Разведен, но вързан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разведен, но вързан
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2059 пъти
Здравейте приятели, искам да споделя своята история и моля ви за съвет който може да ми помогне. В предишната си връзка бях много наранена и изгубила всичко семейството си дори заради вразка 2 години, много страдах наранена съм от дъното на душата си и заминах в Германия при майка си която е омъжена там спомените непрестанно ме измъчваха загубата на дядо ми по моя вина рухна целият ми свят за нещо което дори не си струвало, но го осъзнах прекълено късно. Щом се заминах в Германия започнах работа в един бар близо до домът ми запознах се с шефа и той ме нае, но след време започнах връзка с него всичко изглеждаше добре, но само изглеждаше. Той беше разведен с две деца и е с 20 години по голям от мен но все едно е по-млад и от мен разбрах за възрастта му чак след 2 месеца връзка от личната му карта та това не е проблем за мен отначало се ядосах че не ми каза истината, но не го отбелязах кой знае колко. Той много е преживял бившата му съпруга му е правила какви ли не мръсотии за да му навреди, но това което не мога да преодолея е че тя всеки ден му звъни и идва пред бара и разговарят навън виждам го в нейната кола все още вивее в нейната къща с брат си и спял със синът си. По плановете му разбирам че всеки ще поеме по своя път след време, така както изглежда това никога няма да се случи непрестанно разбирам че е говорил с нея че са разговаряли с децата нямам проблем понеже и аз съм дете на разведени и дори не познавам баща си той не мее потърсил изобщо но това е друга тема той знае че ми е неприятно да ги виждам заедно, но все същото няма промяна все казва ''какво да правя тя е майка на децата ми длъжен съм да я уважавам'', а тя му е вредила по всякакъв начин, но той дори се качва в колата й кажете ми имам ли бъдеще с такъв мъж мога ли да бъда щаслива по този начин и все така ли ще продължава никой незнае за връзката ни дори бившата му съпруга той иска да бъде в тайна, казва че ако се разчуе няма да мога да работя спокойно тя ще прави така че да ни навреди, но дори да не знае тя достатъчно вреди моля ви дайте ми съвет какво да правя все така ли ще бъде?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: c6a9b9cfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми като си се влюбила в шефа си заради влиянието и парите му, ще търпиш че и пушек ще се вдига.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ac22bf288
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Колко неграмотни хора има... срамота.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e2198acafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, имаш бъдеще с този мъж, ако му оставиш малко пространство и приемеш, че има отговорности и към други хора.
За теб като дете без баща е трудно да разбереш, че не всички семейства са като твоите и изобщо да осъзнаеш ролята на бащата в едно семейство.
Той действително цял живот ще е свързан с децата си, а чрез тях и с майка им поне, докато живеят при нея. Съвсем естествено, че ще говори с нея и ще се среща с нея, за да се уговорят неща около децата, но не е допустимо да спи в нейния дом. Тук постави граница. Всичко останало, което описваш, си е в реда на допустимото и нормалното.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fbcc87660f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз четох докъм третия ред и спрях. Неграмотно ясно, ама поне свързано да беше...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 96be395250
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Директно на въпроса: не нямаш бъдеще, или нищо хубаво не те чака.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ec14de3c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе, това да не е превеждано с Google Translate?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 79f10b3715
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Първо - научи ги малко тия правопис и граматика. Все пак в България си завършила средно образование и това, че сега живееш в друга държава, не оправдава особено неграмотността ти. Второ - стига вече с тия обвнения по адрес на бивши или настоящи съпруги. Кога най-после и ти и всички останали като теб ще разберете, че 90% от мъжете разправят на любовниците си колко кусури имали жените им и винаги ги доукрасяват. Ти била ли си там, видяла ли си, чула ли си, разбрала ли си от някъде другаде, освен от него самия, че тя му била правила мърсотии? Нали трябва да се оплаче на някой, нали трябва да те увери, че си по-добра, да те държи с нещо? Някой ден, ако ти станеш бивша съпруга, вероятно също ще бъдеш една от най-долните жени на света по негови думи.
Трето - бъдеще нямате, според мен, и най-малкия проблем е бившата му съпруга. Проблемът е, че смяташ, че си хванала големия бонус в живота - негово Величество "Шефа". Самият факт, че си спала с няой и той те е взел на работа, не предващава нищо добро. По-вероятно е да си просто поредната любовница- да не кажа, че съм сигурна, но все пак не познавам толкова добре манталитета на немците. Ако имаше сериозни намерения, нямаше да те остави да си му подчинена дълго. Само си представи картинката да сте женени, да имате общо домакинство и деца и той пак да си е шеф, а ти да си барманка с фиксирано работно време, да си получаваш малката заплата в края на месеца и да го питаш кога ще те пусне в отпуск. Тъпо нали? Колкото и да са индивидуалисти и студени хора немците, не съм чула и видяла такова семейство (и аз прекарах няколко месеца в Германия). И ти очакваш друго, нали? Очакваш да станеш неговата принцеса, да се грижи за теб повечко, да те направи поне управителка и да ти даде всички негови правомощия, да се допитва до твоето мнение, като в едно истинско семейство? Да, ама той дори не ще да се разчуе, че имате връзка, за да си работила спокойно. Иска спокойна барманка да му върши работа, а не жена до себе си, която може и проблеми да създаде. С две думи - срам го е даже да те покаже пред хората. Че за какво трябва всички да знаят, че *ука барманката? Така че едва ли си ударила бингото, а просто си една платена любовница, при това евтина, защото и работа му вършиш, и не се знае за какъв период си "назначена". Ако все пак се окаже, че немцита са още по-непонятни хорица, отколкото си мисля, и той все пак реши един ден ти да бъдеш негово семейство, вие пак нямате бъдеще. Тази разлика във възрастта може да бъде безпроблемна кратко време - докато траят розовите мечти за приказен живот. Като поживееш известно време с него и с всички съпружески екстри и задължения, ще установиш сама, че разликата м/у вас е от небето до земята. Колкото повече напредвате във възрастта толкова по-зле ще става. Просто ще ти бъде ужасно скучно в този живот. Разбира се, някои хора успяват да пренебрегно всички други емоции в името на финансовото благополучие и ако си от тях, може пък и да ти се получи някакво мъничко щастие. Пък това, че имал вземане - даване с бившата жена, не е нищо толкова страшно - нормално е след години семеен живот и съвместни деца да имат общи грижи, дори до края на живота си. По-големият проблем е, че не иска бившата жена да знае за теб. Ако не те е страх да изхвърчиш от работа, постави му тоя въпрос - какво си ти в неговите очи.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ab3ce29d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен, този човек никога няма да остави жена си. Ако правилно съм разбрал, той живее в къщата на жена си а и брат му живеел там. Според теб, той дали ще се навие да отиде на улицата а вероятно с него ще изхвърчи и брат му? Вече започвам да си мисля, че и бара е на жена му, която му го е оставила да си го движи. Тоест ако си тръгне остава и без работа. Едно обаче е 100% сигурно, този мъж ако бе влюбен в теб, нямаше да вижда ни жена, ни деца и отдавна щеше да си живеете заедно. А и ти определено нямаш добра преценка за хората. Самия факт, че бил с 20г. по-възръстен от теб а ти си го мислела за по малък от теб е направо абсурдно. Ако ти си на 20 а той на 40, ме съмнява да изглежда на 18 годишен абитурент. Ако пък си на 30 а той на 50 и да го мислиш за 25 годишен пак не става. Ако си на 40г. а той 60г. дядо пък на теб ти се струва като 35 годишен, значи си за спешен преглед при офталмолог. Нещо ти куца цялата история. Звучи нереално, сякаш изсмукана от пръстите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker