Да се надявам или да забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се надявам или да забравя?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2076 пъти
Здравейте! Искам да ви споделя моята история на кратко. Преди няколко месеца имах кратка, но изпълнена с емоции и вълнение връзка, която приключи по странен начин... дори не знам дали човека до мен сложи точка или само запетая. Години наред имах много тежка връзка, която приключи благодарение на обекта за, когото ви споделям, той много добре знаеше през какво съм минала, знаеше, че нямам вяра в мъжете, но настояваше да промени това. През по-голямата част от времето, което прекарахме заедно, аз бях мила, добра, но много резервирана, въпреки това в него видях наистина сигурност и постоянство (не искам да изпадам в подробности, но предполагам всеки човек се е чувствал така и различава обикновения флирт от по-сериозните намерения). Неусетно се влюбих.... и точно в този момент той избра да "избяга" без причина. Не си вдигаше телефона (или други го правеха вместо него), не отговаряше на съобщения, срещнал е случайно моя приятелка и е казал, че не се чуваме (без никакво друго обяснение). Нямаме много общи приятели, но от малкото такива знам, че не е "типичния женкар", има много жени обожателки по ред причини, но не се възползва от тях. Нямал е сериозна връзка в последните години и доста хора са били изненадани, че го виждат с мен. Сега след близо 3 месеца аз все още не знам какво се случва и не спирам да мисля за него, почти всяка седмица му засичам колата на разни места, но нямам смелостта да се срещна с него лице в лице, за да видя реакцията му. Въпроса ми към вас е има ли смисъл да се надявам, че въпросния човек ще ми даде поне обяснение за неадекватното си поведение или да преживея тази емоция далеч от него, за да избегна унижението при евентуална проява на безразличие от негова страна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: c775d26208
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не, няма смисъл да търсиш обяснения, ама как, ама защо, щом човекът се е отдръпнал, значи не изпитва чувства към теб. какво значение има точно защо?
може да си е чесал егото, да си била приятна компания, но не и повече и когато е видял, че хлътваш, да се е отдръпнал, може много неща, но те не са толкова важни. така или иначе ако го притиснеш, няма да получиш адекватно обяснение, няма смисъл да се хабиш. не е приятно, но просто го забрави и продължи напред.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4ad9f93d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вероятно човекът е с психически отклонения (като повечето на днешно време). Това което е направил нито е човешко, нито е почтено, освен ако ти не премълчаваш пред нас нещо съществено, разбира се..

Но каквото и да е - престани да се надяваш. Или той е много зле, или ти си много зле, но не го съзнаваш - и в двата случая нищо няма да се получуи

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3c85f6b640
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Правилното нещо което трябва да направиш е контакт с него.
След него ще имаш отговор на всичките въпроси,ще може да правиш планове,а ако не го направиш ще има куп въпроси на които отговор не може да дадеш.
До кога българката ще е такава УФЦА????В щатите нещата стоят по друго яче,мацките ловуват,но дали ще пробваш е твоя избор.
Един писател беше казал:Има птици които отлитат има и такива които остават на земята-ти от кои искаш да си!?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 52856326b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти луда ли си! Бягай надалеч! Имала съм сходни отношения и ти гарантирам и знам какво е! Не се измъчвай! Мъжът-боклук се заменя с мъж от класа! Ще го разбереш като го срещнеш!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b5153416fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Отписал те е, остави го...
Не се унижавай, а и като го търсиш още повече му вдигаш акциите!
Успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2611b504f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ж 31
Миличка, моя баща бог да го прости си го казваше като мъж-"Ако имам интерес към някоя жена, ясно и давам да го разбере, няма да оставя да ми изтива мястото".
Същото важи и за теб, всичко останало са елементарни оправдания-ако е искал да те види и ако е имал някакви сериозни намерения към теб е щял да ти го покаже, приеми че не те желае и си гледай живота-да, много е трудно, аз така страдах 8 месеца за един глупак, но повярвай ми-един път да го преживееш, после ще се чудиш сама как си допуснала да изгубиш толкова много ценно време, мисли за себе си

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 017f10f757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имаш право да получиш обяснение, но човекът те е отписал.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5a8c28dada
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря за адекватните съвети :) До номер 2 - има и други фактори, които ме навеждат на мисълта, че човека има някакъв проблем, за който не съм се замисляла докато сме били заедно(честа смяна на настроенията и неподходящ начин на живот за неговите стандарти и възможности). Разбира се, че не мога да му направя пълна биография тук, защото рискувам да стана много обстоятелствена, но дори и факторите, които бих споменала са в мой плюс и никой не можеше да очаква, че развитието ще е такова. Първо доста време ме преследва докато установи контакт с мен, след това когато се видяхме привличането беше моментално и двустранно, за отрицателно време се запознахме със най-близките ни хора. и от 24ч. в денонощието 21 бяхме заедно всеки ден, няколко пъти ми е правил намеци, че освен да оставам при него иска и по-сериозно да се нанеса, но аз не бях въодушевена от идеята, имах разни неща у тях, които така и не успях да си взема, но и не настоявам. И въпреки, че вината може да е в мен, заслужавам поне обяснение след всичко това... От Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 22c1f7fc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преживей го и не търси обяснения. Няма да ги получиш. Дори да предизвикаш разговор, той ще ти изтъкне причини за поведението си, които няма да са истина и само ще те обърка повече, а може да ти даде и празни надежди.
Не пишеш докъде са стигнали вашите отношения. Казваш, че си била мила, добра, но резервирана. Какво, според теб, означава това? ! Ако всичко е било в сферата на приятното общуване, без физическа близост, без секс и пр., то мисля, че няма пречка да го срещнеш случайно и да се държиш с него като със стар приятел (или приятелка! ), когото не си виждала отдавна, без да говориш за миналото и за неизяснените неща между вас. Понякога такива отношение имат своя рестарт, въпреки, че е малко вероятно да се получи сериозна връзка, след като не е станало от първия път. Ще се мъчиш още известно време с него и той пак ще изчезне без причина и без обяснения. Човекът явно е такъв.
Ако, обаче, си била в любовни отношения с този мъж и изведнъж той е решил да изчезне, мисля, че самият човек не си струва. Може да не те е харесал, може да не е чувствал добре с теб, но почтените мъже не изчезват по този начин. Или е имало нещо, в твоето поведение, което го е притеснило и уплашило. Каквато и да е причината, просто не се занимавай с него. Наистина има свестни мъже и един от тях, със сигурност те очаква някъде по пътя ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ce1e85942c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не си вдигал телефона, не отговарял на съобщения. Три месеца не сте се виждали и ти питаш да го търсиш ли. Ами не разбира се. Той толкова години като е нямал сериозна връзка и с тебе не е търсил такава. Забрави го и продължи напред. Той ако е искал да бъдете заедно щеше да те търси, а не да се крие.

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8f3f3f9323
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В такава ситуация, само може да се гадае. Трябва да се чуе и другата страна, преди да се правят генерални заключения за това кой какъв е. И тъй като не си разговаряла по въпроса с мъжа, за когото разправяш, няма да разбереш причините поради, които те е разкарал. Така, че карай нататък и си намери друг обект. Не забравяй обаче, че никой мъж не бяга от хубавото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker