Принца с белия кон... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Принца с белия кон...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 5291 пъти
Доста години живях с надеждата и очакването, че ще срещна принца с белия кон. Бях убедена, че така или иначе, все някъде го има. Не, че разчитам на детски приказки, просто с типичната си наивност вярвах, че има и достоини мъже...

Е, може би, не е изненада за никого, но принца така и не се появи. Даже и подобие на принц нямаше, в повечето случаи все коня идваше, даже и кон не беше-чисто магаре:)

Времето си минаваше, а аз продължавах да си чакам човека, който ще ме обича, ще ми вярва, ще държи на мен истински, ще ми прави малки изненади, просто, за да напомни, че ме обича.... И с чакането си останах. Още си го чакам.... и ще си бъде така и занапред....

Сега си имам един.....който всъщност няма нищо общо нито с принцовете, нито с конете. Той си е от някаква странна порода, която не може да бъде опитомена... Трупам си нерви с него, скъси ми живота с поне 10 години, но си го трая....

На днешно време, кои изхвърля това, което има.... Така или иначе нещата винаги стават от лошо..... към още по-лошо, тъй че и аз си седя с лошото.
Обаче някъде мнооого дълбоко в мене оная малка надежда още си стой и ще си я държа, ако трябва до последно:)

Е, просто исках да споделя, така или иначе съм бясна на "странната порода" и сън скоро няма да ме хване, поне да си изкажа мислите:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 1a054b1f7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре с лошо, отколкото с нищо. И аз като теб си имах един дето беше странна порода, екземпляр за музей бих го нарекла, и си ми беше много добре с него цели 4 години. Държи се гадно, егоист, каквото и да стане все аз трябва да се извинявам. Накрая почна толкова много да ме нерви, че реших, че заслужавам по-добро и се разделихме. То беше рев, извинява ми се, но аз реших да бъда непреклонна. Мислех си че все някога ще срещна някой, който е на моето ниво.

Е, не. Този човек все още го няма, аз си чакам, ама съм се примирила, че само идиоти ме харесват. А междувременно, всичките ми приятелки не знам как си хванаха все свестни мъже. И аз ги гледам и ми е болно, защото от 3 години е все така, а с онзи от странната порода поне се чувствах добре. Както казваш ти, кой захвърля това, което има? По-добре намерете друг начин да си решите проблемите.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: c3bd03d3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, явно си мн отчаяна, но мислиш страшно погрешно. Първо престани с негативните мисли от типа на " нещата винаги стават от лошо..... към още по-лошо"... Никога не мисли така. Ако бях на твое място, бих оставила този, с който см в момента. В крайна сметка всеки заслужава щастие, нали?

Помисли си добре и прецени, ако не си с този човек, ще загубиш ли нещо и ако да- какво? Позволи си да мечтаеш, аз вярвам, че всичко се случва така, както трябва да бъде. Затова съм убедена, че ще срещнеш твоя принц. Просто вярвай!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4b2b53cd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Той ще дойде в съня ти на сребърен кон,
за да вдъхне живот на мечтите.
С огнен меч ще разчупи окови, бетон,
ще ти върне усмивката в дните.

Ще те вземе със него във чудни земи,
дето греят във слънце и злато -
ще се радваш на обич и хубави дни
и ще си по човешки богата.

- - -

Ала вместо да чакаш ти нощи наред
се огледай край теб, погледни ме...
Не стои ли сега този рицар пред теб
и не шепне ли твоето име ?

.......(името)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 5dd09a077d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мдааа, всеки чака някой..., за съжаление започвам да си мисля,че този някой може и никога да не се появи, но се чудя как така жените все успявате да се примирите с нещо много по-скромно да кажем?Аз лично не мога.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: d9383fb00e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е, аз пък чакам принцесата.
Не съм принц и коня ми не е бял - червен е и е японски :)
За странните породи - ами аз съм такава и се чувствам добре, макар и по някога малко самотен...
Какво да ти кажа... приказките развалиха децата...
И друга моя любима реплика - Живота не е като филмите...
... или поне не като романтичните...
Е все пак ще ти пожелая успех с принца ;)

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: bae7b9d5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Принца на белия кон, както и перфекната принцеса са част от приказки :) Няма перфектни хора, а и да имаше не мислиш ли че бързо щяха да омръзнат?
Винаги ще ги има по някой кусур.Ако е красив, ще има кофти отношение.Ако пък е страхотен като характер и държание, то пък няма да е голям красавец.
Няма краен полюс, ако усещаш какво искам да кажа :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 201d01a5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аве вие сте много интересни.За кви принцове все бленувате като вие не сте никакви принцеси.Да й правел малки жестове-а ти ако иска да ти го тури отзад ще му направиш ли малкия жест.Аре стига аман от притенциозни жени!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 935f03d5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Някъде бях чела----един мъж чакал, чакал принцесата да срещне. появила се ТЯ Е. но уви тя му казала-ТИ НЕ СИ ПРИНЦА ЗА МЕН и се рзделили.
какво да ти кажа авторке няма идеални, но това не значи че трябва да се примиряваш с този който е до теб.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 864784e3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз чакам тази принцеса , но така или иначе не идва спокойно един ден може би.....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: ecd553f8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бих казала по-добре нищо, отколкото лошо. Е, хората сме различни - има много като тебе, които се съгласяват с лошото, за да не са без "нищо". Не съм от тях... Поне няма да търпя простотии, скандали и тормоз от всякакъв вид, и ще дишам въздух. Не е малко.
За принца на бял кон - аз го срещнах и се разминахме. Птичката кацна на рамото и отлетя...

 
  ...

...
преди: 14 години, 1 месец
hash: ca4a914abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бая опашка трябва да се е събрала чакащи принц, а принцовете са много ограничена бройка и обикновено се женят за принцеси. Та от чакащи принца отивате на другата опашка, където чакат вече кого да е и най-често оттам се преминава в многолюдната група на самотните моми. Иначе на първата опашка се нареждат и вече женени за принц и разведени, с убеждението, че първият принц е бил менте, но вторият ще е истински и точно той денонощно ще ги кара да се чувстват много, ама много специални. И покрай всички тези има и такива, които не висят по опашки, а се женят за обикновени мъже, гледат си децата и се радват на по-обикновени неща в живота, който пък си тече ли тече.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: ecd553f8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какъв е тоя стремеж да се слагат постоянно хората в категории, да им се лепят етикети...тия са такива, ония са.............

Бих казала по-добре на опашката, отколкото с "обикновения" съпруг или съпруга тип Биг Брадър фемили

 
  ... горе^
преди: 14 години, 29 дни
hash: f9d91bd83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хах, номер 12, ми стой си на опашката, и аз чаках принцеса, но бързо разбрах, че няма да я бъде и затова се ожених за обикновена жена и ми е добре.

Не виждам 11 да определя категории и етикети, май сама се слагаш в такива. Познавам доста меркантилни особи, които чакаха, чакаха принца и сега са поовехтели, та градските пияници не им се назлъндисват, други доживяха сами до старост и сега по 2 часа на ден разчитат на социалните работници и прочее трагедии.

Не ги жаля такива егоистки - не се женят, не раждат, поне по едно дете да бяха осиновили от домовете, да не пропадат там. Защото животът наистина си тече и е много семпъл, сами си го усложняваме с игрите на интелигентщина и възвишеност. И наистина е много жалко, когато си отиваш, да оставиш само скъсаните си обувки на поколенията.

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 98ea2061ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Никого не чакам, и не съм чакала. Явно говориш за меркантилните особи от малкия градец или селце, в което живееш... тия дето гледат някой да ги издържа и да се "грижи за тях", и стават зависими и подлоги на мъжете си...Разбирам че те дразни всеки по-свободомислещ и инакомислещ човек...колкото до скъсаните обувки, аз не оставям след себе си боклуци. Ще оставя една прекрасна, добра и умна дъщеря.А за тая "възвишеност", която споменаваш...какво лошо има? Защо да плюеме естествения стремеж на човека към развитие и добро?
Или трябва да се теглим надолу?...
Е, нека да прекратим излишните спорове. Това изказване с опашките ме подразни с негативизма си, затова реагирах.

 
  ...
преди: 14 години, 24 дни
hash: 487fc0c1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   14, да не те настъпиха по мазола? Бившата ми ги разправяше същите, само че междувременно изпусна дъщеря ни, макар че орева орталъка как само тя можела да се грижи за нея и сега ще остави една прекрасна, но мързелива, вече не много добра и умна дъщеря - е, поне за това не съм виновен. Подлоги има навсякъде, а ти май си от нещастните, но горди - поне на приказки за пред обществото. Да не си от модната напоследък еманципирана категория на "щастливо разведените"?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker