Много ми е трудно и мъчно. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ми е трудно и мъчно.
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2387 пъти
Здравейте, пиша Ви със сълзи на очите, защото в момента ми е много трудно и мъчно и болно. С приятеля ми сме разделени от няколко месеца, преди това бяхме заедно около година. Много го обичах, връзката ни беше изпълнена с всякакви емоции, но за нещастие повечето бяха негативни. От няколко месеца както споменах не сме заедно, защото ми омръзна да ме лъже за глупави неща. Той ми звъни през 10, 15 дена, за да се видим и да правим се*с... пределно ясно ми е, че си контактува с други и ги сваля, а на мен звъни, защото е на сухо. Глупавото е, че ми пише, че му липсвам и колко много ме обича, а аз знам, че не е така, знам защо звъни, знам че не му дреме и много ме боли, защото още го обичам и не разбирам какво му пречеше да сме си заедно и да си се обичаме... нищо лошо никога не съм му направила. Днес пак ми звънна, писа ми, но му теглих една майна, напсувах го и му казах да не ме търси, защото ме изпусна. Нервите не ми издържаха вече човека звъни, за да правим се*с, а забрави как ме прегръщаше и колко мили неща ми казваше, забрави всичко което съм направила за него. Исках само да съм му единствената и да сме щастливи мам*а му.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 82edfd727b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами кофти - ама такъв е живота.
Вече по-разумно ще си подбираш мъжете.
Повечето ще те примамват със сладки приказчици и ще те е*ат и така.
И постепенно ще ти дойде акъла.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1fa6630ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Допускаш доброволно и по собствено желание да се държат с теб като с парцал, а после се оплакваш, че... се държат с теб като с парцал - съжалявам, но просто не мога да те разбера!
Имам една позната, която също е лудо влюбена в едно момче, която не може да си помисли дори да погледне друг, а той пък я ползва само за секс, когато не му върже друга. Наскоро си хвана ново гадже, и моята позната е по цял ден ред сълзи, ред сополи, дето има една приказка.
Насила хубост не става, и това, че си му вечната опция номер 2 би трябвало да е унизително за теб, и час по-скоро да си стъпиш на краката, и не само да прекратиш вашите отношения (които са си чисто и просто секс, и нищо повече), ами и да си намериш друг мъж, който да влезе в живота ти. Ако дори при това положение пак бившият ти не те търси за нещо повече от секс, то тогава изобщо няма за какво да съжаляваш. А всъщност дори и да те търси, ако с новото момче ви вървят нещата мен ако питаш дори не си струва да му даваш повторен шанс, защото нищо чудно скоро пак да ти се насити и да те върне отново в девета глуха.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 80cc650947
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се поддавай. Както сама каза използва те само за секс. Повярвай ми, времето лекува всичко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 11cb813724
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи боклукът не те е заслужавал. За твое щастие, има още кандидати, които не са отрепки като него.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e6288db5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Добре си постъпила, браво, а сега просто го забрави и гледай смело напред а не назад .. не си хаби и трови нервите, ще се поболееш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4899e88127
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм в същата ситуация само че ние бяхме 2 години заедно и сме разделени от няколко месеца .... много ми е тъжно и мъчно немога да си намеря място постоянно плача в някаква депресия съм ...
Ж.22

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 622a5cd834
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми... животът не е това, което си представяш, съжалявам! Но пък... не смяташ ли, че ТИ трабва да се учиш от живота, а не да чакаш той от тебе?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e9519c4847
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хората сме такива използвачи. Аз скъсах с моята приятелка с която бях година, просто ми се натрупаха много нерви и безсънни нощи от инатите й, караниците и импулсивността й. Бях сляп, че това момиче има леки психологически проблеми и мислех, че е добре и че каквото и да има ще се оправи, но уви не стана така. Писал съм хиляди теми за нея и за мен, разделихме се по живо по здраво. Никога няма да тръгна да я търся за секс, тя си мислеше, че със секс ще ме задържи. Първо ме прогони от себе си, после следваха смс-и колко ме обича и как ми се извинява, след това статуси, че става лесбийка и мрази мъже, след това дойде до нас и си беше обула умишлено най-тънките прашки, защото знае, че това харесвам и искаше да ме прегръща, но ме отблъсна, не искам секс, искам нормален позитивен човек и всичко приключва. Много мразя и жени и мъже, които свързват щастието между двама души само и единствено с леглото, аз съм сигурен, че ако не се раздавах за нея в леглото щеше да си тръгне в пъти по-лесно от мен, да ме освободи. Блокирай го, този твоя е поредния използвач и като не му връзва на други места търси теб за секс. Не знам дали да съм щастлив или нещастен, че не мога да мисля с оная си работа и сега плача, като малко дете, че си загубих една година с момиче, което очевадно не е за мен и на което трябва да му се обърне внимание от специалист, не ми трябват други, седя си и си тъпея. Взех си ценен урок от живота

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a772ed7d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, и аз напълно те разбирам, аз излязох преди три месеца от 2 годишна връзка и съм в същата ситуация.
Сигурен съм, че и ти сама в главата си знаеш, как трябва да постъпиш, но сърцето ти казва нещо друго.

Аз намирам за напълно разбираемо, че допускаш този човек отново и отново в живота си и ти е трудно да се откъснаш. Все пак имаш силни чувства и е нормално, че им се поддаваш. Истината обаче е, че ако ти не намериш сили да го спреш, той няма да се спре. Хората сме задници и мислим предимно за себе си.

Със сигурност с времето ще събереш сили да превъзмогнеш чувствата и да спреш контактите. А спреш ли контактите с времето ще отшумят и силните чувства. Истината е, че просто трябва малко време.

Замисли се бъдещето, когато ще срещнеш друг мъж, който освен, че ще те търси за секс :) Ще си те обича и ще иска да е само с теб :)
Повярвай такива има много.

М30

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker