Постоянно ми налита... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно ми налита...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 4019 пъти
Здравейте,
Аз съм жена на 28 години.
Наскоро с мъжа ми (младоженци сме) се нанесохме в ново жилище. Прекрасен дом за мен и него. Гледка, красив двор, просторно е. НО ето го и проблема ми. Съседът ми постоянно ме зяпа... Не мога и боклука да си изхвърля без да ме гледа. А когато съпругът ми излезе в командировка извън България, той дойде на гости - уж "да ни поздрави като новодошли" ... Е да, ама не!

Стоя, изпихме по една чаша вино, поговорихме и той каза, че ще си тръгва.. Изпратих го и тръгна да ме целува, не му позволих и му казах, че е най-добре да си върви. Тръгна си, но това не е нищо. Онзи ден тичах в квартала и уж "случайно" и той тичал. Дойде при мен докато си почивах и ми се нахвърли, почувствах се толкова беззащитна и слаба. Не знаех какво да правя, когато ме остави аз му казах, че един уравновесен човек не би се държал така. Като добавих да ме остави вече.

А на следващия ден ми прати огромен букет с цветя като 'извинение, че се е държал така' обаче зад извинението се крило друго. Взех цветята и не го потърсих повече - опитвах се да съм възможно най-незабележима за него. И отново днес ме чакаше да излезем и ми се моли сигурно 1 час. Казах му категорично - НЕ !! И се прибрах. Вече не знам какво да правя, да кажа ли на съпруга си.. не е ли малко рано за проблеми ? Вече не знам..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 543c66ce70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами много е просто. Ако този съсед не прави всичкото това с твое съгласие (в което аз лично се съмнявам)... е, тогава му кажи на тоя съсед твърдо и категорично да те остави на мира. Тези неща се усещат: никой няма да настоява там, където не е желан. После кажи на мъжа си, че този ти досажда.
Но така както го разказваш, едва ли не да си легнеш с него и после да кажеш че те е изнасилил, това е малко несериозно...

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c4d2c75707
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му ако не искаш някой друг комшия да му каже ако са ви видели и после съпругът ти да си помисли,че му изневеряваш!Проблеми винаги ще има,но трябва да си ги решавате заедно,мъжът си е мъж кажи ми и той ще направи нещо по въпроса!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 1ad8b277d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какво чакаш? С това чакане даваш на съседа кураж да си мисли, че си леснодостъпна, отдавна е трябвало да го отрежеш, дори и грубо - в такива неща възпитанието в добро общуване е последна грижа.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 0f810c1379
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката : Номер 1, мисля че бях достатъчно ясна по-горе : НЕ ВЕДНЪЖ МУ КАЗАХ ДА СПРЕ, ЧЕ НЕ МИ Е ПРИЯТНО. ВСИЧКО ТОВА Е БЕЗ МОЕ СЪГЛАСИЕ !

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: b660528e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извинявай, мила, но жена приела в дома си непознатия съсед, когато съпругът го няма, за мен е несериозна. Толкова ли мека душичка носиш, та не може любезно да откажеш посещението? За каква да те вземе този боклук при това ти държане? Не чувстваш ли, че имаш вина? Ако си още толкова наивна, време е да се излекуваш.

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 5638315c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Дойде при мен докато си почивах и ми се нахвърли, почувствах се толкова беззащитна и слаба. Не знаех какво да правя, когато ме остави аз му казах, че един уравновесен човек не би се държал така." ...би ли ми разяснила малко тази част. Докъде точно стигнахте и какво е правил с теб?
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 26295fa7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Съседът ми постоянно ме зяпа... Не мога и боклука да си изхвърля без да ме гледа." - ами, за да стигнеш до този извод, значи и ти не го подминаваш с извърнато лице?! А, щом и ти го заглеждаш, нормално е човека да остане с впечатление, че имаш интерес към него. Аз също живея в къща, двор до двор с ергени, хубава жена съм, ама пък, как така не съм забелязала дали ме "зяпат"???

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: b84b23eb94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И още питаш! естествено , че трябва да кажеш на съпруга си. ти не си го провокирала, нали? тогава какъв е проблема да му кажеш?щом навлека не разбира, нека мъжът ти да си поговори с него. какво значи 'не искам още проблеми', тогава му позволи да те изчука, че да нямате такива хахаха. рискуваш мъжът ти да забележи нещо и да си направи погрешни изводи, тогава каквото и да му кажеш няма да му се стори толкова достоверно

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: ea4d1efcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Щом не те оставя на мира, значи в поведението ти има нещо, което противоречи на думите ти. Даваш му аванси, несъзнателно предполагам. Иначе нямаше да пуснеш тази тема. На твое място щях да направя така - при първия следващ случай, когато комшията направи намек за каквото и да е, свързано с мен, ще му кажа: "За последен път ти казвам да ме оставиш ме на мира! Ако не го направиш, оттук нататък ще се разправяш със съпруга ми!!!" Без да съм мила, без чувство за вина, категорично и твърдо. Ще спра да го поздравявам, няма да отговарям ако ме заговори, пълен игнор. Да знае, че е прекалил и няма да продължава както досега. И наистина ще кажа на съпруга си, ако се наложи.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: e47cb0c5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте! Присъединявам се към към първите три изречения на 9.:"Щом не те оставя на мира, значи в поведението ти има нещо, което противоречи на думите ти. Даваш му аванси, несъзнателно предполагам. Иначе нямаше да пуснеш тази тема." Точно така мисля и аз. Несъзнателно ти харесва да си харесвана :-) Но чувстваш, че това не е редно някак си... :-)

Ако наистина искаш да се отървеш, бъди категорична. Случвало ни се е на всички, подобни ухажори колкото искаш: ако стане - стане, сама жена. Аз лично много бързо "побеснявам" от първия намек и втори няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker