигурен. Не е типично за психиката на жената да се отдръпва от един партньор, който е нормален, нежен и внимателен и има малко дете от него без наличие на друг. Знам, че не ти се вярва, но притисни я в разговор и сама ще си признае.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3e6a7dc6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Много ми харесаха и коментарите под @7 и 19 - Браво!!
А иначе ще наричаме определението е подробност.
М 45

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 91fd75cb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Номер 25 ! Коментара ти само ми затвърждава тезата че жените са жалки боклуци. Спал съм с 34 до момента и всичките съм ги унижавал. ТЕ нямат морал, ценности и прочие. ТЕ не могат да умрат за мъжа си или за приятелка. Просто са по нисши създания. Те не могат да са безрезервни за теб. НЕ искам да ви унижавам но и да си говорите вие сте низши създания способни да смените партньора без да ви мигне окото. Аз не се привързвам към никоя няма смисъл. Всичките сте еднакви. Видите ли че карам Q5 и си казвате това е мечтата ми. Само че НЕ ! Аз не допускам боклуци до себе си. ще я палиш брат... Жени много докажи и че си мъж и имаш цена ! Тя е по низшата не и позволявай тя да води. Намери си друга. Елементарно без задръжки !

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ec0bda99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Номер 32 що ти не умреш за приятеля си или жена като си толкоз висш - и ние жените обитаваме тая планета айде малко съображения ако искаш пък може и да не спиш с жени чакай си принца и не всички се впечатляват от колата ама само това ни остана понеже няма интелигентни за да ни завъртят главата

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7b4a2bdbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Авторе, нали не смяташ, че има само два типа хора на света - добри ангели (ти) и зли тъпанари (всички останали мъже). От хубавото никой не бяга. Ти си изтъкнал своите позитивни качества, а на конкуренцията - негативните. Защо не се сравниш с другите мъже не по "свестност" и послушие, а по смелост, воля, мъжество, инициатива, сила на духа. Да не се окаже, че не си чак толкова готин? Никоя жена не отрязва даден мъж, защото е добър и свестен. Тя го отрязва, защото той е мекотело и е по-жена и от нея.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 84263bdce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Хе-хе-хе, не'къв катил унижавал некви пратки, щото бил по-висш! Пиле, на висшите не им е необходимо да унижават никого, за да го докарат до нивото си. Скромността и великодушието са техни отличителни черти. Единствено дребните душици си позволяват да мачкат околните.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 91fd75cb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Номер 33! Не знам защо ти отговарям дори. Няма интелигентни които да ви завъртят главата? Смятам че съм достатъчно интелигентен предвид че успявам да си докарам 5 цифрен доход месечно. Имам собствен бизнес и в същото време съм финансов директор на една от най големите компании в България. Относно дали ще умра за приятел? ! Да мога да го сторя! Имам само един такъв истински приятел и съм готов на всичко за него! Вие жените не сте истински просто. Всяка гледа на мен като на възможност да я водя в мола. На кафета, барове, дискотеки и прочие. Фалш на всякъде! И да съм напълно честен, станах толкова студен след като жена си поигра със мен. Но е факт че повечето жени не бихте дали живота си за даден мъж. Отдавна спрях да търся качества в дадена жена, не се напрягам за внимание и пак го имам. Просто статуса ми казва че съм много по силен мъжкар от 70 процента от мъжете в България. Но пак казвам на автора : "Не се бори за внимание! Вниманието или го получаваш или НЕ! Ако го получаваш насила, то това е съжаление приятелю" Предполагам си мислиш че женати е незаменима. Но това не е така! Няма незаменими. Винаги има нещо по добро. Гадно е и аз помня жената пред която бях като котенце, но тя ме заряза. Борех се за вниманието и но така и не го получих. Вместо това други я крадяха от мен. Това ме нараняваше. Исках аз да съм този който я прегръща и целува. Исках нея! Но така и не я получих. Обичам я и до сега. А минаха години.... Постоянно се чудя къде сбърках че не успях да я спечеля. Но просто трябва да преодолееш това чувство на страх че ще останеш сам. Тя трябва да се бори за вниманието ти. Не ти за нейното. Престани да се раздаваш. Защото колкото повече внимание и даваш, толкова по малко тя ще се интересува от теб. Най добре си намери друга. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: deb698319c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Аз пък като видя някой с кола Q5 и веднага в съзнанието ми излиза думата боклук, незнам защо. И ми е под нивото да се занимавам с такива.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f96aa50bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Аз пък намирам много точни изводи, факти и истини в мирогледа и написаното от @36.
Сега ще се почне едно "виене" и обяснения как той бил незнам си какъв и ..... и извънземно едва ли не и пълна отрепка, защото човека точно и кратко каза той как възприема Парадокса.
Според мен това с "да си дадеш живота заради друг" си е малко незряло, но е хубаво и да има хора и с такава настройка. Аз бих ти казал - пий една студена вода, завърти се на 360 градуса и .... продължавай напред оставяйки времето да се оправя със спомените и боклуците, били те от мъжки или женски род.
М 45

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1abf160361
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   N 36, само си плямпаш! Дали някой е готов да умре за друг човек или не, това може да се прецени единствено, когато му се предостави реална възможност да го направи, а твоето са си празни приказки. Колкото до това, че жените виждали в теб единствено средство за разходки в мола и т.н., твърде вероятно това е единственото, което можеш да предложиш. И нали ти беше онзи вървежният с 34-те гаджета, който ги бил унижавал всичките, пък сега ни рониш сълзи по онази, която те е отсвирила.
ПП: Ако потърсиш проблема в себе си, може там да намериш и решението му.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ec0bda99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   И аз тъй мисля спри да се бориш за вниманието й да не се влюби в нещастник като тебе, пък свестните мъже не само до мола, заведения и къде ли не водят жените си, те се интересуват от тях и ги водят където пожелаят, затова по добре е да си търсена - ще ме извиняваш ама ако се държиш като жена пред жените - да бъдеш спечелена ще бъдеш разочарован, ще ти кажа фразата - Само една жена може да разбере друга жена, а жените се мразят. Така че явно тая дето си е поиграла с тебе или тая дето си се чудил как са я крадяли си е имала работа със свестни батковци , а не с женички които чакат да ги ухажват.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ec0bda99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Ще ти задам един въпрос - какво смяташ да правиш с едно свястно момиче - под свястно примерно да е дествено - ще правиш масово порно с другите си дествени приятелчета, за да нагрубиш и захвърлиш момичето, или да им се похвалиш че не си гей докато те изнасилват горкото девойче. Или ще се отнасяш като боклук с него щото е свястно и междувременно ще се умилкваш на проститутката, която бас държа имаш до себе си, която уж не обичала` клиентите си` но понеже е жалка отайка те даже не й плащат и си го изкарва на теб, а и да добавя понеже вече налучквам тая същата дето би си жертвал живота за нея, тя били си жертвала живота за теб. И добре дори и да приемем че се обичате със тая същата, която е и наркоманка да добавя, ако завъртиш главата на някое свястно какво ще правиш с двете, ще измъчваш свястното, че си влюбен в резила ли. Понеже останах с впечатлението че само резила защитаваш. - с други думи ти можеш да се влюбиш само и единствено в резила. Тъй че спри да се оплакваш - ти не търсиш свястното ти търсиш само лайната - да ти е сладко лайното рядко

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 91fd75cb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   38. Не смятам себе си за лош човек, но не се смятам и за добър. Но чак Боклук не мисля че съм. 40- Аз не си плямпам, аз съм го доказвал, та и за това 2 пъти отървах кожата на косъм. Веднъж с 4 операции. 43- Интересни изводи си направил/а. Може и права да си не знам. Свестни не бяха повярвай ми но може и да са били повече мъже от мен не отричам. 44-Много заплетено описание, не разбрах и половината. Но нека се опитам да отговоря. Средата в която движа, обикновено жените са високо-образовани. Те са умни и знаят как да въртят мъжете. При повечето преобладава интерес към парите и пълната липса на морал. И как да не унижаваш жени които са с теб само заради парите. Относно това колко мога да предложа, няма как да знаеш. Не ме познаваш. Няма как да вадиш заключения.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c916d77eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   No36
Намерил си жена, която си обичал, а тя ти е разбила сърцето. Сега болезнено искаш да си докажеш, че всички жени са такива, за да спреш да се обвиняваш, че не си й бил достатъчен. Намерил си си подходяща тактика - когато се държиш с жените като с боклуци, само такива привличаш. Но май сам усещаш, че експериментът ти е лъжлив и затова не можеш да преодолееш горчивината и вината. Може и да успееш да си спесиш болката от ново отхвърляне, но ще трябва цял живот да живееш в болката и самотата на ролята, в която си влязал, за да го направиш. А ако наистина срещнеш жената, която е подходяща за теб - и ти за нея - то нито тя ще те познае, нито ти ще си позволиш да я видиш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ec0bda99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Да номер 45 - спри да копираш фразите на жените с които си бил - цял живот съм била в близост до женкари така че знам тестото от което са замесени до най малката подробност. НиКога Ама Никога няма да впечатлиш жена правейки се на жена - най много във френд зоната като нейния айде без обиди розов приятел. Бас държа че е така. Търсят перфектната за да могат да си простят за разбитото сърце, но никога не правят крачката за връзка за да могат пак да си ходатайстват. Сега аз ще ти задам въпрос - защо се държиш като жена - защо опрезделяш любовта си в това колко си страдал - тоест сълзи. Защо не почнеш да измерваш любовтта си в това какво си направил за нея както един истински мъж. Сега с извинение - тези дето знаят как да въртят мъжете - дето си се наобиколил - Те ги въртят едни и същи с години само по фразите им разбирам. Не за една нощ, а с години. ОПРАВИ СИ СМЕТКИТЕ. Само пачаврите се предлагат за по една нощ и се чудят с кой от сичките да спят - тях наричай боклук. А ТЕЗИ КОИТО КАЗВАТ НЕМЕ ПОЗНАВАШ НЕ ЗНАЕШ ЩО ЗА ЧОВЕК СЪМ -това са свестните. ТАКА ЧЕ ПРОСТО СИ ОПРАВИ СМЕТКИТЕ. ПОНЕЖЕ КОЛКОТО Е ПО СВЯСТНА ЕДНА ЖЕНА ТОЛКОВА Е И ПО ЗЛОБНА СПРЯМО ЖЕНКАРИТЕ И НЕСЕРИОЗНИТЕ - НО И САМО ТЕ СА НАЙ МИЛИТЕ И ДОБРИ И ВЕРНИ СЪПРУГИ ЗА СВЕСТНИТЕ СЪПРУЗИ - ТЕЗИ КОИТО НЯМА ДА ГИ ЗАХВЪРЛЯТ ЗАРАДИ ДРУГА. така че явно ти не фигурираш откъм свестните - затова не се нуждаеш и от сериозни

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ec0bda99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Ми не. Според мен съдбата си знае работата -чак когато си отчаяна ама съвсем чааак тогаз и пак те мъчи сама и трябва просто да спра да й се бъркам. Картите ми бяха верни скоро няма да имам приятел, както се очертава и ще продължават да се заяждат хората с мен за щяло и нещяло е те тъй на. Докато не се проваля да стана един страшно голям резил, за да срещна свестен - който едва ли сега познавам понеже всичките са жалки мухльовци, който да ме извади от гьола няма да имам приятел за жалост. Че съм и упорита бе. Като немога да се влюбя или доверя нестава не е честно, а завиждам. Тая завист ме е изяла. Май ще трябва да продължавам да се провалям за да срещна някой свестен като по филмите.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ec0bda99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Имам чуството че просто `свестните` момчета търсят само`употребяваната` кака за да могат да й съчустват и да се влюбят в нея. Просто друг начин да си намериш приятел няма. И ние тинейджърките само стоим отстрани и се чудим защо по дяволите ниският им приятел постоянно се мъкне след нас но като опре работата до връзка изведнъж се изпаряват.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ec0bda99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Въпроса ми е такъв понеже имам приятели в повече - да им кажа ли че чакам `лошия батко` тоест облечен в черно с дълга черна коса и мотор - слушащ само метъл и максимум 5 години по голям, облечен в кожа и можещ сам да си поправи мотора, Илиии да си фана поредния тъпчо, който поне ме слуша, или другия дето е все още влюбен в бившата си, или третия дето си е харесал перфектната ама описанието е на мъж? Според вас моята дилема как ще се реши? Или да изчакам некой сметкаджия пак от младите щото ако трябва да избирам между богат винаги ще избера младия и хубавия като мен и да видя как ще се развият нещата - може пък да ми хареса някое финансистче знам ли?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9a5f3b5612
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

56.   До 36

Защо финансов директор на една от най-големите фирми в България ще "виси" в сподели????

Прочети "Герой на нашето време" от Лермонтов. Тази книга разкрива образа на един мъж, който мачка всичко живо, който не може да се влюби истински, който има навика да наранява. Един мъж, който желае смъртта, но така и не умира, защото той просто отдавна е мъртъв.

И ако наистина имаш петцифрена заплата и т. н. положение, което описваш, на мен ми е жал за теб. Аз съм "бедна" по стереотипите, наложени от общото схващане. Препитавам се с 400лв. на месец, за които работа по 16 часа на ден. И пак не търся хора, които да се грижат за мен, които да ме ухажват и т. н. И как само обичам хората, обичам всички, без значение добри или лоши, защото във всеки човек намирам нещо уникално, нещо, заради което си струва да бъде обичан - хората го наричат "душа". Преживяла съм тежка любовна история и имаше мъж, който ми разби сърцето и психиката и заради който загубих наистина много, а пак вярвам в любовта. Тя ме зарежда с нещо красиво, тя е която, според мен е сътворителната сила на света ни. Не станах курва (като теб) и не си правя списък с 30и бройки, и не виждам във всеки срещнат потенциален мой бъдещ мъчител. Просто живея, следвам мечтата си, обичам, забавлявам се.

Защо ти, който имаш пари и възможности си изпаднал в някаква апатия, при положение, че при теб е много по-лесно всичко останало, което на мен изисква неимоверни усилия. Защо аз, която нося трета година ботушите си и си ги шия с надеждата да издържат още малко, не съм се отчаяла.

И какво значи това, че в кръга ти от познати има само интелигентни жени, които знаят как да си играят с мъжете. Истинската интелигентност не е в позата и определено не е в играта с другия пол. Има доста други неща, които определят човек като интелигентен.

От най-големия клошар съм чувала думи, толкова мъдри, че съм се почуствала все едно Махатма Ганди е пред мен. От прекрасна госпожица, със сдържан маниер и интелигентен вид (забележи именно вид) съм чувала такива смешни разсъждения за живота, че ми е ставало жал за нея.

Мога да пиша много, но не зная дали си струва, не зная дали успявам да предам ясно мислите и усещанията си.

Сега съм щастливо омъжена жена и имам до себе си мъж, който подкрепя мечтите ми, който не ме води в мола, защото аз не обичам скъпи дрехи, но ме води на разни прекрасни кътчета, които съм мечтала да видя. Така наскоро ходихме до Седемте рилски езера и беше удивително. Хората около нас казват, че съм с него заради парите му, защото той преди е имал пари, много пари, но в един ден се е отказал от всичко и сега работи за 600лв. От онова време му е останала само малко по-скъпата кола, с която не е пожелал да се раздели.

Понякога разглеждам живота ни отстрани и не мога да не отчета факта, че въпреки лишенията и икономиите, които правим, се чувстваме леки. Не зная дали бих му обърнала внимание ако го познавах преди, когато е разполагал с пари. Винаги съм бягала от хора с пари, защото те са нещастни (според мен и според моите наблюдения) И той не е бил щастлив, край него са се навъртали използвачи. Сега приятелите му са двама - проверени във времето хора.

Дали бих умряла за него. Бих умряла вместо него. Имаше момент, в който това ми се удаде да проверя. Без подробности, че стана дълго и така. Просто инстинкта да съхраня неговото здраве беше в мен по-силен от този да съхраня своето. Но то не се мисли, човек наистина не знае как ще реагира, докато реалността не му поднесе възможност да провери собствените си инстинкти.

Дали бих умряла за него - не. Но бих живяла за него. Да се стремя, да мечтая, да постигам, да напредвам, да се развивам... защото той не ми е слабост, а ми е сила. Хората казват, че имат слабост към друг, но това не е любов, като случая с твоята бивша възлюбена. Любовта е винаги сила, тя те кара да бъдеш креативен, успешен, да бъдеш щастлив.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9731d9887b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Браво 56. Може да напишеш отдолу плам.
Защо 36 виси тук - има подобни интереси, може би ?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0e79b826c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   Моля ви спреда с това полово разделение, толкова е глупаво... мъжете обвиняват жените, че все си падат по лоши момчета и са курви, а жените обвиняват мъжете, че гледат само външният вид и искат само секс...искам да ви кажа, че това НЕ ЗАВИСИ ОТ ПОЛА!!!... има едни характери има и други, има едно възпитание има и друго... НЕ ГОВОРЕТЕ ЗА МЪЖЕТЕ ИЛИ ЖЕНИТЕ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!!! ...не познавате всички мъже и жени, така че не знаете кой какъв е... това, че някой от другия пол ви е наранил не означава, че трябва да си го изкарвате на всички мъже или жени...

MJ

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker