Имам ли шанс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам ли шанс?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1948 пъти
Здравейте!

Пиша Ви с молба за съвет. Става дума за това, че страшно много обичам моето момче и искам с цялото си сърце той да стане мой съпруг. Сигурна съм, че чувствата ни са истински и се обичаме, много се борихме, за да сме заедно. Притеснява ме само едно, че той е все още "малък", аз съм на 23, а той на 20 години. Не искам да създадем семейство и после той да реши, че не си е поживял и да се разведем. Ние сме заедно от половин година, което си е може би малко време за брак, но в крайна сметка има хора, който са заедно с години и накрая се разделят... Та мисълта ми е имаме ли шанс, за едно светло бъдеще или още ни е рано и сме леко заблудени в чувствата си? !

Благодаря Ви за отделеното време и моля без да пишете безсмислени коментари, полза от тях няма!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7c72e56127
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че имате шанс, обаче съветът ми е да не прибързвате. Ако ви е писано да остареете заедно ще стане дори и да поизчакате със сватбата. Освен това живеем в 21 век така, че винаги можете да поживеете заедно и без да сте официално женени. Ей така, да видите как е. Защото докато не поживееш с един човек няма как да го опознаеш напълно и не е все едно дали го виждаш веднъж на 2-3 дни и ли живееш с него. Повярвай ми, има разлика. Когато живееш с някого го виждаш във всякакви ситуации и можеш по реакциите му да прецениш дали ще си щастлива с този човек или не.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 989990871d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо толкова бързо искаш да се жените, според мен първо заживейте заедно поне още половин година, а след това предприемете тази крачка.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4fd729e210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Изчакай, не бързай. Походете, после поживейте заедно поне 2 години и тогава мислете за брак и деца. Едно е да излизаш с някой, съвсем друго е да живееш с него, да делиш легло и залък, да се сблъскваш с битови проблеми и тогава, ако кажете "да, ние се обичаме" тогава мислете за деца и брак. Не бързай. Ще срещнеш и други момчета, компании, много си млада, той-също. Поне още 3-4 години походете, поживейте и тогава мислете за деца и брак.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: db1ffe0994
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно подкрепям №3! Това е истината!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6a172bcffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Любовта е топлината между краката са две различни неща!
Да не говорим за гледане на деца.
Стига сте смесвали понятията!

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b1485e983c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   не. нямате.

сега порасни и престани да се изживяваш в бебешки приказки за лека нощ.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bcf7887156
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила моя, за мен няма точно определена възраст, подходяща за брак. За едни тя е след 30, други пък се женят на 20. Познавам двойки, които са над 30, заедно са от поне 7-8 години, но дори не съжителстват заедно, както и от другия тип- една моя приятелка се омъжи на 19 години, в момента има две деца и е безкрайно щастлива със съпруга си. Всичко опира до самия човек и връзката, която има. Принципно, мъжете съзряват по-късно, замислят се за сериозно обвързване и създаване на семейство много след нас, така са устроени повечето. Това не трябва да те притеснява и аз също те съветвам да не бързаш. А и защо ти е да бързаш, в крайна сметка? Ако си сигурна, че се обичате и сте един за друг, това ще бъде вярно и след 3-4 години съвместен живот, през които ще имате възможността да се опознаете достатъчно добре, за да разберете дали си пасвате. И двамата сте млади, не гоните последния влак, както се казва :) Всеки етап от една връзка има своите предимства, изживейте си безгрижно следващите няколко години, без да се обременявате с излишни планове и мисли за бъдещето, ако се обичате истински и споделено, всичко ще се нареди само.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5dde596b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз също споделям мнението на останалите - не прибързвайте. С един подпис не променяте нищо кой знае какво. Ако се обичате и сте щастливи заедно, то дали ще е с брак или без, няма значение. Разликата е, че при евентуални проблеми и желание за раздяла нещата ще станат много по-бързо и лесно. Поживейте заедно, пък всичко ще си дойде с времето - и брак, и деца. Самата ти не си сигурна в него, а за да пожелаеш да имаш дете от някой, трябва да си сигурна, че той може да се грижи за теб, за дете, за семейство. Животът е пред вас, изживейте си тези моменти от началото на една връзка, опознайте се по-добре, поговорете на тази тема. Бракът си е отговорност и ако и двамата не сте готови, по-добре не бързайте.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2bdf3718b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравейте отново...

Ще вметна само като информация, че ние от самото начало на връзката ни заживяхме заедно, просто така ни потръгнаха нещата. Само да кажа на този коментиращият под номер 6, че не живея в бебешка приказка и съм с достатъчно зряло мислене за възраста си! Никой не бърза от двама ни, напротив! Имаме амбиции и желание за съвместно бъдеще заедно и аз ви зададох един под въпрос скрит в смисъла на текста, а именно- Лошо ли е в семейството, когато жената е по-голяма от мъжа (на години)?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker