Искам да намеря най-правилното решение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да намеря най-правилното решение
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3300 пъти
Здравейте!
Имам връзка от 9 години с 1 мъж.сега съм на 24г. В началото ,а и допреди 2г е бил склонен да ми посяга. Hикога не съм му изневерявала. Kъсали сме за този период от време няколко пъти, като единия път той си беше хванал гадже, а последния път-аз. Като цяло аз съм била по-всеотдайна във връзката, по-търпяща и по-загрижена.

Нека спомена и добрите страни на връзката-делим много общи интереси, приятелите са ни общи, средата ни е една и съща. Всеки ден се виждаме Сексът ни е много хубав. Можем да говорим с часове.

Цялостният проблем тръгна 1во от неговите посягания. Аз бях по-малка-търпях го-нашите го намразиха и оттогава се тръгна 1 ходене по мъките-криене, скандали у нас-защо съм още с него. Той съответно се озлоби. Не сме и до ден днешен като нормалните връзки.

Много беше сгафил 1я път-беше ме бил доста преди години, после отново се събрахме.
Знаете как постепенно се свиква с човека, а и особено много хубави неща сме преживели заедно. Навсякъде винаги сме заедно. Делим си и залъка ,всичко.

Последният път се разделихме по следната причина/това беше преди г и нещо/-всичко вървеше добре. 1 ден се напи и отново ме удари-пак казвам никога не съм му изневерявала. Просто се напи. Взе да ме удря-извикаха полиция. Тогава всичко се обърна в мен изведнъж може би и ми писна за пореден път. Взех да охладнявам. Разделих се с него.

Срещнах 1 момче от интернет. Може би наистина се влюбих, но момчето се видя няколко пъти с мен и се отдръпна ,въпреки че вадеше друг вид. Явно ме е използвал ,а аз не съм можела да усетя че не е искрен.

Мина известно време. Отново се събрах със старата си връзка. Вече мина не малко време .държи се добре .Не ми е посегнал нито веднъж. Отново сме заедно навсякъде. Близки сме страшно много. Някъде навътре в сърцето ми стои спомена за онова момче.. но спомените са си спомени не можем да ги изтъркаме с гума.

Чувстам се от 1 страна използвана и адски тъпа, че се доверих на онзи ,защото беше 1ственото друго момче, с което съм имала връзка през всички тези години.
Преди окончателно да спрем всякакъв контакт ме обиди като ми каза, че съм била най-тъпата и най-лесната в живота му, а вярвам че не е така.

И така...сега животът ми е това момче отпреди-всеки ден сме заедно-той иска по-сериозни неща от мен. Аз не зная какво да правя-бих пробвала да поживеем заедно, но нашите са твърдо против. Казват че няма да ме погледнат, а останах 1 дете и едва ли не ти става като дълг.

Той от своя страна има своите немалки недосстатъци за съвместен живот, а толкова г сме заедно, не съм готова за някаква раздяла, а и той не е на малко години... смисъл около 30те е и може би ако е с някоя друга ще бъде приет у тях и няма да се крие както с мен.. но той казва че иска да е с мен.
Въобще много изстрадала връзка сме.

Сега уж не се караме, но докога?
никаква подкрепа от никъде нямаме.
И какъвто и да е той, и каквито и проблеми да сме имали, едва ли бих имала момче, с което да споделяме еднакви интереси, еднаква среда ,сексът ни да е добър и да сме заедно след всичко това. А не като някой които се отказват от малкото...
Не ми е лесно. Не знам какво да правя,
дано нещо се нареди, но не е ясно кое.,..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: e8294dc15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ти е посегнал веднъж ще го направи и втори път - това чувала ли си го?
В твоя случай както виждам става същото и ти не си изключение. Не мога да разбера как можеш да седиш при човек, който те бие без причина...

А и ти сама го каза ,,Преди окончателно да спрем всякакъв контакт ме обиди като ми каза, че съм била най-тъпата и най-лесната в живота му, а вярвам че не е така.''

1) Щом той ти го е казал НЕ МОЖЕ да бъде без причина, казал го е защото го е мислел, а може и още да го мисли, нищо не се знае... Ти за такава ли се смяташ - за тъпа и лесна? Ако е така стой си при него...
2) На теб ти се иска да вярваш, че това което е казал не е истина, но за жалост се самозалъгваш.

Един единствен съвет от мен, а ти ако искаш го приемай ако искаш недей: БЯГАЙ НАСТРАНА ОТ ТОЗИ ЧОВЕК! ЩОМ ПОСЯГА ДА ТЕ БИЕ (НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИМА ПРИЧИНА ИЛИ НЕ) ЗНАЧИ НЕ ТЕ ОБИЧА ИСТИНСКИ!

ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ НИКОГА, ЗАПОМНИ - НИКОГА НЕ БИ ПОСЕГНАЛ НА ЖЕНА!!!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c7f812e86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Hяма смисъл да си с него, ако ти е посягал веднъж най-вероятно пак ще се повтори... млада си, живота е пред теб, 100 % ще си намериш някой много по-добър

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 50aa880764
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само ще ти кажа, че животът поднася неочаквани хора пред нас. Неочаквани любови, неочаквани тръпки. Ти си много млада и всичко ти предстои- любов, нова любов, още по нова любов......

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: e13ac8c58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо все говорите за "втори път"? Веднъж след като го е направил, не е ли достатъчно?! Ако това не е за тебе основание да го зарежеш, какви съвети да се дават! Авторката явно е поредната мазохистка склонна да търпи какво ли не

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 65eb673dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Няма такова нещо като "най-правилно решение" - просто взвмаш едно решение и го следваш. Всичко е въпрос на проби и грешки. Може принцип или съвет, който върши работа в 99% от подобните случаи, за твоя конкретен случай да важи точно с обратна сила.

Само недей като вземеш едно (уж окончателно) решение, после да се отмяташ, че стават едни каши... накрая на човек му идва въобще да не се е бил хващал!

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: a18978769d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мисля, че младо момиче като теб трябва да търпи такова отношение.Ако си мазохистка е друг въпрос.Не ми стана ясно ти какво точно искаш, а едва ли някой тук може да ти каже.Щом ти харесва такова отношение и при всяко негово пиене на алкохол да очакваш удари стой си...твоя работа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker