Все едно съм в затвор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все едно съм в затвор
преди: 14 години, 18 дни, прочетена 3313 пъти
Безкраино бясна съм на себе си....Адски много ме е яд, че винаги се натрисам на най-неподходящите хора в тоя смотан град...От боклук, на още по-голям боклук.И сега сигурно ще си кажете-"че кои те кара"?Ми и аз незнам...Лошото е, че хората изглеждат едни в началото, като с маска са.После тя пада и истинското лице изплува на повърхността.Обаче тогава е късно да се разделим...Привикваш, дори към отрицателните качества.Така е....любовта прави хората на глупаци.....Или всъщност си глупак щом позволяваш да се държат с теб зле и не предприемаш нищо...

С приятеля ми сме заедно от 7 месеца, твърди, че ме обича.Бях склонна да му вярвам, напоследък обаче нещо сякаш се пречупи.Не е същия, може би реши,че въпреки всичко ще съм с него винаги.Прие ме за даденост, а това е едно от нещата, които могат да разрушат всяка връзка.

Аз го обичам, държа на него.Всички казват,че съм се вкопчила в него като удавник за сламка, сякаш е последната надежда за щастие, но какво ти щастие....пълна трагедия съм.

Мразя да ме пренебрегва заради приятелите си.Понякога чувствам,че стоя някъде на заден план, апък уж каза, че иска да се омъжи за мен и да създадем семейство.... И в семейството значи пак ще съм на заден план.

Много съм разтроена от няколко дни, няма с кого да споделя, приятелите ми ги няма, а тези, които са тук....са забранени.Не ми дава да се срещам с тях.Чувствам се като в затвор, но не мога доброволно да се измъкна от него.Все едно имам вериги, а ключ има само той.....

Всеки път като му кажа,че се чувствам зле, той ми казва, че си втълпявам и "Глупостите ти край нямат".Затова вече не смея и да говоря.Сега пак е някъде с "вечната дружинка", а аз седя и се обеснявам на непознати в някакъв интернет сайт...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 17 дни
hash: 06f04a8cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моят съвет е да покажеш характер и да не търпиш повече това отношение. Ако не си щастлива спасението а и проверката на чувствата е раздяла.Не е трябвало да му позвояваш да взема надмощие и да се разпорежда с живота ти.Сега те е взел като даденост и се чувства като твой господар.
Трябва да се уважаваш и обичаш за да те уважава и той.Показвай характер,отстоявай себе си.Колкото повече мълчиш той толкова повече ще настъпва и ще го взема за свое право.
Защо сега и ти не излезеш а си седиш в къщи?

 
  ...
преди: 14 години, 17 дни
hash: b5dfefd4af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И до кога мислиш да търпиш това положение?
Всичко зависи единствено и само от теб. Докато не решиш да се вземеш в ръце и да ,,тропнеш с крак'' и да му кажеш, че това не може да продължава все така ще става. От теб зависи миличка. Опитай се да поговориш с него (без крясъци, без кавги). Просто поговорете като културни и възпитани големи хора. Ако и това не помогне му кажи да напусне живота ти.

Не може човек, който твърди, че те обича да има такова отношение към теб. А и ако приказките не помогнат, според мен ще бъде най-добре да го напуснеш. Успех и дано разговорът да помогне и да не се наложат други по-тежки мерки!

 
  ...
преди: 14 години, 17 дни
hash: da9f2f5c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва да му се опълчиш неможе да го оставяш да постъпва с теб като с вещ.Обясни му как се чувстваш ако не те разбере явно не е твоя човек :) Успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 16 дни
hash: ab4b21f17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Намери си компания, макар и от жени и излизай с нея. Отдръпни се от него малко. Покажи вид, че си отиваш, че не те е грижа за вашите отношения.

 
  ...
преди: 14 години, 14 дни
hash: f00cd41064
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много са готини хората с маски :) Едни такива яки, точни, всичко им е на 6 и цялата компания им се кефи... направо като на филм :) Да .. филм ! Това е основната причина (според мен) да се натрисаш на такива типове. Филмчетата направиха така, че критериите за готин човек ни се вдигнаха до небесата (и като визия, и като интелект). Така мъжете усещат, че нямат шанс да се класират, ако не се направят на нещо, което се търси - лъскаво, яко ... ама това струва усилия и после си ставаш пак ТИ. Ако искаш да намериш ТВОЯ човек - първо си избий тая тъпа мисъл, че все се натрисаш на неподходящи ... Когато "опознаваш" един нов човек - обърни внимание на истинските неща - потърси любовта, съпричастността, добротата, а не яките дрешки и готиното, респектиращо поведение ;)

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 дни
hash: b0e87a5d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Подобри правописа си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker