Ревността ме срива! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревността ме срива!
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2695 пъти
Здравейте читатели на Spodeli. net! От много време ме мъчи едно нещо и просто реших да го споделя някъде и имам нужда от съвети.
Аз съм едно момиче на 18 години и от 8 месеца имам връзка с един страхотен човек. Преди това не съм имала. Аз съм такава, че трудно си намирам подходящия човек, за мен е от изключителна важност характера - не обичам простаци и грубияни... А в града, който живея повечето са такива. Докато не срещнах това момче - запознахме се от един сайт, от различни градове сме. Той е точно човека, който търсех - добър, внимателен, грижовен и имаме много общи интереси. Никога не съм си представяла, че бих намерила такова момче - поне не и в близките години, но се случи. Той ми промени живота. Страшно много го обичам и не мога без него. Той също ме обича, не малко пъти го е доказвал. Ето и проблема ми. Напоследък съм станала доста ревнива. Имаше неща, от които започнах да се дразня, макар и незначителни за някой. Когато излиза с някое момиче, ми става неприятно. Във фейсбук много често са ми излизали на стената разни негови коментари - 2-3 досега може би. Едната снимка беше коментирал едно момиче, че изглеждала невероятна и такива подобни. Знам, че не е нищо особено, но на мен ми стана адски гадно. Започнах да се комплексирам. Много съм емоционална и от такива дреболии почвам да плача... Просто не мога да се сдържам. Верни сме един на друг. Той самия мрази изневерите, но все пак аз продължавам да съм все така. Много често изпитвам страх, че ще го изгубя. Искам да спра с тази ревност, с тези емоционални изблици... знам, че проблема е в мен, но какво да направя като съм такава. А това ме съсипва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9e3430a6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи му, че не ти е приятно да излиза с други момичета, дори и "просто" приятелки. Аз също не обичам такива неща и разни фейсбук глупости. Но не забравяй щ, че всеки има нужда от лично пространство, затова не прекалявай с следенето и сд старай да не показваш ревността си.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 47f8fd3979
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не съм ревнива, но ако моя приятел се сваля по фб, защото този негов коментар за мен значи точно това, бих се ядосала доста.
А и като си има приятелка, къде е тръгнал да излиза с момичета. За мен твоя приятел си бройка и други мацки, въпрос на време е да го хванеш в изневяра, да си признае сам или просто да те зареже.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b85f84087a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Преодолей го! Нямаш друг избор! Повтаряй си как искаш да се чувстваш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 44dc7f3c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм същия... Бях откраднал пароли на скайпове, фейсбуци и прочие. Разбрах за всеки бивш и я ревнувах и от тях дори, телефонните контакти, снимките с бивши, коментари под снимките, чатове във фейсбук, обръщение към барман от типа - пич дай една минерална вода. Обръщание от типа Ч. Р. Д с емотикон намигане.. Болестно състояние. Към ден днешен малко се поуспокоих, но вече не добавяме аз жени и тя мъже По фейсбуци и скайпове, изтрили сме ги всички, в телвфоните също. В началото я ревнувах от приятелки, сега тя мен от приятели, че била на последно място. Като цяло тя мълчи мълчи и изведнъж избухва, аз съм по избухлив, но и тя е ревнива почти колкото мЕн. Една нейна приятелка искаше тя да я тупа по гърба, че я болеше, но моята фр отказа и ме помоли онази аз да го направя, потупах я аз.. След това моята приятелка не говореше с нас и ние си говорихме с нейната приятелка, като се прибрахме последВа скандал как така правя масаж на нейната приятелка, че ще ми го върбе, скара се и с нея и още 2, 3 пъти откача от нищото

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 726e2fc22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За съжаление това е болестно състояние и понякога човек като започне да си ги втълпява и въобразява разни глупости и направо може да се поболее...
Като заживеете заедно това може да се промени, ама така като те гледам, че си само на 18...
Успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7ccafce6b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   хах и какво? Ревнуваш си в нормите на нормалното! Аз съм момче и аз лично бих ревнувал от подобни неща. Просто му кажи, кое те дразни. Момче на 20 години съм.

Аз

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5559de31c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Знам как се чувстваш. Аз по принцип не съм ревнива, но откакто съм с мъжа ми полудях. Имаме дете вече, а тая ревност направо ме изяжда. Не мога да спра да му проверявам фейсбука и историята на браузера. А той е чист като сълза. Страшна ревност и злоба ме обземат като си пише с някоя жена. Направо ми идва да хвана пътя-много го ревнувам...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4a9fc70c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли какво? Просто прави същото, което прави той.
Срещай се с други момчета, коментирай им снимките.
Да видим ще се сети ли...
И споко, проблемът не е в теб - неговото поведение те провокира.
Помисли дали нарочно не те кара да ревнуваш.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e50118942c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   абе хора, вие сте страхотни комплексари - да не говорели с други, да не добавяли във фейса, телефонни номера... още малко ще заключите половинките вкъщи или ще им метнете бурките! толкова ниско самоувствие ли имате? толкова малко ли вярвате на половинките, че мислите, че само чакат да се обърнете и да почнат да се задяват с други?
вземете се в ръце и се дръжте по-нормално.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 91781a9f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям ж 43. Аз изобщо не следя, не гоня и не притеснявам съпруга си. Връзката ни е доброволна - той си е господар иначе на живота и сам си решава какво ще прави с него. Аз не разбирам хората, които са толкова ненормално ревниви, че ограничават елементарни и човешки неща.
Аз самата имам над 300 „приятели“ във фейсбук и мъжът ми ми има също доверие. То се усеща същност, ако някой тръгне да кръшка. Какво толкова сте се спекли, не мога да разбера. Лекувайте се.
ж31

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6824034bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Умерената ревност си е нормална. Ревността била за лекуване! Аз не мисля, че е нормално той да прави публични комплименти на друго момиче, когато си има приятелка. Аз съм съгласна с номер 10.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker