Просто искам да споделя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто искам да споделя...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 5967 пъти
От сега ви предупреждавам историята е доста дългичка благодаря ви предварително ако се наемете да я четете :)

Възможно ли е след като тя ми изневери преди повече
от 6 месеца с бившият си приятел аз още да не мога да го преглътна.Аз съм на 20 години и се смятам за доста как да го кажа горделив ,но просто в случаят това е първата ми серйозна връзка и в началото се борех за това момиче с цялата си душа.

Тя започна връзката си с мен веднага след като се раздели с бившият си приятел с който е била 2 години и половина ,но просто вече бяха минали 5 месеца от както сме заедно(което беше поне за мен адски тежък перйод защото тя си правеше каквото иска а аз винаги се чуствах потъпкан и изпълнен с непрестанни скандали как не мога да приема ,че тя иска да е "просто приятел" със бившият си приятел?!?) и смятам ,че колкото и да е бил дълаг перйодът с него това не я оправдаваше.

Тя ме е разигравала през цялото това време а аз бях готов буквално да и сваля звездите ако можех и дойде моментът просто ей така излезе си вечерта и ми изневери така и не разбрах защо знам само ,че го е почуствала като грешка и много се разкайва пред мен след това ,че не иска да ме загуби.
И така дори и след това аз бях абсолютно сигурен ,че я обичам и желая и и простих , но въпреки това ми беше много криво от вътре и ми отне към месец и половина да спра да и натяквам за това.

И ето я частта ,която не схващам след тези събития тя сякаш ме прие за даденост или не знам ,защото си правеше каквото иска винаги намираше черното в мен колкото и добре да се държа в продължение не на 1-2 месеца и аз просто не издържах на напрежението проявих слабост и аз направих голяма глупост ,която сякаш я нарани доста(не става дума за изневяра или друга).

И така де просто исках да напиша историята честно спрямо 1 друг а не да си крия кирливите ризи.Просто това чуство как тя ме разиграваше преди все още ме яде на моменти и откачам и следват такива писания..:)

Сега странното е ,че нещата се пообърнаха тя много държи на мен докато аз съм по-резервиран поради тези причини + скандалите.Смятате ли ,че реагирам нормално?

Това е общо взето което исках да си споделя мерси за обърнатото внимание ако сте стигнали до тук ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 63a2ea57c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Изтървал си работите, много си я разпуснал тази девойка, може би защото ти е първата и си повярвал на всичко, което ти е казвала. Щом е започнала връзка веднага след раздяла, със сигурност е искала да натрие носа на бившия и да го накара да ревнува, но после все пак да му пусне - не за друго, а само да докаже превъзходството си. Ще те разиграва като маймуна, тя си е такъв тип жена.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: e6ab85d9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Първо няма никога ама никога да тръгваш с момиче което е имало връзка преди броени дни тоест номер едно е написал правилно Щом е започнала връзка веднага след раздяла, със сигурност е искала да натрие носа на бившия и да го накара да ревнува.......

Второ никога няма да вярваш на обичам те от втора среща не и се доверявай от началото и трето не я допускай толкова бързо до себе си инъче виж как те прави на маймуна извинявай че те наричам маймуна но моя бившия еи тъй като нея беше дай ми куклите на ти парцалите обаче всичко си има граници ........

И нещо друго в последните си редове пишиш че сега тя била държала на теб не и вярвай просто е сама и обича всички мъже да и са в краката ........ и така успех ще си намериш и ти момиче споко

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker