Кого да избера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121538)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кого да избера?
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2261 пъти
Никога не съм и предполагала, че мога да попадна в такова положение. Винаги съм била доброто и примерно момиче и изневярата сама по себе си, винаги е било нещо, което не бих направила и не бих простила. Това го мислех, докато бях на 17-18 години.
Сега съм на 27, с различен поглед над нещата. Вече не мисля, че изневярата е смъртен грях и то не защото съм изневерила на половинката си, а просто, защото смятам, че е нормално човек да не може да намери всичко, което му е необходимо само в един човек и да го потърси другаде.
Имам връзка от около 4 години. Преди 2 се омъжих. Мъжът ми е на 35, обича ме много, дава всичко за мен, но никога не е бил романтик и сексът с него не е нещо, което би могло да впечетли някоя девойка. Нямам много опит де - преди него съм била с двама, но все пак имам някаква база за сравнение.
В последните 4-5 месеца не се стигаше до секс и двамата го приемахме за нещо нормално - той си имаше проблеми в работата, аз в моята и така. Пропуснах да отбележа, че не живеем в България и нищо не ни липсва. Но ето, че рутината вече е навлязла в живота ни и аз неусетно започнах да търся тази прословута романтика и тръпка, която да ме накара да се почувствам отново желана.
Преди около 2 месеца в интернет се запознах с момче на 27, което също не живее в България, но е далеч от страната, в която аз живея. Държа да отбележа, че със съпругът ми също се запознахме по интернет. Та с това момче явно ни събраха общите съдби и започнахме да си пишем всеки ден - във всяка свободна секунда. После започнахме и да говорим по скайп и "Обичам те" не закъсня много. Още преди да сме се видяли на живо се обикнахме. Това продължи около месец - всяка нощ до 2-3 часа разговори и трудно ставане сутрин в 7. Той нямаше приятелка и знаеше, че съм омъжена.
Един ден ей така от нищо ми хрумна да отида да го видя - все пак снимките са едно, на живо си е друго. Купих си билет, казах на мъжа ми къде отивам, но не и при кого и просто заминах за 3 дни при него. Той не можа да повярва просто. Това беше най-голямата изненада в живота му, поне според него. Лошото е, че бях улучила момент, в който имаше адски много работа и беше ужасно изморен. Работеше почти непрекъснато и имахме по 4-5 часа на ден да прекараме заедно. Това, което адски ме изненада беше, че предпочита оралната любов, вместо секса. Взима и дава, но до секс не се стига... В смисъл опитахме на един - два пъти, но не се получи и реших, че проблема е в умората - та той почти не спеше.
Прибрах се при мъжа ми и вече бях решила, че ще си търся квартира - така и направих. Не исках да го лъжа. Казах му, че го обичам, но искам неща, които той не може да ми даде - романтика и страст.
Изнесох се за норматив, но.... сякаш като оставиш нещо, разбираш, че държиш на него... В квартирата до ден днешен съм спала само 1 нощ, а я имам от две седмици.
Втората среща с другият беше за седмица - само двамата - подаръчета, ала-бала, цветя и т. н. Но не ме жегна нищо от тези неща... Аз ли съм крива или всичко около мен е криво незнам. Първа, втора, трета вечер - пак се стигаше само до орална любов, като този път и думичка не ставаше за секс. Рекох, нещо не е наред... И една вечер в леглото го попитах - всичко добре, ама кога ще стигнем до "Баш секса".. той занемя. Там и приключи темата. След два дена трябваше да си тръгвам - секс не правихме. Чудех се, маех се и така и не стигнах до логично обяснение. Питах го, той ми казва само : Като дойда при теб, всичко ще се оправи. Има голямо желание да дойде да живее при мен - зарязва всичко и идва само и само, за да сме заедно. Знам че ме обича много, но това, че не ме желае така, както аз него много ми тежи. Оправда ми се, че го е било страх, да не се провали. Е, момчета... как мислите? Имаше една седмица за да ми покаже какво ще изпусна, ако избера другият, а той дори не опита. Нормално ли е това? Не съм някаква маниачка на тема секс, просто не мога да разбера подобно поведение.
Та... сега съм при мъжа ми и незнам какво да правя. Чувствам се гадно. "Любовен триъгълник" никога не е било понятие, което да се отнася за мен... а ето че съм в средата на един такъв. Обичам ги и двамата задари това, което са... Кого да избера? Сигурността и кротката обич с мъжа ми или романтиката, милите думи и хилядите обещания с новият? Всички ме съветват да дам шанс на мъжа си, но е защото не познават другият... и си мислят, че като си се подписал, нямаш право да търсиш щастие извън брака си. Откакто се върнах, мъжа ми ми прави изненади на всяка крачка... но мисля за другият... и обратно - като говоря с другият, мисля за мъжа ми :( Правихме планове за бъдещето, а сега съм изгубена в собственото си настояще. Не искам да лъжа никой, а незнам как да изляза от това положение... Вие какво бихте направили? Какво бихте ме посъветвали? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 740c290eaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Само да не стане от два стола, та на земята. Мисли добре...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 31a1e1ac99
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не си маниячка ли... та ти само за секс говориш.. оставила си мъжа си заради секса... къде беше мъжа ти, когато ти говорише по цели нощи по скайпа.. явно е спал човека.... не била маниячка... хохохо

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9dbe2d497c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Първо няма да те съдя за постъпката - не е това целта на темата. Най-правилното решение оттук нататък според мен е да признаеш за изневярата на мъжа си, и ако той ти прости, да се опитате да възстановите връзката си. Не мисля, че изобщо има някакво качество във връзката ти с другия - тази връзка се е породила единствено и само поради някакви вътрешни страхове (или скука, самота и тн). На всичкото отгоре той е неспособен дори да ти достави сексуално удоволствие (най-вероятно заради неопитност или порно). А мъжът ти щом ти прави изненади, най-вероятно се е усетил, че има друг, и е склонен да прости, само за да си те върне, което показва колко държи на теб. Важното в ситуацията обаче е ти да се промениш първо, и после да изискваш от съпруга си промяна и от него. Ако ще се крепите, първо бъди честна. И помни, че най-лесно е да тичаш при друг - а най-грешно е хората да смятат, че една любов си върви от само себе си. Истинското изкуство е да знаеш как да я задържиш след време. Въпросът е дали ще избереш да си аматьор или артист.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9dbe2d497c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А и забравих да добавя че също така, не си в позицията да избираш. В моралната такава, ако ме разбираш...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9b9be31ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много е тъп мъжът ти, само това мога да ти кажа. Искрено го съжалявам - правят го на глупак, той както често се случва последен е разбрал, и въпреки че си му казала всичко в очите той все още те търпи и е готов да опита да си оправите отношенията, на което ти отговаряш с нова среща с любовника, плюс продължаващо недоумение с кой от двамата да останеш, или по-точно дали да опиташ с любовника, или да си останеш с мъжа, докато не намериш някой, който да си сигурна, че сексуално те желае... Но пък като се замисля и за колко по-фрапиращи от твоя случай на мъжка тъпота знам, и още колко много има описани тук в изповедите в сайта, та явно сред нас мъжете наистина има и такива, които определено са си меки Марии, дето има една приказка.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 00da4f8cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мисля, че ти си поредният пример за недорасла и презадоволена материално жена!
Вместо да седнеш като голям човек да поговориш със съпруга си и да се опитате да решите проблема заедно, ти отиваш до друг.
Явно животът ти е толкова спокоен, че явно имаш време за интриги и "пеперуди в стомаха".
Пожелавам ти успех, но за мен ти заслужаваш да останеш сама със себе си известно време, за да разбереш що за човек си... вероятно и да оцениш съпруга си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0e572f9e98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ти трябва да му даваш шанс, а той на теб.Ако беше мъж на място щеше да те остави да си живееш живота, вместо да се унижава.След като не се обичате, трябва ли да продължавате с тази игра.


Успех

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: edd06fe1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако всичко написано е вярно, просто се чудя - как мъжът ти не е те е махнал от живота си, трябва да те разкара - не мога да го разбера и него

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fe5c2cc384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хахах типичната "жена", коя "винаги и била доброто момиче"!! Сега ще ти кажа какво толкова те мъчи, ти не търсиш нито романтика, нито страст, а само едно здраво чукане от МЪЖ! Твоят явно не е добър в леглото и не те оправя от дълго време, а другият пък може да има някакъв странен фетиш към свирките и да не го привлича секса! И в двата случая си загоряла на макс и търсиш някой да те оправи. Съжалявам за по-грубите думи, но исках да видиш колко е грозно това което правиш, щом не те кефи вкъщи секса, тогава развод и си търсиш друг мъж, не може хем любовник, хем и съпруг!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 55689e80f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дано приятеля ти се отърве по-бързо от теб! 2 години брак и вече налита на чуждо. Като си се клела във вярност, къде си спала? Брака не е разходка в парка, а една отговорност. Ти си поредната история, която ме убеждава, че нашенките просто нямат ценности. Само пари и секс са ви в главите!

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 6e5383cd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вече не мисля, че изневярата е смъртен грях и то не защото съм изневерила на половинката си, а просто, защото смятам, че е нормално човек да не може да намери всичко, което му е необходимо само в един човек и да го потърси другаде.

А мислиш, че абсолютно всяка наша потребност от към отношения трябва да бъде задоволена на 100% и при най-малкия недостатък на партньора трябва да хукваме да изневеряваме? Не е ли по-добре да приемем някои недостатъци на партьора си, да се опитаме да ги променим, да говорим за тях с него и самите ние да се стремим към по-добри отношения?

Къде е доверието в цялата работа, след като знаем, че всеки наш или негов недостатък е причина за изневяра? Все пак не можем да сме перфектни във всяко отношение.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 2eb907e63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   След всичко което си казала и направила на мъжа си, той те е приел обратно? Просто не мога да го повярвам, този мъж с толкова ниско самочувствие ли е или е толкова отчаян та си мисли, че няма да си намери друга по-достойна от теб. А на теб "голямата романтичка" май ти се е паднал най-добрия избор в лицето на новия, това и заслужаваш де. И да не забравя накрая да спомена, че неговото състояние (нежеланието за секс) няма да се подобри, а напротив ще се задълбочи защото се дължи на психическа основа, а не на физическа умора и ти с директния си въпрос –"кога ще се ч-каме" си го травмирала още повече и май доста ще трябва да почакаш. Мъж съм и се чудя защо съпругът ти още те търпи, а ти май вече си разбрала, че сладките приказки и свалки нямат нищо общо с действията (секса)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8c2dda2b60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Казваш, че обичаш мъжа си, а само чакаш другия да ти свирне за секс и да го зарежеш, така ли? Не може ли просто да поговориш с човека, за който си се омъжила съвсем съзнато и да се опитате да разрешите тази "криза". Накрая да не съжеляваш, когато той разбере, че има друг и ти бие шута.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4f52372f35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не можем да дадем правилен съвет на човек, който не знае какво иска да му се случи...
M 35

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 87738bafba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От написаното си образована и интелигентна жена, но явно си и еротична натура, което пък е добра комбинация. Но също така изглеждаш и малко егоистка. И на мен ми е интересно какво би излязло от тази ситуация. Тя потвърждава само правилото, че човек трябва да се види очи в очи с другия и да спи с него, действително за да се разбере как си пасвате като двойка. А също и че запознанствата по Интернет изопачават много и не е ясно кой какъв е наяве, и какъв би бил. Как хората стигат до "Обичам те" по Интернет изобщо не ми го побира акъла. Хората са се пристрастили към Интернет запознанствата, въпреки че това е може би най-лошия начин да опознаеш някого.

Подкрепям те в това, че ако ти липсва нещо и то е от значение за тебе, би било редно да го потърсиш другаде при условие, че не можеш да го намериш там където си.

Колкото кого да избереш, аз не бих избрал нито един от двамата. Не бързай, остави нещата на самотек. Правилното в случая е, че си се изнесла. А щом си се изнесла, няма да спиш само една вечер в квартирата, а си живей в нея, нали идеята е да си дадеш разстояние за размисъл. Недей така, хем боли, хем сърби. Съветвам те да поживееш сама.
Аз не бих се събирал с втория засега. Може да се виждате от време, на време за да се опознаете по-добре. Изглежда на тебе романтика и секс ти липсват много и имат голямо значение за тебе. От написаното явно нито единият не ти ги дава. Остави си опциите отворени и не се страхувай да си търсиш трети. Междувременно можеш да оцениш това, което имаш - мъжа ти и този нов приятел и евентуално да се решиш спрямо тях. Не е речено, че трябва да си с единия от тях. Мъже на този свят колкото искаш (както и жени, де). Дай си време.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: bf975cd6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   "един от ъглите на любовния триъгълник винаги е тъп"

народна мъдрост

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker