Как да се боря с този порив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се боря с този порив
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2364 пъти
Здравейте. Аз съм почти на 22г., необвързана. Има вероятност част от вас да не приемат историята ми като някакъв проблем, но все пак има неща, които ме измъчват. Имала съм 3 връзки зад гърба си, и една странична, която прилича по-скоро на неангажираща. Проблемът ми така да се каже, е свързан с това, че идеята за интимност ме е обсебила. С всеки следващ партньор освен опитност, аз придобих и повече ненаситност и желание. Така, че когато съм "на сухо" както му викат, се чувствам много непълноценно - почти постоянно ми се иска. Представям си например някой мъж, който съм си харесала от засичанета насам-натам и това как изживявам разни неща... и всичко опира до удоволствието, до това, че се чувствам желана. Когато ми дойде менструацията, тогава пък изобщо не се търпи с тези хормони.. Ще ме посъветвате да си намеря някой за неангажираща връзка отново, но не съм привърженик на идеята и не искам да го правя отново. Самозадоволяването също не върши работа, усещането на непълнота си остава... Искам по-скоро да направя така, че да притъпя желанието за секс, защото не ми се ще да наредя бройките от нагон или нещо подобно. Не съм имала нищо интимно от това лято и честно казано по-добре да остане така, докато не открия Човека за мен. Някой друг в това положение? Благодаря за съветите предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4faf36c084
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямаш ли приятел - мъж, който ти допада физически?

Само че не се оправдавай пред него както тук. Пък може да се окаже и пълноценна връзка.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3903281f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами всички сме така като останем "на сухо" за по-дълго. Да знаеш тогава на мен какви мисли ми минават през главата...добре, че готините мъже по улицата не знаят какво си мисля за тях докато просто се разминаваме или пътуваме в метрото! Ужасна работа и решавам проблема отчасти, с вибратора, ама това само намалява желанието за един или два дни и после пак е същото. Ти поне имаш шанс да срещнеш готин мъж, ама при мен е по-зле, че съм омъжена, а мъжът ми е почти асексуален! Откачам!!!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ca393eef7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това си е чист проблем. Намери човека до себе си по-бързо. Иначе ще има да си седиш на сухо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4ef05d91b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами ела да си чешем заедно крастите, докато си намерим Човеците. Нали знаеш - от временното решение по-постоянно няма!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dc76713c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това е писано от загорял чичо. Отвратителна работа.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 21d1858137
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сега тука ще завалят коментари от мъжете.Та чакай и аз да се сложа.Пиши един мейл: spam007@ mail .bg , ако искаш да се видим.Не изглеждам зле, обещавам ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9ef58da4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами опитай се да не мислиш чак толкова за секс , открий човек , с който ще бъдете в истинска връзка и който също толкова много обича секса като теб и .. побъркай го хаха . Тогава и двамата ще сте предоволни , ще си във връзка и няма да трупаш много бройки , а ще задоволяваш твоя човек колкото ти се иска :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 06644cc597
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Офффф, това пуританско възпитание! Не и се искало неангажираща връзка, защото щяла да навърти бройките, чакала си Човека, ама иначе и се чука, та 2 не види. Лошото на самозадоволяването е, че няма кого да виниш, когато не ти се получи. Имаш два варианта-стискаш кълки и са пробваш сама или си намираш гадже за секс. Мъжо уж временно го взех, пък ми хареса и си го ползвам с години. Доста от стабилните връзки започват като неангажиращи.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 893885327c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това чувство за непълноценност и непълнота, което изпитваш, ще си отиде, но само когато си намериш сериозен приятел. Неангажиращите връзки освен секс, нищо друго не ти дават. Не съм против такива връзки, ако са само и единствено заради удоволствието, но ако ти липсва любов и любовник в лицето на някой, който харесваш и искаш сериозни взаимоотношения с него - не го търси във тези мъже. Имам предвид - не се влюбвай, защото ще страдаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: af51758765
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Най-добре час по-скоро си намери някой, който да е добър в леглото, и дано да го срещнеш от първия, или втория път, че иначе има да навъртиш адски много бройки, докато се кротнеш.
Жените, които на твоите години тепърва започват да усещат изключително силен сексуален глад (повечето от жените така и не успяват да усетят този глад, затова и се получават доста изневери, разбиват се семейства и т. н., но това е друга тема) могат образно казано да си създадат доста "интересно" минало, което да им попречи на "светлото" бъдеще.
С други думи - не си ли намериш някой, който да ти начесва чат-пат крастата (дори и да е само за секс) като нищо може да натрупаш десетки бройки, а дори и в големия град това прави впечатление, и създава репутация, от която после трудно се бяга, когато срещнеш него - Човекът с главно Ч.
Между другото, ако си сексуално разкрепостена това може да се окаже и проблем за теб, защото ще ти е трудно да намериш мъж, който да успее да те задоволи, особено пък ако с течение на времето ти се иска секс поне по веднъж дневно.
Така или иначе, младо момиче си, предлагаш сравнително лесен и необвързващ секс - вместо да пишеш в сайта, спокойно може да се позавъртиш по заведенията, или дори във Фейсбук, все някъде ще ти излезе късметът, и то за буквално ако не минути, то максимум часове.
Успех в намирането на партньор ти желая, това с годините ще се убедиш, че хич не е лесна задача, дори и за един гол секс да е. ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7954311f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката:

към 1 - има, да.. с един конкретно сме обсъждали възможни отношения, но той не иска да се занимава извънприятелски с никое момиче, не искал драми и т. н.

към 2 - ето, разбираш ме. като се развихри въображението, става страшно...

към 6 - историята е написана точно от човека, за когото се представям в описанието :) не виждам нищо измислено или чичовско.

към 8 - да, ще ми се. може би прекалено много отделям внимание на ученета и лекции, та не съм се посветила на нещо забавно и смислено, което да ме отдалечи от похотливите мисли :Д

към 9 - добре, но такива връзки винаги са нож с две остриета. както съм написала в историята, имах една такава. обаче аз не можах да се контролирам, хлътнах, но отсреща не споделяха желанията ми. прекалено съм влюбчива и като приключи неангажиращата връзка, се бия по главата, че е било загуба на време... и първична консумация, а не това искам аз.

Идеята ми е, че съм привърженик на сериозните връзки и ми се иска да ''играя на сигурно''. Не си търся някой, защото видиш ли съм сама, разгонена и куп други неща. Имала съм период, в който не бях правила около година абсолютно нищо, и това не ми пречеше никак, а сега за съпоставка слагам примерно летния сезон и все едно го чувствам като 1 година. Колкото до бройките, може с времето да се натрупат, но държа от уважение към себе си, те да не бъдат резултат от неначесана краста, а от сериозни чувства и прочее.

Към 10 - съгласна съм за всичко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker