Загубих го заради глупости - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубих го заради глупости
преди: 14 години, 6 дни, прочетена 4358 пъти
Пише ви една отчаяна жена ,загубила единствения чоявк когото някога е обичала. Бяхме заедно 2 прекрасни години ,в които чувствата ни не се промениха нито за секунда. След първире няколко месеца заживяхме заедно. Аз малко се дърпах ,защото се притеснявах ,че магията между нас ще изчезне. Но напротив-с всеки изминал ден чувствата ни се засилваха ,докато аз не оплесках нещата ужасно.

Една вечер бяхме на купон в едни приятели и решихме малко да се вдетиним (не че сме стари ,на по 25 сме ,но повечето биха си казали, че си е чисто детска игра там с истината или се осмеляваш) и застанахме в кръг ,но всички казваха истината.

По едно време на приятеля ми явно му писна и когато бутилката се завъртя към него и едно момиче го попита той каза осмелявам се. Всички знаеха какви чувства имаме един към друг и може би с такава цел и те го измислиха ,но го накара да пише смс на една негова колежка за това колко го възбуждала.

Той беше леко подпийнал и това му се стори безобидно и и го прати. И от там започна всичко. Тя явно е имала нещо към него ,защото след този смс двамата някакси се сближиха-попринцип има дни ,в които той свършва по рано и обикновенно се прибира и прави някаква вечеря ,но след това спря.

Когато закъснява и му се обаждам ,той ми казва че работи свъпросната колежка. И докато той работи аз полудявам вкъщи. Може и да си бях въобразявала за тях ,но той не направи нищо ,за да ми докаже обратното ,а когато го попитах ,освен ,че беше очуден ,ми каза ,че се е оказало ,че имат много общи интереси.

Това ме накара да започвам да избухвам всеки ден. Правех му сцени ,даже веднъж когато бяхме планирали ексурзия само двамата ,накрая когато всичко беше уредено го зарязах. Всеки път когато оставаше след работа не му давах да спи в нашето легло.

След 2 месеца той не издържа и ме попита какво става. Аз не знам ,почнах да чупя и да плача ,той ме прегърна каза ,че всичко е ок ,но аз му казах че не е. Обясних му за притесненията си ,но той ми говори толкова дълго колко ме обича ,че му повярвах.

Споделих с една приятелка за случилото се и тя ми каза че 100% има нещо между тях и аз да си хвана някой такъв и аз на шега почнах един флирт. Моя когато разбра ми всигна луд скандал и за нещастие интерпретира нещата грешно.

Каза ми че сигурно поведението ми от преди е било ,че съм искала да го разкарам по тактичен начин ,от който нямал нужда. Обясних му какво ми беше казала приятелката ми ,той ми отвърна ,че съм луда и се изнесе на минутата.

От тогава дните ми са ад. Заради тази 'приятелка' го загубих. Вече 5 месеца не сме заедно ,а когато се засечем някъде той се прави че не ме вижда. Ако понеча да го заговоря ме игнорира. От общи приятели знам ,че няма нова жена при него и се надявам все още да имам шанс ,но си нямам и на идея какво да направя.

Още го обичам и имам нужда от него. Колко съобщения съм му пратила от тогава до сега ,но той не отговаря на никое. Искам го ужасно много , а не знам как да си го върн...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 дни
hash: 2d6ce11cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей много тъпо нещо е жената, чак ти се чудя.. нещо не те слуша явно главата ... ще почваш флирт за какво? даже и ти не знаеш сигурно... аре успех дано се съберете пак.

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: a8b528c59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам, колко ти е тежко. Още по-тежко е, когато осъзнаваш, че си виновна и оттам следва, че на всяка цена искаш да поправиш нещата. Остави ги, каквито са. Дай си време да превъзмогнеш болката.

Когато "оздравееш", ще срещнеш друг мъж. Не зацикляй в миналато. Може би бившият ти приятел просто ти отмъщава по свой си начин. Ако спреш да му показваш, че искаш да се сдобрите, може да преосмисли поведението си. Така че имаш избор. Желая ти по-скоро да почувстваш отново любовта!
Cherry

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: 834e35e476
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Явно някъде ти се къса причинно следствената връзка за нещата, което е характерно за ревността.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 дни
hash: be4e72a75f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сама си си виновна!

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: c5b127ddb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1, хайде да не забравяме, че от "много тъпо" - то нещо си се пръкнал, че В и С него си живял, че те е научило на всички житейски уроци! Не изпадай в крайности, защото излишно дразниш мен, а и всички жени! Това, че не разбираш женската емоционалност е ясно, но не ти дава повод да изтипосваш неуместни и язвителни изрази!

Иначе съм съгласна с Cherry, карай си нататък! Ако е писано пак да си с него, то ще се случи. Инициативата, обаче, трябва да е негова.
Чили

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 67c7ab2f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Eх...ех ...наивна история...не ви разбирам хората от женски пол и това си е...аз така имах 1 приятелка която след 3 години ме за*ба по доста унизителен начин...и сега от 1 месец като теб ми пише смси итн...иначе не се отказвай..аа да и не пиши само смси, а действай като го видиш..ако трябва и в двора му спи на пейката щом толкова държиш на него.

Предполагам че момчето си има чувства към теб,но това доста му е наранило егото и не може да го превъзмогне...но който обича-прощава:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 дни
hash: e0f1127294
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мерси на всички. Истината е че непрекъснато опитвам всичко само и само да разменим две думи ,но той ме избягва. Иска ми се да разбера какво го кара да се държи така, но той не желае да ми даде шанс дори и за 5 минутен разговор. Питам всички ,които са ни приятели, но те само казват, че не са забелязвали да е страннен и да се държи дистанцирано с когото и да. Надявам се един ден да се ми даде шанс, а дотогава каквото такова - няма да се откажа толкова лесно :)

 
  ...
преди: 14 години, 1 ден
hash: eeae3fab83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Значи първо приятелката ти не е виновна, а ти самата си си виновна. Да кажем, че той не е имал нищо с колежката си и си го наранила, така както ги виждам нещата имаш само една алтернатива .... спираш да го търсиш , даваш му време да се посъвземе като казвам време знай поне 2-3 месеца, и след това, ако той поиска вече може да говорите за нещо. Съжалявам, но можеш само да се надяваш , че ще насочи интереса си отново към теб , а не към някоя друга.... успех все пак.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 7c549b142b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Имаше навремето един филм на Роман Полански "Горчива луна". Любим филм, заради това, какво не трябва да прави една жена....За съжаление, въпрек и филма, аз също като теб направих подобна грешка, която ми костваше мъжа до мен. Сега след време обаче, си давам сметка, че ако той ме е обичал така както трябва да бъдем обичани от хората до нас, той нямаше да си тръгне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker