Забранена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забранена любов
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3941 пъти
Здравейте на всички! За първи път се осмелявам да разкажа в интернетт пространството за някое мое лично изживяване или проблем, но ето, че и за това си има първи път. Предварително ви моля за съвет и ако може без упреци, защото така или иначе аз самата си знам, че цялата ситуация е много абсурдна... просто понякога човек не може да се справи с чувствата си.

Та, моята история е следната. Завърших училище преди 3 дни. От 5 години по английски ми преподава един учител, по когото си падат почти всички момичета в училище. На около 33 години е, женен и с дете. Та, с този учител винаги сме били в много близки отношения, той се стараеше да бъде най-вече приятел с учениците си, към всеки намираше подхода, но за всички беше ясно, че аз съм му слабост.

Например в часовете гледаше непрекъснато към мен, когато сме се засичали по коридорите винаги се е стараел да завърже някакъв разговор. Отношението му към мен беше по- специално. Сега, когато завършвам наистина осъзнавам колко много ще ми липсва и колко много е значел за мен.

Естествено през тези години съм имала доста връзки, но някак си, поглеждайки го, винаги нещо ми е трепвало. Така или иначе нито той, нито аз сме минавали границата.

Преди около седмица обаче се бяхме събрали в едно заведение, той беше там и... ме покани на танц. Каза ми, че ще му липсвам, но ... усетих, че това не бяха просто думи, усетих нещо повече по начина по който ме гледаше и по който ми говореше. Знам, че не греша и знам, че имаше различни чувства, вложени в тези думи.

Не знам, но в момента се чувствам доста объркана.. мои приятели казват, че като ни гледали, имали чувството, че иска да ме целуне... аз също усетих това. Моля искам да чуя и вашето мнение по въпроса, дали се вкарвам в някакви филми или наистина е възможно да изпитва нещо към мен. Така или иначе ситуацията е доста объркана. Благодаря ви предварително. оля бъдете честни и обективни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 33f0e12c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Mиличка дори и да има чувства, а той явно има, не ти трябва да се забъркваш, защото ако сега си само на кастинга, то вкараш ли се във филма става много лошо и аз бих ти подсказала сценария с цел да ти спестя болката, пък ти си знаеш най-добре.

Всяка една забранена любов те кара да мислиш че ако я нямаш ще умреш. Ако нещата между вас станат по интимни, ти ще се влюбиш , ще се влюбиш истински, защото той е по голям знае как и докато да видиш отлетяли няколко от най-хубавите ти години, а той е женен с дете има семейство и ти в един момент ще осъзнаеш, че не искаш само топлите му чувства но искаш да е само твой, което е невъзможно, той ще иска да прекратите отношенията, за да не се задълбочават а ти ще си пропиляла любовта която е могло да я дадеш на някой който си заслужава.
дано не са те обидили думите ми , и ти пожелавам успех, та живота е пред теб....

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6ca2ffcd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да ти кажа...май е добре,че завършваш. Иначе наистина може да се вкараш в филми. Дори и наистина да има нещо повече между вас... няма бъдеще. Защо да се влюбваш, да страдаш, може дори да бъде наранен трети човек..не вярвам, че би била щастлива в подобна ситуация. Дори и да изживеете няколко прекрасни мига...това ще е! Но от всичко това ти ще си потърпевшата и ти ще страдаш.

Моя съвет е - запазете доброто приятелство и отношения, та дори и хубавите трепети като хубав спомен! Продължи своя си път и търси своята си половинка. Не мисли,че не ми се иска да ти кажа да се потопиш във всичко това, да го изживееш, да пиеш от опияняващата любов, но...от житейския си опит те съветвам да не си причиняваш това, няма да бъдеш щастлива. Успех ти желая каквото и да решиш. Ж.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9803524b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сложна ситуация.Да вероятно се е появил трепет,но обстоятелствата не благоприятстват развръзка с добър край

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 3c20b58d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Харесва те-това е ясно! Но БЯГАЙ! Женен?! С дете?! Не си причинявай това! Ще боли!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 955be2eb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Остави го човека, ма, овцо. Искаш да му развалиш семейство ли ? И дори да има нещо, то ще е за кратко. Все пак има дете, такива сте ми много противни. Мърша гадна:@

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: e8dccdd32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Възможно е да е влюбен, възможно е да те желае чисто физически. Според мен, той е принципен мъж, който уважава семейството си. Само за един танц време е загубил контрол над себе си, но при тази близост кой би издържал, имайки предвид чувствата.
Ако искаш съвет - моят е: Не прави нищо. Не застрашавай брака му. Приеми, че съдбата е пресякла пътищата ви с този страхотен мъж, но не е предопредила да ги слее.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 81b369b06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хмм, останете си само приятели! Ако е възможно...

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 652a20e0f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей. аз бях в същата ситуация преди години. Бях влюбена в един мой учител, той имаше по-различно отношение към мен и дори съучениците ми го забелязваха.В 12кл. страдах, че след завършването няма повече няма да го виждам. Хубавото беше, че той дойде на бала, покани ме танц и ми каза, макар и не директно,че ме харесва...

Есента ме приеха студентка и почти не се прибирах в родния си град.1-2 пъти сме се виждали оттогава.Скоро планирам да се прибера и ще го потърся,много искам да го видя.Не знам, но все още ми трепва нещо,когато се сетя за него.

Никакъв съвет не мога да ти дам,а само споделих.Но е възможно да те харесва, щом и другите го забелязват. Той скоро няма да ти е учител вече и това не би било пречка, но щом е женен е вече сложно.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 81b369b06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Много ви благодаря на всички, че сте отделили време да прочетете историята ми и да ми дадете съвет! Уважавам всяко едно мнение и съм ви благодарна! Сега, когато имах повече време да помисля, когато видях и вашето мнение, разбирам, че наистина такава връзка е обречена, всъщност въобще не трябва да се стига до връзка. Просто всичко трябва да остане така и ако продължим да се виждаме, всичко да е само на приятелско ниво.

Някъде вътрешно в себе си знам, че нямаме бъдеще заедно. Пък и никога не съм имала мечти, чиито основи да се градят върху нещастието на другите. Глупаво е сега да имам такива.

Отново ви благодаря, защото в такива ситуации обективното мнение на външен човек обикновено е най-правилното! А за тези, които ме съдят- недейте, защото понякога животът е доста непридвидим и се случват или се изпитват неща, които по-рано са били отхвърляни като вероятности!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 40661dc374
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И кво като имате чувства... пфффф и ти не си вярваш, че може да се получи нещо толкова истинското, заради което да му преебеш детето.

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c90b8b81fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   защо да му преебва детето? ако я харесва и ако е готов да рискува, той трябва да се бори заедно с нея за собственото им щастие. представи си следната ситуация: той обича ученичката си, а не жена си и жена му и детето му го усещат, обаче същевременно му е неудобно от тях и затова не прави нищо с учничката. тя се тормози, всички страдат и никой не е щастлив. така по-добре ли ви звучи историята?
авторке, съветвам те да се бориш докрай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker