Неочаквана среща, но си има приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неочаквана среща, но си има приятел
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2561 пъти
Бих искал да ви помоля за съвет.

Съдбата е странно нещо. Тя работи в закусвалня. Интересното е, че първоначално може би не осъзнах, колко е красива макар, че се усмихваше толкова божествено всеки път, когато ме обслужваше. Постепенно, започнах да забелязвам нещо по-различно в нея.

Още първите пъти, когато започнах да посещавам мястото тя все едно се опитваше да ме заговори, държеше се доста отпуснато и свободно. Начина, по който ми подаде един път рестото ми направи впечатление. Обгърна с двете си ръце моята, като с едната я придържаше отдолу, а с другата постави стотинките в дланта ми, но така че да може хубаво да ме докосне. Един път си забравих телефона на тръгване, тя ме извика и ми го даде. На следващия ден се пошегува "Дръж го здраво този път! " и се усмихна до уши гледайки ме право в очите (всеки път ме гледа директно в очите).

Вчера, когато я посетих отново явно не ме очакваше, аз се бях наредил на опашката и тя обърка поръчката на клиента пред мен, даде му нещо съвсем различно от това, което той поиска. На следващия ден, сандвичите бяха свършили и ми направи на мен, като беше добавила неща, които ги няма принципно. Колежката й я избъзика, че била ги правила с много любов и слагала бонуси, които иначе ги нямало на останалите. След това, аз се върнах да й благодаря, особено за допълнението и тя остана меко казано приятно изненадана и очарована, излизайки дори търсех погледа й през витрината с очи, тя също моя. Истинския пробив дойде днес. Беше сама и нямаше клиенти.

Заговори ме, като ме попита какво работя и къде живея. Започнахме да си споделяме разни неща за нас. Беше много приятно, през цялото време ме гледаше право в очите и беше на максимално къса дистанция зад касата. Дойдоха двама клиенти и ти прекъснаха разговора. Но тя докато ги обслужваше ме поглеждаше право в очите и ми се усмихваше, аз също на нея. Поканих я да пием кафе, тя ми отвърна, че няма да може близките 1-2 месеца, защото била супер заета, което разбира се, беше глупост.

Накрая си призна, че има приятел. На мен ми стана много тъпо и й отвърнах "за съжаление всички свестни жени са заети и й се извиних", тя ми отвърна "не се знае докога". Разбрах също, че живее сама, но не иска да живее с приятеля си, което ме навежда на мисълта, че нещо не се разбират. Какво мислите, дали имам шанс? Смятате ли, че наистина ме харесва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6427faff1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива жени, дето са обвързани, ама не се знае до кога, па трябва да ги чакаш и да си им резерва - не, мерси.

Когато е наясно какво иска и когато най-после разбере, че трябва да се взимат решения, а не да си заравяш главата в пясъка като щраус да ми се обади. Утре и с мен така ще постъпва. Като ен се разбират да се разделят, ама то не е лесно да пуснеш стария клон, преди да се хванеш за следващия.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b230c40301
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От сега ти казвам, че това момиче изобщо не те харесва а ти си приел ведрината и откритоста и за симптом на харесване. Лошото е че човек има навика да се самонавива. Има една приказка, ти му подадеш сламка, той ще ти отхапе ръката. Значи в момента, който те е отрязала за кафе, трябва да ти е ясно, че тя не е влюбена в теб. Може преди това да си имал някаква заблуда, че те гледа влюбено, че те докосва влюбено, но сега ти е ясно, че изобщо не е влюбена. Ако беше, вече щеше да разказваш, как е минало кафето. Не само, че не е влюбена, но дори според мен дари няма симпатии към теб. Имай предвид, че дори да беше излязла на кафе с теб, пак не би означавало, че е влюбена в теб, за жената едно излизане на кафе не е толкова ангажиращо или вричане в любов. А просто кафе. Понякога скучно, понякога забавно. Но щом те е отрязала, значи дори симпатии няма към теб. Така, че е време да се приземиш на земята и да насочиш вниманието си към друга.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 63ba522125
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   абе щом ти е казала, че не се знае до кога, значи имаш шансове-дейсттвай, че ще съжаляваш, ако не пробваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: da1198d23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има си приятел обаче и е скучно и иска някой да я изчука по между другото.Те това е .Щом ти се разправя с курви действай

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 952d7c2831
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И според мен нямаш почти никакви шансове. Тя нищо чудно да флиртува с теб, очаквайки да й оставиш бакшиш - по тези заведения това е напълно нормално, особено пък ако то е нейно, или пък на приятеля й. Освен това не вярвам да флиртува само с теб, както и не вярвам да си и единственият обожател.
На твое място може би бих опитал още няколко пъти, но ако продължава да те реже за дори едно кафе няма смисъл да се унижаваш и настояваш излишно - така само вдигаш нейните акции, и смъкваш твоите. Фактът, че си има приятел изобщо да не те притеснява - щом не живеят заедно, а и самата тя не е сигурна още колко ще е с него, означава че връзката им или не е сериозна, или е от типа "ученически", когато излизат за по някое кафенце, правят секс, излизат на разни места, но после всеки в дома си. Такива връзки обикновено си се разпадат с времето, и може би всеки има поне по 1 такава връзка в годините между 13-14 до около 22-23.
Та в заключение те съветвам да опиташ още 2-3 пъти да си направиш устата, и ако не става, не става и това е. Нито тя е единственото момиче на света, нито пък ти си единственото момче, така че животът продължава и за двама ви, както и да ви се развият отношенията. Ако не друго поне ще можеш по-хубави сандвичи да си изкяриш, дори да не стане нищо между вас. :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 05246011c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Аз съм волна пеперуда
и летя от цвят на цвят,
като малко пъстро чудо
в този сив и скучен свят."

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 13d329146c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   бро,нямаш шанс, идентична случка ми се е случвала,има жени които флиртуват без да искат.
Тва в Велико търново ли е?!
Да не е моята Пена!? Шъ я спукам еи сегичка на,кът съ приберъ!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f563c8eb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Смятам, че история като тази можете да разказвате някога на внуците си... Не се отказвай, дай ? време, отдели ? 1-2 месеца. Може да се окаже една красива любов, а дори да не е, ще съжаляваш, че поне не си опитал. Успех, пиши дали се е получило :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 356a4cea02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 2. Никога не съм си и помислял, че тя може да е влюбена в мен. Ако беше влюбена, нямаше да я каня на кафе, а щяхме направо да се награбим. А така нещата в днешно време е трудно да се случат. Иначе принципно не се навивам, просто си правя заключения от начина, по който се държи, а според мен не е само от дружелюбност. Твърде много неща станаха за да бъде само една дружелюбност. Иначе благодаря за мнението ти, ще го имам предвид и това. Към момента съм с повишено внимание и това, че съм я харесал, не означава, че съм се влюбил пък смятам, че съм много далеч от този момент, както и тя.

Номер 1 и аз мисля, че не е удачно да бъда резерва на някоя жена. Аз между временно опитвам с други жени, ако се получи нещо, получи. Ако не здраве да е. Не е единствената, нито пък аз съм последния. Както са казали хората всяко зло за добро. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e8e7f5f206
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номера и 1, и 2, и 3 са прави донякъде, но на мен цялата тази работа никак не ми харесва! По-скоро клоня към мнението на н. 1 - не, мерси!
Да не говорим някои ентусиазирани продавачки колко мили и любезни са с всички. Други просто са позитивни хора и се усмихват на всички или просто си правят купона - няма цял ден да са намусени, я...
А ти, ако отдавна нямаш гадже, приемаш всяка женска усмивка, дори и служебната, като жест на специално внимание.
Може пък наистина "семейното й положение" в момента да виси на косъм, и хич да не й е до тебе, въпреки усмихнатата фасада...
И не на последно място - даваш ли си сметка колко предложения за кафета и какви ли не щуротии получава на ден една продавачка, през която преминават стотици хора? Специално съм наблюдавал тази на нашето барче в института, докато си ям сандвича - младо, хубаво, усмихнато момиче - за 10 минути най-малко 3-ма мазньовци дойдоха да й се правят на интересни! На мен дори ми е неудобно нещо да се пошегувам с нея извън официалния етикет - представям си колко й е досадно да понася всичките тези лиги, сополи, намеци, опити за флиртчета и какво ли не...

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 77ad85cdd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (64 гласа)

11.   Като започнах да чета отначало, помислих че всичко това се отнася за съдбата. =]
Както и да е... Щом ти е отвърнала по този начин, 100% ще си с нея. Иска се търпение. Момичето явно е свястно. В кърпа ти е вързана, само трябва да изчакаш! =]

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fb44e23cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виждам, че всички са доста скептични, но това не е обикновен флирт. Не ви обвинявам, че мислите, че е мимолетно, защото не сте били там на мое място за да видите какво се случва между нас. Иначе не си затварям очите и съм с повишено внимание, но днес тя за пореден път ми доказа, че наистина имам шанс с нея. Днес отново бях при нея, заговорих й, че са ми забавили визитките от работата и тя ми каза, "Ами дай ми една тогава де" взе я и я прибра на сигурно място за да не я изгуби. Почти съм сигурен, че шанс имам просто иска да ме опознае повече, ако проявя търпение и здрав разум ще станат нещата. Ще направя още опити да излезем, ако още се дърпа аз ще се дръпна също и тогава ще преценя, какво да правя. Все пак не трябва да забравяме, че може да ми е казала, че има приятел просто да види дали това ще ме откаже или проявявам истински интерес към нея, именно за да отсее лепките от качествените хора. Не смятате ли?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fb44e23cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 7 - не е Велико Търново, София е. Честно казано това, че ти си имал неуспех, не означава на 100%, че и при мен ще се случи така. Поне се надявам да не се. :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fb44e23cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 11 - Твоят коментар наистина ме вдъхнови. Мисля, че с това момиче имам наистина шанс да се случат нещата, но няма да се пренавивам за да не се скъса пружината накрая.

Определено това момиче не иска просто да се изчука с мен. Ако беше така да се беше съгласила още първия път на поканата ми и да се бяхме оправили вече и забравили един за друг. :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 58fd79e5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Някой жени просто обичат флиртовете и да си играят с мъжете, както може би е тази, не се знаело до кога. Ако пък е свестна, то няма да е обвързвана да флиртува с теб и да излезе евентуално на кафе, не мога да си го обясня и това, ако е такава, днес ще те хареса теб и ще тръгне с теб, утре ще тръгне с някой друг и ще е все така обвързана до някое време, не се знае до кога.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker