Може ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Може ли?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1489 пъти
Здравейте, с радост ще Ви разкажа историята си, за да ми олекне по някакъв начин, тъй като не обичам да разговарям с приятелите си или роднините за проблемите ми във връзката. Аз съм от хората, които ще изслушат, но няма да споделят. От близо година и половина имам връзка с мъж, с който от начало всичко вървеше добре. Но в последствие след около два-три месеца той започна да ме пренебрегва, да ме лъже, да подхожда с нехайство все едно е забравил в началото как ме обсипваше с внимание и загриженост и колко се стараеше да ме спечели. Дори аз първоначално не го взимах на сериозно не мислех, че ще излезе нещо и просто си прекарвах времето с него, за да не скучая в къщи, но ето, че се влюбихме до полуда. Въпроса е там, че аз бях на 100% сериозна с него.. не го лъжех, обичах го, цялото ми внимание беше към него, не си помислях за изневяра дори и за секунда. Може би той е видял колко много го обичам и до толкова съм му доказала, че може да ми има доверие, че си е изгубил интереса. Съжалявам изключително много, че стана така, защото в последствие с постъпките си изгуби доверието ми, а аз останах много разочарована. Той е човек, който никога не осъзнава грешките си за него всичко е дреболия, за която прекалявам, но когато тези дреболии са всеки ден просто омръзва и втръсва. Стигнахме до там, че не мога да му се доверя дори къде е. Най-лошото е, че съм убедена, че до момента не ми е изневерил, защото просто е нямал възможност. Както и да е от около няколко месеца не сме заедно и като се има на предвид колко съм му насъбрала и колко съм се озлобила към него малко по малко започнах да изстивам към него. Започнах да свиквам без него и дори и ми харесва чувството. Не съм параноична, не ми тежи това къде ли е, лъже ли ме, сега какво ли става... Просто съм спокойна. Но той разбира се винаги се връща, моли се, звъни ми и някак си успявам да склоня, но на следващия ден веднага си припомням колко ме е злепоставял и го оставям. Искам да Ви помоля да ме посъветвате как да намеря тази воля, как да се преборя със себе си напълно и да си помогна. Искам чувствата ми към него да се изпарят колкото и невъзможно да звучи иска ми се аз да подхождам с това нехайство към него, а той да е този, който тича след мен.. заслужавам го. Моля нека коментират хора, които са минали по пътя на любовта и знаят какво е да правиш всичко за даден човек, а той да не отвръща. Нямам нужда от злобни коментари и неразбирателство.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 094b6207d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо не може да помогне, освен времето. Ти го харесваш, трябва ти време, докато чувствата ти към него се изпарят напълно. Била съм на твое място и все още съм. Единственият изход е просто да не мислиш за него, стой далеч от него и прекъсни всякакъв контакт с него. Бъди твърда, знаеш, че той те използва и не те заслужава.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 01ca1b66c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Злобата забрави.С нея нищо няма да постигнеш,освен да го отдалечиш от себе си и да дойде деня, в който няма да се връща пак да ти се моли,ами ще се обвинява,че те е срещнал.Човек на човека не може да е собственост.Можеш да предлагаш и да ти предлагат.А и също хиляди компромиси трябват,които обаче да не си натяквате с години.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker