Кратка история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кратка история
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 2998 пъти
Здравейте:)Тука наскоро станах свидетел на една долна постъпка от страна на един мой приятел, която ме накара да осъзная някои истини за мен.Пича явно беше хлътнал по една мацка и в продължение на няколко седмици всеячески се опитваше да я накара да повярва, че е влюбен в нея.Изненадващо я посрещаше след работа, ей така и носеше цветя с или без причина, късно вечер ако на мацката и са приядеше нещо сладко или нещо изобщо оня палеше колата и и го носеше.Абе и вие да бяхте и вие щяхте да повярвате, че я обича.Да ама Г)мацката ще я нарека Г( беше минала през няколко трагични връзки и всеки неин приятел я беше зарязвал след няколко секс вечери и не му се върза лесно.

Да ама оня успя да и завърти главата и в следващите 2 седмици всичко за "тях" беше чудесно.Все едно бяха двойка от години..така вървеше всичко.Е ма моя авер най-дългата му връзка беше 3 месеца, и то само защото тогавашната му приятелка замина за 2 месеца извън България, но тва е друга тема та...издържаха точно 1 месец заедно, след което я заряза и се случи тва де що щеше да се случи.Г изпадна в депресия, започна да прави грешки в работата а у..уволниха я и само благодарение на приятелите и се справи с поредната разбита "любов".

Не ме разбирайте грешно, просто К)така ще нарека тоя пич( си е такъв с жените.Той не изпитва нужда, някой да го обича и да му обръща внимание..незнам.Като приятел е незаменим от ония аверчета е дето като му бутна оферта дори и да е в негов минус би го направил, само задето аз ще имам изгода от тая работа.Та от цялата тая забивка м/у Г и К аз открих, че тия работи, които К ги направи за да я накара да му повярва, аз ги правя ей така.Когато говорих с една приятелка тя замалко да ме сравни с него.Каза ми, че и аз създавам някаква илюзия в приятелките си и те до една се влюбват в мен.

След разговора се замислих.Верно беше, че моите връзки продължаваха средно между 7-8 месеца и година-две и че повечето от бившите ми и досега ми звънят и искат да се събираме пак.Тази моя приятелка изигра ролята на психиатър и сякаш успя да ме разшифрова напълно.Според нея връзките ми са дълготрайни винаги, понеже аз немога да бъда сам, без човек до себе си.Да, но..когато съм усетел, че някоя от тях се влюбва в мен и съм прекратявал всичко и вината за това била в една моя стара приятелка, която аз ще нарека ГУЛ)голяма ученическа любов(.

С ГУЛ бяхме 4 години заедно и точно преди бала ме заряза, понеже съм я задушавал..само това каза, не ми обясни кое как защо.Преди тва се опитваше да мине с култовото обяснение "не е в теб проблема"Да ама не..призна си го накрая.Както и да е.Наистина усещам как след като някоя моя аверка се влюбва в мен и..малко по малко започвам вече да изпитвам дразнене от малките неща, които до този момент не съм забелязал..като начина им на смеене, как смятат някой от моята компания за "простаци, селтаци етц", как са с един и същи маникюр от 2-3 седмици, а иначе претендират а у аз съм красавица, пък ония дрисли "на малкия ми пръст немогат да се намажат".Надявам се този лаф не е пантентован все още:)

Та от всичко това някак си се обърках аз самия.Затова написах този роман тука, искам да разбера мнението ви, наистина ли би могло тази моя бивша връзка да е..причина за всичко това:)Аз самия незнам какво да мисля в момента, осъзнавам че все още съм влюбен в ГУЛ, но....все тая.

Благодаря на всички, които ще си изгубят от времето да прочетат тази история и се надявам все пак, някой от коментарите да ми помогнат somehow.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: bef60cb3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Винаги съм се чудел на жените, които се впечатяват от такива мъже. Говоря за фалшивата лъскавина, кавалерство, внимание и тн. Също като автора, 100% от случайте, които съм виждал са пълна порнография. Но е факт, че много жени се връзват на подобни глупости. хаха..прекалено много приказки за принцове и принцеси в детството,нали? предполагам там е проблема. истината е, че един мъж ако наистина е такъв никога не променя поведението си и отношението си към дадена жена. ...или каквото и да било. принципи. Най-важното за един мъж е да има характер.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 77cc794bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виждам, че те вълнуват основно три неща - дали не си този тип емоционален егоист, които очаква само в него да се влюбват, а да не дава никаква истинска емоция от себе си, каква роля има за теб голямата ученическа любов и къде са изчезнали нормалните момичета, които не стават сутрин само с единствената мисъл за външния си вид. Та я да видим хронологично:

Имаш право, че голямата ученическа любов ти оставя отпечатък за цял живот. Човек е много склонен да я идеализира и да се замисля какво би се получило ако нещата бяха продължили. Аз го правя вече осма година. Въпреки, че този човек е партньор на най-добрата ми приятелка от училище, с кяото сме седяли на един чин. Неизбежно е. Трябва да свикнеш с това и да продължиш нататък. Времето не можеш да въврнеш.

Колкото до твоя т.нар. от мен емоционаен егоизъм - самоят факт, че се замисляш за това, показва, че не го демонстрираш. Според мен ако беше емоционален егоист, изобщо нямаше да те е грижа за чувствата на другите хора. Пък прекратяването на връзките естествено, че е свързано с твоята ГУЛ - ти виждаш в нея някакъв идеал поне по мое мнение и сравняваш. Като сравнението не те удовлетвори, не си щастлив и какво остава да направиш оссвен всеки да тръгне по пътя си.

Пък колкото до тези празноглави кукли, няма какво да ти обяснявам. В много теми е засегнат този въпрос. Не всички са такива, но път откриването на изключенията си е сериозна работа. Късмет в търсенето!
G.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0c29bc8883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отговорът си го дал приятелю - накрая. Просто още си влюбен във въпросната ГУЛ и толкова. Когато се появи друга, ама наистина такава, в която ще се влюбиш, а не само поредната готина мацка за леглото няма нито да пресмяташ месеците, през които сте заедно, нито да се притесняваш, че и тя е влюбена, а напротив. А впрочем защо не пробваш да се свържеш с ГУЛ? Знаеш ли, че момичетата понякога не са готови за продължителна връзка, изплашени са от проявата на любов, което ги плаши, защото все пак има ограничения, а те са толкова млади.....Направи така, че уж случайно да я срещнеш и после - на кафе, стари спомени и представи си, че и тя е разочарована и съжалява вече от позицията на по-зряла жена? Ако не - оглеждай се и ще видиш, че има достатъчно интелигентни и забавни /не само хубавки/ момичета. Т.е. девойката трябва да те привлича физически - това е несъмнено, обаче прецени да ли е привлекателна и като човек, отговаря ли на възпитанието и интересите ти? Тогава влюбеността й /ако се получи/ самопще тие прати на "седмото небе".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker