Приятелката ми спря да ми обръща внимание! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми спря да ми обръща внимание!
преди: 14 години, 27 дни, прочетена 7922 пъти
Здравейте казвам се Милен от Търговище на 26 години. На 13 февруари тръгнах с едно момиче още на втората среща тя е от друг град и се запознахме в интернет. Имаше огромно желание да сме гаджета аз също, но и казах, че трябва малко да се опознаем дори е очаквала да я целуна на първата среща.

Един ден я попитах дали наистина иска да се получат нещата между нас ,защото аз съм сериозен човек и искам сериозна връзка ,тя каза да.А з го приех това и на 2-рата среща вече бяхме гаджета. От тогава нещата вървяха просто чудесно вече сме почти 4 месеца заедно. Всяка седмица идваше при мен оставаше да спи за почивните дни казваше ми колко много ме обича аз също го казвах, защото тя ми показа ,че държи на мен обръщаше се към мен с мили думи, забавлявахме се заедно, всичко съм и давал каквото е поискала, винаги гледах да и угодя, водих я където пожелае.

Казваше ми, че аз съм мъжа, който е чакала аз същи и казах, че тя е жаната за мен, защото тя ми даваше това, от което имах нужда обич внимание и ласки. В един момент започнада говори за сватба деца и т.н. аз също, защото го искам и бях се решил да направя тази крачка, а о предполагам и тя щом заговори за това бях щаслив тя също ми казваше, че е щастлива.

Но от 25 май започна да се променя вече 2 седмици не е идвала да ме види не ми е казвала, че ме обича не ми казва, че и липсвам или че иска да е при мен, не ме търси, все аз я търся, спря да ми пише в нета и не се виждаме и с камерите дори.

Предлагах и аз да отида при нея тя не се съгласява казва, че нямала пари, за да дойде аз естествено и предложих пари и да отида да я взема с колата, но не. Махна наша снимка от скайпа си и си сложи нейна, започнах да питам дали има проблеми защо прави така, защо се отдалечи от мен и не се интересува вече от мен, тя ми каза, че нямало нищо и да не се вкарвам в различни схеми.

Попитах я дали иска да ме накара да я оставя, защото тя ми обещаваше, че тя няма да ме остави и ми отговори, че не е така, от тогава съм много объркан не е същата. Вече не потдържа пламъка на любовта, който трябва да се потдържа от двамата, а само аз. Мислех да се разделя с нея, но не мога, аз я обичам. Не знам какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 27 дни
hash: 62e2ac12bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   И аз съм в същото положение, само че съм момиче.Дълго мислих над нещата и накрая установих, че понякога страстта изчезва, в една статия бях чела, че трае 7 месеца....После нещата преминават на друга фаза, която е кофти за единия от двамата (т.е за теб ).Питай директно, аз така правя, по отговора, който ще получиш, ще разбереш какво се случва.

 
  ...
преди: 14 години, 26 дни
hash: b57ac774f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Честито човече, била ти е шута, просто още ти не го знаеш!

 
  ...
преди: 14 години, 26 дни
hash: be38fc1f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Питам я директно,но тя все казва,че няма нищо.И ми казва,да престана защото това я дразнело.Но аз не мога така,без да ми обръща внимание.Как може човек да се дразни и да се сърди,че го питата какво му има

 
  ... горе^
преди: 14 години, 23 дни
hash: aed74d67b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, когато сте започнали да си говорите на тема сватба и деца, може би тя да е споделила с родителите си и те да са застанали против. В смисъл, ако тя живее с тях и е зависима от тях, а те не искат да се обвързва точно с теб, може и да и създават проблеми, а на нея да и е неудобно да ти го каже. Може пък да преживява някакъв стрес /болест, семейни проблеми, друга любов/ - знам ли? Изчакай определено време /месец/ и ако продължава все така да е студена, според мен пак я питай /не по нета или по телефона/ дали те обича и иска да сте заедно и си изяснете ясно позиициите заедно ли сте или не.
FerNando

 
  ...
преди: 14 години, 21 дни
hash: 1c7fc826b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Е днес скъса с мен, вече не мислела това което казала преди и не чувствала нищо към мен. Как се къса с човек без причина, с който си бил толкова щастлив и си му казвал такива сериозни работи?

 
  ...


...
преди: 14 години, 21 дни
hash: c04cb57c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Миленски, причина има и тя повече от вероятно е от мъжки пол. Сега не ти е казала, защото си мисли, че те щади, че така по - малко ще те боли, но бъди сигурен, че скоро ще стане ясно.
Жената най - често постъпва така, когато сърцето й вече принадлежи на друг (не казвам, че е изневерила, но със сигурност й се иска). В по - редки случаи просто й се живее свободна или пък просто нещо у мъжа до нея сериозно я е разочаровало...
И все пак, аз съм убедена, че е влюбена в друг.
Няма да те успокоявам, защото болката трябва да се изстрада, за да се забрави. Само искам да те посъветвам да не затваряш сърцето си за другите жени, както повечето мъже правят след първата си истинска любов (и мъката, оставена след нея)...
Искрено ти желая да ''оздравееш'' скоро!
Чили

 
  ... горе^
преди: 14 години, 21 дни
hash: 62e2ac12bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Много лошо.....И аз се опитвам да отговоря на последния въпрос

 
  ...
преди: 14 години, 21 дни
hash: f746aaac77
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Изстрадах я много пъти .Времето лети, годинките си минават и колкото повече напредва човек във възрастта, толкова по-трудно става да си намериш истинска жена, с която да създадеш идеално семейство.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker