Приятелката ми иска годежен пръстен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми иска годежен пръстен
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3024 пъти
Приятелката ми иска пръстен, годеж и сватба. Пускал съм и друг път за проблемите с мен и приятелката ми, но сайтът е такъв, да споделяме и да си помагаме един на друг.

За мен лично това е първата сериозна връзка, за нея не е така. Имала е връзка (2 години, друга 10 месеца, другите са по-мимолетни по 2-3 месеца).

Не знам дали я искам за цял живот, но знам, че пък трудно ще се доверя на друга. За периода от 11 месеца това момиче не ме е лъгало, използвало и това ме придържа толкова силно до нея, честността и, но имам много други проблеми с нея. Неразбрана е, инат голям (зодия овен), все се налага, без да знае понякога за какво. В последно време се държа много зле с нея, съответно и тя ми отвръща със същото. Правя й забележки, защото според мен лично е едно непорастало дете.
Понякога се случва така да ме излага на улицата, да възклицава коя кола като на коя нейна приятелка е, точно както децата се радват и сочат с пръстче.
Вика.. брат ми е висок метър и нещо, а да съчиниш подобно неясно изречение за мен е нелепо на 23 години, брат ми на 10 ги съчинява по-мъдри в пъти.
В раздела за Секс и интимност съм споделил, че в нощите се случва да ме тормози за секс без да ме разбира, че аз на следващия ден съм на работа, говорим за секс през нощите 1-2-3.. не се сеща, когато му е времето.


Не мога да се разделя с нея. Когато се скараме съм огорчен и в същия ден се ядосвам и не искам да я виждам, мога да изкарам така още максимум 2-3 дни и след това ми липсва, вижда ме се, прегръщаме се и тръпката отново пламва. В началото тя беше руса, с дълга коса и обеца на веждата, на устата, които в последствие премахна, подстрига се и вече е кестенява. Тогава имах и първоначалната тръпка от визията й, от погледа й, от излъчването й, в последствие тази тръпка отмина и аз наистина не я целувам вече толкова често първи, не ми подскачат онези пеперудки в стомаха, които ми подскачаха, докато изглеждаше така, както аз харесвам една жена. има го обаче физиологическото привличане, слабо и секси тяло има, очите й са най-красивите, които съм виждал и са способни понякога да ме палят, с честността си и това, че не ме използва ме прави така, че да не мога да повярвам, да не мога й въобще да поискам друга, без нея се чувствам загубен, а тя има страшно много кусури (както и аз със сигурност), но при нея всичко е на инат и не знам да кога ще се изтърпим..


Сподели ми следното, че ако до година и половина не й дам поне годежен пръстен, тя ще си тръгне, без лъже и изневери, а просто за да ме освободи от себе си, и за да не я нараня с някоя руса и секси мадама, като съм й ядосан или просто да ми омръзне и да я оставя, така както я е оставил онзи от дългата връзка. По принцип каквото и да ме посъветвате, и аз не знам какво да правя. При всички случаи и в двата случая греша, дали с нея или без нея според мен лично.

Има и друго нещо. Тя може да не е леко момиче и като е имала връзки да не е изневерявала, но когато е била без връзки не е била това момиче, което аз съм си представял да имам и на което мога да падна на колене и да подаря пръстен. Може би съм комплексар в това отношение, вече е 21-ви век, но не мога да приема лесно момиче, което е имало 8 връзки (някои са били по месец, два), имало е два пъти секс за една нощ и се е подлъгвала много лесно. Имала е някакви контакти с момче, на което се доверява, сприятеляват се уж и на втория път в който остава в тях, той я кара да правят секс, а тя отказва, след което й скрива ключове, очила и прочие и му прави свирка и след това вече не го иска, реже го и го дразни, като иска пак да се видят, но моментът на срама остава (за мен лично), защото е имало само това, свирка на него в тази никаква връзка.

Отделно на това, че като тръгнахме до 4тия месец точно този човек и още няколко бивши бяха във фейсбукът й и в телефонът й, в последствие ги изтри всички до един, всичките момчета и аз не слагам момичета във фейсбук, не ми е давала поводи за тревога. Казвал съм й за всичко, което знам, съответно и тя ми е споделяла с колко е била и прочие. Натяквал съм за грешките й и доста ми се сърди, когато това стане, знае си грешките и съжалява, но за мен лично е срам да имам подобен тип приятелка, а така както е тръгнал света може би на никоя втора няма да се доверя. Не отричам, че и аз имам чисто минало, но като ги сложа на кантар, нейното много ми тежи...


Не знам по какъв начин да я приема с всичките й кусури и историята й, но не знам и как да се разделя и да се доверя на друга, като знам, че не ме използва и лъже, сексуално си съвпадаме вече, но не мога да я й повярвам. Когато съм с нея насреща разсъждава и говори като дете, срам ме е понякога от нея. Аз съм все недоволен и аз съжалявам себе си. Съжалявам и ви се извинявам, че постоянно пиша тук, но няма къде да споделя тези ми мъки.

Тя иска годежен пръстен в близко бъдеще 6-7 месеца, годеж и сватба до 2-3 години и да роди максимум до 26 (сега сме на по 23), аз не се чувствам готов, но не я чувствам и нея като подходящата майка на децата ми (това не значи, че търся друга), просто искам да търпи промени. Историята й винаги ще ми тежи, не знам как да се отърся и от нея, но все пак знам минаото й, а повечето жени трудно биха си признали (като цяло и аз самият с доказателства съм разбрал, че не ме лъже). извинявам ви се, знам че пак ще ме обвините за шизофреник и луд

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 33495a1a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чувала съм мъжете да си казват една приказка: вземи си жена с минало, не жена с бъдеще.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4beb6efce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако си стрелец недей... казвам ти го от личен опит. Тези 2 зодии няма дасе разбират добре след още 1-2 години.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1fd30bfc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Абе, не е лошо, човек да иска да се ожени някой ден, ама тя щом толкова настоява и поставя ултиматуми и то на толкова ранна възраст и при положение, че е толкова незряла, това не говори добре за нея, даже никак.

Според мен има някакъв проблем, който иска да прикрие с тази сватба. Може бе някакъв страх от самота или да е център на вниамние, не знам. Определено не бих бил във възторг от такова поведение на приятелката си и сериозно бих обмислил бъдещето си. Най-малко трябва да го обсъдим като хората дали е правилно, дали е трябва да е точно сега и т. н., но не и да се държи така и да поставя ултиматуми. Би ми било обидно, честно казано.

А и като гледам, ти никак не си сигурен, че го искаш, така че да не стане някой фал и после да съжаляваш цял живот. Това е сериозна стъпка и не е редно да се прави, без да си сигурен поне на 90%, айде да не казвам ан 100, че винаги има страх и несигурност малко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c2e3a0ca3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   е добре тежи ти миналото и ,тогава зашо я питаш с кои е била и така нататък.Имам приятел от доста време и никога не ме е питал с колко съм била и така нататък .Колкото по-малко знаеш по-добре!Ако много ти пречат кусурите и ,преценяваш ..Ако харесваш някого просто не му намираш кусури ,а го приемаш какъвто е ,без нещо да ти пречи.Колко време сте заедно?Все пак сте заедно и ако не искаш бъдеще с нея ,защо сте заедно?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1fd30bfc83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   2, аре стига с тез измищльотини вече. На всяка тема зодии това, зодии онова. Не разбра ли, че няма как месеца на раждане да ти определя съдбата? Ако беше така, всички родени в един месец щяха да са с еднаква съдба, еднаква професия, еднакъв партньор и т.н. А хората сме толкова различни и индивидуални и това няма нищо общо с датата на раждане. тук няма формули, няма сметки, нищо не е черно и бяло, има сиво, има червено и т.н.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c2bd0e7152
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И в другата ти тема те посъветвах, ще го направя и в тази - бягай колкото се може по-надалеч от тази жена. Няма смисъл да ти пиша пак дълги и изчерпателни романи, защото вашата връзка на практика се гради на може би навикът, понеже тя иска много и постоянно секс, а ти не. Освен това си е променила визията, и дори не те е попитала дали на теб така би ти харесало, притиска те за сватба, не може да преодолееш миналото й, не я чувстваш като жената за твоето бъдеще - еми, тогава какво изобщо те кара да се чудиш за окончателното си решение?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7e3f5aab40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом имаш дори и някакво малко съмнение недей да и подаряваш годежен пръстен!Та Вие сте от толкова малко време заедно,а улавям в разказа ти досада!Не прави нещо,в което ти не си сигурен напълно!Това е доста сериозна крачка.Когато се събираш с някой и мислиш за по-сериозна крачка си задай въпроса - Мога ли да бъда с този човек още 30 години например?Ти си млад,поживей си.Според мен занапред ще има жена,на която с лекота ще предложиш брак,без тя да ти притиска и ти ще я усетиш със сърцето си!Коята без да се замисляш ще искаш да си с нея завинаги.такава с коята и да се скарате,след 5 минути и двамата да се погледнете и да се разсмеете за каква глупост сте се карали!Да спомена,че съм жена на 25 с мъж на 33 и дете на 3 години!Пожелавам ти успех в решението ,но послушай сърцето си!И неприбързвай,това е важно решение!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0bfd35046b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Грешно е да се ожениш за някой, защото те изнудва.
Грешно е обаче и твоето птношение - имала минало и бла бла. Ти нямаш ли?
Не била руса вече, нямала обица и т.н. глупости... Да ти го кажа директно, ти не я обичаш. А после като роди и го няма и слабото стегнато тяло?
Тогава и това ли ще и натякваш?
А това да се срамуваш от нея, защото била посочила на улицата... Е това е вече абсурдно.
Деца сте, трупайте опит и търсете подходящ човек за вас, който няма да се срамува от вас.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a06ba81a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти май си търсиш оправдание с нейното минало, за да се самонавиваш, че не е за теб. Ако наистина я обичаш и си сигурен в нея, миналото й не би било от значение. Миналото си е минало, а и всеки прави глупости на младини, особено в тинейджърските години. Аз не виждам какво толкова е направило момичето, че да не можеш да го превъзмогнеш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 94ef6d0849
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Май проблемът не е в приятелката ти, така както я описваш си е съвсем нормално момиче с хубави и лоши страни, ами в твоите чувства и в това, че не знаеш какво искаш. От една страна искаш да си с нея, от друга не искаш връзката ви да премине на следващото ниво... еми, осъзнай се и вземи решение, защото момичето няма да те чака вечно да се наумуваш и накрая просто ще си тръгне за да намери някой, който ще и предложи това, което ти не искаш. Да, на 23 е раничко за семейство и деца, но ако и двамата сте готови за това, защо не? А тя явно е. И ако още се помогаеш като нищо ще я загубиш и ще съжаляваш някой ден. Защото тя ще си тръгне. В крайна сметка в момента просто я държиш в напрежение и не се знае още коко ще изтърпи това положение. За това бъди честен и дай отговор. Ако ДА, ами супер, ако НЕ, тогава поне я освободи да намери щастието си с друг. Защото в момента действаш малко егоистично, хем не искаш официално да се обвържете, то не че годежи не се развалят, хем не искаш да я пуснеш. На теб така сигурно ти е добре, ама на нея? Помисли ли какво иска тя? И че може би вече си се вижда като съпруга и майка, а не просто като приятелката на...
Когато имаш сериозни отношения с някого трябва поне понякога да мислиш и за него и за това от какво той/тя има нужда и ако желанията ви се разминават твърде много и никой не е готов да направи компромис, ами тогава е по-добре да се разделите и всеки да поеме по пътя си. Е, разбира се, говоря за големи неща, а не за дреболиите, за които спорим всеки ден. Но въпросът да се ожените или не определено не е дреболия, така че... помисли си, но не давай празни надежди на момичето, защото ще стане по-лошо.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ae6282d47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   какво ти пука каква е била след тебе, накрай я да не бъде такава с теб или след теб. Аз същия проблем го имам долу горе с моя приятел. Трябва да ти кажа, че едно момиче било то и жена вече, държи ли се детински в присъствието на приятеля си, значи му има голямо доверие. Тук става нещо като едиповия комплекс. Трябва да се радваш че се държи така, не да го смяташ за недостатък. вие сте заедно от 11 месеца, не сте се напастнали напълно. ако толкова те дразни това, седни и поговори с нея сериозно, и виж какво ще стане. кажи и че това държание не ти харесва, спомени и дори за визията и, как ще ти харесва. е примерно приятеля ми иска да си пуска дълга коса, аз му казах вече- не искам да си пускаш дълга коса, харесала съм те такъв. външния вид не е всичко, но именно той привлича погледа. надявам се да се откаже от тази си идея. всяко момиче иска да се омъжи, а това че ще те напусне го е казала 100% за да ти даде мотив. и аз съм момиче, и аз ги правя тези номера. преди да предприемеш каквото и да е, помисли и за плюсовете и за недостатъците, тегли една черта и виж коя колона е по-голяма. дори си ги напиши на лист, защото мозъка възприема по-добре нещата визуално когато са подредени. Успех

Ива 19

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9d10da9982
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тъй като останалите са казали каквото има за казване, аз не мога да се стърпя да не попитам - какъв точно ти е проблема с изказването "брат ми е висок метър и нещо" :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 838c806895
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Добре, аз имам следния въпрос, какво искаш в тази връзка? Момичето, имало кусури, всеки има.. защо те е срам от нея? Защото не говори като професор ли? Твърдиш, че я обичаш, покажи и го. Тя очевидно те обича, за да поиска годежен пръстен, имаш откровено момиче до себе си, което знае какво иска и какво прави, миналото и не било цветно е и? Какво като не е, живота е това, грешим, разкайваме се, взимаме си поука от грешките и продължаваме, какво като е сторила това онова, защо трябва да и натякваш грешките, при положение, че тя си е научила урока и е до теб. Никой не е перфектен, но момичето до теб от написаното разбирам че е искрено и лоялно, за това си направи изводите.. Според мен ще е грешка ако я оставиш да си отиде, такива момичета са рядкост вече, може да съжаляваш но избора си е твой, замисли се над казаното, обичай половинката си такава каквато е или просто я остави да отиде при човек който ще я оцени такава каквато е и ще я направи истински щастлива :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 91a08aaf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   То бива неблагодарност, бива, ама чак пък толкова? Момичето е разкрило пред теб цялото си сърце, доверило ти се е, като ти е разказала миналото си, а ти мрън та мрън. Прочети темата "Днес ми липсва в нея това, което преди ме дразнеше" (излязла е 12 часа преди твоята) и ще видиш евентуалното си бъдеще.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9485d03586
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 4 колкото по-малко знаеш по-добре за жалост ми се струва че не малко хора мислят като теб. Смисъл ако не знаеш вазни факти ти всъщност до каква степен познаваш партнора си накрая ще останеш изненадан. Аз мисля че споделянатео и разговарянето в една връзка е важна. Естествено не всичко до малкия детайл д се казва но да кажеш за миналото си от което се претисняваш и не се гордееж това показва че човека ти има доверие стом ти споделя неща от миналото си по "тъмни неща" от които не се гордее даже се срамува как ще риагира отсрещната страна е дуг въпрос може отначало да се стъпиха което е нормално но после ако ще я съди или натяква връзката няма да просеществува нетова знами че нае разбира половинката си и не иска да я разбере не се опитва да разсъждава защо е постъпила така в даден момент да се постави на нейното място и така и може да накара да се затвори в себе си в последствие. В една връзка ако се чувстваш неудобно да говориш за по интимни или лични неща с половинката си защото се страхуваш от риакцията му или да ли ще те осъжда ако се страхуваш да бъдеш себе си ако си пазиш добър имидж и не се държиш не като себе си то връзката няма да просъществува. То от ето такова мислене номер 4 толкова много неуспешни връзки има

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0f74bd0b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   И аз да ти кажа - не я обичаш. Ти също не си особено зрял и обвиняваш нея в своите собствени "недодялани детайли". Най-малкото не правиш разлика между русо и изрусено - едно ти расте на главата постоянно и не си променя цвета, а другото е боя. Не мога да разбера какво му харесвате на фалшивите блондинки, като не изглежда естетично някакси. Не мога да разбера и какъв е проблема с миналите и истории - та тя е била хлапачка, поживяла си малко, поне не е наранявало грубо никой. Сам казваш, че ти харесва честността и, пък се дразниш в същото време, че ти е споделила откровено за някакви си минали сексуални контакти. Какво мислиш, ченикоя друга свястна жена не е правила подобни простотии? Да, ама ако е някаква само с една връзка зад гърба си, със сигурнст ще се оплачеш, че е скучна, че секса куца и т. н. т. Знаеш ли колко комплексарки има, които са имали една единствена връзка или 2 максимум, омъжили се за този 1=ви или 2-ри, после ги плеснало нещо по тиквата като някаква липса на внимание, на тръпка и не знам си какво и си взели по един л=бовник до живот. Е, те имат по-малко връзки от твоята приятелка за цял живот, но пък по10 години поддържат 2 паралелни. Така по-прилично и зряло ли ти се вижда? Ти също говориш за някакви пеперуди в стомаха и очевидно не ти е ясно, че пеперудите не живечт дълго. Тръпката се поддържа, ако и двамата го искат, но не може да в същата степен като първата година. Началото си е начало и винаги е по-вълнуващо от средата или края. Ако мислиш, че ще срещнеш онази, с която цял живот ще се наслаждаваш на пеперудките.... , значи на теб още доста връзки ти трябват, за да порастнеш. Единстввения начин е да поддържаш някаква тайна връзка, да се виждате рядко и все да не стига времето за хубав секс - тогава мислълта за ограниченията може и да те държи горещ дълго, но тази ситуация противоречи на думичката "семейство". Това пък, че се радвала като дете на глупости би трябвало само да те прави по-щастлив. Колко хора в днешно време го могат това? Какво като е глупаво, нали е искрено и не вреди никому? Не сравнявай с брат си, защото днешните деца не знаят какво е детство, и аз имам сестра на 12.
Но не - аз в никакъв случай не те убеждавам, че трябва да се жениш за нея. Напротив - недей да го правиш. Наистина си млад много за брак и едва ли ще излезе нещо хубаво, ако просто и угодиш, за да не я изгубиш сега. Но недей да я мотаеш - много е гадно, най-гадното, което може да направи един мъж за една жена. Просто не си мисли, че ще можеш да отлагаш решението си до безкрай, щом се е стигнало до там да ти постави въпроса така. Бъди искрен и ти с нея, кажи и какво точно мислиш, как се чувстваш, почакай известно време, разбирасе, но ако усещаш, че нищо в съзнанието ти не се променя в посока брак, прекрати връзката честно. Много, много ще е гадно, ако чакаш до последно тези 1 - 1, 5 години и всичко изглежда, сякаш върви добре, и тогава започнеш да се правиш на "леко разсеян", сякаш си забравил, че трябваше да мислиш над нещо. Ще я разочароваш. По-добре се разделете с добри чувства, пък не се знае дали пак няма да ви срещне съдбата, когатио и двамата "порастнете".

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e4821f8a82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Като цяло, от написаното оставам с впечатление, че не я чувстваш като човека за теб, но и не събираш смелост да потърсиш друг човек.
Описваш качества и недостатъци, все едно е неодушавен предмет, а не говориш за истински чувства.
Според мен си с нея, за да не си сам. Не се жени за нея. Най-добре си премисли чувствата и най-честно ще е да се разделиш с нея.
Не си мисли, че друга няма да може да спечели доверието ти, защото не е така. Ще срещнеш по-подходяща.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cb043a1a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   остави жената да си уреди живота, а ти си върви по пътя. много е права да иска на 26 да роди, ти като не можеш да оцениш, че иска да роди от теб, хич не я задържай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1027c296c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Аз съм 33 в другата ти тема за това че иска постоянно секс с теб.

Аве, братле, много здраво си загазил. Като магаре в кълчища си - ни назад, ни напред.

Разбира се че имаш две положения:
1. Оставаш с нея.

Перфектни жени няма. Точка. Която и да е ще трябва да й търпиш магариите. Тя също ще трябва да ти търпи твоите. Такава е любовта на обвързаните. Взаимни компромиси му се вика. Плюсовете са както каза сам - че й имаш доверие. А това е най важното. Лошото е че понеже не си е отживяла след време ще почне да ти изневерява(особено ако е хубава както казваш). След време това доверие временно ще рухне. Поне така ще ти се струва.

2. Зарязваш я - това ще ти оправи положението, но няма да намериш друга като нея - гаранция!!!! От личен опит знам. Онази която и мен ме караше на секс постоянно, беше жената на живота ми, заради доверието което си имахме. Но не можехме да се траем в една къща. Когато се разделихме всичко си дойде на мястото и сега сме най-добрите приятели 15 години вече.
Твоята обаче няма да се промени към по-добро докато си с нея. Така че ако искаш тя да се промени, трябва да я зарежеш.

Има обаче едно решение за теб, но трябва да си МНОГО смел. Това е да я зарежеш временно. Дай й няколко години да се наживее. Дръж я като приятелка около теб, през това време. Тя ще си хваща разни, ще се разделя, ще споделя с теб за всичко това. Ако можеш да се оттървеш от емоциите си и не я ревнуваш ще възпитате още по голямо доверие един към друг. Чувството е като да знаеш че си създаден за този човек и няма друга като нея на земята.
Ти също залитай по други, така и на теб ще ти е по-лесно, както и ще запалиш отново любовта към нея. Постоянно ще сравняваш другите момичета с нея и накрая няма да с поколебаеш решението си за брак. Т. е. сега не се чувстваш готов, защото нямаш опит с други жени, за да оцениш тази, а и тази няма никакъв жизнен опит затова и се съмяваш в нея. НАПЪЛНО съм съгласен с №1. Аман от майки които си правят децата, щото са сладички и пухкави. Се едно гледат кученца. Това нейното сега е детска прищявка.

Ако се ожените сега обаче в такива лайна ще се вкарате, че недай си Боже един ден децата ви да страдат от това. Твърде млади сте за такива неща. Брака е за хора без особени емоции един към друг, безкрайно доверие и истинска любов.

Както казва Петър Дънов - " ако наистина обичаш някого, дръж го на половин метър от теб "
Как да я обичаш като вие се чукате като разпрани посред нощ постоянно :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fe8d910d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   от автора : Има и друго нещо, което ми е тежало през цялото това време... мнението на близките ми. Дори да се развие като човек, както и аз, пак ще има хора, които няма да бъдат съгласни на това да продължим заедно. Никога не бих я оставил, заради причините на майка ми, а именно, че има анемия, дископатия и трудно ще износи деца, аз заради болести и т. н. не мога да я оставя, по-скоро бих останал да й помогна. Баба ми пък е тази, която ни видя първите няколко пъти, заведох я в нас, като тя не я познаваше преди това и си мисли, че съм спал с нея, а тя просто спа на моето легло и не е спала с мен. Има и други неща, когато сме били с роднини са споделяли, че тя не е за нашето семейство, защото говори по-детски, по-наивно и е с по-беден речник, баща ми иска да се отдръпна от нея поради същата причина, а и защото на моменти натоварва психически с това, че се оплаква от : аритмията и пулс и някакви такива неща, а е на 23 години и той се дразни, че и на мен ми придава тези неща и ме срива психически. На майка ми приятелките казват, че не е достатъчно красива за мен, защото майка ми е доста красива и й се мазнят и я четкат така... момичето си има хубави черти (очи, устни), перфектно тяло, но майка ми определено е с уникална визия и това също ми тежи, ако майка ми беше някоя разплута и грозна никой нямаше да ми говори така срещу момичето. На мен не ми харесват няколко неща и те са съвсем различни. Не ми харесва, че е инат.. онзи ден тръгваме на някъде, питам къде отиваме, ще видиш.. аз съм този който кара. Казваше ми на къде.. на дясно, на ляво и накрая обърках пътя и млъкна, защото се разсърди, аз се нервирах, че млъкна и набих спирачки по-рязко, тя се разсърди и ме накара да я закарам у тях и мълчахме така 1 час долу пред блока. На следващия ден бях с приятели и до 15:30 сме си писали, после не й вдигнах в 18:20, защото бях заспал на гости с приятели, те нещо играеха там на видео игри и тя почна да се сърди защо не съм й вдигал, защо не съм и казал и т. н.. и след това стигнахме до развой на отношенията, който се очакваше, скъсахме за 150 ти път. Тя настройваше всички, че съм се държал лошо с нея и това е така, защото мълчеше и ми се сърдеше за нищо, баща ми ми каза, че ще черпи, ако я оставя.. но уви не можех. Стана ми жал в един момент и вчера отидох до тях, като преди това не го искаше. Скарахме се пак.. казах й, ти трябва да започнеш да пишеш по-грамотно в този фейсбук, а не да се срамувам от теб. Да обогатиш малко речника си, да не ме е срам от теб.. почна сърденето, до тук сме, ти ми казваш, че съм тъпа, обиждаш ме и аз казах ок тогава, айде чао, слизай и това беше, няма да се разберем с теб никога, край, няма проблем.. (аз на следващия ден съжалявам по принцип), след 2-3 минути крещене от нейна страна и това, че после и аз и се скарах, показах и, че това е края ОК.. и се гушна в мен, мен пък ми мина веднага и сега пак сме заедно и нас ни събира вече единствено физическото привличане и това, да не останем сами, това че нямаме доверие в други хора, което не е малко, но мен винаги нещо ще ми липсва с нея. Не може момиче на 23 години да е толкова неграмотно да пише на някаква шльокавица и всичките ми приятели и познати да й четат глупостите, както и споделянията и детските разсъждения. Хем сърби, хем боли както се казва. Хем я искам, хем не толкова.. искам да се промени, но когато го спомена се сърди и ми праща някакви профили на други жени и да съм си търсел друга, пък аз не искам да я наранявам, тя може да е свикнала да я нараняват, но поне мен да ме запомни с добро. И двамата сме за жълти книжки, психиатър и психолог и аз й го казах, щом и аз съм такъв импулсивен, прощавам, карам се и прочие, значи и аз не съм много нормален. Трием се през месец от фейсбук.. нашата връзка няма как да мине никога на следващ етап от моя страна поради инатът й, поради това, че дори аз да отстъпя, тя няма да го стори, поради нейната неграмотност и детско мислене, поради миналото, което все ми е в главата.. (минало минало, 2-3 месеца преди да се запознаем с някакви е имала афери за по-малко и ме знаят, защото бяха във фейсбука й до 5-6-ти месец. Може да не ми е изневерявала и да не ме е лъгала, но това ми тежи, съжалявам, такъв съм, не мога да се променя. Най-силните качества са й, че не ме лъже, не ме използва и ме обича, другото всичко е негативно, няма перфектни, но никога няма да бъдем ръка за ръка, ние сме ръка за ръка в леглото.. по телефона се караме, във фейсбук и навсякъде. Когато говорим, говори предимно тя и то едно и също или срещу някоя приятелка или срещу някой роднина, рядко се смеем, забавляваме и веселим, по-скоро се оплаква от някого, настървено и нахъсано, все някой нещо е виновен и ме натоварва психически... когато аз споделям, ако е за хубаво казва браво, ако е за лошо мълчи, не ме пита повече, не вниквам в детайли да си споделя и да споделям, сякаш не я интересува. Иначе обича да ми дава съвети за всяко нещо.. и то предимно глупави. Да си сменя чистачката, за да изгасне лампата за бензина например (не толкова апсурдни, но някакви подобни тъпизми), някак си натоварвам се, на моменти имам чувството, че съм с далеч по-глупав човек от мен и това като цяло дразни всички. Баба ми ми е казвала, че ако остана с нея, баща ми нямало да ми даде наследство. На мен лично баща ми това не ми го е казвал, но ми е казвал, че ако останем заедно, след време ще е на здравей здрасти с мен, защото няма да иска да сме в комплект с нея. Много пъти ми е казвал, че с глупав човек трудно се живее.. майка ми е такава, но всички казват, тя поне е красива (тя е много красива, не че моето момиче е грозно, но)... общо взето искам да плача. Ако можех да съм и приятел, щях да бъда най-верният и приятел, но съм нейно гадже, а не мога да я нараня, ако я оставя, пак ще я използват и захвърлят, а на нея определено това не й харесва. Скоро ми сподели нещо от което онемях. Така като съм я засягал за безразборните й връзки като по-малка, тя ми сподели, че винаги е искала просто някой да замени брат й и починалият и баща (от 13 години е починал) и никога не е правила нещо просто така заради секс и прочие. Сподели ми, че на 13-14 години брат й я е насилвал, за да не издаде една тайна на майка им, когато са играли всички някаква игра и нея са я съблекли, само тя е била с малко дрехи, а другите са се наговорили и са се облекли много повече и после за да не каже на майка й, че е ку*ва и се е събличала пред всички е започнал да й бърка отпред, отзад с някакви неща и не исках много да слушам, но направо ми стана лошо, този човек въобще не изглежда такъв в момента, но е бил луд тиинейджър. Това момиче е преживяло толкова много със загуба на баща си, с това с брат си, с момчета които са я използвали и изоставяли, с майка й, която е болна и в труден момент е била с нея в болница и точно тогава дългосрочната й връзка двугодишна я оставя за сметка на друга в този труден момент, била е подигравана в училище, че няма баща, тя е страняла и не е била много контакта. Когато има проблем се затваря в себе си с коренно различна съдба сме, аз не мога да разбера как така можеш да се затваряш в себе си при проблеми, да не общуваш с хората, да те подиграват и подритват и прочие, нямаме общи интереси, освен в леглото, нямаме общи теми, нямаме сходни проблеми, но бих искал да съм нейн близък приятел до края на живота си, но съм ревнив и вече това не може да се случи, казвам хипотетично, ако можех да избирам преди да знам, че ще изкараме година, дали да имам връзка с нея или да бъде нейн приятел, никога не бих я използвал за секс и други неща, щях да я подкрепям, но уви... имаме връзка от година. Не знам какво да правя, каквото и да ми кажете, не знам. Не мога с лека ръка да я оставя и заменя за друга първо. Никъде не говоря за чувства, да.. защото аз я обичам, но не обичам нейният характер, навици, минало, грамотност, речник и прочие... какво обичам ли, обичам онзи поглед и онези красиви зелени очи на честното изстрадало момиче, което ме обича, което знам, че е без маска, не ме лъже и използва, усмивката й, когато е весела и това е. Физическото ми привличане с нея също е на най-високо ниво, неописуемо е в интерес на истината, не съм го изпитвал никога с друга, без значение коя как е изглеждала.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fe8d910d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   oт автора. 21. Благодаря ти за мнението. Личи си, че имаш опит. Това с временната раздяла е добра идея по принцип, даже когато сме се карали до такава степен е ставало въпрос за това. Като цяло аз съм дете още, имам нужда да излизам с приятели, да се забавлявам. Бях тъп тийнейджър, който стоеше предимно пред компютъра, а после започна и работата, ежедневието ме убиваше. С жени излизах рядко, не се доверявах за връзки и ги режех рано рано още в зародиш. Имало е някакви флиртове и някакви игри, но са били с точно определени момичета. Имал съм едно влюбване на 14-15 години и сънувам момичето и до ден днешен, влязло ми е под кожата вече 7-8 години след като почти не общуваме, освен че рядко и гледам фейсбука и си честитим рождените дни, друго няма, но за мен тя беше идеалът, но нашите флиртове стигаха до целувки и прегръдки и обарвания, но визуално е най най най. Споделям за житейският ми опит с жени и тук там някоя еднодневка, което разбрах, че не ми харесва, не може на сутринта да не ме целунат и прегърнат и след това да съм си сам, но аз съм грешил пъти, които се броят на пръсти и съм осъзнал какъв съм. Моята приятелка е истинска и честна и ни върви в леглото, друго не ни върви. Почти нямаме общи интереси, не се разбираме, инатим се и двамата, караме се за всяко нещо, не можем да минем на следващо нив

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker