Не знам как да процедирам за напред. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да процедирам за напред.
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2230 пъти
Здравейте, мъж на 26 години съм от София. Подържам близко приятелство с тази госпожица 8 години. Да кажа, че я харесвам е доста слабо. Обожавам я. Умна, красива и страшно самоуверена. Тя знае, че я искам. Правиме се на ощипани от години.
Момичето е страно, мъже желаещи я много, тя обаче рядко влиза във връзка, мъже само за секс 1-2 да е имала и то бързо приключиха нещата. Темперамента е и егоист, не тъпи дълго.
Не е по лигавщините и драмите и е доста прикрита, не говори много за чувства, даже се дразни.
Вниманието на мъжете обожава, но дотам. Отдавна спрях да се пробвам. С годините преминах през връзки, и бях влюбен в други, и с времето я приех такава и спрях да търся начини да и се харесам.
Наскоро обаче нещата се промениха. На два пъти имахме интимен контакт като инициативата беше нейна. Хубаво, но не позволява да я целувам по уста въобще, след това никакви гушканици и прочие, което бивши винаги са искали. Хваща възглавницата и заспива... Като познавам човека не е огромен шок, но не мога да преценя дали съм само забавление или просто е емоционален темерут?
За разговор по темата абсурд. Не ще и да чуе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: a6c0e9cf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хахаха! Не е нито емоционален мазохист, нито темерут, а просто добра актриса. Щом по нейна инициатива сте правили секс, това не ти ли говори, че те харесва като мъж? ! Добра манипулаторка е, а ти и се хващаш на въдицата и се влюбваш - така стоят нещата при вас :P

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2cf4e8642a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Трaвмa! Случило и се е нещо, вероятно изнaсилство. " Прогрaмирaлa " се е дa не позволявa емоции, които могaт дa я нaрaнят. Предполaгaм, ( aко съм прaвa) че който и е причинил тивa е бил близък, до него момент доверен човек. Не искa вече дa вярвaв никого, не искa дa чувствa, не искa дa е емоционaлно обвързaнa/зaвисимa. Тaкa нямa опaсност дa бъде излъгaнa/измaменa/нaрaненa.
Много търоение, не я нaсилвaй зa нищо, печели довери бaвно, с много нежност и внимaние.... доколкото тя ти позволявa. Aко ти се довери, имaй отговорносттa дa не я рaзочaровaш.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 65d578e399
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, така както го описваш излиза, че не само е с теб заради единия секс, ами и след като свършите се чувства погнусена от самата себе си. Помисли си ти самият дали си окей с такава ситуация, защото определено го прави с теб, понеже явно не и се занимава тепърва да търси нови и непознати мъже, за да се задоволи сексуално.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b55fe6e459
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Имам наблюдения върху подобно момиче и мъж, който и тича по гъза към 9-10 години.
Жените отстрани идеално виждаха какво се случва, а той беше като сляп.
Тя му даваше по малко нежност или интимност от дъжд на вятър, точно толкова дозирано, колкото той да не се откаже от нея и да не започне нормална връзка и живот.
Когато усещаше, че той се отдалечава му подхвърляше по някоя троха, а през останалото време забавления, други мъже, егоизъм...
Не мисля, че тя беше влюбена в някого, по-скоро беше влюбена във вниманието, което й се оказваше.
Въртеше няколко мъже така, галеше си егото колко е желана.
Та въпросния мъж също имаше връзки през годините, но нито една от тях не сработи, докато не спря окончателно контакта с тази жена.
Не е задължително и твоят случай да е такъв, но на мен силно ми напомня.
Аз бих инициирала сериозен разговор дали иска да сме заедно сериозно.
Ако каже не, поне ще знаеш, че те разиграва и няма да възлагаш напразни надежди.
Ако те е страх, че със сериозен разговор ще я отблъснеш, значи най-вероятно момичето просто те върти. Тя знае, че ако веднъж ти каже не окончателно ти ще се откажеш. Затова и нищо не казва, избягва темата, обръща я на майтап, дразни се като й говориш за чувства и т.н.
Успех ти пожелавам.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7a22f4d379
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здрасти! Номер 5 Коментара ти ме накара да се замисля ( не съм автора ) Имах такава връзка до скоро, с една разлика че съм на 23 години. Познавам момичето от година и половина. Целувки, прегръдки, милувки секс и прочие. Стига се до момент в който се изразяват чувства казва само че съм и важен. Успявам да се добера до ФБ профила и 5-6 паралелни зарибявки. Изостави ме... Аз не спрях да я обичам. След 6 месеца се сеща че аз съществувам. Обяснява ми как била щастлива с мен. Нищо че през тези 6 месеца си е лягала с други. Всички тези глупости че не ми ги казва директно. По заобиколен начин. Подхвърляйки ми трохи само. И си уговаряме среща която така и не се състоя. Тя ми се подигра. След това втори рунд 2 месеца по късно. През това време опитах с друго момиче. Но не се получи защото "Трохичките пак бяха хвърлени на кученцето"! Срещнахме се, поговорихме и след доста страстни целувки уж бяхме заедно. Седмица по късно пак ме изостави. Мислех че всичко е свършило, но явно не. Няколко месеца по късно пак същата история. Само че този път кученцето се беше нахранило и я подреди. Тогава наближаваше рождения и ден и реших да и направя една изненада. Която вярвам ще запомни за цял живот. беше ме поканила, купих и подарък. Всичко както си му е реда. Но ден преди въпросния ден и дадох подаръка и разбира се стигнахме до секс. Беше много щастлива! Изведнъж и изтърсвам : Мисля че нашата връзка приключи! Не те бива в леглото не ме кефиш! Писна ми от тебе, няма да се раздавам повече за хора които не ме ценят! И всичко това докато си обувам дънките! И просто си тръгнах. Мисля че тази постъпка не ме прави по добър от нея, но изражението и! БЕЗЦЕННО! Първо я вдигнах в небесата с романтичен подарък, след това Секс! И след това я пуснах да падне долу на земята! И все пак мисля че нараних повече себе си от колкото нея. Все пак такива жени не могат да са дълго с един мъж. Пази се авторе! Защото хем ще си влюбен хем ще те боли. Повече от година и половина носех този товар, дори и сега продължавам! Защото все така си я обичам! Но просто тя не е човека :) Успех!
М23

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7a22f4d379
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти! Номер 5 Коментара ти ме накара да се замисля ( не съм автора ) Имах такава връзка до скоро, с една разлика че съм на 23 години. Познавам момичето от година и половина. Целувки, прегръдки, милувки секс и прочие. Стига се до момент в който се изразяват чувства казва само че съм и важен. Успявам да се добера до ФБ профила и 5-6 паралелни зарибявки. Изостави ме... Аз не спрях да я обичам. След 6 месеца се сеща че аз съществувам. Обяснява ми как била щастлива с мен. Нищо че през тези 6 месеца си е лягала с други. Всички тези глупости че не ми ги казва директно. По заобиколен начин. Подхвърляйки ми трохи само. И си уговаряме среща която така и не се състоя. Тя ми се подигра. След това втори рунд 2 месеца по късно. През това време опитах с друго момиче. Но не се получи защото "Трохичките пак бяха хвърлени на кученцето"! Срещнахме се, поговорихме и след доста страстни целувки уж бяхме заедно. Седмица по късно пак ме изостави. Мислех че всичко е свършило, но явно не. Няколко месеца по късно пак същата история. Само че този път кученцето се беше нахранило и я подреди. Тогава наближаваше рождения и ден и реших да и направя една изненада. Която вярвам ще запомни за цял живот. беше ме поканила, купих и подарък. Всичко както си му е реда. Но ден преди въпросния ден и дадох подаръка и разбира се стигнахме до секс. Беше много щастлива! Изведнъж и изтърсвам : Мисля че нашата връзка приключи! Не те бива в леглото не ме кефиш! Писна ми от тебе, няма да се раздавам повече за хора които не ме ценят! И всичко това докато си обувам дънките! И просто си тръгнах. Мисля че тази постъпка не ме прави по добър от нея, но изражението и! БЕЗЦЕННО! Първо я вдигнах в небесата с романтичен подарък, след това Секс! И след това я пуснах да падне долу на земята! И все пак мисля че нараних повече себе си от колкото нея. Все пак такива жени не могат да са дълго с един мъж. Пази се авторе! Защото хем ще си влюбен хем ще те боли. Повече от година и половина носех този товар, дори и сега продължавам! Защото все така си я обичам! Но просто тя не е човека :) Успех!
М23

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 65d578e399
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да, и аз като номер 5 знам за един случай, в който жената въртеше в продължение на почти 10 години не просто някакво гадже, а законния си съпруг на малкия си пръст. Спукваше се да му изневерява, той прекрасно знаеше за това, но накрая просто свикна, и даже спря и да циври, когато научаваше за поредната нейна изневяра. Задоволяваше се просто да знае, че той заспива до нея, а това че я дели с други, и дори е имала паралелни връзки по време на брака им не го притесняваше ни най-малко.
Жалкото за него беше, че той явно беше хлътнал по нея по някакъв странен начин, който не му позволяваше да я напусне, каквото и да му причини. Само че накрая се получи така, че жената се влюби, и за нула време разкара мъжа си, и сега не иска и да чуе за него, а той горкия е буквално на един разговор по телефона от това да се върне при нея като послушно кученце.
Ако авторът не иска такава да е и неговата съдба, тогава добре да си прецени и помисли как смята да му се развиват отношенията с въпросната госпожица. Също така не е лошо да обмисли внимателно докъде точно трябва да взема решенията си със сърцето, и от кой момент нататък трябва да започне да действа с главата си, защото в този случай очевидно има някаква двойна игра.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7c61804678
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще подкрепя номер 3 изцяло. Имала съм подобно преживяване... блудство отстрана на близък на родителите ми като малко момиче.. Макар че не се отчуждих напълно от мъжете в годините, имаше други, и то нелеки последствия за мен.
Затова-огромно търпение и отговорност с момичето! Ако е по силите ти, авторе. Помисли. Говори с нея.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 02452ca84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не иска да я нараняват повече, това е, причината едва ли е в теб, щом с години те търси и иска.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4a0514f2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   емоционален темерут е, правилно си преценил :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1e96b70790
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е емоционален темерут! Че е спрямо теб, не означава, че изобщо не е. Позвала те е като самоходен вибратор, получила е каквото ? трябва и това е. Ти се тръшкай в емоции колкото щеш. Ако това положение те устройва - продължавай, но няма да е за дълго. Или тя ще си намери някой, когото иска да целува, или на теб ще ти писне да си в ролята на ненужен придатък към ... това е културен сайт ... да го наречем члена си.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5ef9ce21dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много възможности сте описали в коментарите, но пропускате най-важната - според мен тя има силно влечение към жени, като от време на време се нуждае от чисто физическо мъжко присъствие и задоволяване на нагона. Тоест имаме си лесбийка под прикритие. Остави я вече, поне не си капо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b55fe6e459
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Процедиращия, говори ли с процедираната как ще процедирате?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b2e21690bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Нека позная или поне да опитам-зодия Дева?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker