Не знам какво да мисля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да мисля
преди: 14 години, 29 дни, прочетена 2608 пъти
Здравейте. В момента се чувствам доста объркана и затова си позволявам да се обърна към вас за съвет. Случаят е следният - имам приятел, много мил и добър човек е, показва ми постоянно колко държи на мен и ме обича, но днес случайно се натъкнах на нещо, което ме кара да си мисля, че не е съвсем честен с мен, а буквално вчера ми се кле колко мрази лъжите и как никога не би ме излъгал за каквото и да е, защото съм му най-скъпия човек.

Още преди да започнем нашата връзка се разбрахме, че ще си имаме доверие, няма да се лъжем и няма да се ревнуваме. Аз спазих "договора", но за него явно е непосилно (сигурно, защото е мъж ли, знам ли).

И сега по същество: знам, че той има доста приятели и приятелки и често си общува с тях; това не ме притеснява ни най малко. Обаче от скоро ми направи впечатление, че не излиза толкова често, че не пише глупости във фейсбук наред на мъже и жени и чак взех да си мисля, че му е омръзнало, че се е кротнал и т.н., но сгреших.

От чисто любопитство, реших да разгледам няколко профила на негови приятели и приятелки и какво да видя- пълно с разни негови коментари. Тези, които са писани на мъже, се показват и на неговия профил, а тези, които ги пише на жени - липсват.

Не знам защо го прави. Защо ги трие и крие? Никога не съм правила проблем за такова нещо. Каквото и да бях прочела от това, което видях днес, нямаше да ме притесни, но фактът, че ги крие, ме кара да се притеснявам.

Е, леко се подразних на една оферта, но знам че с въпросното момиче са само приятели и пак нямаше да тръгна да ревнувам. Кажете ми, според вас, аз ли влизам в параноя или неговата работа става мътна?

Ще ми се да го обсъдя с него, но не искам да излизам като някоя откачалка, която го следи, гордостта ме спира. От друга страна, усещам, че губя доверие и даже се замислих дали да не прекратя връзката ни, защото не си падам по игрички и лицемерие. Какво мислите вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 29 дни
hash: d31e9bc8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е, че си обърнала внимание на промяната в него, но не е хубаво, че си оставила тя да ти повлияе, без да имаш доказателства за нещо нередно.

Мисля си, че ако приятелят ти е чист пред теб, ако повдигнеш въпроса, който те притеснява, той няма да се ядоса, а ще ти обясни. Не съм сигурна, разбира се, не го зная какъв човек е. Но ако наистина крие нещо от теб, защото знае, че би те притеснило, но въпреки това го прави, по-добре да се ядоса, но да се изясните, преди да е станало късно.

Давам съвет, но трябва хубаво да го обмислиш, преди да го приложиш, ако решиш. Ти знаеш какво имаш или нямаш да губиш.

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 2a7d197680
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Cпоред мен е загубил интерес кам теб а с въпроснете му приятелки от файс бук му е забавно казваш че не излиза с други което според мен не е истина

 
  ...
преди: 14 години, 28 дни
hash: 4dd44c24e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Изглеждаш доста уравновесена и здраво мислеща. Дано съмнението ти не се окаже вярно. Вероятно има нещо, но не бързай, изчакай, наблюдавай го и ако нещата позагрубеят говори директно с него. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 28 дни
hash: 2b0b0267c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хммм, аз също бих счела ситуациата за съмнителна. Не бих си замълчала, обаче. Промяната в отношението ти, безпричинното (за него ще е такова) цупене и отчуждение и другите неприятни последствия от откритото само ще влошат нещата. Има риск да помисли, че го шпионираш, но пък сега ти го набеждаваш за лъжец, така че... Раговор! Наблюдение върху реакциите му, вслушване в интуицията ти и чак тогава крайни решения. Просто не ми се връзва да прекратиш връзката ви без да си изяснила случая, а после да се чудиш дали точно това е трябвало да направиш.
Разбира се, ти сама ще прецениш как да действаш, но горещо те съветвам да не се тровиш със съмнения, а да търсиш отговори.
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 28 дни
hash: 10e87756cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще ти споделя от моята гледна точка как стоят нещата :) и ти сама си направи изводите за себе си ... както и да постъпиш ти желая късмет от все сърце :)

С приятелят ми сме заедно от година и нещо.. запознахме се в интернет, ако това въобще е от значение. Въщо като твоят възлюбен аз трия абсолютно всичко, което се случва с мен във Фейсбук ... не защото крия или правя нещо нередно, просто знам как ще реагира приятелят ми на мойте контакти в мрежата.

Много си го обичам, но ако не трия нещата от стената си, повярвай ще настане някаква суматоха и най-много да си втълпи, че нещо ми липсва или Бог знае каки измислени неща .... Ами това е ... Поздра от мене и умната

 
  ...


...
преди: 14 години, 24 дни
hash: 1a24d584c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момиче, не позволявай фейсбук да ви развали отношенията! Минах преди година през този етап и аз! За всичко си има някакво обяснение-не е непременно, че флиртува с други жени в нета. Просто му кажи какво си забелязала..Напълно съм съгласна с 5, че може би това са причините да си трие съобщенията. Аз също правя така и повярвай ми, не флиртувам с други. Представи си, че е писал на стената, че е срещнал най-прекрасната жена на света, в която е влюбен истински- ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker