Защо прави така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо прави така?
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3150 пъти
Здравейте и от мен! Ще споделя с вас история от моя живот, и ще се радвам на всеки който реши да изкаже мнението си или даде просто съвет.

Накратко: Имам сериозна връзка, със своите добри и лоши моменти. Връзка като всяка друга, изпълнена с любов, ревност, скандали, подозрения и несигурност. Но няма да ви занимавам с поредната история за изневяра / дай боже да не ми се налага да го правя/ или тийнейджърска несподелена любов.

Проблемът е следния / за едни проблем, за други - не/:Партньорът ми споделя почти всичко.Но не става въпрос за споделяне между нас двамата. Какво съм казала, какво съм направила, къде сме ходили, какво сме правили, кога се сърдим, кога се обичаме.....голяма част от тези неща стават обществена тайна.

Споделя с приятелите ни, били общи или не; пред близки колеги. Понякога адски се дразня. На няколко пъти се опитах да му обясня, че не е необходимо всички да научават какво се случва в нашия живот, и за това си е личен, за да си остава между нас. Така понякога се чувствам като "гола". Един вид всеки знае, къде и какво съм направила.

А и той от своя страна казва "Какво като им кажа, да не е лъжа? К'во лошо има?" Е вярно, че наистина много интимните неща не се казват/поне така си мисля/, но и дребните глупости ме дразнят.

Защо прави така? Обича ме, държи на мен, заедно сме и все пак се дразня от тази негова постъпка.


Поздрави: Тара

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 87b40ffc7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Изпълнена с... ревност, скандали, подозрения и несигурност." - страхотна връзка, няма що! Щом се съгласяваш с това, не виждам какво ти пречи да се съгласиш и с останалото - все от един дол дренки са. Чудя се как изобщо може да има толкова елементарни и незрели същества и от едната и от другата страна, ама щом ги има - нека се вземат, лика-прилика са си.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4812197e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката: Има ли взаимоотношения в които няма и капчица ревност, подозрения, несигурност и скандали??? Е, може би леки спречквания. Нима всяка връзка е само цветя и рози??? Явно Вие сте елементарно същество, щом си мислите, че всичко в живота е по " мед и масло". Колко ограничено от Ваша страна. Сигурно трябва да живееш в златна клетка и никога да не си се сблъсквал с подобни неща, за да правите такива изказвания. Или пък трябва да си голям късметлия и всичко да е безоблачно.

И в двата случая, няма да знаете чувствата, които пораждат те. Изпитвал или не, няма значение. Не съм искала съветите ви за вида на връзката си, а за държането на мъжа ми. Просто написах, че е най-обикновена връзка като всички останали. Поне като повечете.
Тези на които всичко им е идеално........"Наплюйте ме"

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 5235ad8622
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това, което прави приятелят ти, е възхитително неуважение! Отношенията ви засягат единствено и само вас двамата, а това, което правите, абсолютно не е работа на останалите! Щом не се съобразява с нежеланието ти и продължава да те дразни, значи е абсолютен, завършен, 100%-ов боклук!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 1902f5e3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бившата ми приятелка правеше същото, зарязах я, това няма оправяне. Може и да е нормално за някои, но мен ме дразнеше, просто си намерих друга, която умее да си мери приказките.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4812197e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мили хора, значи когато две - три жени, да не кажа и повече, споделят проблемите, радостите и тревогите си от личния си живот, следва да са също 100%-ви боклуци. Само че с една основна разлика: Те го правят зад гърбовете на половинките си и всеки може да си представи как се доукрасяват нещата.

Тук в тази история, според мен няма място за притеснение от страна на авторката, защото в крайна сметка тя е наясно със случващото се около нея и само факта, че тя се дразни от всичко това , не е болка за умиране. И не виждам какво лошо има да се сподели с приятелите, било то къде сте ходили и какви впечатления са оставали у вас тези неща?!

А ако авторката беше написала : "Помощ, моя мъж е темерут. Не споделя, мълчи си като риба, едвам му мъкна думите" и т.н сигурно за няко пак щеше да си меко казано боклук.

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: bbdb1a1bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Скъпа авторке, когато има ''ревност, скандали, подозрения и несигурност'' и то всички заедно в една връзка, не бих ги нарекла ''капчица'' ... по-скоро ми прилича на доста несериозни и разклатени отношения. Допълнение към цялата картинка е отношението на приятеля ти към връзката ви. Не мисля, че когато човек държи и УВАЖАВА половинката си би правил, както ти се изрази дори най-малките подробности обществено достояние, не мислиш ли?! Съгласна съм напълно с номер 3!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: bfac63a3dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва по някакъв начин да му покажеш, че това никак не ти е приятно, че те наранява и дори би разрушило връзката ви. Мисля, че ако наистина държи на теб и те обича ще се съобрази. Или поне ще опита, защото той може да е просто такъв тип човек, да обича да споделя. Но всяко нещо има своите граници. Успех! Ж.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4812197e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Написала съм " голяма част от тези неща стават обществена тайна.", а не че и най-малките подробности стават обществено достояние. Също така, че доста от интимните неща не се казват. С други думи, май всичко зависи от коя страна на масата си седнал. Защото на мен ако ми е приятно, щастлива съм и съм въодушевена от всичко случващо се, сигурно и аз ще тръгна да разказвам какви хубави неща ми се случват или какво ме огорчава. И следователно, мога да получа съвет и подкрепа. А може би моите дразнения се пораждат имено от този факт: че аз предпочитам да си го задържа в себе си и съм по-затворена!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 32e29af44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хахах, баща ми е същият. Явно твоя е или зодия Близнаци, или просто си е плямпало. За него не е проява на обида, той просто обича да споделя всичко на всеслушание, защото очевидно е щастлив с теб. Не му се сърди, защото няма да се промени, а просто свикни с това положение.
Е, аз научих баща ми да не споделя пред приятелите си с кого съм гадже сега, къде ходя вечер и прочие, но това стана с много скандали, което в една връзка няма да е добре. Примири се, че отвреме-навреме ще си "гола" пред хората, пък като го обичаш - ще потърпиш, не е болка за умиране! Успех :)

mosh

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 9627278f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Подкрепям мнението, че няма истинска връзка без ревност, подозрения и спречквания - идеалните отношения са само във филмите, а този който каже, че има идеална, безоблачна връзка - лъже или лицемерничи.
Относно проблема на авторката - мила, и моя мъж така се развинтва - обожава да споделя - кой, какво, кога, как, защо. В началото адски се дразнех - аз съм затворен човек и не обичам личните ми неща да стават публично достояние. В един момент се отказах - просто разбрах, че той е такъв - има нужда да споделя, да говори, а не е редно да го ограничавам - толерантността е основа на връзката. Можеш да му намекнеш, че е редно да премълчава прекалено личните неща, но не и да му забраниш да споделя.

 
  ...

...
преди: 14 години, 27 дни
hash: a69ff7ff11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Знаеш ли какво бих направила аз ? Направо Му казвам: "Абе, човек ако продължаваш да ме дразниш, като говориш навсякъде за личния ни живот и за недостатъците ми, направо с нашата връзка е свършено.. Съобразявай се малко с моите чувства, на тебе много ли ще ти стане хубаво ако започна да разказвам например на твоята майка за твоите недостатъци в леглото? Имай малко уважение и се дръж малко по-прилично ... Като не ти харесва нещо в мене отивай и си търси някоя ку*вичка на магистралата, която най - много ще ти изневерява ,от който и да е !"

Само казвам какво бих му казала, защото аз например не мога да гледам хората как се опитват да ме клеветят пред хората или нещо подобно, направо му тегля една ма*на и да се омита хаха. Въздържлива си, браво, но не му се оставяй толкова лесно.. Няма идеална половинка, е може и да има, но пак ще се намери някакъв недостатък .. но това е прекалено. Той не те уважава, казваш му " или влизай в пътя или хващаш гората" :Д дай му още един шанс след като поговорите и ако се оправи значи добре :) ако ли не значи е идиот и въбще не те заслужава но и номер 10 е права !
...

 
  ...
преди: 14 години, 26 дни
hash: 72217012d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И при мене е като при номер 10. С времето свикнах, а като се издъни с някои приказки, приема за верни забележките ми, съжалява...до следващия път:))))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker