Дайте ми някакъв съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте ми някакъв съвет
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1728 пъти
Здравейте... Аз съм момиче, което не може да разкаже на никого от "приятелите" си за това, което ще разкажа и да получи някакъв съвет. Реших, че тук все някой може да прояви желание да прочете историята и да ми даде някакъв съвет какво да правя... Е, нека да започна. : С една приятелка бяхме у тях и решихме да влезем в сайт за видеочат в, който е пълно с чужденци.. Ние просто се забавлявахме, като се ебавахме с тях -_- (сега, като си помисля колко е било тъпо простоо... ).. както си цъкахме, срещнахме едно момче което свиреше на пияно и спряхме на него.. Той беше много хубав и изглеждаше много добронамерен, че не се сдържах и му поисках скайпа.. момчето естественно ми го даде, след което моята приятелка му каза чао и той се нацупи. Прибрах се вкъщи и веднага го добавих в скайп. След 10 дена той ми прие заявката и ми писа.. пита ме коя съм :/ на мен ми стана малко тъпо, но му припомних за видеочата и той се сети.. непрекъсното ме караше да говорим по скайп, но аз постоянно имах някаква работа, но накрая проведохме този разговор :д.. Когато си пуснах камерата той веднага ми каза, че съм много хубава и ме попита от къде съм.. аз му благодарих за милите думи и му отговорих, че съм от България.. Офф май забравих да спомена, че той не е от тук :Д както и да е.. Момчето беше много учудено от отговора ми и каза, че е чувал за България само хубави неща. И така започнахме да си провеждаме видеочатове по-често.. Той не спираше да повтаря колко съм хубава и, че дори не може да си го обясни как е възможно.. Също така каза, че трябва да отида у тях на гости за да видя неговата страна.. Започна да ми пише някакви простички неща на български, но за мен беше важно, че си прави труда да ми ги пише.. Изпращташе ми по скайп сърца, мечета и негови снимки, и постоянно ми звънеше :Д.. по едно време стряхме да си пишем и аз не знам защо.. преди няколко дена отново си говорихме и той ми каза, че не му харесва да си спомня за моята красота.. стана ми тъпо и не го попитах защо, след което само се гледахме и той ми се усмихваше и пускаше разни песни и ми пееше :Д момчето ми каза, че трябва да ляга, защото утре е на работа, пожела ми лека нощ, прати ми сърце и каза, че по-късно ще се чуем.... но все още не сме се чули.. Въпросното момче живее на 3000 км от тук и не знам дали нещо би могло да се получи, мисля, че се влюбих в него :( МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ... дайте ми някакъв съвет :(..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: e670dfe052
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влюбила си се във външността му, в празните думи и надежди, в сърчицата и меченцата в скайп. Но това не е любов.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0487e8d2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съветът ми е: пиши си с него, смейте се, слушай музиката му, песните му и до там. Не, не си влюбена. Не го познаваш, не знаеш почти нищо за него. Харесва ти как изглежда и че ти обръща толкова внимание, няма нищо лошо в това. Не се самонавивай, че го обичаш и т.н., защото е доста наивно от твоя страна. Пишете си, чувайте се, гледайте се, щом ви е приятно, но не задълбавай кой знае колко.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1a147a047f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката: Добре, според вас добре ли ще е, ако го поканя да дойде тук?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2c99aa575a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен ,за да го поканиш тук трябва да си много ,много сигурна ,за да излезеш с него.Трябва да го опознаеш доста ,за което трябва не само да се гледате ,а да се опознавате и да говорите на различни теми,за да добиеш донякъде реална представа какъв човек е.
На този етап не ти препоръчвам да го каниш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker