Не знам как да постъпя правилно.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да постъпя правилно....
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 2811 пъти
Здравейте , преди 2 години писах тук в сайта. Аз съм на 21 години, студентка в друг град. Моята история започава още в гимназията,когато завършвах. имах връзка с 1 момче почти година. Точно след бала се разделихме, защото според него всеки поемаше по своя път. Дълго време не можах да го преодолея. Не знам дали беше тов аистинската причина за раздялата ни. В момента съм друго момче, сериозно и ме обича. От година и половина сме заедно. Той е оттам , където уча. В началото бях влюбена, но в момента май го възприемам като приятел.

Тези дни покрай празниците бях на имен ден на един познат. Там беше и момчето , с което се разделихме преди време. Така се стекоха нещата, че някак си цялата вечер бяхме един друг и контакта между нас стана близък. Не сме се целували нито сме правили нещо друго. На другия ден бяхме на рожден ден. Ние сме компания познати, които от няколко години се познаваме и излизаме заедно.

Тази вечер той ме прегръщаше, бяхме се сабрали и играехме на една игра а той стоеше зад мен и ме беше прегърнал. После гледахме филми, а той през цялото време ме прегърнал. За малко да се целунем, усещах желанието му , а и на мен ми искаше. Знам че е грешно и не бива , но това казваше сърцето ми. Усещах пулса му беше толкова забързан. После като че ли се промени и се резервира, след като отидох в другата стая да говоря по телефона, защото приятеля ми звънна.

Минаха 2 дена. Не си званим не си и пишем по скайп. Усетих тези дни , че моите чувства всъщност никога не са си отивали към него. Мислех че и той ме е забравил. Сега не знам. Не искам да си набивам филмите.

Не знам какво да правя, не искам да наранявам приятеля, объркана съм. Питам се заслужава ли си да страдам за нещо , което не знам истина ли е , защо да зарязвам това , което имам за нещо несигурно? Човека до мен ме обича , а аз не знам дали го обичам. Знам само че обичам още бившия си приятел, който макар да ме е наранил достатъчно , сякаш няма значение, защото чувствата си стоят към него. Колко искам да се дистанцирам напълно и да го забравя. Уж щяхме да сме само приятели, а то какво стана. Дайте ми съвет какво да правя. Объркана съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: dc9922aaf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И после защо хората страдат ? Страдат заради такива, като теб, такива, които са с един човек без да изпитват обич към него! По-добре кажи на приятеля си, той не заслужава човек, като теб, остави го да намери истинска любов и не му пречи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker