Лоша преценка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лоша преценка
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3148 пъти
Здравейте,
не ми се говори, но искам да получа съвет. Накратко аз съм на 24, той на 22. Той е последна година студент предстой да завърши, а аз току що се дипломирах преди 2 месеца. Познавам го от около година. Впечатли ме факта, че не е като другите по различен е в някои отношения, мисли по разумно и има някои проблясъци, ума му щрака.

Та запознахме се той ми направи впечатление. После си писахме известно време в скайпа. Споделяхме. Оказахме се и на едно пътуване заедно. Там успях да си поговоря по-обстойно с него. След това, в универеситета като започна учебната година се засичахме по коридорите.

След служебното пътуване си разменихме, адреси и започнахме да си пишем в интернет пространството. Отначало общи неща, но когато се разминавахме в коридорите, постепенно започнах да забелязвам как той се променя в моя присъствие. С една дума долавях в погледа му нескрит интерес и дързостта, с която ме гледаше.

Продължихме да си пишем в чата, а по време на сесията може би понеже и двамата бяхме заети се позабравихме. След това, когато пак се видяхме нещата се промениха. Засичахме се, тъй като и аз ходех често на консултации. Пак възобновихме чата, той ми честити рождения ден и за подарък ми донесе шоколад, това което беше шокираша е, че го направи пред колегите си и ме прегърна.
Беше очевадно, че имаше забежка между нас.

До дипломирането ми оставаше една седмица, а имах проблеми с квартирата, през цялото време бях доста притеснена и под напрежение, но той не ме остави нито за миг, пишеше ми и ме подкрепяше. Нещата с жилището се наредиха. Мина дипломирането. След което ние продължавахме да си пишем, бях канена на парти при моя бивша съученичка и реших да си поканя кавалер. Когато го попитах той не ми отказа.

На партито си изкарахме страхотно, танци и беше мн весело, но аз май прекалих с показването на симпатите си към него,танцувахме и го държах за ръцето почти през цялто време, а той не показа признаци, че му е неприятно. След това имаше една лека изцепка, не знам но може би другите са ни помислили че сме гаджета, защото имаше нещо като игра за всички влюбени двойки излизаха на дансинга и четяха листчета с желания. Е и ние попаднахме в списъка. Аз малко се смутих той също, но го приехме с усмивка и излязохме. Накрая най-интересното беше като за капак на всичко влюбените двойки трябваше да се целунат. Е тогва стана интересно, когато окуражавани от колегите нямаше как и последва целувка. Е аз се смутих и след това бързо се одръпнах. Прегърнах го засрамено ...

След партито, си разменихме няколко кратки съобщения по нета за кратко няколко дни след това. Мойте симпати към него се засилваха, а и факта, че беше приел поканата за партито и дойде ме окуражи, че нещата може да се развият. Но беше моята лоша преценка към него защо май се излъгах. Скоро след това разбрах, че той си е намерил приятелка. Когато го попитах директно в чата как може да ме лъже така и да се държи по този начин, а след това да си намира друга, той най безцеремнно ми заяви, че към мен питае само приятелски чуства.

Моя довод беше как може да показва очевадни симпатти и след това... друга. Може би тук сбърках и както много често се пише тук в повечето истории, и аз като другите момичета, когато някое момче прояви по-голяма любезност си мисля че това е по-специално отношение и... Лощото е, че макар да съм по голяма от него не успях да го преценя добре държанието и поведенито му, и резултата е хлътване.

Когато разбрах за другото момиче, с което е отскоро му казах че не може вече да сме приятели макар че той настоява да си станем такива. Ужасно ми лиспват разговорите ни в нета. Но ако слушам малкото здрав разум, който ми е останал трябва да прекратя това.

Не мога да си върша нормално работата, мисля че съм хлътнала и се ядосвам на себе си как можах да съм толкова наивна и глупава. Знам че рано или късно ще ми мине, но сега ми предстоят важни неща, а това пречи на мотивацията ми. Как да се съвзема?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: eb85571a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми какво има да му се чудиш, не е искал да е с теб, намерил си е момичето и това не си била ти

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 87e4d76400
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има един лаф... Опознай човека преди да го обикнеш... Според мен си прибързала. Не се притеснявай , това е опит. От друга страна той е малко неопитен и ако е бил мъж на място би трябвало да ти обясни как стоят нещата още на това парти. Продължавай да опитваш! Поздрави! М27

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: efa332a9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ех, измислена история.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: c91bb2ea47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Милo момиче :) Чета разказа ти с интерес и силно ти съчувствам... Първо да ти честитя Дипломирането ;]] После и това, което мисля... Мммм Ако бях на твое място и аз щях да напрявя като теб - да огранича контактите си с него, нооо тайничко вътрешно всичко случило ми се щеше много да ми липсва. И сигурно щях да искам всичко да е както преди... Да обаче, нямаше да е същото, защото той е бил толкова добър с теб, целувка, прегъдки, усмивки, приятни разговори иииии после прятелка?!?! Как така? Питала си се ЗАЩО постъпи така с мен сигурно много пъти... И едва ли си намерила отговора... :)

Това, което бих те посъветвала аз е да оставиш нещата така, както са и да продължиш напред! Не трябва да страдаме заради грешките на другите. Да, хлътнала си яко, разбирам те, нооооо има ли смисъл да се измъчваш, когато той е щастлив! Високо вдигната главаа и само нагоре! Пък нали знаеш, ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако се върне при теб – твой е завинаги. Ако не се върне – не си е заслужавало! :) :) :) И успеххх :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 5d68524ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ама вие, хора по на 20 и кусур години, усти нямате ли? Не говорите ли? Ти говориш за симпатии, които все се увеличавали - на мен са ми симпатични страшно много хора, с много съм ходила и на парти, но това не означава, че са ми нещо повече от приятели. И бидейки и двете страни наясно с този факт, не се впускаме в целувки и т.н. Бих могла да те посъветвам, следващият път, при подобна ситуация говори (питай) директно.Не гадай!

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 7563f314d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Какво да кажа освен че всички мъже са боклуци, няма един различен, така че въобще не е чудно за начина по който е постъпил,само мъжете са толкова нагли...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 80f02915b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съжалявай, нищо не губиш:)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 779cdc8423
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж ся, подарил ти един шоколад...
Ми понапъни се малко, следващият път поискай 50 лева, след това 50 евро и така ще напреднеш...

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: efa332a9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Я се стегнете, какви са тези глупави историики. По на 20 и отгоре, а се държите като пубертети. Недорасляци такива...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker