Как да се харесам на момчето ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да се харесам на момчето ми...
преди: 14 години, 10 дни, прочетена 3753 пъти
моята история започва с това ...
Аз съм на 20г живота все още е пред мен както се казва имам връзка от 2години вече, но имам и проблеми, които аз си създравам. Знам че има много хора като моята история и са минали през този период от годините си, но искам да запитам така какво може да направ,я за да се хареса на момчето ми.... Вече всяка вечер спим заедно още дълбоко го искам, а той не влага такив асеризни чувства вече не искам да го губя, но не прави това, от което аз се нуждая.

Той ми е първият и може би за това не искам друг не мога да се позная вече :( . Тежко ми е плача за дребни неща, той не иска аз не искам да отстъпвам, дразним се може вече да съм му омръзнала може да сме изчерпали вече всичко, макар че има хора с по на 35 годишна връзка моите родители са жив пример за това, и за това искам да бъда като тях, да създам едно такова семейство и аз, но човека не знам вече какво става ?? И се чувствам подтисната, а искам контак с него, искам любов тръпка, желание, защо не може да се върне първият момент, мн ми е кофти и пак сега плача ;( Какво да направя ??? Объркана ли съм, не знам ка да си намеря ново момче като аз смаата не искам

Той ме обича много, съобразява се с мен, учи, работи, и има изпити да взема а аз се сърдя дето не няма време да излезнем той е на 25 и най мн ме дразни това, че казва "искам семество", а не спира да си играе на компа през своб време, така си бил почивал мн се дразня, но аз го обичам и праявя компромис, но те се правят до едно време.

Искам да поговорим на серизно, а не го правим мисля си мн отрицателни неща и съм му ги казвала от сорта ... не ти вярвма мн, обичаш ли ме, искаш ли ме, прави ли ти се с--с... ей такива детски работа
С КАКВО МОГА ДА СИ ПОМОГНА???
Благодаря Ви ........ :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 дни
hash: 65418c01c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи виж сега, ти се намираш в една много често срещана ситуация, в която след определен период в дадена връзка /между 2 и 3години най-често/ единия от двамата партноьори спира така да се каже да оценява човека до себе си и се чувства някак си СПОКОЕН, мисли че нещата са си наред и не е необходимо да е отддаден 100% на половинката си.

Това поведение за съжаление е по често срещано при нас мъжете. Защо ли, защото в природата ни е заложено съзнание на ловец, който след като "улови" жертвата си се успокоява и сяда да яде и да пие, а понякога и даже се хвали, в което понякога няма нищо лошо, но да си го кажем- "жените не са плячка" и не може да се върнеш Ти от училище или от лекции или пък от работа и да кажеш на човека до теб "много ми липсваше" или "обичам те".

Просто рецептата да не се получават такива "дупки" във връзката ви е да има повече романтика и диалог между двама ви, но не и натякване. Мъжете най - много мразим прословутото "мрън - мрън ... това, мрън - мрън...онова". Просто, когато говориш с него бъди сериозна и казвай нещата направо. Ние мъжете така предпочитаме, а и така трябва. Не се дръж лигаво, когато искаш да стане от компа, ами просто го гушни нежно и му кажи нещо мило. Бъди пряма и не мисли, че всичко зависи само от него. Според мен проблема му е, че трябва да се стегне малко и да открие това Съкровище, в очите ти. Просто му го покажи по най - нежния и не натрапчив начин. Това е...
FerNando

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 168a755999
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че повечето мъже се държат по този начин. Т.е мъжката психика е различна, казвам ти го от опит, зряла жена съм. Не го притискай, ако всичко в отношенията ви е ок, това,че не ти повтаря често,че те обича и държи на теб не е толкова страшно. Ние жените имаме нужда често с думи да ни се доказва любовта. Не случайно казват: "Мъжете обичат с очите, а жените с ушите" Ако се замислиш това до някъде обяснява нещата.

А и с времето тръпката постепенно отслабва, но все пак това не означава, че всичко е загубено. Намирай начини да я съживиш,дребни, по женски, но приятни. Ревността, мърморенето и лошото настроение няма да ти помогнат, а точно обратното. Дано при вас причината да не е по-сериозна. Желая ви успех от сърце!

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 9588a7487a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако не ти харесва такъв, какъвто е, не прави най-масовата женска грешка - да се ожените и веднага след брака да искаш от него да се променя, няма да стане. Ти самата пишеш, че имаш проблеми, които сама си създаваш, търсиш за какво да се сърдиш - ами доста детско е, а той и учи и работи, представа нямаш какви търтеи има. Трябва да си наясно какво искаш и дали можеш да го постигнеш с този човек.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 4dcf297cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   2 е много права. като мъж, съм съгласен:) доста от нас наистина имат проблем с (правилното) показване на чувствата си към партньора. това че си играе на компа не го приемай толкова лошо, това си е дефект на новото време.

бих ти препоръчал една практика на редица психолози и 'семейни консултанти' за разговор. за целта ви трябва страничен безпристрастен модератор който да води разговора ви. как става: ти и мъжото се разбирате да си поговорите и да си кажете всичко каквото ви мъчи, но без фасони и ревове. сядате някъде, и третия човек седи с вас и води разговора ви. третият човек ще пита и двама ви за основанията на оплакванията ви, как ви карат да се чувствате, и какво мислите че трябва да направи другият.

Kаква е идеята?: ако се сблъскате очи в очи ще стане скандал, ще има обиди и експонирани емоционални изблици (се едно фройд говори:) ролята на третия човек е да облекчава ситуацията и да ви спести обидите и думите за които ще съжалявате.
аз лично бях така 'трети човек' във връзката на един приятел, и мина добре. казаха си много неща и връзката им се нормализира. дерзай:)

М.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 5787411adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Недей да го притискаш толкова. Никой не обича да го душат и да му отнемат личното пространство - ако ще създавате семейство, все пак човекът не може да се ограничи само между четирите стени и теб. След като продължава да бъде с теб, значи те обича. Дай му малко време, отдръпни се, не бъди толкова настоятелна, обичай го, но не така задушаващо. Ако няма ефект, значи проблемът е някъде другаде. Но от това, което казваш, според мен просто леко си му досадила. Успех!

mosh

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 8a2d478d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Aз съм в твоята ситуация но мъж. И аз незнам какво да правя. Чакам и се надявам ама ...Не знам гадно е.
Обичаш човека а нуждите са си нужди и така ..защо не може ей така всичко да е ок. И хората с еднакви потребности и интереси да се намират от раз и да си живеят еми все проблеми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker