Изневяра и след това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра и след това?
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3356 пъти
Здравейте:)
В моята история няма нищо необичайно- имам връзка от 2 години, чувствах се недооценена и самотна, срещнах човек, който ми хареса адски много и...сещате се. Сега обаче не се чувствам виновна и много добре знам това какво значи..дошло е времето да се разделим. Нали??

Това, което намирам за необичайно е, че той, без да съм искала, ми даде скайп, телефон, фейсбук...Та нали за това се казва секс за 1 нощ, защото си остава за една нощ! Още повече, че живеем в двата края на България..

Но не разбирайте, че не искам да го видя отново- напротив, искам и не спирам да мисля за него..Писахме си някакви общи неща, но от тях не пролича никакъв интерес. Но защо по дяволите като няма интерес ми даде и скайп и т.н.??? А така искам да има интерес.

Моля ви, помогнете ми, за първи път в живота ми наистина незнам как да привлека внимание към себе си, за първи път съм в такава ситуация... Като недостъпна ли да се държа или не? Да съм мила, за какво да говоря?

Благодаря на всички, които ще ме разберат и ще се опитат да ми помогнат

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 510aa8a9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изневяра и след това? След това каквото и преди, само че с една бройка повече. Щом сте търсили секс за една нощ, няма какви неща да си пишете, освен общи и няма как да се правиш на недостъпна, след като вече си му пуснала. Можете пак да се изчукате, но това нищо няма да промени - пак ще ви свързва само чукането и после кой откъдето е, на топло и сигурно при рогоносците. Дано вече не си самотна и да си оценена, макар че такива жени не съм срещал, но за експеримент можеш да се събереш с тъпкача си и после да споделиш - може да си ново звено в женската психология.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: f7eecc3351
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, няма да ти помогнем. Връшай си се прИ твоя човек и не го предавай....ако мислиш че не можеш повече, просто му го кажи, независимо дали с оня от другия край на България ще става нещо, или не.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4d9bb47b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тука само злобари пишат.... чесно, не си губи времето, просто си направила грешка и гледай да се поучиш от нея..не наранявай хората така...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 675bdad2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значиии 1 толкова ми помогна, че просто не мога да спра да ти благодаря..пф щом нямаш нищо конкр за казване, просто си замълчи ;)

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c8c08c09ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Изневяра и след това? - ШУТ!

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 08d7488657
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   По мое скромно мнением ние българските жени като че ли не сме научени да прощаваме всеки и за всичко казва-разкарай го и си намери друг,като че ли другия ще е много по различен , мен веднъж съвсем на скоро мъжа ми ме попита всички ли жени в България са разведени - да допълня че тои е чужденец- честно да си кажа стана ми доста обидно, защото и на ма мен това ми е втори брак, та апела ми е- нека бъдем добри хора, да се научим да ценим това което имаме и да се научим да си прощаваме взаимно, ако днес или вчера си се почувствала недооценена, неразбрана- ако можеш поговори с него, но не се развеждай,казва ти го жена която е 21 год разведена,зная много добре какво е да си сам, да си самотен, да си недооценен, разбирам те много добре, пожелавам ти успех и разказвай до къде са стигнали нещата около теб

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 675bdad2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 6: Благодаря ти за съветите, права си за всичко, което казваш, но аз съм говорила с него толкова пъти за начина, по който се държи, и за това как ме кара да се чувствам и всеки път чувам "да, добре, ще се променя...", а нещата си остават същите. Омръзна ми и да прощавам, нямаш представа колсо съм простила. Иначе наистина ти благодаря, мила

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 08d7488657
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И с това съм съгласна, има хора с които не може да се говори нормално, хора които само обещават и нищо не правият за да променят нещо в себе си а търсят причина и извинениям тези хора се наричат - мъже, те не са точно от хората, те са някаква друга породам която пък ние не разбираме

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 95334de472
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 6 е много права, следващият няма да е много по-различен. Най-глупави са онези жени, които се опитват обезателно да променят всички и всичко по свой тертип, което става самоцел на брака и в крайна сметка го разваля. Безкрайно досадни са тези, които непрекъснато се стремят да изтръгнат обещания за поредните безсмислени промени - само и само да е на тяхната - ами естествено ще започнат да получават същите безсмислени и обречени обещания.

И още по-глупаво е, когато на първата или втората година след брака започват изневерите, видите ли, оня, другият я кара да се чувства на седмото небе - разбира се ще я кара, нали чука и нея и жена си и като му омръзне и я разкара се почва един рев.

Та идеални няма, по-добре си отваряйте очите преди брака, а не се омъжвайте с цел да променяте после партньора си, по-скоро търсете такъв с по-малко недостатъци по ваш критерий и просто си живейте живота.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 08d7488657
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Hомер 6 съм - преди доста време четох една статия, която много ми хареса, не помня точно къде обаче, та пишеше за този тип жени, които се стараят на всяка цена да променят партньора си, а аз си мисля - защо и кому е нужно да го променят, та нали те се влюбиха в него такъв какъвто е, нали те милите женици решиха да свържат живота си с този човек защото той е точно такъв,те такъв си го избраха, с такъв ще си живеят, не забравям обаче , че има и мъже , които приемат жената до тях за даденост и те сами се променят в последствие и за съжаление не към добро, ние си имаме една българска приказчица - както го научиш още от началото- за себе си съм решила сега да не повтарям минали грешки за да не ме приема като даденост а да знае че до себе си има жив човек от кръв и от плът , който е със собствените си нужди, емоции, чувства и т н

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ab2fec5fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ЖЕна на 49 г.
АМИ НЕ ТЕ Е ХАРЕСАЛ !
Това е друго няма !
Иначеее.....ухаааа.
Света ще преобърне ,само и само да бъде с теб !!!
РОСИРОС

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ab2fec5fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ПАК съм № 11,
"Срещнах човек,който адски много ми харесваше"!
А,ТОЙ ТЕБЕ? Харесваше ли те ?Повече от ясно е ,че не си за него!
Правилно те е преценил .
Иначе ,досега .....пак се повтарям,света ще преобърне,само и само да е с теб!
Не се унижавай повече,спри да го търсиш,като твоя майка ти го казвам. АКО ....има интерес ....ще те потърси.
НО според мен си губиш времето !
РОСИРОС Толкова свестни мъже има .......

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker