Раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяла
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1722 пъти
Здравейте, съмешленици! Имам следния тъп казус. Връзката ни вече е изчерпана ( поне според мен ), не съм щастлива с него, даже напротив, направо ме задушава. Не мога да го търпя нито секунда повече. Сексът е ужас! Казах му, че искам да се разделим и той трябва да си събере багажа и да заминава, но не! Той не иска! Нямал къде да отиде, скъсал всички връзки с роднините заради мен, още ме обичал, искал още един шанс, какво щели да кажат хората ми т. н. Как да го изгоня, това все пак е моя апартамент! Искам си моя живот! Дайте съвети, моля!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: a49f65a9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Викни полицията да го изгони. После си смени ключалката на вратата и готово.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d658d9ac6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо, никога не трябва да те притеснява мнението на хората! Сетих се за един епизод на Революция Z, в който имаше подобна сцена - жената му събра нещата, остави ги до вратата и когато той се прибра от работа, тя не го пусна да влезе, подаде му багажа и каза сбогом. После той не си тръгваше, започна да пие и пиян стоеше под прозореца, крещейки името й. Тя се обади на полицията, подаде жалба и ето, че след време той се отказа.
След като вече си му казала, че не искаш да сте заедно, а апартамента си е твой, не виждам защо да не го изриташ. Пълно е с такива мамини синчета, които първо майка им ги е дундуркала, пък после разчитат на гаджето... Щом не си щастлива с него, разделете се! Не си длъжна да му осигуряваш живота и да страдаш заради неговите проблеми.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 65700652d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разкажи от колко време сте заедно, възръста на двама ви и дали сте се обичали наистина някога, че да разбера колко е брутален и жесток живота :(:(:( Не казвам, че ти си гадна и жестока.. Все пак живота си е твои и не може да бъдеш с някой които не искаш и се мъчиш ;) И така според мен му кажи, че искаш време да останеш сама.. Да се изнесе при някой или на квартира, като малко по малко му пробуташ всички вещи.. Хем ще видиш и дали ще ти липсва и дали си струва да го прибереш обратно.... И като мине малко време изобщо няма да му дадеш да се върне.. Точка по въпроса.... Хем да не го изгониш и да му изхвърлиш нещата през прозореца като по филмите :) И като абсолютен край искам да те поздравя, ако не си му изневерявала и си му казала това, че вече не искаш да сте заедно като истинска силна и смела жена, а не да търсиш утеха тук и там зад гърба му :) Поздрави от мен и кажи какво е станало :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 238b4a86c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бъди по категорична бе момичее.. Кажи му, че щом апартамента е твой можеш със закон да го изгониш !! "Нямал къде да отиде".. ми то по неговата логика трябва всички да вземем по един клошар в къщите си, щото няма де да отидат .....

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8f4c70c270
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нaмери " нaцепен" бaткa , обясни му ситуaциятa и си го доведи в къщи кaто " гaдже", но цивилизовaно , без крaйности. Лепкaтa сaм ще си събере бaгaжчето. Изпитaно! ;)

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9ba2e441ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   прави като мен - цели го с чинии, искай безбожно скъпи неща, кажи че заради това че е с теб не можеш да ходиш с и по мъже. Абе с други думи ако ти си непоносимата както правя в всичките случеи е адски лесно да се оттървеш от даден човек - без утрепвания моля се пак сме дами. А и той ще може да се оплачи на приятелите си - тя не е онова което мислех че е и готово - пък и неговите приятели и без туй няма да ги видиш после я. Чиста работа, пък ако тръгне жена да търси кусури на мъж - лоша работа означава че го обича и останалите викат ще се оправят взаимоотношенията - схващаш ли 0. 0

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker