Не ми върви в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми върви в любовта
преди: 14 години, 9 дни, прочетена 9376 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 28 години, като малък имах много лош баща постоянно биене и психически тормоз имах и брат който също ме тормозеше доста, детството в общи линии ми беше най-тежкия период, сега обаче съм самотен, имам консервативно мислене отностно взаимоотношенията между мъжете и жените и това като чели ми създава проблеми.

Бях на 22 когато правих секс за първи път, проблема е как го направих. Обадих се по телефона на проститутка и си уредихме среща отидах, започнахме, тръгна добре, но след това нещо стана не се получи, от тогава не съм правил секс .

Не съм имал и истинска връзка, от около 4-5 години правя опити да си намеря момиче предимно чрез интернет и да си призная не се получава. Имам доста развито чувство за хумор образован съм не съм грозен атлетичен съм от 7 години тренирам фитнес.

Нямам проблеми с общуването напълно нормален съм си имам приятели добра работа. Но какво ми има защо така се получава в личен план, защо съм такъв, защо немога да си намеря жена признавам че съм малко капризен също. Излизам на срещи от време на време но...... Кажете си мнението ....? с никого не съм споделял за това и никой не знае....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 дни
hash: da2b035f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Незнам, но така, както описваш нещата....нещо не ми се връзва.
Ако осъзнаваш, че проблемът е в теб и откриеш точно къде е, просто се промени.
Както се описваш, всичко ти е наред.Аз не виждам къде е пречката.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: aec36e9f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бащата на моя съпруг е бил акохолик и много ги е биел, които се изпречи пред очите му, не е признавал децата ли са или жена му, тои е отвратен от това му поведение, и се старае сега да ми даде цалата нежност и внимание на което е способен, отвратен от алкохола, не казвам че не си позволява в месеца веднъж да изпие една бира, това е нищо в сравнение с други мъже

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 291fce9148
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм момиче на 20г. и си задавам същите въпроси като теб. Може би просто чакаме подходящият момент и подходящият човек. Може би не се получава точно, защото пресилваме нещата. Капризни сме, защото дори да не знаем какво точно искаме, вярваме, че трябва да е така.

Аз пък имам лоша майка и все още живея с нея, но няма начин. В живота не винаги получаваш това, което искаш. А за това, към което се стремиш, се изисква време. Моят съвет е да вярваш в любовта до колкото можеш и че някога ще ти провърви в нея, просто сега явно не е моментът. Сега хората създават семейства много по-късно, защото избират професията и много други неща пред любовта и търсенето й. Не се получава изведнъж.

Сега си мислиш, че не ти върви, но когато намериш човека, когото търсиш, ще се чудиш защо преди си мислил по този начин. Животът е пълен с изненади, но не се надявай да ги срещаш всеки ден. Любовта е един вид изненада - чакаме я с нетърпение, но не знаем кога точно ще се появи. :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: 240e8f3c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Привет. Това, което казваш е много тъжно - на 28, пък не си познал любов и радостта да имаш някой до себе си. Мисля, че проблемът е главно в мисленето ти - сам казваш, че си "капризен". Представям си каква принцеса очакваш да намериш! Може би ще ти трябва доста време, за да разбереш, че да обичаш някого, външността не е от чак такова значение, а ти очевидно ги подбираш само по това. Плюс, че в интернет не можеш да си намериш свястно момиче - по сайтовете висят доста глуповати хора, такива, които си убиват времето или някакви психари и тотални некадърници.

Казваш, че изглеждаш добре, явно си имаш самочувствие относно това, но очакванията ти не трябва да бъдат прекалено високи за жената до теб. Може би имаш някакъв проблем в държанието - примерно груб, несериозен, прекалено лош, прекалено студен, кой знае. Огледай се хубаво и направи равносметка кое куца. Успех.

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 19a05879db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Това, което ми липсва в твоя разказ, е какво точно търсиш у една жена. Във всякакъв аспект. Ако скицираш профила, женската част можем да ти помогнем с идеи от къде може да идва проблема.

Относно интернет запознанствата - вярно е, че вероятността да попаднеш на свестен човек не е голяма, но има и изключения. Просто трябва да си предпазлив и да не възлагаш твърде много надежди.

Ако разчиташ на котакт в среда от приятели, поне за мен на 27 години вече е доста трудно, понеже броя на сериозно обвързаните нараства.

Aз имам две годишна връзка, която започна с Интернет запознанство. Половинката ми също е имал проблематично детство с баща-насилник и алкохолик. Имаше и проблеми, когато започнахме да правим секс. Свършваше твърде бързо или беше толкова притеснен, че нищо не се получаваше.

Но с времето и търпението да се опознаем се превърна в много мил, внимателен и алтруистичен любовник.
G.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 дни
hash: be2e1ef6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Не се упреквай, мисля че в твоя случай относно твоето състояние най-точното определение, което мога да дам за теб е ТВЪРДЕ ПРЕДПАЗЛИВ. Искаш да направиш Пралиният Избор, а за това, както и сам вече се убеждаваш е нужно повече време. Това е добре, че си внимателен и подбираш и не искаш да повтаряш чужди грешки. Не си прибързан и не впускаш в разни авантюри. Сигурен съм, че ще намериш подходящото за теб момиче. Търпение.
FerNando

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: 7c587ce3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да ти кажа чесно се едно аз съм го писала това с малката разлика че съм момиче и съм на 22 .... та според мен не бъди толкова взискателен огледай се малко повече на фитнеса се трябва да има някъде момиче за тебе ...хайде успех

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: 7322f97e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Напълно те разбирам! Аз също минах през много години на лутане и отчаяние. И така и не срещнах любовта. Това чувство остана чужда и недостъпна територия. Сега съм на 30 и не съм сам. Имам сериозна приятелка, от 4 години сме заедно. Много е мила и държи наистина много на мен, но от моя страна тръпката я няма. И то не защото е с лоша външност, напротив. Просто химията не може да се получи от моя страна и това е. Мъча се да свикна, да се навивам, да търся нейните положителни качества, но няма как да променя природата си. Веднага ще ме попитате защо съм тръгнал с нея? По простата причина, че ми писна да съм вечно сам.

От тийнейрджърските години търся човека до себе си. Романтична натура съм и винаги съм търсил смислената връзка, в която има чувства. Влюбвал съм се не веднъж и съм усещал силата на това велико чувство. Ставаш друг човек, здрав, силен и наистина щастлив. Щастие, което не може да се замени наистина с нищо друго.

Но за съжаление влюбването при мен завършваше винаги по един и същ сценарий – липса на ответни чувства и в най-добрия случай се стигаше до едно добро приятелство. В началото го преодолявах бързо, мислех си, че живота е пред мен и ако този път не се е получило, ще се случи някога занапред. Но така, година след година, резултатът не се променяше.

Със секса също закъснях, защото все ми се искаше да го направя за първи път с някоя която харесвам. Накрая го направих с проститутка. Писна ми да чакам. И колкото и да ми е тъжно не съжалявам. От там нататък сексът в секса малко ми потръгна, но си признавам, че секс с чувства досега не съм правил никога.

Стигна се до там, че на 24 години тръгнах с момиче, което изобщо не харесвам. Все ми беше тая. Поне на нова година и на празници да не изглеждам, като вечния самотник и когато в 12 часа гръмне шампанското и всеки целува половинката се аз да не се чудя накъде да гледам.

От романтик и луд привърженик на искрените отношения се превърнах в актьор. Научих се да се целувам, без да влагам чувства, да прегръщам някого без да го обичам. За толкова години един единствен път се е случвало да харесам момиче, което също да не е безразлично към мен. Бях на близо 25 години. Всичко беше много красиво. За кратко заживях с мисълта, че най-после и на моята улица ще изгрее слънце. Но слънцето грееше само две-три седмици.

Оказа се, че момичето е доста обвързано, живееше с друг човек, но в началото криеше цялата истина за да не ме отблъсне. Явно наистина ме е харесала. Но може би не чак толкова или аз не можах да и предложа тогава по-добра алтернатива. Все едно, резултатът беше отново негативен. След две седмици живот в рая на любовта последваха няколко месеца мъки, търсейки всевъзможни начини да я спечеля. И не можах.

И до ден днешен не съм я забравил напълно, защото имах няколко наистина незабравими мига с нея. Бяха наистина мигове. И ми става тъжно, като си помисля, на какви кратки моменти се радвам, докато други хора изживяват по няколко години щастлива връзка.

Но това ми е явно съдбата. Вече съм си изградил някаква теория за себе си, харесам ли някое момиче, няма смисъл, съдбата няма да ми отреди да съм с него. Теорията ми е пагубна, знам, но как да мисля по друг начин, като толкова години винаги съм удрял на камък. Имаше една много мисъл, подхождаща много добре на моята ситуация: “По лошо от това да си сам, е да си сам с някой.”

И все пак продължавам да мечтая за това неземно чувство. Не търся принцесата, не държа да е манекенка, искам просто да обичам истински!

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 7c587ce3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер осем виж сега каквото си мислиш това става аз съм самотна но примерно в момента харесвам едно момче и вместо да си мисля как няма нищо да стане аз си мисля за хубави работи как ще излезем и т.н. може наистина да не стане нищо с него но карай я малко по весело и ако не обичаш момичето напусния почни да излизаш и когато най малко очакваш ще се влюбиш и ....трудно е ама ако мислиш положително то се сбъдва ти мислиш само как най лошото те чака ......искам да ти помогна но просто се вземи в ръце моля те не дей така

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 дни
hash: ee8ba2d618
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря номер девет! Това и аз го осъзнавам, напълно си права, че каквото си мислиш това става. Старая се да мисля позитивно. И аз като теб се размечтавам, когато срещна момиче, което ме кара да се развълнувам. Но както вече споменах, повече от 10 години се случва все едно и също. Няма я сламката за която да се хвана, да повярвам, че нещо ще се промени.

А момичето, с което съм в момента не мога да кажа, че не я обичам. Все пак доста години сме били заедно и съм се привързал към нея. Не искам и нея да нараня, тя не ми е виновна. Отначало си мислех, че връзката ни ще е временна, но постепенно се озовах по наклонената плоскост. Знам, че изглеждам доста объркан и затова споделям...

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 7c587ce3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Виж на мен също не ми върви аз защото съм влюбена сега затова говоря така но когато всичко отмине става знаеш....живота е гаден и аз сега съм сама и се надявам да го видя и цял живот съм била така в надежда че ще стане дано този път стане щото не е един не са два пъти това ми се случва цели 5 години

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: dfe2236e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ех,явно не съм сама и има други като мен.И на мен все не ми върви -вече съм на 29,а оназ голямата любов все не идва и не идва,вече години наред,когото харесвам и обичам не ме иска и обратното,не знам какво ми има...Имам хубава работа,приличан заплата,собствен дом,но в любовта така и не ми потръгна...Това ми е голямата болка.Всичките ми приятелки се изпожениха чече имат деца.Душата ме боли и страдам безнадеждно,но искрено се надявам и това да отмине.Все още има малко живот в мене....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 636ff278c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Моля те дай скайп ако можеш от човека на историята си

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 105b02f906
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Кой пита за скайп

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d06c8d281e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравейте на всички! Аз също съм в групата на романтиците, които не познават почти нищо от магията на споделената любов. Винаги съм се старала да помогна на приятели и познати, когато са били в такова положение и съм си викала, че има и хора, на които им е по-гадно отколкото на мен и съм се надявала да се оправи всичко при тях и така отчасти забравях за моите болки и се чувствах силна и полезна ... но ето какво става сега ... Всеки от тях си намери половинката, повечето са щастливо женени с деца, като им гледам снимки и като слушам разказите за любовта им, всичко в мен се изпълва и ми става супер хубаво и се обнадеждавам, че и с мен ще се случи същото, но истината е, че и аз винаги удрям на камък... Харесвали са ме и ме харесват много мъже (не искам да звуча нескромно), в повечето случаи много свестни и освен това симпатяги, но когато нямам тръпка, не мога да съм с някои и да го лъжа, аз смятам, че всеки трябва да има шанса да намери половинката си и не искам да се изпречвам на пътя им, затова в повечето случаи не искам да има нищо между нас, за да ги запазя поне като приятели. А колкото до хората, в които аз се влюбвам ... винаги са неподходящи, често обвързани, а аз като се влюбя не мога да се оправя с години, много ми е трудно да забравя човека, въпреки, че вече виждам, че нещата няма да се получат и няма да съм щастлива с този човек ... знам си грешката, но се чудя кой ли ден ще мога да отговоря на чувствата на човек, който наистина си струва.... И все пак знам, че всичко ще е наред и пожелавам и на всеки от вас да бъде щастлив! Не се предавайте, все пак "Най-тъмния час от денонощието е часът, преди да изгрее слънцето"

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ae6f65e5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   МНОГО, МНОГО ТРУДНО Е ДА НА НАМЕРИШ СРОДНА ДУША ??? Какво ще рече ,??? Връзка с проститутка ??? ,след това 4-5 г.нямах връзка с жена ??? ДО АВТОРА ,АКО ИСКАШ СИ ДАЙ САЙТА, ЖЕНА НА 48 Г., С ОПИТ, ??? Можем да си поговорим ???

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 636ff278c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ами да скайпа ми е petinkata90 мисля че ми искате скайпа :)

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ae6f65e5f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   № 16 Не пишеш дали си имал контакти ,освен проститутка ???
Какви са ТИ другите нормални контакти с жени ???
НННННОООООООО за мен 48 г., това поколение е пари...пари...
и пак пари....
ВСИЧКИ ГЛЕДАТ ИЗГОДАТА ,затова като жена с опит напълно те разбирам ,защо не МОЖЕШ ДА СИ НАМЕРИШ ПОДХОДЯЩАТА!!!
НА ТЕБ НИЩО ТИ НЯМА,НОРМАЛЕН СИ ,ТЪРСИ ПРИЧИНИТЕ В ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЖЕНИ ????
Няма любов ,всичко е интерес !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 04b9ef28da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Сигурно публикацията ми ще закъснее...Но хора:) Я се огледайте! Светът е пълен с прекрасни хора на всякъде около нас. Пожелавайте си любов и ще ви се случва! Не се страхувайте да давате любов и ще ви се връща:) И друго...животът е кратък, живеем го "тук и сега" - не както си го представяме, не както е било, просто такъв какъвто е сега. Направете си го любовен!!!
:):):):):):):):) И спрете да се оплаквате!!!! Съвсем сериозно!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 73061be0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Понякога е въпрос на късмет. Но при твоя случай може и да е , защото не даваш шанс на човека до теб да се изяви. Или защото не си достатъчно открит и се правиш на нещо, което не си. Има много неща. Не се отчайвай. Просто бъди истински и изслушвай хората. Тогава шансът ти ще се увеличи доста. Пък и недей да разглеждаш всяко момиче като потенциален партньор. Създавай приятелства и с жените, без да очакваш нещо от тях. Аз и моят човек бяхме много добри приятели преди да се залюбим. Сега връзката ни е перфектна. Нещо, което не ми се беше случвало преди с никой от тези, които разглеждах само като гаджета.

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bb3e9d94ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Защо пък по интернет?! Вярно, случва се, но такива запознанства с бъдеще са голяма рядкост... Живият контакт помага много повече в такива случай. След като казваш, че нямаш проблем с общуването, не виждам защо ще търсиш в интернет?!
Другият проблем е, че си го превърнал във фикс идея- "какво става, нямам жена, какво не е наред...". Трудно е, но започни да мислиш по-малко за това и колкото и изтъркано да звучи, то само ще си дойде. Тези неща никога не идват, когато ги търсиш, а винаги избират най-неочаквания момент...Междувременно насочи мислите си в друга посока-работа, хобита...спорт..каза, че ходиш на фитнес :)
Не се измъчвай и не мисли толкова за това в какво "безизходно" положение си, защото то изобщо не е такова :) Успех

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9adf9fc280
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Ох, и аз съм за тази тема. Коментарът на номер 15 все едно аз съм го писала. Голяма романтичка съм, но все или в мен се влюбват, а аз не мога да отговоря, или аз се влюбвам в напълно неподходящи. И в крайна сметка си седя сама с години. Но това е личният ми избор, защото не искам да ставам актриса, не искам да си играя на любов, а наистина да изпитвам истинското чувство. Не искам и да крада времето и енергията на някой влюбен в мен, защото той заслужава да има шанса да намери човек, който да отговаря на чувствата му. И така, истината е, че май съм прекалено голяма идеалистка и не мога да бъда щастлива с половинчати неща. Забелязала съм и нещо друго, но все още ми е много трудно да се пренастроя. Оказва се, че всичко е късмет да попаднеш на правилния човек. Но когато се съсредоточим в това колко много ни боли от липсата на такъв, колко много имаме нужда от него, той се оказва като постоянно отдалечаващ се мираж. Когато, напротив, оставим мисълта за мъката и празнотата настрани, и започнем да се радваме на простите неща от живота, на ежедневните малки детайли, които ни зареждат с положителни емоции, тогава се изпълваме със спокойствие и удовлетворение, и именно тогава най-неочаквано в живота ни се появява и любовта. Т.е. съдбата ни поднася все повече от това, което самите ние несъзнателно изпитваме като чувства (а не от това, което искаме да изпитваме)... Може би именно това означават думите, че любовта е вътре в нас и щастието ни не зависи от други хора, а от самите нас! Късмет на всички, които не сме изгубили човешкото, въпреки трудностите и емоционалните лишения, и дай Боже скоро да намерим човека, който търсим!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: eade1efa6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Здравей според мен единственият проблем при теб е стръхът просто те е страх някой да не те нарани, затова си "къпризен" просто си поставяш високо летвата да не може никой да я достигне и един вид това е твоята защита тя е подсъзнателна затова не осъзноваш проблема си. Надиавам се поне малко да съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 441bffd52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Тва българските мъже и за донори не ставате, бе!!!
Баси майката... кошмар... тренирал фитнес.. ми кажи просто ходя на фитнес... как ще го тренираш!? !? !? тва да не ти е самбо
няма да си намериш, бро... направи услуга на жените и не се захващай с никоя!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker