Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 2943 пъти
Объркана съм, знам че много хора ще ме заплюят, но това си е тяхно право. Семейна съм от 12год, имам дете на 10год. всичко се обърка преди 5-6 год, от тогава сме заедно заради детето, доста често ям и шамари, но не за това съм объркана.

Преди 3 год се запознах с него ,можех да говоря за всичко, да споделя, да имам това което нямах в къщи, всичко беше супер, но след близо 2 год, започнаха проблемите, той искаше едно ,аз не можех да му го дам (той не е семеен) Карахме се доста, беше страшно.

В един момент реших да се разделим, просто не издържах на скандали в къщи и скандали навън. Колкото и да го обичах казах стига, беше ми тежко но нямах избор.

След време се запознах с друг мъж който ми е повече от приятел в монета, съветник, прекрасен мъж, мечта за всчка жена, с престижна работа, знае какво да даде на една жена за да е щастлива и аз наистина си мислех че съм забравила всичко минало и че ще мога да съм щастлива.

Преди няколко дена станаха страшни скандали в нас и аз реших да потърся адвокат, но не знаех къде и за моя най голяма грешка се обърнах към миналото си. Мислех че съм забравила човека от миналото, и така той ми даде телефон на адвокатка, попита какво става и така от дума на дума започнахме да си говорим.

Сподело ми че имам човек в живота си, но там е друго. Нещата се объркаха когато разбрах че може би тяхната връзка няма да се получи и започнах да си спомням колко го обичах и чувствата нахлуха със страшна сила, дори имах неблагоразумето да го целуна.

Сега знам че той обича другата жена и че всичко се е оправило между тях, а мен ме боли и не знам какво да правя. Не искам да нараня човека до мен, той е прекрасен, но как да заповядам на сърцето да не обича. Ккаво да направя =да се боря за миналото ,да ги оставя да бъдат щастливи, да съсипя за пореден път живота си или да се помъча човека до мен да не разбере нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3ed4f2553e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Избягай в чужбина с детето

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: a859cb8fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честно да ти кажа, нищо не разбрах. Доста често ядеш шамари, но това не те притеснява. Какви са тия "прекрасни" мъже около тебе... много са прекрасни, но не те искат при себе си.А какво всъщност искат те? Единия секс, и после да си седиш при мъжа си-насилник. Не, ние няма да те заплюем. Но детето ти един ден може да го направи, заради обстановката на скандали и насилие, посред които расте и живее.

Един въпрос имам лично към тебе: никога ли не си се замисляла да осигуриш спокоен и нормален живот на това дете? Дори с цената на това да си сама, без всичките тия "прекрасни" хора? Ако искаш не ми отговаряй, но много те моля, помисли.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b12edc5fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Един съвет от жена минала отчасти по твоя път. Разведи се и се ориентирай, семейство няма как да съществува дълго по този начин. Замисли се за детето колко душевно изживява вашите скандали и дали си заслужава, и колко още можеш да изтърпиш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: bd55d88e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Kакъв е тоя многоъгълник бе? аз не разбрах последно с кой си, разведена ли си, колко любовника имаш... абе ти личния живот честно!! не ги ли бъркаш всичките тез? не си ли изморена да се луташ между толкова мъже бе жена? я се стегни и престани да злепоставяш женската част от човечеството. такива като теб ни слагат лош етикет.

пфффф сами си усожняват живота някои жени

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c63fa1a1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз не разбрах точно за двама мъже се чудиш, а пак живееш с трети заради детето ли , какво ?

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 9f2fdf2fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Връщай се на пяцата

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: cc1f29032d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ах, колко трогателно!!! Ще се разплача чак! Ей на такива боклуци трябва да им се забрани със закон да стават родители!!! Ебаси егоистката!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker