Подигравки заряди приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Подигравки заряди приятеля ми
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3305 пъти
Здравейте пише ви едно 17 годишно момиче. От 4 месеца имам връзка, в която всичко върви прекрасно, с изключение на едно нещо. Имам клас, който ме възприема като супер тъпа и задръстена и винаги са ми се подигравали. Много ми е неприятно когато съм навън с него и видя някой от класа ми и започне да ми подмята някакви подигравки свързани с мен или с него. Не ми пука за самите тях, но ми е супер неприятно, че ме злепоставят така пред приятеля ми. Виждам, че на него му става супер неловко и в същото време тъпо и направо не знае как да реагира. Пита ме защо правят така. Аз му казах, че просто не се разбирам с тях.
Иначе по всичко се личи, че държи на мене, но не искам да остава с впечатление, че аз съм "най задръстената и най-мразената".
Знам, че не трябва да ми пука и не трябва да им обръщам внимание, но не искам тези "неловки ситуации" да ме злепоставят пред него. И знам, че няма да спре да ме обича заради това, но това не променя факта, че малко или много ще си промени мнението за мен. Мисля, че има разлика между двете неща.
Няма ли някакъв начин да избегна срещите с тях, защото на доста места съм ги срещам и не знам от къде могат да изскочат, тъй като обикалят навсякъде, или поне да избегна тези подигравки.
И да знам, че въпроса ми е глупав, но знаете че когато човек е влюбен, не иска да изглежда глупаво пред половинката си. Предполагам и вие сте минавали през това.
Ще съм ви много благодарна, ако ми дадете някой съвет, както и на модераторите ако публикуват темата ми. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 033d40adef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Любовта няма нищо общо с всичкото това с класа ти. Ти имаш комплекси. Искаш да се показваш в добра светлина пред него. Това е друго, да не се бърка с "влюбването" ти. Това дали той ще те харесва, въпреки класа ти си е негов проблем, не твой. Ти нищо не можеш да направиш. Можеш само да се надяваш да продължава да държи на теб.
Положенията са 2 - на него или му пука или не:

1. ако той те остави заради това, значи не си е струвал.

2. ако обаче на него не му дреме за това, на тебе защо ти дреме?

Възприеми се такава каквато си. Ако постигнеш това - след време хората(сериозните хора в живота, работата, обществото) ще ти се възхищават от сърце.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7b0069e76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да оставяш. да те мачкат, няма какво да направиш освен да отвърнеш не с думи а с тупаници и да та е страх, просто тръгни и да изядеш. боя после ще внимават какво приказват, защото знаят, че не се оставяш ако трябва 2ри и 3ти път пак ще скочиш и ще видиш, че ще имат уважение към теб, но гледай да удариш някого. От личен опит ти го казвам, късмет ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bdd939fe7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ех какво нещо е житейският опит, след години ще се смееш на себе си от какви неща си имала проблеми. Моя съвет е да отстояваш себе си , което не винаги е лесно, но ако го правиш ще започнеш да се харесваш и уважаваш повече, ще имаш самочувствие и хората ще те възприемат по начин, който ще ти допада. Аз също бях смотаняк в училище и от там са ми останали неща , които трудно мога да изкореня. за това взимай мерки овреме. Децата са зли и подли в днишни дни , а ако ти си свита, плаха и добричка добре им е дошло да се гаврят с теб за пред другите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 91f4eabcbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, остави ги да си говорят каквото си искат. Ако твоят приятел държи на теб и те обича няма да се повлияе от мнението им.
*THG*

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7043d459b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   хах... на мен ми се случи абсолютно същото... срещнахме две момчета, докато бях с гаджето си.. и те почнаха да ми се погиграват и да ме обиждат.. и той ги наби :D... сега като минавам покрай тях нищо не ми казват, а само ме гледат злобно хддд

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ca0c30c2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А той защо не те защитава? Ако не го прави, значи и той не е най - "отворения" и най - смелия, така че не виждам защо би трябвало да има нещо против, че класът ти те мисли за задръстена.

~Fearless~

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 826409be33
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, ти като срещна твоят приятел, нали не тръгна да питаш завистливите си съученички дали го одобряват, а навярно и той не е питал своите приятели, дали да бъде или не с теб. Така че вирни си носа, гледайте си щастието с приятеля, а съученичките сами ще спрат, като видят, че мнението им за теб няма никакво значение. Малко повече самочувствие, не отстъпвай и не се оправдавай пред гаджето. Мъжете ще оценят в теб повече твоята самоувереност, отколкото винаги да отстъпваш и да се оставяш да те нападат. Ако не спрат с подхилкванията-давай директно, направи ги ти за смях, като им покажеш колко са долни да се занимават с глупости.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: af613d7cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   така.. сега.. ти имаш човек до себе си, който те цени и харесва такава, каквато си. Бъди благодарна за това! Това момче те познава и уважава, той е направил своята преценка за теб и е избрал да бъдете заедно. Това означава, че наистина няма да се повлияе от злобните нападки на група хора, които дори не познава. Постави се на негово място- ще има ли значение за теб, ако на него му се подиграват по същия начин? Може би не. Знам, че не е приятно, но не се вглъбявай в ситуацията, защото ти ще я влошиш. Ако той види, че не се дразниш и не се обиждаш, защо да му прави впечатление тогава? Пропускай обидите покрай ушите си и запази достойнството си, заради него и най-вече заради себе си. В крайна сметка, няма защо да се обиждаш за нещо, което не е вярно, нали така? Ти знаеш какъв човек си и какво заслужаваш. Имаш приятел, който е готов да бъде с теб и да ти го даде, защо ще оставиш тогава някакви арогантни хлапета да ти тровят щастието?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 15718c7148
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Благодаря ви за съветите.
Аз знам, че няма няма да ме зареже, но виждайки как ме възприемат другите предполагам ще си промени малко или много мнението за мен, ще се зачуди защо го правят. Мисля, че има разлика между мнение и чувства.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f1ee882a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Колко ще се смееш след време на това... за съжаление, каквото и да ти кажа, едва ли ще подейства, пък и предишните коментари говорят хубаво.

Аз също бях смотлата в класа. Викаха ми "мивка" и до днес не знам какво точно означава това. При мен груби не бяха момичетата, а момчетата и доста време имах травми от тези им подигравки, а понякога и други форми на тормоз. Но си казвах, че ще се правя на силна (а защото аз именно се правех) и ще изтърпя. И изтърпях :)

Днес да видиш колко странно нещо е съдбата.
Омъжена съм за човек, който е бил някога в училище от другия лагер, който е тормозел тихите и добрички, хулиганствал е, правел е велики глупости. Разбира се ние се запознахме, когато вече зрелостта се настаняваше в живота си.

а си казвах, че никога няма да погледна такъв човек.. някога така си казвах хахаха

Тогава не намерих начин да си реша проблемите, даже нан икой не споделях за това, затова и сега ще е проява на лош вкус да тръгна, вече от позицията на своя опит, да ти казвам какво да правиш.

Мога да ти кажа само едно: Дръж се! Малко остава

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4558ffc292
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Страх те и той да не почне да се държи зле с теб, като вижда че другите си позволяват да те третират зле? Понякога се случват такива неща. Но от това, което си написала, в твоят случай приятелят ти не се занимава с проблема-това си е супер! така мисля де. Няма за какво да се тревожиш!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 59ebc1b2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря ви, наистина сте прави. Значи да разбирам, че не мога да "прикрия" тези подигравки от пиятеля ми.
Явпо единствения вариянт е да не им обръщам внимание.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 59ebc1b2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не се държи зле, но не му става много приятно. Както вече споменах виждам, че държи на мен, но всякаш почва да го хваща срам, че е с мен. Сега сигурно ще кажете зарязвай го като е така. Всички момчета са така, особено на тази възраст.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b08d46feda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ми не ходиш там, където те са. Толко просто е. И не им обръщаш внимание. Това е.
Ако на него и на тебе не ви пука, то проблема е само в главата ти.

Няма "но", няма "ако". Или се отърсваш от комплексите си, или ги търпиш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 24934c9af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Там където съм аз има много малко хубави места на които може да се ходи и все ги виждам там..

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 86469bc1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Жалка работа!! Защо въобще те интересува?? Аз съм в подобна ситуация в момента, вярно, дразнещо е, неприятно, неловко, гадно, смазващо духа ти, но .. след време ще осъзнаеш, че няма за какво да се тревожиш .. най-добре е да прекарваш повече време насаме с него, да разбере, че приказките за теб не са истина :)) .. А на онези от класа ти ще им се свият перките, когато видят, че всичко, което са говорели, не интересува теб или приятеля ти .. ако наистина държите един на друг, той ще разбере каква си всъщност, а ти ще разбереш, че няма смисъл да се чувстваш неловко заради неизрастнали хлапаци ;))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker