Жена ми не ме обича вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми не ме обича вече
преди: 14 години, 18 дни, прочетена 14996 пъти
Здравейте, искам да разкажа една история на едно семейство което се разпада и която ми разби сърцето. Аз съм на 25 години, приятелката ми е на 24. Имаме дете на годинка и 4 месеца. Живеем заедно вече 2 години. Аз работя, тя гледа детето, караме се, но не чак толкова (както при всяка двойка).

До вчера си мислих че всичко е наред, докато тя ми каза в очите " АЗ НЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧЕ". Правихме си планове както при всяко семейство, за добро бъдеще и то в името на детето, но тя ми обясни, че от няколко месеца го е крила и най-сетне се е решила да ми каже истината.

Аз какво да правя сега? Как ще си гледаме детето. Ние сме от различни градове(на около 200км). Събрахме се в дом да живеем заедно, но ето че всичко се развали. Не съм очаквал такова отношение. Обичам я още, но проблемът бил, че тя вече не ме обича, че несъм я привличал, че можела да ме уважава като приятел и нищо повече.

Какво да правя? Несъм на себе си. Разваляме бъдещето на едно дете, защото мисля, че майката и бащата трябва да възпитават детето си, а не чужд мъж както си мисл,я че ще стане, но няма да го позволя.

Аз живея заради детето си, до преди 1 ден живеех и заради нея, но вече след като ми обясни какво става и тя какво чувства незнам какво да правя просто. Във финансово отношение се справяме, нямаме проблеми, има и баба която гледа детето, когато тя иска да си почине и да си излезе да пие кафе и т.н.

С какво съм заслужил такова отношение, как така токлкова бързо чувствата угасват, как всичко след един израз "АЗ НЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧЕ" преобръща живота на един човек, а и след това и на всички роднини.

Обичам жена си много, обичам и детето си. Несъм мислил, че може да стане така. Ние просто няма как да продължаваме да живеем заедно след като тя ще иска да си излиза с мъже и да си прави каквото и да било без да дава някакво обяснение на мъжа си, не е честно.С ърцето ми е разбито. Не го пожелавам на никого това, което се случва с мен и моето семейство в момента. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 18 дни
hash: 7172299002
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Не се ядосвай - ти не си виновен, а и жените не знаят какво искат. Лошото е, че живеем в шибано време- "демокрация" както се казва. Всеки може да прави каквото си иска- морала е тъпкан от всякъде. Но бъди сигурен - тя ще се върне при теб. Само не и падай в краката. Бори се за детето и живей за него - то е твое.

 
  ...
преди: 14 години, 18 дни
hash: f1d2e0776d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Лоша история,от написаното разбирам че не си лош човек .. просто това което иска да направи момичето за мен е немислимо.Стискаи зъби и си гледай детето .... дано се наредят нещата около теб.Момичето ясно че не те обича но защо не направи ж ертва в името на детето все пак .... лоша работа пич.дано се оправиш скоро

 
  ...
преди: 14 години, 18 дни
hash: f1d2e0776d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Лоша история,от написаното разбирам че не си лош човек .. просто това което иска да направи момичето за мен е немислимо.Стискаи зъби и си гледай детето .... дано се наредят нещата около теб.Момичето ясно че не те обича но защо не направи ж ертва в името на детето все пак .... лоша работа пич.дано се оправиш скоро

 
  ... горе^
преди: 14 години, 18 дни
hash: 143085cefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малката пикла се е отворила ! Сигурно е красива и разглезена...
Не биваше да се захващаш с нея. Красивите винаги са неверни и слагат сексуалното привличане на първо място. На нея сега й трябва някой мъжкар да я наебе, а не баща на детето й. Бъди сигурен, че след 10 години - вече изхабена от секс с лошите момчета, ще ти се моли да възстановите връзката си.

Детето ти не бива да страда !

 
  ...
преди: 14 години, 18 дни
hash: 76d04a7d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Сега си карай както си карал досега, но следи какви действия предприема тя. Ако наистина нещата стигнат до там, че тя да иска да излиза с други мъже, тогава и навий юлара покрай врата и я напъди, както се напъжда краставо животно. Не оставай да и гледаш сеира, защото ще се самоунищожиш. Гледай да не прекъснваш връзката с детето. Нека като порасне и стане самостоятелно да си те има за баща и да разчитате един на друг.Така виждам нещата отстрани, а пък ти направи така, както намериш за добре.

 
  ...


...
преди: 14 години, 18 дни
hash: 7d2a9dc94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това не те обичам вече неможе да е вярно ако някога те е обичала няма как да се промени така рязко особенно след като имате и дете.Пич според мен си е намерила някой друг жените са такива фурнаджийски лопати.Според мен ако няма разбиране и обич по между ви по добре се разделете поне за малко дете което расте в обстановка на скарани родители с постоянни скандали никога не е на добре.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 17 дни
hash: d45df20e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лоша история , съчувствам ти . Горе главата и продължавай напред . Явно женати не те заслужава :)

 
  ...
преди: 14 години, 17 дни
hash: f41dc707a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Искам и моя мъж да е като теб....Тъжна история.Явно дамата не си струва, а ти си свястно момче.Не можеш нищо да направиш,затова приеми нещата такива каквито са.Ще се справиш!

 
  ...
преди: 14 години, 17 дни
hash: d050ef4e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ми аз съм в същата ситуация, само че съм на 20 и нямам дете и не съм женен за нея....и правя ебати трагедиите! Представям си какво ти е на тебе, като прочетох и настръхнах! Е*ало си майката :Х:Х:Х

 
  ... горе^
преди: 14 години, 17 дни
hash: 0099b03dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей аз съм от страната на детето в смисъл съм на 22 и когато бях малка баща ми изневеряваше на майка и се разделиха беше ми тежко но.....оффф защо така става ако се разделиш с нея ще страда детето ако останеш при нея ще има скандали ...... много е сложно наистина искам да ти помогна и единствения начин е да се разделите НО НЕ СЕ РАЗДЕЛЯЙ С ДЕТЕТО СИ МОЛЯТЕ НЕКА НЕ СТРАДА ИНАЧЕ ЗАРЕЖИ ЖЕНА Си НАМЕРИ СИ ДРУГА НОООООООО СИ ГЛЕДАЙ ДЕТЕТО ......КАЗВАМ ГО ЗАЩОТО АЗ СЪМ ЗАХВЪРЛЕНА ОТ ВСИЧКИ .............. ХАЙДЕ УСПЕХ

 
  ...

...
преди: 14 години, 17 дни
hash: ce99dc97fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Овладей се веднага и се опитай да контролираш създалата се ситуация! Как ще излиза с други, бе? Заплаши я с Бога, моли се; дете няма да види и толкоз! Твърд се покажи заради семейството, поговори със свещеник православен, търси закрила от Бога! И да не си вярващ, чудеса ще видиш. Ти си я обичай, докато сте заедно прави това, което трябва да правиш. Утре може да си те върне в сърцето си. Заплаши я, че сурово ще се разправиш с всеки, който се доближи до нея, а и с нея самата. А бе не й позволявай!

 
  ...
преди: 14 години, 17 дни
hash: 094736df7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11 - Ти не си добре и най-добре иди се гръмни и ще ти кажа защо. Защото е 21 век и не можеш да накараш никого насила да задържиш. Това твоето го има само в арабския свят. Ти изобщо нормален ли си, а? Кака така ще даваш такива съвети - да заплашва, да манипулира, да забранява.... алооо в кой свят живееш, аа??? Така ме хваща яд, че има вси още такива хора като теб....!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 16 дни
hash: 73adbae48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Мен пък 12 ме е яд на такива като теб дето защитават безотговорните и безморални индивиди като жената на автора.

Човек приятелката ти ти изневерява си мисля аз.
Ако можеш да се грижиш за детето я изгони от вкъщи да ходи да се ебе като долна курва с другите мъже.Тая е мръсна пачавра жалко, че не си го видял това преди да имаш дете от нея

В повечето случаи тия дрисли се връщат като разберат колко са сгрешили.Обаче ако това стане бъди непреклонен - като мен :)Е на мен вероятно ми е било лесно, защото аз нямах детенце от нея.
УСПЕХ ти желая каквото и да сториш!!

 
  ...
преди: 14 години, 16 дни
hash: ce99dc97fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   До 12 - Вас не ви ли учат как да общувате, "алооо"! Много праволинейно и плоско си схванал думите ми. Какво "насила" бръщолевиш? Става въпрос за такт, мъдрост, хитрост, твърдост като сила на духа, а не физическа сила, с каквато единствено имаш навик да действаш, очевидно, включвай главата! И заплаха се има предвид като напомняне за страх от Бога, страх, който няма нищо общо със страховете, които ти изпитваш, който е благородно чувство, добродетел, който се ражда от вярата, и за какъвто не си чувал!!! Да я обича го съветвам, ЧЕТИ!!! На светлинни години си от същината на това, което се опитвам да му кажа, просто е в друго измерение, отчасти извън интелектуалната област. По инерция недей да мислиш. А за просташките ти изрази да не те почвам, че знаеш ли как ще те начеша!!!

 
  ...
преди: 14 години, 16 дни
hash: 23ea0e5729
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Както се казва- Живота е труден, но да си жив още по-трудно..Виж, не се отказвай веднага. Поговорете спокойно, разбери къде е проблема ...защото понякога не искаме да стават така нещата, но ние не осъзнаваме, че сами си ги правим такива. Изслушай жена си и се опитайте да оправите нещата. Все пак имате и дете! Не може просто така да й дойде, че не те обича вече. А ако ти е казала направо, че иска да излиза с други мъже - толкова по-зле за нея! Но помни - а всичко си има причина!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a9acfaecc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   № 15 ,КОЛКО СИ НАИВЕН !!! ГОВОРИ ЗА ПРОБЛЕМА , АМИ ТЯ НЕ ГО Е ОБИЧАЛА , САМО СИ Е МИСЛИЛА ТАКА , АКО ИЗОБЩО МОЖЕ ДА МИСЛИ. АМАН ОТ ПРАЗНОГЛАВИ МЪЖЕ , ТЕ ЗАТОВА ТЪПИТЕ П....КИ С ИЗВИНЕНИЕ, ВИ ПРЕКАРВАТ ТАКА.
ДО АВТОРА : ТЯ НИКОГО НЕ ТЕ Е ОБИЧАЛА , ПРИМИРИ СЕ , ЗНАМ ,ЧЕ Е ТЕЖКО , РАЗДЕЛИ СЕ С ТОЗИ ПОРЕДЕН БОКЛУК , ДОКАТО ДЕТЕТО Е ПО-МАЛКО Е ПО ЛЕСНО ЗА ВСИЧКИ .
ВЯРВАЙ МИ .АКО ГЛЕДАШ ТЕЛЕВИЗИЯ И ЧЕТЕШ ВЕСТНИЦИ , ТАМ Е ДОКАЗАНО ОТ ПСИХОЛОЗИ , ТОВА , ЗА ,КОЕТО ТИ ГОВОРЯ.НЯМА ДА ВИ БЪДЕ , НЕ СЕ УНИЖАВАЙ , СЪЗДАЙ НА ДЕТЕТО СИ СПОКОЙНА АТМОСФЕРА , СЛЕД КАТО СЕ РАЗДЕЛИТЕ . МИСЛИ ПОВЕЧЕ ЗА НЕГО , В МОМЕНТА , ОТКОЛКОТО ЗА ТОЗИ ПАРЦАЛ. ИЗВИНЯВАЙ ЗА ДУМИТЕ МИ ТЕЖКИ , НО ,СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ МИ БЛАГОДАРИШ. АЗ СЪМ ЗРЯЛА ЖЕНА , МОГА ДА ТИ БЪДА МАЙКА , СЪВЕТВАМ ТЕ ТАКА, ЗАЩОТО ПОЗНАВАМ ЖЕНСКАТА ПСИХИКА ,И ТЯХНАТА ПОДМОЛНОСТ. С ТЕБ СЪМ . УСПЕХ . МОЛЯ , ТЕ , ПОСЛУШАЙ МЕ И НЯМА ДА СБЪРКАШ.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: ab1967abfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Мило момче, бъди силно. Познавам историята ти и те моля забрави тази севлиевска кучка и си изгради живота там където ти е мястото. След време тя ще дава обяснение на сина си защо е израснал без баща. Когато тя е била малка нейната майка е постъпила с баща и така, както тя постъпи с тебе. Крушката не пада по далече от дървото. Любовта на жените в това лошо семейство трае от ден до пладне. Любителки са на бирата и секса и свестен човек трудно може да ги задоволи. Няма просто за какво да съжаляваш. Живот и здраве ти желая.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: fb4073e859
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До автора. 1 към 1 историята се случи на мен - с разликата, че си призна, че има друг мъж. Инъче думите бяха същите - НЕ ТЕ ОБИЧАМ ВЕЧЕ. Бъди сигурен, че за да ти каже такова нещо ВИНАГИ ама ВИНАГИ има друг мъж. Тук изключения неможе да има. От тук нататък от теб зависи как ще постъпиш. Аз постъпих като влюбен и отговорен човек - простих и изневярата и реших че искам да си дадем още един шанс. При мен нещата за сега се получават, вече 2 месеца вървим все по добре и по добре. Ти си реши за теб си какво искаш от живота и как да постъпиш. Неискам да ти давам савети за неща като това, защото това си е твоя живот, просто те разбирам напълно и ти споделям нещата как може да се развият от личен опит.

П.С. Зарязването определено не е единственото решение.Всеки човек заслужава шанс да оправи всичко !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: ef72b332b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   това все едно аз съм го писал. Много боли, не ми се живее.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 51eaa45aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До автора.

Не съм единственният, който ще каже, че не те обича. Гадно е за детето ти, но явно такива неща винаги трябва да се очакват в живота. Разбрах, че жена ти е от Севлиево, ужасни жени са там, знам защото и аз съм от там. здраве да Е гледай на пред нее свършил живота.

Успех

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ed515b02b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Абе я се стегни малко!!!

Така - не те обича вече - ок. И какво сега ще падне небето ли? По-добре ли беше да те лъже в продължение на години, да ти изневерява, да е нервна и т. н. - ето тогава щеше да се хване за детето и то да страда.
Тя е постъпила смело. Сега се очаква същото от теб - не да я мразиш за това, не да си навиваш на пръста как детето щяло да страда и друго подобни клишета.
Зрял човек си, хайде опомни се малко!

Чужд баща няма да гледа детето ми така? Ало-о-о-о-о! Абсолютни глупости и знаеш, че се опитваш да замажеш обидата си и изненадата с клишета. Сори, ама не става, няма как да стане.

Сега имаш да направиш едно единствено нещо: сядаш с тази жена и поговаряте спокойно и зряло, без драми и въпроси от типа "как можа, аз само за теб живеех" Темите, които трябва да обсъдите са:
- как да го направим най-добре за това същество, което сме създали, за да му осигурим щастливо детство
- как и кога ще е при единия и при другия.
Разбира те са това:
- когато е болно какво ще правите,
- когато нещо трябва да ес купи
- когато ще започва у-ще
и
си обещавате, че детето няма да се разделя с ни един от двамата ви. Ти си му баща, следователно, то ще иска да си там във важните моменти в живота му, тя му е мейака, следователно ще иска същото. И ако ви вижда заедно на тези моменти, държащи се добре един с друг, уважаващи се и разбиращи, това дете ще има невероятен старт в живота си. Но ако ще правиш драми, изцепки и "няма да й позволя друг мъж и дрън дрън" - то знай, че детето ти ще страда.
И ти и само ти ще си виновен за това!!!
тя е постъпила добре - признала ти е истината навреме. Усетила е, че нещата няма да отидат на добре. И какво направи ти - държиш се като хлапе, на което а му дръпнаали сладоледа от ръката.

С Т Е Г Н И С Е!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: c3e2c07c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   прочети коментар номер 10 няколко пъти!!! За ад разбереш от какво го боли едно дете

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: f57ff2fc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Има друг мъж в историята, залагам си главата.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 66ed571c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Малко имаш манталитета на арабския свят. Имам въпрос към тебе - ти обичаш ли я? Ако я обичаш, ще и дадеш свобода и пространство да диша. Може да не си лош човек, но да не и харесва живота, който живее с тебе. Раз делете се за 1-2 седмици, може и месеци. При жените много често се получава след раждането да губят интерес към мъжете си, поради простия факт, че един вид вече и свършва живота на безгрижие... според мен можеш да я успокоиш като и кажеш, че тя пак може да си прави каквото иска - да се запознава с нови хора, да излиза, включително и с мъже... както можеш да правиш това и ти... не се вкарвайте в рутина само защото ви се е родило дете и си вменявате взаимни отговорности... забавлявайте се заедно, поотделно, с детето, без детето, .. и все пак си бедете двойка... много криво и закостеняло го разбирате брака, като в турски сериал... Ако на мен някой ми забрани да се забавлявам и да се радвам на живота след като родя... ми много ясно, че и аз ще спра да го обичам... незнам, бъдете изобретателни... щом те е обичала, значи пак може да те заобича... само намери начина.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7b8b574898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Като не те обича я пусни и се разделете като приятели за да не страда детето от излишни скандали. А ти обичаш ли я или това е просто навик да бъдете заедно и ако няма любов и разбирателство в едно семейство детето не е оправдание за да сте заедно. Моя приятелка е в подобно положение. Никога не беше уважавана и обичана от съпруга си, а само обиждана, блъскана и унижавана и когато събра смелост и го напусна той се сети, че я обича та обяснения в любов и цветя и даже халката си сложи дето не я е носил никога. В същото време настройва и използва децата срещу нея а преди дори не ги поглеждаше. Е каква любов е това. Моето си е мое и ще го тъпча и унижавам, но като го пожелае и оцени някой друг тогава ще се сетя че имам жена и деца.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ff03b7fa66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ако има друг мъж, значи вина за разпадането на семейството имат и двамата. Тогава-защо само тя дя е виновна, къде са твоите грешки млади момко. За всичко винаги гените виновни. Ами и ако ти не ставаш??? Ще те смени - разбира се. Сега какво си седнал да ревеш тук. Питай жена си и се поправяй докато е време.

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 5c9df88f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   до 28
Не знам за какви виновни ГЕНИ пишете, но явно сте жена със слаба граматика и не сте разбрала болката на момчето. А пък може и Вие като неговата хубостница да сте постъпвала, та за това коментара Ви е в този ред.
А на момчето ще кажа, че не всички жени са такива мерзавки като неговата и му пожелавам да си намери добро момиче.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b7d06eb61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Проклета да е тази севлиевска кучка и дано да си я изтрил от съзнанието си. Тя ще си получи наказанието от живота, защото господ бави, но не забравя. Жестоко те е измамила, но истината ще лъсне рано или късно и един ден сина и ще я пита "Мамо защо постъпи така с тати"? и ми е много любопитно какво ще му отговори мръсницата?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 86ff61fa59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Ясно е, че си добър човек, тя не те заслужава, не се натъжавай, ще срещнеш по хубава любов. Това, което мен ме трогна е, че мислиш за детенцето. Аз съм майка и не мога да разбера човек като женати, тя не струва като човек, не се натъжавай не си струва. Според мен я изгони от къщи по унизителен начин и си вземи детето да го гледаш ти защото тая едва ли ще се грижи добре за него, а е ясно, че много го обичаш. Не позволявай детето да страда. Гледай си го и му дай цялата си обич. Жени много ще срещнеш разумно момиче с което ще си щастлив.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b66b05e7cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Казала, че не те обича... не може човек да очаква да е както в първите 3 год. страст, трепет, ала-бала.. Тя сигурно на това казва обич. не може винаги да е като в началото, всичко се променя с течение на времето.
А къде остава дълга към семейството, уважението един към друг, лоялността, доверието.
Тая жена няма изградена стабилна ценностна система и е доста вятърничева. Говори с нея, с родителите и също и вземете решение...

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 210f75b2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Здравей, Не знам как ще те посъветвам но детето не бива да страда веднъж баща ми така постъпи с баба когато сестра ми беше на 5 години аз бях на 17 сега съм на 19 а тя на 7 Мама замина за Германия баща ми и аз издържаме сестра ми, тя учи

Но аз и тя ще ти кажем Горе главата и ако искаш помоли я заради детенцето нека живеете заедно вече, но трябва да сме по икономични вече 2ра година я няма.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 210f75b2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Поне ще има баба или бавачка, за да наглежда детенцето , а само да те питам момченце или момиченце имаш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6d95e724d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Истината е че един и същи омръзва. Чувствата охладнявата, сексът става скучен... Жената може да иска да изпита истинско удоволствие от секса и връзката с мъж. Не просто да бъде жена на добър мъж.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7cb9a15876
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   А ТИ АВТОРЕ ЗАПИТА ЛИ СЕ ДАЛИ НЕ СИ Я ПРЕНЕБРЕГВАЛ, ДАЛИ СИ И ДАЛ ВСИЧКОТО ВНИМАНИЕ, КОЕТО ЗАСЛУЖАВА?
Обичайно това е причината една жена да спре да обича и да пожелае раздяла.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4f033f4b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Ръкопляскам на номер 22, написал е точно това, което бих ти казала и аз. Вслушай се в думите му (й), за доброто на детето ти. Още си млад, не тъжи! Седни, опитай се да гледаш реално на нещата, живота не е свършил. Не можеш да накараш никой да те обича на сила, приеми избора й и се разберете като големи хора, за доброто на детето ви! Успех.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c67107656e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Интереснооо.. всички предположиха, че жената е курва и боклук, а никой не се запита "Дали пък автора не е виновен за обрата в чувствата й".. Ей, женомразци ли сте, какво ли? А, и преди високоинтелигентните да започнат да ме нападат, искам кратко, ясно и точно да кажа, че НЕ ХВЪРЛЯМ ВИНАТА върху автора! Няма да си губя времето да споря след това какво съм искала да кажа, затова го казвам още от сега!! Просто казвам една ТЕОРИЯ, една различна гледна точка: не знам дали има нещо по-стресиращо от това да си млада майка с новородено бебенце. Особено пък, ако се грижи за него САМА, ВЪПРЕКИ ФИЗИЧЕСКОТО ПРИСЪСТВИЕ НА МЪЖ. Един мъж може да се справи прекрасно със задачата да преобърне чувствата на една жена в отрицателна посока. Защо не попитате автора ставал ли е и той нощем, за да сменя пеленките на детето, да го храни или да му попее, за да се успокой? Подкрепял ли е жена си? Осигурил ли й е спокойна бременност? Карали са се? Авторе, кажи за какво сте се карали?? .. Може би, ако е била подложена на стрес и е оставена сама да се справя с мъничкото създание, това да й е повлияло!

НЕ ОТХВЪРЛЯМ и възможността да си има любовник! Или вината да е в нея, дори и без да има любовник! Все пак и двамата сте млади - на по 24-25 години, рано сте се оженили, рано сте създали и новото човече.. Сега ще мислите само за него, задължение ви е.

А за господата по-нагоре, онези интелигентните, многознаещите, искам да подчертая с две, не - с 5 дебели линии, че НЕ Е задължително една жена да си има любовник, за да спре да Ви обича!! Понякога просто самия мъжки индивид е прекалено голямо Л**НО, което те задушава, тормози, мрънка ти за щяло и нещяло и все навира зурличката си, където даже и задника му не трябва да бъде! Така че хайде сега малко честност - не са Ви виновни за всичко жените, както ви е най-лесно да кажете... /Така, както не може една жена да каже, че все мъжете са й виновни!! /

Колкото са на брой кифлите, курвите и кучките, толкова на брой са ла***рите, боклуците и егоцентриците!! End of the story!!

П. С. Авторе, не се отчайвай и не се предавай! Помисли дали и в теб няма вина, ако имаш желание предложи на жена ти да се опитате да поправите отношенията си, ако ли не - помислете кое е най-добре за детето, то сега би трябвало И НА ДВАМАТА да ви е приоритет! ;)

Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e7c8a6efcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Ще кажа само - каква е развръзката последно? Авторът дай малко фийдбек - какво направи, какво се случи и така... за тия в твоето положение де.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9ad62bb7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Авторе, жена ти очевидно не е била готова да стане майка. Деца трябва да се раждат, когато и двамата са готови да имат дете, когато го искат повече от всичко друго. Ти, определено си бил готов за това, но тя - не. Може би е трябвало да си поживеете още, преди да създадете дете. Поговори с нея за да разбереш защо тя е престанала да те обича, какво не й е достигало. Дай й още един шанс, каквото и да е направила, и се опитай в името на детето да запазите брака си. Опитай се да запълниш тези дефицити, които са я докарали до там, че да престане да те обича. Ако и това не помогне, тогава се развеждай. Разводът е най-лесното нещо. Направи обаче всичко възможно детето ти да не расте с чужд баща. Направи каквито компромиси е нужно, макар че ти си онеправдания в случая.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: c6940fe4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Аз се разделих по моя вина, изгоних я преди 4 месеца грешка след 20години след брак от 6 месеца, реше че не ме обича вече живота и бил неин нейното си е нейно а моето общо глупост, детето има друг живот и е при мен 18 години майка и е по важна от мен нормално сега го разбирам но колкото и суров и аз обичам какво да кажа...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker