В търсене на любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В търсене на любовта
преди: 14 години, 17 дни, прочетена 3772 пъти
Здравеите на всички! Малко ме е срам да си призная, но досега не съм имала гадже, а съм на 21години. Знам, че е смешно и трагично, но е така. Казваг, че любовта идвала, неочаквано, но мен явно забравя да ме посети. Чувствам, че ми липсва, но просто моя принц явно не може да ме намери.

Неочаквам съвет, просто исках да споделя. Всички ме питат не ти ли пречи, не ти ли липсва да се чувстваш обичана и желана? Отговора ми е винаги един и същи-" вие мен ме оставете, добре ми е така".
Да, но некак не се чувствам добре!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 17 дни
hash: 6307473221
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   До Авторката: Според теб къде е проблема за това? Какво мислиш? Какво пречи на принца да те намери? Наистина ли чакаш принц? Ако е така се опасявам, че никога няма да се намерите.Няма принцове. Няма идеални мъже, но все още се срещат истински мъже. Ако сгрешиш с първият си избор, може да поправиш грешката си. Н е казано, че трябва да бъдеш с този мъж цял живот или че ако си била с повече от един си лека жена. Поздрави! :)
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 16 дни
hash: c612f0fe5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм момче на 21 и имам същия проблем. От добро семейство съм, възпитан съм в ценности, завърших елитна гимназия, а в момента съм студент предпоследна година. Никога не съм имал гадже и аз като теб се питам защо ме забрави любовта? Спортувам редовно, грижа се за външния си вид, но защо все не успявам и момичетата винаги предпочитат да бъдат с мен само приятели. Пиши ми ако искаш на имейл: kb88@abv.bg

 
  ...
преди: 14 години, 16 дни
hash: 8de03ed2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм на 21 момче но и аз още несъм имал гадже. Имал съм възможност но аз несъм искал да имам гадже, поради мои причини. и това че неси имала гадже не е никак трагично а даже така ставаш още по желана, защото едно нещо което е застрашено от изчезване толкова повече се търси. :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 13 дни
hash: dc7f2283b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако не си имала гадже досега, едва ли е било, защото не си имала кандидати.
Проблемът се корени в теб, но не се паникьосвай! Ако го направиш, само ще задълбаеш.

Помисли за начина, по който се държиш с мъжете. Ако се мръщиш на тези, които ти харесват, това е защото се чувстваш притеснена. Не си мисли обаче, че студеното държание може да привлече един мъж. Това е мит. Мъжете са изключително честолюбиви, обичат да бъдат ласкани. Опитай се да се усмихнеш, да покажеш интерес и ще видиш, че ще ти отговорят със същото.

Не прави компромиси със себе си, но все пак, пробвай да превъзмогнеш това, което ти пречи. И не забравяй - мъжете не са същества от друга планета. Те са хора като нас и изпитват същите чувства - страх, стеснителност, болка. Всички! Независимо как се държат. Какъвто и да е човекът срещу теб, ако му втълпиш, че си самоуверена и се харесваш, той ще ти повярва!

Казваш, че не търсиш съвет, извинявай, че точно това направих. Има обаче, едно златно правило - вместо да мислиш за проблема си, помисли как да го решиш! Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: 623661c05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защо ние, жените, очкваме ТОЙ да ни намери? Защо не го потърсим сами? Може би е там някъде, около нас, но просто не намира смелост...може би чака един едничък знак..Може би трябва да целунем много жаби, докато една от тях се превърне в НЕГО!

Подкрепям номер 5 и подчертавам - "И не забравяй - мъжете не са същества от друга планета. Те са хора като нас и изпитват същите чувства - страх, стеснителност, болка."..нищо по-различно от нещата, които чувстваш ти, нали? :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker