Не спирам да мисля за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не спирам да мисля за него
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 4347 пъти
Имам сериозна връзка от около 4 години. Приятеля ми замина за чужбина наскоро и аз започнах да посещавам роднини в близък град, за да запълвам времето си, да не мисля. Там обаче срещнах едно момче. Той е доста по-малък от мен имаме 8 години разлика. В началото аз просто се радвах на компанията му и ходех всеки следващ уикенд за да го видя.

Една вечер обаче и двамата доста пийнахме. Снимахме се на купона по време на снимките имах възможността да го усетя до себе си ,държахме се за ръцете... Наложи се да спим на едно легло аз той и приятелката му ( понеже нямаше достатъчно легла, а много гости) . Не съм се и надявала нещо да се случи все пак приятелката му беше там. Той беше по средата. Обърна ми гръб и се натискаше с нея. Почувствах се адски тъпо. Лежах си по гръб до него и си мислех, че съм в най-тъпата ситуация на света.
Човека когото искам лежи до мен, а дори не мога да го докосна.

Случайно усетих ръката му. В началото доста плахо, но после смело се хванахме за ръце. Тя заспа... Той се обърна към мен, но не направи нищо просто се гледахме в очите. Започнах цялата да треперя не знаех какво да правя и дали изобщо трябва да правя нещо. Мислех си само, че ако той поеме някаква инициетива аз няма да мога да се сдържа, но също така си мислех и колко е нередно всичко това. Цялата горях изпитвах такова силно желание да го притисна до себе си, но се бях стъписала оглеждайки се в небесно сините му очи.

Доста дълго никой от нас не направи нищо. Реших да погаля лицето му. Той не помръдваше ..усещах как пулса му е ускорен, как бие сърцето му, усещах и своето, което щеше да изкочи ,но никой от нас не правеше нищо. Докато галех лицето и устните му той захапа нежно пръста ми. След това не издържахме и започнахме да се целуваме, да се докосваме навсякъде. Беше едно невероятно изживяване.

Разбира се и двамата замръзвахме при най-малкото потрепване от страна на приятелката му. Това ме спираше да се насладя максимално на всичко случващо се. Не спирах да мисля как ако заспим прегърнати тя може да се събуди и да ни види. Чувствах се ужасно поради този факт. Не правихме секс. Аз се взех в ръце и му казах, че трябва да спим.

На сутринта не си казахме нито дума с него. И двамата не можехме да се погледнем в очите. После намерих скайпа му за да обсъдим ситуацията. Опитах се да се оправдая с алкохола, защото се чувствах адски нелепо от станалото, когато той ми каза : "Алкохола само прави нещата да се случват по-бързо при мен не го ползвам за оправдание " така приключихме темата.

В момента не спирам да гледам снимките му , да мисля за онази вечер. Има нещо недоизживяно, което не ми дава покой. Говорим с него от време на време но само общи теми. Аз не бих могла да му кажа какво изпитвам към него ( не че знам какво е ) или да искам нещо да се случи между нас.

И двамата имаме връзки и сме щастливи с хората до себе си. Защо обаче не спирам да мисля за него?! Той е едно хлапе .. Няма да се видим скоро. Решила съм да не ходя отново на гости на роднините си. Не мога просто да стоя и да го гледам всяко ходене там е изпълнено с някаква безмислена надежда за мен... не знам какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: c438b3768e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най - добре се отдай на желанието си .. Това чувство няма да те остави скоро . Неизживяната тръпка е като неизгасен пожар. Ако го направите без да научава някой друг , няма да нараните хората до вас .

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 13f2e44d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Забога! ... Имаш шанса да си с човека който явно обичаш. Не се чуди, а просто отиди при него и му признай какво чувстваш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker