Притеснява ли ви късното прибиране на половинката? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Притеснява ли ви късното прибиране на половинката?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 5070 пъти
Притеснява ли ви късното прибиране на половинката ви (специално късното мъжко прибиране) БЕЗ вас? В колко часа е редно да се прибира? Колко често смятате, че е редно и допустимо това? Харесвате ли приятелите му? Какво мислите, ако се запознае с друга жена, с която му харесва да общува (дори и да е само това) и не ви я представи? Изобщо правилно ли е да задавам тези въпроси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8e65fae09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото по-малко си вреш носа там където не ти е работа - толкова по-дълъг и щастлив брак ще имаш!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5d99b36246
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хахаха, подсети ме за една случка - аз бременна в седмия месец, без ключ е 2 и нещо на стълбите пред вратата. Той в клуб. Звъня, звъня, никой. Прибра се в три и нещо.

Пет години по-късно, всичко е екстра.

Ако искаш един мъж да ти е вързан, дръж го отвързан. Това е най-точната дефиниция за успешна връзка.

Истински се разсмях, като си спомних ситуацията. Тогава не ми беше мн смешно, ама и не бях сърдита. Спомням си, че осъмнахме в шеги и закачки :)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 55be3e631a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако си има друга, едва ли ще реши да ви запознаеМъжа се връща там, където му е хубаво и бяга от лошото и монотонното, за жените същото май се отнася... :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9856687661
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Притеснява ли ви късното прибиране на половинката ви (специално късното мъжко прибиране) БЕЗ вас? -зависи..По често да
В колко часа е редно да се прибира?
2-3 понякога и към 4
Колко често смятате, че е редно и допустимо това? аи в седмицата го прави 3-4 пъти, но мисля че е редно максимум 1
Харесвате ли приятелите му? повечето НЕ
Какво мислите, ако се запознае с друга жена, с която му харесва да общува (дори и да е само това) и не ви я представи? ревност!! ще стане проблем, не е редно
Изобщо правилно ли е да задавам тези въпроси? да

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a498d5ad10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ако те уважава и се чувстваш добре с него ,ако чувстваш любовта не би трябвало да е голям проблем за теб,че той се прибира например в 4 сутринта.
Ако ти си с приятелки и ти е забавно и приятно и ти би стояла до късно ,а той не би трябвало да има проблем с това.
Доверието е всичко.
Дали е редно ами....редно е до там,че и двамата сте хора и имате нужда от приятели и не може винаги да сте заедно ,защото все пак връзките имат нужда и от разнообразие и никой не трябва да забранява на другия нещо си.
Трябва да се съобразявате един с друг,но да не се натрапвате един на друг.

Ако се запознае с някоя жена и му е приятна компанията и чисто приятелски бих искала да ми я представи и то без да се стига до там аз да му казвам,че трябва да ми представи,а той сам да го реши,ако ли не тогава става сложно и лошо хаха.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4e8067178e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да отговоря на въпроса ти директно - да, вероятно ти изневерява или най-малкото се зарибява с някоя кака и затова го крие от теб.
Бих му извила вратлето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 43bbb8bc20
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж и баща и никога не бих си позволил такова неуважение към съпругата си. Да изляза ад изпия по една бира с момчетата и да се прибера примерно в 22 часа, да, но такива изпълнения дискотеки, глупости и да се прибирам в малките часове, не бих причинил на жена си. Ако вече нямам никакви чувства и уважение към нея, тогава да. Макар че и тогава не бих го направил най-малкото заради детето си. Аз см син на такъв баща и този ми бащ цял живот освен да пие, пуши и да пилее пари по барове и дискотеки, друго не е постигнал, дори и пенсия няма да взима и на старини не знам какво ще го правя.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e0e7f18474
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мъжа всичко му е позволено, той си има нужди и ако ти не можеш да му ги задоволиш значи трябва да намери друго място, в противен случай започват проблемите. Като не се разбирате и не ви е хубаво заедно, защо се търпите още? И не е редно да задаваш тези въпроси, ако си с правилния човек няма да ги задаваш. Ходи и ти, предполагам не са те вързали.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 69f07a753a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Какви са тия мъже дето по 3-4 пъти в седмицата се прибират в 4 сутринта? те на работа не ходят ли? Че даже някакви по-горе разправят, че било нормално.Един такъв смешник на 36 го отрязах дето се мотка по заведения и не работи нищо смислено, че и за дете ще ми говори.И се прибира в 4 , брей такива купонджии по далече от мен.Нормалните хора ходят на работа и си лягат по-рано.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a35f494668
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От време нa време с приятели някоя бирa е ок, но дa ми ходи редовно по дискотеки и бaрове до сутринтa? ! Не, мерси! Не съм му мaмa, и съквaртирaнткa не съм. Дa му е приятно дa си прекaрвa време с другa, без знaчение дори дaли я познaвaм, a не с мен... врaтaтa е голямa, прaво през нея към въпроснaтa любимa приятелкa. Повтaрям, не съм му мaмa, дa ходи зaкъснелия тийнеджър дa си изживявa, докaто " мaмa" го чaкa с всички мaмини екстри. Обичaм и увaжaвaм себе си, ничия робиня не стaвaм, нито физически, нито емоционaлно!
Някъде из горните коментaри някоя кaзвa, че е нормaлно. Сериозно? ! И колко струвaт услугите ти, нaли в този век робството е зaконно и се плaщa зaплaтa зa товa. Тa колко струвaш?

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 31cee1527c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Имала съм такова чудо в къщи. Накрая не издържах, събрах му дрехите и го изгоних. Искаше да се връща, но аз не се съгласих. По същото време е имал връзка с друга и затова са били тия хойкания.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0fe033e846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Моя мъж чат пат излиза с приятели по мъжки и казва че ще се прибере най късно 11-12. Прибира се в 4 пиян. Явно времето му лети неусетно. Аз не излизам без него по дискотеките защото освен че идват да ме свалят разни досадници, намирам, че има далеч по приятни начини да се забавляваш с приятелки. А относно неговото ходене по мъжки смятам че дискотеките не са място за танци и забавление, защото моя мъж не танцува, а е място за свалки и да поогледат чуждото малко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: adb5ed0e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Две години живеем заедно. Веднъж се прибра в 4 през нощта, а веднъж в 12. И това беше. Първият път беше в 12 и се видя с приятели, които аз не харесвам и затова не излязох с него. Прибра се доста пиян. Бях някак си сърдита, но реших да използвам друга тактика и го прелъстих. Сексът беше много хубав, защото алкохола го отпусна.
После в 3 като се прибра, бяха на ергенско парти на един. Голям смях беше. Аз спя много дълбоко и е трудно да чуя звънец или телефон. Събуждам се към 3 и нещо - него го няма, телефона му паднала батерията, а аз съм оставила ключа от вътрешната страна. Помислих си, че е идвал, тропал, опитвал е да ме събуди. Тръгнах на звяъня на този, с който излязоха заедно и се спрях... къде ще звъня по нощите на хората. Обаче се разсъних и си направих кафе. След около половин час го чуваам как се промъква тихичко в спалнята. Не беше пиян и определено беше гузен. казах си, че е идеалния момент да направя скандал, но не знам защо не ми се караше. Той си легна, а аз хванах да направя закуска. Омесих тутманки и в 7 часа излязох на работа.

Оттогава само повтрая колко прекрасна жена има и никъде не иска да ходи без мен. Даже се е случвало да звъня на няй добрия му приятел да го изведе малко навън, че да мога да си остана вечер сама вкъщи и да си се отдам на моите си занимания.

Винаги като се случи да го накарам да излезе сам се прибира към 22-23 и е изпил една-две бирички.

Когато иска да остане до по-късно идва ме пита дали може да покани момчетата вкъщи. Те са двама. И аз ги харесвам, затова не е проблем за мен. Не ми позволяват да готвя или друго - сами се оправят. Аз поседя малко с тях и после си легна. Те стоят някъде до към 1. Така хем на съпругите им е по-спокойно, че не са по кръчмите, хем не пръскат толкова пари, хем няма късни прибирания. А от друга страна се случва веднъж на две седмици, така че не дразни с честотата си

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b37eb6ed93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 672d73bebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Следния въпрос имам ако вие бяхте на мое място звъни те на половинката си 2 пъти за да го питате дали ще яде а той навън и е 22:00и не ви вдигне и ви се развикаш. да че се излез нали от вас до съседа да го извикате???

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a6bc4d22b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Притеснява ли ви късното прибиране на половинката ви (специално късното мъжко прибиране) БЕЗ вас?

- Би ме притеснило и още как.

В колко часа е редно да се прибира?

- При поводи (концерт, тийм-билдинг, рожден ден например) - според, колкото трае повода.

Колко често смятате, че е редно и допустимо това?

- Рядко: 1-2 пъти в годината, примерно, ако отиде с приятели на концерт, на който на мен не ми се ходи, на тийм билдинг, където половинките не са поканени или на някакво друго мероприятие, към което нямам интерес.

Харесвате ли приятелите му?

- Да. Повечето ни приятели са общи.

Какво мислите, ако се запознае с друга жена, с която му харесва да общува (дори и да е само това) и не ви я представи?

- Би било проблем за мен и бих се притеснила.

Изобщо правилно ли е да задавам тези въпроси?

- Да!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 682ef41564
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Семеен мъж, който обича жена си и уважава семейството си не се прибира по малките часове.
Що тогава е семеен като води ергенски живот!?
Съпругат ви знае ли, че е семеен мъж...?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5738f76a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не. И не се притеснявам ако общува с други жени дори и да са красиви. Познавам си човека, имаме си взаимно доверие. Той също не ми държа сметка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 17f712a9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Няма правилно и грешно, очевидно те притеснява. Аз ако се притесня, ще отида с него да си създам сама впечатление. Понякога това, което не знаем е страшно, защото си го доизмисляме. Затова се прави риалити чек. В крайна сметка, ако е тръгнал към друга, какво можеш да направиш.. Нищо. Но поискай да отидеш с него на тези срещи, не можеш да живееш в страх.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d691acb30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Въпросът е до колко вярваш на този човек. Ако му вярваш напълно, едва ли е такъв проблем, че понякога закъснява. А и има нещо друго, дали закъснява само от време на време или редовно. Ако веднъж му се случи да иде да пие бира с приятели и се върне много късно, със сигурност няма да ми е проблем, ако обаче всяка вечер закъснява и системно ме пренебрегва... е това е друга история. А иначе да, притеснявала съм се, но не заради друга жена. Просто веднъж приятелят ми закъсня много, а обикновено когато има такива планове ме предупреждава, за да не се тревожа. Е, та веднъж закъсня много, а телефонът му беше изключен и тогава се притесних да не е станало нещо с колата, катастрофа или нещо такова. За щастие се оказа, че просто батерията на телефона му била паднала, а на него му било неудобно да поиска телефон от приятел за да не го бъзикат после, че се отчита на жена си къде е и с кого е. Обаче аз му имам пълно доверие, освен това познавам и някои от приятелите му и когато ми каже, че с Х ще пият бира след работа, знам, че наистина е с Х и пие бира. Обаче за щастие никога не ми е давал повод да ревнувам, а и сме достатъчно големи да знаем, че решим ли да изневерим, винаги ще намерим начин. За това не ми е проблем, че от време на време излиза с момчетата без мен или че понякога се връща доста късно и в това време аз използвам времето за себе си, дали и аз ще изляза с момичетата, дали ще си лежа на дивана и ще гледам филм или ще чета-няма значение. Важното е, че като се прибере, ще сме си заедно и няма да има сцени и скандали кой с кого е бил и защо е закъснял. Обаче има правило, ако някой от нас закъснее повече, да се обади за да не се тревожи другия. Достатъчно ми е само да каже, че днес ще закъснее, даже не ме интересува точно къде ще ходи и с кого.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9d5467d092
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   За мен номер 15 е много заблудена. Остави ги тез тутманици.. Първо е бил гузен, после ти казвал колко си прекрасна - естествено, защото ти е изневерил. Направи си труда да разбереш в кой клуб е бил и разбери какво се случва в един такъв клуб. Убедена съм, че няма да си във възторг! Или поне го попитай на майтап в неочакван момент въпрос, който не ти е присъщ - попитай го 'Изневери ли ми на ергенското парти?' и го гледай в очите. Само да няма изненади.. Успех!
Мен живота ме е научил винаги да си имам едно наум, а ти го нямаш. Точно ей такива наивни жени съм виждала как си патят, защото не допускат, че може би не са виждали собствения си мъж в друга светлина.

Към авторката: не е нормално обвързан мъж да се държи като ерген. Тези неща се обсъждат, за да се стигне до консенсус.
Редно е да се прибере преди полунощ, но и това е късно за мен. Ако ти чувстваш 23ч, че е късно в твоя случай - значи е! Ако ти чувстваш, че в месеца 2 пъти да се прибере в полунощ, значи е.
А ако не ми представи някоя такава, с която е уж приятел, ще има проблем. Да крие човек е най - долното нещо.
Ако те уважава, ще направи нужното, за да се удовлетворени и двамата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8c4ba4f28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ако късното прибиране на вашата половинка ви притеснява то вие определено имате проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c582ab7aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Моят мъж не обича да излиза, за разлика от мен.
Веднъж излезе на някаква сбирка и му казах, ако тръгнат за дискотека всички да иде и той, евентуално ако нещо му хване погледа и му се върже, просто да се възползва.
Прибра се в 2.
Аз излизам рядко, ама качествено.Оная нощ се прибрах в 4.
Той знае къде съм, с кого и кога ще се прибера и проблем няма.Абсолютно по същия начин бих реагирала, ако той излиза и се прибере в малките часове.
Моята "най-добра" приятелка е несемеен, симпатичен, безкрайно интелигентен мъж. И те с моя се познават.
Бих приела напълно, ако моя мъж има такива взаимоотношения с жена. Това, че сме семейство, не значи да сме изолирани от света.
Имаме си доверие за всяко едно нещо.
И караме без излишни въпроси.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker