Луд съм по нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Луд съм по нея
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3447 пъти
Здравейте, аз съм едно много, много влюбено момче. От повече от година си пиша с едно момиче което харесах още от първия път в който я видях, та видях я в университета, харесах я и с малко помощ я намерих във фейса и от тогава всеки ден си пишем. Канил съм я не един път да излезем но тя все ми отказва и като се видим все е забързана за някъде. Когато все още бяхме на лекции съм ходил редовно и все се молех да я видя, а когато я видех целия треперех. Казвал съм и че я харесвам, но като стане въпрос за това тя все избягва темата и ми казва че е голяма за мен, а тя е по-голяма от мен 4 години. Постоянно и казвам колко е красива и че ме привлича, но все ми казва, че не е за мен и че съм малък. Сега вече тя завърши, а аз съм 2 курс и мисълта че няма да я виждам ме убива. Има и друго, а това е че не я разбирам, уж съм малък за нея, а когато и пиша тя все ми отговаря понякога дори с часове си пишем и когато и кажа какво са 4 години тя все бяга от въпроса. Искам да бъда с нея и не ме интересува че съм по-малък. От няколко дни разбрах че си има приятел от близо 2 години но нещата м/у тях не вървят, а и той не живее в България и рядко се прибира тук. Кажете ми какво да направя за да бъда до нея, искам да се я държа за ръка, искам да се будя до нея и не ми пука какво ще говорят хората заради разликата във възрастта, дайте ми съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: c2c81a4b8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А да ти е хрумвало, че тя ти отговаря във Фейса защото те има за приятел? И аз си пиша с много хора във Фейса, просто защото са ми приятели, това изобщо не означава, че изпитвам нещо повече към тях. Така, че не знам какво да ти кажа, но явно трябва да го приемеш, че тя винаги ще ти е само и единствено добра приятелка.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 489c07475c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хмм, хлътнал си яко, но не бързай толкова много. Това, че ти пише и обръща внимание, не означава, че те харесва. Възможно е просто да й харесва вниманието ти. При всички случаи се постарай да я опознаеш първо като човек преди да правиш каквото и да е.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e5102530fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човек, като говориш така за разликата все едно е 10 год. Според мен я е страх, че си незрял, с и сложното положение с приятеля и допринася. Не се сещам какво да те посъветвам освем да се сближиш с нея като приятшл за да се привърже, може да не я каниш все а примерно намери мероприятие театър или нещо такова.Успех, дръж ни в течение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 399a0ec3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Може би, защото си има приятел и за те отблъсква или просто не те харесва за гадже, а само за приятел. Това с възрастта е оправдание, според мен.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 468cd127ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Момичето си има приятел от цели 2 години. Макар и нещата между тях да не вървят, все още не са скъсали и тя е обвързана. Остави момичето и си намери друга. Тя не иска да бъде с теб. Разбери го. Проумей го. Приеми го.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1ca9b32311
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре те разбирам, приятелю и наистина ти влизам в положението. Знам какво е да си влюбен в някой по-голям от теб. Сега ще ти дам съвета си, който се надявам да помогне. Момичетата не се възстановяват много бързо след раздяла с гаджето. Щом си сигурен, че отношенията й с приятеля не вървят добре, значи имаш шанс! Но ще е добре да поизчакаш малко, докато нещата се поуталожат. Вероятно тя сега се прави на недостъпна, защото все още е смята, че отношенията й с другото момче ще се оправят. Важното е, че тя ясно показва симпатиите си към теб, като отговаря на съобщенията ти. Страхотно е, че си влюбен и че чувстваш, че си намерил подходящата. Сърцето никога не лъже. Изчакай, за да видиш как ще се развият нещата между нея и другото момче. Предлагам ти да говорите на теми, които не са свързани с връзката ви. Когато се чувстваш готов я помоли да ти каже окончателния си отговор, но го направи по деликатен начин. Желая ти успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 643c11afe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Мен ако питаш е по-добре изобщо да не се занимаваш. И тъй като си влюбен, знам че изобщо няма да ме послушаш, и със сигурност ще се опиташ да я свалиш, имай готовност да бъдеш отрязан.
Според мен тя те използва като т. нар. "най-добър приятел", а една жена вкара ли те в тази графа излизане няма. Може би й е приятно да общува с теб, но не иска нищо повече, затова и не ти дава никакви напразни надежди, разбира се. Това, че не вървят нещата с приятеля й е много по-вероятно да е, защото той е в чужбина и не могат да се виждат, отколкото заради това, че има някакъв шанс да стане нещо между вас.
Влюбеният човек не вижда нищо и никой около себе се, когато се отнася до изгората му, така че е ясно, че ще опиташ още много пъти да си правиш устата за нещо повече, колкото и да изглежда невъзможно. Мен ако питаш, ако наистина решиш окончателно да атакуваш, избери някакъв момент, в който сте ти и тя на живо, и директно разкрий чувствата си. Може да го направиш и във Фейсбук, но там лесно може да ти отклони темата, или да излезе набързо, а после да се прави на разсеяна. Не знам дали ще имаш смелост да го направиш, но така поне като я хванеш натясно и й признаеш чувствата си, със сигурност ще знаеш има ли някакъв шанс да стане нещо между вас, или не. И имай предвид, че понеже очевидно те намира най-малкото за добра компания, ако те отреже ще е тънко и дискретно. Само че изобщо не си прави илюзии, че ако те отреже по този начин може да стане нещо между вас, а просто знай, че иска да не те загуби като компания, и затова от уважение към теб те реже лекичко. Усетиш ли и най-малкото чудене как точно да ти каже, че нещата между вас няма да се получат не го приемай като колебание, а просто приеми, че наистина няма да бъдеш с нея.
Е, съществува и вариантът да се получи между вас, което ти го пожелавам от все сърце. Надявам се така и да се получи, и после да се появиш тук и да се похвалиш колко сте щастливи заедно. :)
П.С.> Връзката с "какичка" няма нищо общо с това, което си гледал по филмите, затова дано да си готов за това предизвикателство, в което искаш да се спуснеш. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: cedc162201
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не виждам какво може да се направи. Очевидно не я привличаш като мъж. Това, че си пишете нищо не означава. И аз си пиша с разни хора, но просто защото ми е приятно да разговаряме, а не защото искам нещо повече с тях.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f8062bbad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това с несподелената любов е нещо много гадно. Не е проблема във възрастта, познавам такова семейство с дете и жената четири години по-голяма. По някаква причина когато единия е по-настоятелен другия се дърпа. Дано пък тя си промени мнението. Малко ти е нужна и смяна на стратегията, помисли как може да я заинтересуваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ea3d9463ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Точно за това си луд - защото не се будиш до нея! Иначе бързо-бързо щеше да разбереш каква безнадеждна кифла е...
Говоря съвсем наизуст, но щом се държи по този начин, значи нещо при нея, или пък с психиката й, сериозно куца. И то едва ли е притеснението за хорското мнение от разликата във възрастта... Щом на тези години си няма приятел, значи нещо много, много сериозно не е наред. Я е лесбос, я си има приятел, но го крие от тебе, или той я чака нейде из прованса, а тя му се е заклела във вечна вярност, я е изнасилвана като малка и едва ли вече през живота си ще допусне мъж до себе си, я е фрустрирана по някакъв друг начин...

По-добре се опитай да се дистанцираш емоционално от нея! То това неминуемо ще стане, понеже ще спреш да я виждаш, защото е завършила... Знам, че сега ти е фикс-идея, и то главно защото ти се дърпа, но след време ще поизтрезнееш и ще видиш, че има и други симпатични момичета, и най-вече НОРМАЛНИ, за разлика от тази.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e65cdbd110
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Няма смисъл да се занимаваш,тя си играе с теб,остави я не и пиши,ако има някакви чувства към теб тя сама ще те потърси.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b469787ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   12 Номер защо да й куца нещо на психиката. Ако теб някое момче или момиче постоянно след тебе : "Хайде да излезем, хайде да излизем, обичам те, ОБИЧАМ ТЕ! "... и ти не го харесваш какво ще направиш ако не е да я/го отрежеш. Абе автора като почти не се вижда с нея и си пишат рядко как да знае за личния й живот. Личи си че още си незрял и за това не иска да сте нещо повече. Аман от разбирачи като номер 12, ти пък се запознай мили ми с думата кифла защото всички момичета които ви откажат, за вас са жалки кифли и к**ви!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 089fabd9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако е обвързана не я занимавай, много мразя да ми занимават приятелката и т.н. заплашвам съм с бой и изнасилване 6-7 момчета до сега (които й пишеха първите 2-3 месеца, а дори след година връзка пак от време на време се сещам за някой и почвам да ги храня, повечето са нейни бивши, които бяха във фейсбука по незнайна за мен причина след като тръгнахме, с времето ги изтри всичките и сега има само момичета във фейсбук, но в противен случай аз нямаше да съм с нея, ако ме е лъгала и ми е изневерявала, а не е, просто тези хора й пишеха постоянно и я каниха по срещи и т.н., тя все отказваше, дори и в началото на връзката ни, но фактът, че й пишеха ме побъркваше, престани да се редиш между шамарите, не се влюбвай в обвързани момичета

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9b1ca6b9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Пич, ти я харесваш ВЪНШНО, това е привличане, не любов. И то казвам привличане, защото НЕ можеш да я имаш, това подсилва "чувствата" ти.
Повярвай ми, минал съм по същия път. По добре я изтрий от фб си и ще видиш, как "любовта ти" ще отшуми.
На тази възраст всичко е първосигнално привличане на сексуална почва

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c08e2553a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Тя да не се казва Илияна Вукова?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker