Объркан съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркан съм
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3912 пъти
Здравейте драги хорица. Чудя се от къде да започна. Ами на кратко на 20 години съм от София, студент съм. Втора година.

Та към проблема ми: Ами преди около година се запознах с едно момиче с 3 години по-малка от мен. В скайп се разви цялото действие(запознанството). В последствие се видяхме, найстина много се харесвахме. След това харесването прерастна в обич. И найстина много беше хубаво докато не дойде 15 септември.

Тя отиде да учи във Враца, нямахме вазможност да се виждаме често. Но го правехме въпреки това. Всеки път когато имах възможност бях при нея. Найстина много я обичам. През времето когато не бяхме заедно, общувахме по скайп, телефон на кратко правехме си по 6-10 часа разговори на ден. Но докато не дойде момент в който започнаха отзиви. Приятелката ти се целува с по-малки от нея в училище опипва ги, забива се с тях.

Като разбрах се почуствах отвратително, скарахме се. Това беше някъде към края на септември месец. Но нищо и това преглътнах, оправиха ни се отношенията, след това имаше едно такова затишие до към декември всичко беше идялно докато отново не се разделихме, на 6 декември но докато сме се разделяли постоянно сме говорили поддържали сме връзка, виждали сме се.

Та към януари месец отново взеха да ни се оправят отношенията. Отново се събрахме. Така до към март месец но също поддържахме връзка, виждахме се но не беше същото или поне така го усещах аз. Дойде април най-тежкия месец в живота ми, никога няма да го забравя.

В началото тя се виждаше с едно момче ,с най-добрата и приятелка излизаха компанийка четири човека моята приятелка ,нейната приятелка, и другите две момчета. Та говорехме и докато излизаше с тях не сме губили връзка ,но някакси докато той беше при нея аз не получавах вниманието което ми даваше преди. Тя дори и когато се виждаше с него ми беше казвала, че ме обича, съмнявах се в това което казва.

Та и това отмина и това преживях и преглътнах. След това отново говорехме виждахме се когато тя си идваше, но я чуствах студена. После забелязах, че проявява интерес към друго момче ,пишат си това онова в един сайт. Говорят си но като я питам имаш ли нещо с това момче, НЕ нямам обичам и искам теб. Но пък другото интересно беше, че през това време при мен имаше момиче виждахме се с нея, много ме харесваше разбрах го в последствие.
Заради приятелката си я отблъснах, забравих да отбележа че преди нея бях отблъснал (отрязал) още около 3-4 момичета.

Много си я ценя и обичам въпреки това което става .Та накрая отношенията и с това момче дето си говореха във въпросния сайт утихна, та се сдобрихме събрахме се. Но от 3-4 дни насам се държи много грубо с мен. Опитвам се да избягвам каквито и да било караници с нея с цел да се разбираме и всичко да е добре. Но уви напразно. Докато има хора около нея ми говори по един начин, когато сме си двамата по съвсем друг.

Та въпроса ми е следния: На какво ли според вас се дължи това нейно грубо държание, объркан съм незнам какво да мисля. Затова се обърнах към вас. Надявам се да срещна компетентни мнения по моя въпрос от по-възрастни мъже, жени който да ми помогнат по някакъв начин. Предварително мерси

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 7765ddf6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Очи, които не се виждат, се забравят".

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: bd4a3d2ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че не те обича. Освен това, още не е готова да има сериозна връзка. Харесва й да се задява, да флиртува с други момчета. Груба е, защото иска да се раздели с теб (не я слушай какво говори, а гледай какво прави), но не събира смелост да ти го каже и се надява ти да го направиш. Предложи й да се разделите, защото между вас не върви (не ти да й кажеш, че искаш да скъсаш с нея, а все едно двамата искате) и виж как ще реагира.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: f2e8706635
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Действието говори много повече от думите.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 938718b13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нейното е детска работа, защо още се занимаваш с нея след като е ясно, че тя неможе да има сериозна връзка все още. А пък и е рано тя иска да си поживее. А и ти поживей си още 5 години и тогава мисли за по-сериозни неща. Че аз съм на 26 и се задомих и се чудя неизбързах ли щото ми се живее. Да не се питаш и ти така послел.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 240ebd26e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Толкова ми е познато това,което казваш.Даже бих казал до болка познато.Няма смисъл от такава връзка.Знам какво ти е,че не можеш без нея.Не я ли чуеш няма да си ти.Няма да е същото.Виж ти не изпитваш нищо към нея.Просто ти е станало навик,начин на живот,да говориш,да общуваш с нея.Това време в,което общуваш с нея си намери друго занимание.И ще видиш,колко по-добре ще ти бъде.В началото ще ти е трудно.Но недей да правиш моята грешка да се ядосваш в продължение на девет месеца.Момичета колкото искаш,и там някъде се крие твоята Жулиета.Все пак си студент,университет,дискотеки,кафета.Надявам се си ме разбрал,и да съм ти помогнал по някакъв начин ;)

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4dc304b500
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, ще се радвам да видиш това и да разкажеш как се стече живота ти, какво се промени за тия 10 години, ти вече си на 30 предполагам, това ми се чете, не редовните глупости, които се публикуват тук от няколко години.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker