Любов или мъчение ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или мъчение ?
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1708 пъти
Здравейте... Момиче на 18 години съм. Всичко зарочна миналата година през септември. Тръгнах с момче който е голям " женкар " според всички които го познават а може би и аз бих го нарекла така.. Толкова много го обичам че бих загърбила целия свят за него, но той съвсем не ме обича както аз него.. Много пъти сме късали защото често е търсил други момичета, удрял ме е, обиждал ме е.. Винаги съм му прощавала колкото и да знам че отново ще го направи и отново ще страдам.. Веднъж ме беше зарязал за друго момиче, наистина много тежко и болезнено го преживях, бях като ходещ мъртвец който диша... Но тя го остави и той се върна пак при мен и аз глупачката го приех.. Има моменти в които ме е правил щастлива и е плакал с мен, грижел се е, търсил ме е.. Но почти правим 1 година а всичките тези дни съм била винаги в страх да не ми изневери или да не би пак да ме остави, дали ще продължи връзката си с мен... Ималоо моменти в които съм му казвала край но много бързо се връщам, истината е че ме е страх да продължа живота си без него даже като се скараме неискам даже и да говоря с семейството ми сякаш той поддържа живота ми. Ако бяхте на мое масто как бихте постъпили? Благодаря че си направих те труда да прочетете историята ми..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8eac8dad03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   100% го зарязвам още при първия поглед в страни. Изобщо няма да чакам да ми изневерява, а пък камо ли да се връща. С шутове бих го изхвърлила. А за шамарите изобщо и дума да не става... Абе как търпите такова отношение бе жени??? Да не сте мазохисти... как се търпи такова унижение. Достойнство нямаш ли. Трябва да имаш повече самочувствие и да си сигурна, че ти си 1000% нещо повече от този келеш. Много ме е яд не на такива мъже /даже и мъже не трябва да се наричат/, а на такива жени, които не осъзнават, че в очите им изглеждат като изтривалка. Не се занимавай с този човек, не е последния мъж на света! И да беше пак! Има толкова свестни мъже, които са готови да ти предложат много повече в замяна на много по-малко. Не си губи времето, един ден като пораснеш, ще съжаляваш, убедена съм. Тогава ще си дадеш сметка за всичко и че си кажеш "колко глупава съм била".

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8804310d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само като прочетох първите редове и ми стана ясно продължението на темата.Само като прочетох женкар и ми стана ясно.Бягайййй,колкото се може по-надалече от този.Те не заслужават да получават любов от която и да е.Намери някой истински мъж който ще те обича и цени.Не си наказваите сърцата с такива хора.Не им доставяйте това удоволствие.Никога не допускайте да показвате на някой женкар,че значи нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 06cc091c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз също съм на твоите години и явно затова се чувстваме така защото сме малки и наивни момиченца който трябва да се опарят за да разберат,че този човек не е за нас...
И аз като теб си имам приятел от година и половина засега да чукна на дърво не е имало замесен 3 човек в връзката ни,но на моменти е ужасен даже през повечето време и да правил ме е щастлива много пъти,но мисля,че лошите моменти са повече от хубавите удря ме е псувал ме е пред хора и какво ли още не и аз все пак го обичам,но има една малка подробност,че аз тука в България нямам никой осен него семейството ми живее в Лондон и споделям всичко с него буквално живея за него и затова не мога да го оставя,но съм си казала,че трябва да събера смелост и да затворя не страницата а книгата!
Съветвам те и ти да направиш така има много по лоши неща в живота от това да се разделиш с един мизерник който просто не те заслужава!!!!!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 78eea6e996
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хихихи..ми търпи си го , обичай си го такъв какъвто е ...то ако беше друг - нямаше да го обичаш , щото щеше да си сигурна , че държи на теб, че няма да поглежда други щото те обича и нямаше да ти е интересно - simple as that - thats life..! Интересно ми е с всеки следващ шамар, любовта ти към него засилва ли се ? И да - това е последния мъж - не го изпускай!
М35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker