Въпрос към опитната аудиторията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към опитната аудиторията
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1850 пъти
Здравейте!

Може ли модераторите да публикуват въпросите ми! Това е важно за мен, но мисля и че ще бъде и полезно за другите аутсайдери.

Забелязали ли сте, че момичетата в повечето случаи са по 2-3 и често не допускат външни хора, особено пък умни красиви момичета! Имам предвид момичета с интелект, а не някакви кифли. Добри момичета, които не пушат, не пият, различават се от останалите(в хубавия смисъл ).

А забелязали ли сте, че често в големите групички се събират глупаци-безмозъчни, готови на всичко, за да са като останалите.

А останалите хора, които държат на себе си и използват интелекта си и ценят останалите, тези които са красиви и съчетават привлекателния си вид със страхотен мозъчен потенциал, тези които притежават самоуважение и за нищо на света няма да вършат глупости, за да се харесат на мнозинството? Какво да правим? При момчетата според мен е по-лесно. Те си се подкрепят, но момичетата са ужасно злобни, ако някоя друга е над тях.

Къде са възпитаните, тези които уважават по-добрите и се стремят да ги надминават, а не да ги обиждат?

Писна ми от простаци и от "приятелки"-лицемерки. Много са мили, а междувременно те използват и те обсъждат и дори иронизират в твое присъствие. Омръзна ми да слушам как останалите са си изкарали страхотно т.е. събират се по компании и правят глупости.

Сигурно аз не попадам на правилните хора, но само аз ли съм не мнение, че мнозинството от тийнейджъри са някакви кифли, келеши. Как да си щастлив, заобиколен от такива хора! Кога ще си намеря истински приятели. От началото на гимназията съм сменила 3 групички(от по 3-4; сега съм в 11 клас) и не се чувствам добре с тях. Сега си нямам "групичка" и пак не се чувствам добре, но преди когато уж се водих към някаква, пак не се чувствах на място. Толкова гадости съм търпяла и вече нямам желание да се сприятелявам с никого, но и това не е вариант.

Защо? Защо? Защо?

Благодаря на всички, отделили внимание на моята история.

Моля ви, без обиди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6495020f33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много скучaеш! Я излез и потичaй, нaпрaви няколко обиколки дa рaзтовaриш мaлко и дa изпуснеш въздухa, че кaкто си нaелa, aко те ущипе някой, ще пръднеш и ще литнеш! Сещaш ли се, нaли ти е " огромен" мозъчния потенциaл!
Явно новaтa " модa" тук е, че които не сa добре приети от обществото сa или много крaсиви, или твърде умни, или кaто теб- "съвършени", две в едно;)))
Моме, събуди се, че ще си проспиш животa в нaпрaзни съмнения ( нaдежди??? ) кaк ти били зaвиждaли и зaтовa нямaш приятели.
Рaботaтa ми изисквa дa притежaвaм въпросните две кaчествa и имaм много приятели. Бъди добър човек и още по- добър приятел!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9ab167a93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такова ни е поколението.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9ab167a93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1, какво работиш?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 22ae2a5380
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласна с авторката!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9ab167a93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 1, аз съм добър човек. Нямам нищо против някой да ми сподели проблемите си. Аз няма да се натоваря, а ще се опитам да ободря човека. Държа се добре с всички, но моите предишни приятелки не оцениха това. Толкова услуги съм им правила и помагала с каквото мога, но те не оценяват. Толкова пъти съм ги успокоявала, когато те ми се оплакваха за оценки или семейни проблеми. Но те не се сещат за мен-нито ме канят да излезем, нито се радват за мен, когато успях да постигна нещо (състезания, олимпиади, конкурси), нито нищо. Те не са никакви приятелки. Накрая ми писна и вече не им говоря, а те дори не искат да разберат какво става. Дори съм ги слушала как обсъждат останалите и си мисля, че може би и мен така са ме коментират. Капсулират си се и не допускат никого-общуват само по между си.

Не знам ти на колко си години, но щом то работиш, си друго поколение и от там идват разликите. Вашето възпитание е различно от нашето. Главният ми въпрос е защо нашето поколение е такова-никой не се интересува от останалите, повечето деца са злобни и т. н. Нямам предвид абсолютно всички, но масата е такава-защо? Винаги ли е било така?

от Авторката

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: a0a317e42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това го знаем от много време (нормалните)
Аз преди време си мислих, че хората са станали по-добри, ама обратното - много по-злобни и глупави са.
Ако искаш на спокойствие си добре дошла в чужбина!
Тук правилата са такива - само учене, без разговори и голям контрол от страна на учителите, както и директора.
Радвам се, че не съм част и няма да бъда от тези български училища, където почти всички са безмозъчни същества, които се смятат важни, но не виждат колко са пропаднали.
Каквото и да говорим авторката няма проблеми (според мен), защото аз лично съм видял всичките ''убавци'', които уж учат.
**Sunny Days**

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 983b8d7b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оооо драма куин историята е за тинейджърски и няма нищо общо с любов и изневяра. И щом толкова ревеш, че си няма групичка (като овца, която си няма стадо) значи ясно колко не си кифла и ти.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0f0f1d5234
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №9 Като си толкова ''отворен'' върви при своята приятелска мрежа и си излей злобата там , а не във сайта , където трябва да спазваш правилата.
Нарушаваш правило номер 1. Бъди полезен на другите с коментара си!
Личи си колко си умен/на....

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 260d909dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А тези неща, които искаш, толкова ли са важни? Сигурна съм, че във вашият випуск има поне още един като теб (независимо от това момче или момиче е) - намери го и дружи с него. В общи линии - гледай собствения си път и не се интересувай много от това какво правят останалите - остават ти още две години и скачаш в живота, тъй че се подготвяй по-скоро за това. Другото ще се нареди само.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7e338c60ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Права си мила авторке, напълно те разбирам, днешното поколение е такова благодарение на прехвалената демокрация, но не е само вашето поколение така. Аз съм на 37 и това започна точно по време на моите ученически години, аз също бях като теб не разбран попаднах на лоши съученици и нищо добро не видях, но се научих да игнорирам такива хора, по добре сам отколкото зле придружен, не се кахъри за това и не го мисли, бъди позитивна и хич да не ти пука какво си мислят за теб, все ще се намерят хора които ще те оценят. Поздрави!
М37

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5fe378ad4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много благодаря, на всички (с изключение на просташките коментари, написани от номер 1 и номер 7). Радвам се, че се намират и други хора, които споделят моето мнение и ме разбират. Вече съм напълно убедена, че вината да не се разбирам с множество хора не е в мен. Ще се старая в училище както досега и се надявам усилията ми да дадат резултат. Имам огромно желание да уча в чужбина и се надявам там да срещна стойностни хора.

П.С. **Sunny Days**, ти в коя държава учиш? Как намираш връстниците си?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4b36a5fda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Права си! Търси си твоите приятели.Аз си изпатих от всякакви.
м28

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker