Трудна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трудна любов
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2798 пъти
Здравейте Аз съм момче на 23 години което иска да разкаже сабствената си история. Преди 8 месеца се запознах с една жена от интернет която е по голяма от мен с 14 години. Отношенията между нас са просто невероятни разбираме се от една дума имаме почти едно и също мислене а и в леглото твърде много си допаднахме. Също така мисля че тя е човека за мен макар че знам че нямаме бъдеще заедно. Tя има 2 деца и дъщеря и знае за нас и го удобрява защото вижда я щастлива. Но въпроса ми към вас е да скъсам ли с нея за да не си вкарвам некви бъдещи надежди за нас защото тя много пъти ми е казвала да не казвам на никого за нас така щяло да бъде по добре за нас ще бъдем по дълго време заедно. постояно се крием от мойте приятели или семейство. Та въпроса ми е дали мога да я обедя в обратното да кажем цялата истина или да прекратя нещата между нас. имали други хора който са минали по тоя път. Много се нуждая от съвет защото немога да споделя с никой. ще сам много благодарен на администраторите да публикуват моята скромна история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: af8ea283f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си щастлив и я обичаш, не мога да разбера, за какво ти е да разказваш нагоре-надолу? Ако искаш да си с нея- продължи връзката, ако не искаш-недей. Важното е да си щастлив и да се чувстваш добре. Не робувай на някакви измислени представи за връзки, които обществото е наложило! :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 41639b8148
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ако предположим, че нещата станат сериозни и всички ви приемат, ти би ли искал да имате общи деца след време? Ако да, то това най-вероятно би било проблем предвид възрастта и. Освен това трябва да поемеш отговорност и за нейните деца малко или много, което може и също да е проблем, вкл. и финансов. Ще трябва да издържаш поне 3 деца, освен ако нейните не бъдат вече достатъчно големи, за да се оправят сами.

Ако имате деца, то тя ще ги роди на 40 , което е опасно от медицинска гледна точка, може и изобщо да не успее да забременее.

Ти когато си в разцвета на силите си като мъж, тя ще е на 50. Много е вероятно да се изкушаваш по млади мацки.

Трябва да се бориш и с мнението на всичките си близки.

И изобщо струва ли си цялта работа, за да минаваш през толкова трудности? А представи, че не се и получи и след няколко години се разделите? Ще си кажеш, аз за това ли се тормозих и се борих с толкова предразсъдъци.

Като цяло такива връзки могат да бъдат и сполучливи, но зависи от убежденията и възгледите на партьорите. Защото разликата в годините води и до разминаване в потребностите на партньорите. Което ще рече, че или трябва да се правят големи компромиси, което също може да се окаже бомба със закъснител, или ти просто да си настроен като по-възрастен, т. е. да не искаш деца, да не искаш млао гадже и т. н.

Сега си млад и не го разбираш, но на 40-50 няма да мислиш, както сега и ще се чудиш какво правиш при баба на 60, след като е можело да си с гадже на 30-40 примерно.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 72583d2661
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, аз само ще ти кажа моя случай- аз на 43 той на 28. Да, беше като при теб... аз с две деца, той първоначално с приятелка, после сам.. Изживяхме хубави мигове, хубав секс, много разбиране, говорене с часове, дори любов имаше. Но всеки знаеше, че бъдеще няма и всяко начало има и край. След няколко години нещата позатихнаха и всеки си пое по пътя. Останахме просто добри познати. Та, ако имаш време за губене /макар, че едва ли е напълно загубено това време.. човек натрупва и опит.. :)/ изживейте миговете, но гледайте да не нараните никого и все пак ти върви по твоя си път... ако учиш.. да завършиш, да намериш твоето момиче и т. н и т. н.. Не забравяй, че в такава връзка има и болка. Ти избираш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 72583d2661
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз само ще ти кажа моя случай- аз на 43 той на 28. Да, беше като при теб... аз с две деца, той първоначално с приятелка, после сам.. Изживяхме хубави мигове, хубав секс, много разбиране, говорене с часове, дори любов имаше. Но всеки знаеше, че бъдеще няма и всяко начало има и край. След няколко години нещата позатихнаха и всеки си пое по пътя. Останахме просто добри познати. Та, ако имаш време за губене /макар, че едва ли е напълно загубено това време.. човек натрупва и опит.. :)/ изживейте миговете, но гледайте да не нараните никого и все пак ти върви по твоя си път... ако учиш.. да завършиш, да намериш твоето момиче и т. н и т. н.. Не забравяй, че в такава връзка има и болка. Ти избираш!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 72583d2661
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей, аз само ще ти кажа моя случай- аз на 43 той на 28. Да, беше като при теб... аз с две деца, той първоначално с приятелка, после сам.. Изживяхме хубави мигове, хубав секс, много разбиране, говорене с часове, дори любов имаше. Но всеки знаеше, че бъдеще няма и всяко начало има и край. След няколко години нещата позатихнаха и всеки си пое по пътя. Останахме просто добри познати. Та, ако имаш време за губене /макар, че едва ли е напълно загубено това време.. човек натрупва и опит.. / изживейте миговете, но гледайте да не нараните никого и все пак ти върви по твоя си път... ако учиш.. да завършиш, да намериш твоето момиче и т. н и т. н.. Не забравяй, че в такава връзка има и болка. Ти избираш!

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3a651602eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си пропилявай живота, това е временна превързаност. Недей, че ваще ще вземе да им стане нещо като разберат. Моето мнение да я оствиш, но иначе ти си знаеш, твоят е живота ти ще си го Дживееш. КЪСМЕТ!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9314094506
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Одобрява, Убедя, има ли (2 думи) и др. Брей, че неграмотен! Не разбрахме какво искаш ти.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e0837876cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си й играчка и тя никога няма да има нещо по сериозно. Факт че те пази в тайна. Или се забавлявай и ти или скъсай с нея и си намери момиче за по сериозно. Макар че на 23 колко по сериозно от приятелство и секс. А и след 10 г. тя ще гони 50 и тогава ще ти се иска нещо по свежо.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d30b3b3da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   от автора: хора знам че е трудно, но толкова много я искам че всяка седмица патувам 150 километра за да съм за почти два дена с нея. Как да се разделя с нещо толкова хубаво (кой бяга от хубавото) знам че не ме лъже виждам блясъка в очите и също така знам че е жена с опит и акал в главата защото е преживяла много неща в живота си. преживяла е борбата с рaка които е имала и е разбрала че няма да може да има деца и други куп семейни проблеми. НО колкото и да е хубаво, тази нейна постъпка много ме спъва и това ми тежи най много, ако наистина ме обича не трябва ли да ми помогне да кажем на моите приятели и семейство защото от нейната страна всички знаят за мен. Благодаря ви за коментарите!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 726c2e9905
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За любовта няма граници, но не мисля че в този случай важи. Тя има деца, ти си млад търсещ.... какво? Обич, разбирателство, подкрепа предполагам, че искаш и да създадеш семейство след време. Тази жена не може да ти ги даде каква е тази обич, когато се криете като хлапенца или рискувате или всеки по пътя си. Едва ли тя желае още деца според мен вашата връзка няма да има някога бъдеще, докато си млад все още си открий половинката за теб и създайте семейство с обич и разбирателство. За нея си развлечение и утеха а й вдигаш либидото така с млад жребец, кой като нея. Не си мисли че те обича когато един човек обича е готов на много жертви и да не се повтарям прочети внимателно това което съм написала. Желая ти да откриеш липсващото момиче за теб и остави тази дъртачка, която чрез теб се чувства желана. :) УСПЕХ

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 72a1bc2ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не, не трябва тя да ти помага ти да кажеш на своите приятели и рода! За бога, ти си мъж, ти им кажи. Тя вече е казала на нейните приятели и роднини, защо ти не направиш същото Авторе? !? ! От какво толкова те е страх?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker