Мислите ли, че е нормално това, което преживявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислите ли, че е нормално това, което преживявам?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2642 пъти
Аз съм мъж малко под 30-те. Не искам да се фукам, но смятам, че изглеждам добре (жените си ме харесват), работя хубава работа и т. н. Нямах късмет в любовта до преди 2 години. Аз съм от тези хора, да ги наречем нещастници във връзките, защото винаги съм се раздавал напълно и до край, като заслепен съм бил винаги. Установявах лъжите и измамите месеци след като съм правен на пинокио. Да, имам си кусури, но защо все аз го отнасях... И така до последната връзка, която приключи преди почти 2 години. Какво се случи? Ами нещо сякаш се пречупи в мен, в смисъл духом съм супер ентусиазиран и надъхан за живота и успехите, но откъм желание за връзки, семейство, деца - просто увяхнах. Услади ми се ергенския животец, започна да ми харесва празния апартамент, да си готвя каквото обичам да си хапвам и да ме държи във форма, да имам тишината вкъщи, никой да не ми говори след работа, да не ми държи сметка кога излизам и къде. Не си мислете, че тръгнах по жени, напротив, обратното, не помня от кога не съм правил секс вече и изобщо не ми липсва. Имам женско внимание, но някак си ми е безразлично вече и просто не искам нито проблеми, нито усложнения на отношения и т. н. Вече не мога да си се представя да излизам с някоя, да сме гаджета, да си звъним един на друг често, да си пишем по интернет, да се запознавам с нейните, не мога да си се представя със семейство, с деца и жена. Самата мисъл да се прибирам в къща пълна с хора ме стресира. Моите приятели се изпожениха, повечето и родиха, гледам им лапетиите - викам си - охооо, това просто не е за мене, в никакъв случай - рев, детски колички, памперси, броене на левчетата, сърдити жени и т. н. Не знам какво се пречупи в мене наистина, но колкото повече върви времето, толкова повече някак си се успокоявам, хармонията ми се засилва все повече и съответно нежеланието да я развалям. Щастлив съм определено, защото имам време за всичко, което харесвам - спорт, излизане по планини, морета, екскурзии по Европа, екстремни преживявания, имам и пари за каквото ми доставя приятни емоции, живея на такива високи обороти, че... днес се замислих кога почна годината (все едно вчера празнувах НГ), кога стана септември и свърши лятото - изобщо не усетих. Определено съм щастлив и в хармония, но си казвам вътрешно - май не е много нормално това. Просто се сравнявам с другите мъже, разочарования всички сме имали, ОК, ама сигурно съм първия, който чак до там е стигнал да спре да иска дори да опитва, а не съм станал гей де хаха. Какво бихте казали за моите неволи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 01949147d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Е, нали си супер щастлив и в хармония- за какви неволи питаш тогава!??

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 39338856e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Почивките, моретата, парите... всичко минава и заминава пич. Като станеш на 65 и се обърнеш след себе си, какво смислено ще си свършил? В момента има толкова дечица по домовете.. като имаш средства, харесай си едно и си го осинови, след като не искаш жена до себе си. Замисли се реално когато напреднеш с годинките.. и недай си боже стигнеш до състояние в което не ти е посилно да се грижиш сам за себе си.. кой ще ти даде едно хапче, кой ще ти даде чаша вода, кой ще отиде до магазина да ти купи един хляб? ! И най-елементарното - кой ще дойде просто ей така, от искрена загриженост да попита 'как си'?

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f3bdc79ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 4, прав си, но сам мъж няма НИКАКЪВ шанс да си осинови дете! Децата не са домашни любимци, процедурата е много сложна и трудна, семейства чакат 1 г. поне, минават хиляди проверки.

Подкрепям номер 1, но и ти влизам в положението, Авторе. Аз самата така живях до завършване на висшето си образование. Много прагматичен човек съм, здраво стъпила на краката си и прецених, че няма и без това да имам време - учих редовно много тежка специалност в СУ, самоиздържайки се и живеейки във време с много високи наеми и разходи. Решението при мен се появи без да го търся. Започна да ме ухажва женен господин. Доста време му се дърпах, станахме приятели, разбрах му ситуацията - нещастен, но с малки деца, към които има ангажимент и реших, че няма какво да губя, а и време и сили за нормална връзка и без това нямах. Влюбихме се с времето, връзката ни се задълбочи и от влюбване стана и приятелство, и истинска любов, привързаност и обич. Тази връзка за много години ми беше достатачна, но иначе живеех точно като теб. Развиваш се като страхотен егоист и спираш да бъдеш способен да се съобразяваш в бита си с някого, напълно си доволен от битието си такова, каквото е, а за деца и семейтсво си казваш, че винаги има време.
Ако бях мъж, признавам си, бих живяла така поне до 40 годишна възраст, но като жена си имам определени физически граници за създаване на семейство.
И така, минах 30-те, живеейки като Автора, имах си любов и секс в лицето на моя човек, докато той не ми се тупна изневиделица пред вратата с куфарите и ми каза - здрасти, не издържам повече и си идвам при теб.
Ха, Авторе, преживях страшен шок - от егоистичното си самотно съществуване в рамките на 1-2 г. станах съпруга, после и майка, мащеха на студенти, който стоят по цяло лято у дома и правят луди партита, канят приятели, после е лудница и чистиш 1 седмица поне.
Като тегля чертата обаче не съжалявам за нищо!
От една страна се насладих на времето за себе си като теб, изучих се, направих кариера някаква, от друга все пак хванах последния влак за семейство, а и приятелство, любов и секс в лицето на съпруга ми не ми липсваха през всичките тези години.
Единствено в началото ми беше трудно да свикна да живеем заедно, но в рамките на 1-2 месеца видях, че предимствата са много повече от недостатаците - не само разходите ти падат на половина, но и по-бързо събираш дрехи за да пълниш пералнята, по-лесно се готви и пазарува повече хора, а и е по-весело по празници, почивки, чувстваш се някак си по-щастлив по съвсем различен начин, идват децата, а най-хубавото е, че вечер имаш с кого да споделиш, да си легнеш и да се събудиш до някъде, при болест имаш на кого да разчиташ за дребните неща.
И все пак те съветвам да не бързаш за никъде, ако сега си доволен и щастлив. Внимавай да не станеш непоправим егоист и давай шанс на момичетата около теб, защото не всички жени са еднакви - ако беше така, хората нямаше да се развеждат и да се женят отново като съпруга ми да кажем, защото ще си кажат - ами всички са еднакви и готово. Да, ама не е така - човек може да удари на камък 1, 2, 3 пъти и да уцели десятката четвъртия. Само този, който не търси, той не намира!
ж38

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 803690a429
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Живей си живота сега, а появи ли се твоята си мацка, и дома ще си я вземеш, и деца се искаш да и направиш. Ако не се появи, здраве да е, поне ще си си живял интересно.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 68933d5ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм в твоето положение, човек. Просто си свикнал така и затова не търсиш. Ако намериш истинската жена, ще искаш деца. Даже мисля, че до 2-3 години и да си сам, ще почнеш да мислиш за това ;) Ако пък не - може винаги да ходиш по курви или да станеш гей... нищо лично :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8cafbcecf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Боже ти си на малко под 30 и то мъж, а аз какво да кажа, че съм на 21 и то жена и съм в подобна ситуация. Бих могла да се нарека дори мъжемразка, не, не съм обърнала резбата, напротив, но след последната си връзка нямам желание за друга и изобщо за човек до себе си, а когато видя млада двойка с дете си казвам "Едва ли някога ще ми се случи това щастие и на мен".... Вероятно е само период, в който се чувстваш така. Вярвам, че идва ден, в който човек преразглежда приоритетите в живота си и тогава се замисля за сериозна връзка, семейство, деца и т. н. А явно при теб този момент все още не е настъпил, но имай търпение и това време ще дойде. Както са казали по-надолу в коментарите "Който търси намира... " :)) Ж21

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: fe56a58115
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Познавам един такъв мъж, който не мисли за семейство и за деца. Никога не съм го виждала с жена. Излиза си с приятели, единия от които със сигурност и той без жена. Това са мъже на около 40 г. Не го знам има ли намерение някога да създава семейство и защо се е стигнало до там. Относно външния му вид - най-зашеметяващата визия, със страхотни тъмни очи и дълбок мъжествен глас. Само като ме погледне и ми се подкосяват краката. За мене няма никаква смислена причина да е сам, но той си знае.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a0267c8d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Май само аз не разбирам защо в името на всичко свято, не можете да си живеете живота без да се задълбочавате в разни връзки, още по-малко деца. Жените като навършат 22 и симислят, че вече са за женене. Мъжете като чукнат и те 30 вземе че ги тресне нещо и решат, че и те искат сериозни връзки. Не ви трябват сериозни връзки, праскайте си наред и това е. Стига сте се вживявали.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 7f8e6a9e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Оо Авторе, ти какво си мислиш, че си само ти ли? И аз съм така от бая време.. даже всъщност не съм имала дълга и сериозна връзка, защото не попадах на човек. Да, тегаво ми е понякога като гледам другите двойки. Но това състояние, което описваш изобщо не е ненормално. Напротив даже - в такова са доста голяма част от младите хора. Аз съм момиче на 24 години и много по важно ми е да се концентрирам върху това да израсна професионално, . да пътувам ЕСТЕСТВЕНО - (смисъла на живота ако питаш мен) - да опозная света. И какво по дяволите бих дала на децата си като родя на 20 и нещо? Евтин живот, потънал в заеми и кредити, панелка (най-вероятно на мама/ тати или по лошо- на свекървата.. ) в кофти квартал, пълен с наркомани и празноглави кифли като онази Атанаска от Павликени и нескопосано образование? На какво точно ще ги науча? Какво ще успея да им покажа от живота?
Живей си и не му мисли изобщо. Ти имаш време и до 40 можеш да си станеш татко никакъв проблем няма. Моят баща е с 40 години по-голям от мен и се разбираме перфектно. Като срещнеш правилната жена всичко ще се подреди ;)!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6cd78165f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Млад си още, не ти е време да се притесняваш. Досега щом все си имал връзки, просто не си поживял ергенски и в момента си наваксваш. Може и да е малко не на време, но пък не е чак късно за един мъж, дори може да е по-добре така. Някой ден ще я срещнеш, тогава обаче ще си разумен, стъпил на земята мъж, знаещ какво иска и умеещ да предложи на любимата онова, от което тя се нуждае. Поне няма да си като многото лигльовци и лигли, дето се женят по "голяма любов", "правят" по някое дете, после разбират какво точно им се случило и се почва едно "нещо ми липсва", "няма я тръпката"...Само да не правиш като номер 5, че никак не и е добър примера. По-добре си живей егоистично цял живот, но поне да не вредиш на чуждите семейства. Не правиш никому нищо лошо, продължавай така и някой ден всичко ще се нареди и за теб - ще те грабне емоцията към някоя жена, която ще е твоята половинка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9442c584e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много ми стана интересно притеснението ти от памперси и ревове. Тия неща не продължават вечно. На 2 г. детето ходи и проговаря. То ако беше толкова лошо човек да е семеен хората щяха да са сами, а ти и около тебе виждаш, че не е така. Относно финсовото ти притеснение - в момента ти вземаш една заплата. Когато сте двама и заплатите ще са две. А за почивките и екскурзиите - ами и семействата си ходят. Намери си приятелка и действай. Ако трябва да се притесняваш от нещо то е да останеш самотен и да гледаш на другите как им се раждат деца, а след години и внуци.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c4064f0027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Гледай си кефа и хич да не ти пука... нямало кой да ти донесе едно хапче, на баба ви хвърчилото!!!
Има една много хубава история/виц, та на кратко се разказва за такъв като теб и хората все му казвали да се откаже от ергенския живот, че един ден на смъртния му одър като умирал нямало кой една вода да му занесе, ако му се допиело и т. н. Та излъгал се човека, оженил се, родили му се деца, внуци та легнал да умира, усетил, че идва края и започнал да се вайка, а хората около него го успокоявали, че трябва да е спокоен, че е живял достойно, създал е семейство и тогава той казал "не за това се вайкам, а за това, че послушах хората и се отказах от ергенския живот, а сега вода не ми се пие... "
Та както казах живей си живота, че човек и добре да живее рано или късно се жени :)...
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e69fdcdf7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не всички имаме нужда да бъдем родители. А що се отнася до родителство мисля, че има много мъже като теб в днешно време, не им се жени и това си е. Ами като не ви се жени- недейте, няма смисъл да създавате нещастни деца, които да гледате с нежелание. Може някой ден дa ти се появи подобно желание след 30-те примерно. По градиките виждам много стари бащи.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 269f786363
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Все едно слушам моя мъж преди да се оженим. Запомни, че нещата с течение на времето се случват, и няма да разбереш как за отрицателно време ще намериш своята половинка и ще създадеш прекрасно семейство. Не ги мисли нещата, те просто се случват. На първия месец се пренесох у тях, а на втория забременях, и вече имаме дъщеря на 4 и е прекрасен съпруг и баща. А иначе той никога нямаше да създава семейство... ДА бе ДА. Успех и не се затормозявай да мислиш, живей както ти харесва. Всичко хубаво!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a2eb1bf9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   При мен е същото, с разликата, че съм разведен и имам дете. Но след като бях предаден и след като така и мога да намеря жена, с която се чувствам добре, просто се пречупих. Вече нямам никаква желание за семейство, за брак и т. н. Обикнах тишината на дома, спортувам, гледам си детето, когато е при мен и наистина си ми е екстра. Секс правя от дъжд на вятър. Всъщност, нито желая да се влюбва, нито мога да повярвам, че жените могат да обичат. Тяхната "любов" не е безусловна и зависи от много неща. Те никога не приемат един мъж такъв какъвто е, авинаги се стремят да го моделират и когато вече няма какво да променят или просто не могат, си бият камшика. За това и ми писна да живея в илюзии, че някоя ще ме обича. Жените постоянно реват какви боклуци са мъжете, но не се виждат те самите какво представляват. Дреме ти брато, проститутки за секс има колкото искаш. Млади курвета също. И аз като тебе е така бях правен на палячо и макар да вярвах в любовта между мъж и жена, това се промени. Може би пък един ден ще срещнем жени, на които да се доверим, но към момента поне аз не мога, а и не искам. У почти всяка виждам стремеж да ме променя. Кифлите поне не искат това. С тях просто се забавлявам и кой от къде е. Та така, твърде позната история. Драги вечно недоволни жени, мъже като мен и автора ще търсите, но няма да намерите някой ден, просто защото от вашите безобразия ние претръпнахме и станахме такива, каквито сме днес. И все повече мъже ще се отказват от любовта и идеята за семейство, деца и т. н.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 79fc4fbebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   След някоя и друга година с такива като твоите разсъждения ще останем малцинство в собствената си държава. Не си представяй, че като имаш дете толкова ще обеднееш, че чак ще броиш левчетата. Виж ромите по колко деца имат и хич не им пука. Ние българите все много умуваме. В най-добрия случай се решаваме да имаме по едно дете. Малко по-смел бъди и не му мисли толкова. Ще видиш колко е хубаво да си имаш едно малко човече в къщи, което да ти вика "татко" и истински да те обича.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f4c7fbe027
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторе, ще ти напиша неща от личен опит, за да видиш и друга гледна точка.
Чичо ми беше женен 25 години имат дете и всичко уж е перфектно. Само че един ден тази патица жена му решила че не граби достатъчно от живота и искала развод, не и бил тигал той, там изневери имало не знам си какво, та човека към 50 сам, детето му (брачеда) не му е звънял от не знам кога, а човека беше закъсал със здравето и нямаше верно кой да го погледне, макар че е бил женен и има дете.

Друг случай : Приятел с дете на 5 години, живеещ в апартамента на жена си, прави ремонти през 2 години, купи и кола за 20 000 лева, освен нейните масрафи покрива разходите на родителите и и брат и.
И един ден му казва че се е влюбила и го гони от там.
Сега го изнудва, че ако иска да види детето си трябва да и превежда по 1500 лева на месец. Човека хвана куп болести покрай тези сакатлъци и се чуди на кое небе е, жив ли е умрял ли е.
Така че драги ми авторе, остави това с децата и брака, то ако се появи жена която да те впечатли ок, ако не си кретай така и не се задълбочавай толкова в тези свои мисли.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a540fdd88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   17. това, че ти си попадал само на парцалеси, не означава, че всички жени са такива и недей да слагаш всички под общ знаменател, разочарован си, разбирам, но както има свестни мъже, така има и свестни жени, друг е въпроса, че ти не си срещнал подходящата!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e693aed964
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   10, правилно! Сериозните връзки не са за всеки! За непорасналите деца е пясъчника...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker