Как да я спечеля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121393)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18579)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да я спечеля
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2161 пъти
Здравейте, бих искал да ми дадете съвет.
Аз съм студент от няколко седмици, първи курс съм и много ми харесва едно момиче.
Знам само името й, съответно я намерих и във фейсбук, много ми харесва, мисля само за нея. Но дори не се познаваме, виждаме се само на лекции и понеже сме в различни групи, упражненията ни не са заедно и нямам време да се запозная с нея. А наистина много ми допада, не я познавам като човек, но просто както казват по филмите прехвърчат искри, поне от моя страна. Момичета нензам дали ме е забелязала изобщо, но това е и въпросът ми, какво да направя че да ме забележи.
HELP!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: f23245c6f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пиши и във фейсбук, че искаш да се запознаете. И следователно ако ти обърне внимание я покани на кафе, а ако приеме да излезете и купи букет, ти плати сметката и така ;д

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2fc25388fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направи се на луд и по ФБ я питай за някой лекция или нещо такова да тръгне приказката

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 57fd7d9c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като за начало гледай да се запознаеш с нея. Докато чакате за някоя лекция най-невинно я попитай какво мисли за лекции на... (казваш името на професора при който имате лекции) или че си чул от горния курс, че проф... изпитва еди как си. Схващаш, просто да започнете някакъв разговор. Следващият път като я видиш в коридора и казваш "здрасти" и ако имате време пак си говорите и така докато не станете приятели. После можеш да я поканиш на кафе или да учите заедно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 24ab14a859
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако и знаеш адреса, просто отиди у тях и и подари цветя от вратата и си тръгни. Каже, че няма повод, а просто искаш да подариш цветя на едно хубаво момиче. После ако тя има интерес, то ще си проличи. Най-малкото ще ти се усмихва, като те види. Казвам ти го, защото една комшийка така я зариби един мъж, даже само след 3 мес. се ожениха. Жените обичат смелите. Ако пък толкова те е срам, ги прати с куруер.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7e43e061b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер едно... голям акъл даваш, няма що... сметката казваш ако я плати.... ще му обърне внимание... :DDD

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 94b64657c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бъди галантен и същевременно уверен и леко напорист в действията си. Пиши й във фейсбук, ако не ти отговори лекичко се завърти около нея в университета, срещай я уж случайно, усмихвай се, лека полека с времето разбери кои са приятелите й, разбери къде ходят, появи се и ти там, заговори я, но не срамежливо и супер нахално, а непринудено, мяркай се пред погледа й често. Покани я на среща, разбери къде обича да ходи и направи срещата там. Всичко това изисква време около месец, два, три. Не бъди нахален, но не и срамежлив и недеен. Винаги изглеждай добре като облекло, не говори високо, впивай поглед в нея като се срещате уж случайно. Веднъж да приеме поканата ти за среща и после е по-лесно. Пиши как се развиват нещата и ще го мислим после след срещата. Но време ти трябва, за да те забележи, после да те хареса и да се съгласи да излезете. Не чакай прекалено дълго, използвай всеки ден за нещо да се добереш до нея, за да не я вземе друг под носа ти. Може и да не са нужни два три месеца, но това зависи от момичето.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: abe1d29f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лесно е - запознай се с нея и не е нужно да и купуваш букет както казва номер 1, защото според мен е прекалено рано дори на 3, 4.. среща за букет. Изглежда някак изкуствено сто пъти по -яко е докато се разхождате например да и откъснеш от някоя градинка и да и го дадеш.
Запознайте се, ако ти обърне внимание и покаже, че и тя е заинтересована от теб бъди себе си без да се правиш на интересен и ако е подходящо момичето всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 210a848334
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не се занимавай със Фейсбук. Момичетата обичат да си смел и да отидеш и направо да си действаш. Измисли си някаква причина и я заговори-това е истината. Трябва да си ненормален!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5c8c5fa270
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, като жена ти давам съвет - за да спечелиш сърцето и трябва да не изглеждаш отчаян и като психопат, което със сигурност ще стане, ако и пишеш директно във фейса за да и кажеш, че я харесваш. Няма да се върже така. Или поне не дълготрайно, ако това целиш. Аз лично се впечатлих от моя съпруг, може да се е получило само при мен така, когато той се държеше като джентълмен - подари ми червена роза, отваряше ми вратите, и още го прави, говорихме дълго, но това са все неща, които по - нататък във времето ще и покажеш.
Но как да се запознаеш с нея? Може и да ти се струва невъзможно, но пробвай да се заговориш с някой, който я познава, дори и да изглеждаш налудничав пред него - по - добре пред него, отколкото пред нея. Та, сприятели се и после излезте в обща компания, тогава вече ще имаш очи да я добавиш във фейса. Фейса е тъпо място за забивки, но поне я добави, да мисли за теб, да знае че си познат отнякъде. После действай повече на живо, но никога не я гони, стой леко настрана, появявай се за малко и прави моментите запомнящи се, бъди мистичен, не говори много, бъди сдържан, уверен, не се дръж сякаш бързаш за някъде, не се дръж като лигльо.
Ако тя излезне читава и го кажи - че харесваш колко добре си говориш с нея, че е умна, това ще я зарадва, понеже някой вижда качествата и, а не само външния вид.

Покани я на среща, на вечеря, на кино, не на дискотека, не на пошли места, е, зависи и тя какво харесва де, бъди интересен, прескачай от място на място с нея, води я някъде, нека е все в очакване на нещо от теб... така ще иска пак и пак от това разнообразие, което никой не може да и даде..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 45b9b21bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей. Виждам, че наистина си хлътнал. Аз като момиче, много бих искала някой забавен, но и в същото време интелигентен добър мъж. Не й пиши във фейсбук, защото това би било небрежно. Бутни я '' без да искаш '' и после й помогни, извини й се и се запознайте. След време когато*Ако* сте заедно, ще си спомняте как сте се запознали а не искаш да си спомняш съобщенията в интернет, нали? Когато излиза от въпросната стая, дотичвай до нея и й казвай, колко е красива днес. Питай я как е минало, дали е научила нещо ново. Покажи й, че си любопитно. Момичетата харесват любопитните момчета, е, не прекалявай все пак. Изпрати я до другата стая или следователно до вкъщи, като си тръгнеш с усмивка защото знаеш, момичетата винаги се обръщат когато някое момче ги изпрати. Е, поне аз, де. Опитай се да я опознаеш. Както казват хората, не съди книгата по корицата. Може да е красива и мила на вид, но може и да е от онези, които клюкат като абв-пощи и те предават когато излезе по-добър. Бъди джентълмен! Не й досаждай много. Видиш ли я след като вече си я поздравил веднъж, не тичай при нея за да го направиш пак. Просто й намахай с една чаровна усмивка и тръгни към въпросната стая, в която ще са лекциите. След като вече свърши всичко и трябва да се прибереш, изчакай я за да се приберете заедно или в друг случай, на другия ден й кажи нещо от сорта '' Ейй, къде беше? Исках вчера да се приберем заедно, да те изпратя. '' и т. н. Бъди грижовен и отговорен. Покани я на среща. Облечи се добре и никога не закъснявай! Момичетата не обичат да чакат, стане ли дума за романтика. Отидете в някое спокойно кафене, в парка или на малка разходка. Опознайте се! Накарай я да се засмее, да се чувства специална. Подари й нещо малко. Колие, гривна или просто един пръстен на настроението. Това ще бъде много сладурско от твоя страна. Вечерта я изпрати и я прегърни. Ако тя също те прегърне, то значи вече си спечелил доверието й и би имал голям шанс да си с нея след време. Най-важното, бъди търпелив.. :)

Ж19

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ee4483034a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   С фейсбук е най-лошата идея на света! НЕ й пиши там. Заговори я преди лекции, може дори да седнеш до нея след това. Заговори я съвсем небрежно. Следващите пъти вече ще е по-лесно, ще я поздравяваш и ще поддържате някаква приказка.
С времето ще я поканиш да излезете на кафе, разходка и т.н... Тогава вече ще си проличи, че я харесваш :) Бъди себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: dd9a017d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съм съгласна в другите, които смятат, че трябва на живо да се запознаеш с нея, а не по фейсбук. Има доста добри съвети по-горе, така че аз само ще ти пожелая успех. :)
А, и да пишеш какво е станало.
Ж, 20

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e25d85639c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Виждам, че много хора са с моят съвет за теб, относно въпросът ти. Не действай с Фейсбук, това е много, лоша идея. Може да се прецака всичко за двамави там. Дори да не стигнете до запознанство даже. Опитай всякакви други варианти но не и това.. Също така не е добре и чрез трето лице да става, запознанството ви.. Някой да ви запознава. И това е лош вариант.
Отиваш при нея, когато е сама и действаш. Заговаряш я малко.. Следващите пъти, пак и така ще започнете да се поздравявате и да си говорите... Най-добрият вариант е директният... Отиваш и и казваш това, което ни пишеш тука.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker