И това е изневяра, нали?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И това е изневяра, нали?!
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2963 пъти
Историята е банална. История за приятелство, любов, силни чувства, лъжи, омраза и години, минали в съмнения и бягство от теб самия.

А сега същото, но по-подробно.

С него се познаваме от много години, още бяхме и двамата млади и зелени. Много ни е било забавно и хубаво винаги. Може да се каже, че сме били големи приятели, доколкото приятелството между мъж и жена е възможно. Преминахме през ужасно много периоди. Имахме и кратка връзка, после сме се виждали само за секс, после пък години не се виждахме и чувахме.

И накрая все се търсим. Намираме си телефоните, или се свързваме във фб.. и няма значение кой, кого ще потърси пръв. Разговорите започват сякаш никога не е минавало време.

С него винаги съм могла да съм открита, толкова колкото и пред себе си и това ме тегли много към странната му натура. Той е лош човек, същински боклук (и всеки път, когато му го казвам, се смеем) Толкова е странно - знам, че е боклук, знам че е нещастник, казвам му колко много не го харесвам, имам ясната представа за него. Обаче някак съм го приела, че е такъв и такъв си го обичам.

Големият ми проблем е, че съм омъжена, той също има семейство. В годините просто се разминахме. Нямам идеята, че това е ТОЙ. От много време не вярвам в Голямата любов и сродната душа. Вярвам в това, че обичта претърпява с времето едни красиви трансформации, които правят от човека до теб много повече от любим - правят го изповедник, брат, баща, съветник, дразнител - всичко. Той е вече част от теб и ти го обичаш тихо - така обичам своя съпруг и зная, че това е истинско, защото е дълбоко. Много по-различно от навик.

Но ето че другия пак се показа на хоризонта. А на мен ми е страшно хубаво да си общуваме, да се търсим. Говорим за секс и колко е бил хубав той между нас, защото той наистина беше нещо много интересно и хубаво. Но говорим сякаш ей сега утре пак ще го направим.
Подмятаме си нещо за срещи.

Срещи, които след това осуетяваме и те не се състоят. Но аз усещам че към Него в сърцето ми винаги ще има чувства. Че понякога ми липсва, а друг път имам нужда да споделя нещо само с него, защото само той би ме разбрал.

И въпреки, че фактически няма изневяра, аз се усещам като престъпница. И това много ме тормози... а не зная дори дали искам да му слагам край

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6ad57a5eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моме, що си объркваш живота?
Явно ти е скучно, запиши се на някой кръжок и си гледай семейството, да не стане играчка-плачка...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 20ae353466
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко познато. И аз имам един такъв, човек. С тази разлика обаче, че аз не се чувствам като престъпница. Имам връзка, но все още мисля за един друг. Също като теб и нашата история с него е подобна, но аз знам че този другият всъщност е ТОЙ- голямата ми любов. Просто и двамата с него знаем, че няма да сме заедно, поне не в този живот. Моят съвет е - запази своя "друг" като красив спомен, ако обичаш семейството си не го разбивай, трудно е, но пък си струва. И не му мисли по много, не правиш нищо нередно. В живота не винаги има happy end.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5d1f463a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен етикетите са излишни - дали е изневяра, или не. Просто в един момент човек трябва да реши с разума си и да следва взетото решение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 58898b2cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, мила! За мен това не е изневяра, а просто истинско приятелство.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 63775353ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Значи, ти пишеш едно, но текста казва друго. Истината, която прозира от текста е че ти си влюбена в него, не просто влюбена а безумно влюбена, той обаче не изпитва нищо към теб. Ти си му кученцето в мазето, с което от време на време се играе. Време е да осъзнаеш истината и да си гледаш семейството. Защото ако мъжът ти разбере, че мечтаеш за друг и че друг мъж те оправя от време на време, ще те изгони. Истината е че бленуваш по мъж, който очевидно е боклук и който още по очевидно не изпитва грам чувства към теб, дори като чета и секс не му се прави с теб. А това вече е тотало унижение за теб. Така, че това си е твое решение ако искаш да се унижаваш, прави го, ако искаш утре да те изрита съпруга ти, прави го, то си е твой проблем. Аз просто ти разясних, това, което и ти самата съм сигурен че си осъзнала и много добре знаеш, колкото и да се опитваш да се заблуждаваш в обратното.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4c5c4dbf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Лично според мен на този етап не е изневяра. Ще се обоснова защо смятам така. По принцип дори мисълта, желанието към някого е изневяра. Но твоят случай е по-специален. Имали сте нещо с този човек, какво точно само вие си знаете. В някаква степен тези чувства още са живи, да не говорим, че така както го описваш... някак незавършено е всичко. Може би това те мъчи. Че не сте го доизживели, разминали сте се. Това мисля аз, макар че ми е трудно да анализирам, тъй като в такава ситуация не съм изпадала.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f4b3606a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Егати дивотията.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0a73eac526
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Чудиш се дали да вземеш да кръшкаш на мъжа ти ли?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 820abe93b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Искаш го, нали? Просто ти е влязъл под кожата, а това че е "лошият" и че е "забранено" те привлича неудържимо. ;)
Според мен няма да устоишна изкушението. Не е и нужно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 01f9b2462c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Типично по женски, незнаеш какво искаш, дали те боли дали те сърби. Няма да определям дали е изневяра или не, но се постави на мястото на съпруга си за момент. Ако разбереш че той си пише и говори със старата си любов за секс определят си срещи макар и накрая да не се осъществяват, как ще се почустваш? Как ще се почустваш ако разбереш че вечер си ляга до теб но си мисли за друга, как ще се почустваш ако разбереш че не ти си му най близкият човек и споделя най интимните си тайни със друга а не с теб? Ти прецени дали е изневяра?

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 337e1cf413
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Докато не се начешеш, няма да престане да те сърби. Обаче ако го направиш, ти ще си същински боклук. Струва ли се да нараняваш съпруга си по този долен начин?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5780395c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 1
Не ми е скучно :) Ходя всъщност на кутрс по англихски език.
Да не стане играчка-плачка.... от това ме е страх, затова писах тук.

До 2
Благодаря, че сподели своята история. И за съвета.

До 3
Разбира се, че са излишни.. исках да наблегна на това, че така се чувствам, въпреки че реално нищо не правя с него.
Да следвам веднъж взетето решение... е понякога в живота това не се случва, защото ти се променяш, ситуациите се променят, фокуса и т. н.

До 4
Благодаря. Това е, но ето защо се чувствам зле, защото приятелството не се пази в тайна от половинката. Нали.. не се крия от него, за да си приказвам с моята най-добра приятелка... но се крия, че говоря с него, защото мъжът ми (понеже знае за историята ни) и доста неприятен му е. Смисъл не мога да имам нормално приятелство с него. А това криене е толкова неудобно и грозно.

До 5
Всъщност грешиш, но не бих си губила силите да се обяснявам. Това си видяла ти в текста. Аз го написах точно така, както го чувствам.

До 6
Много правилно. И аз така ги усещам нещата. Но... какво да правя оттук насетне.

До 7
Нали? :)

До 8
Не! Всъщност не искам да кръшкам (ако под това се разбира интимни срещи с друг мъж) Не искам да стигам до секс. Харесва ми всичко, както е сега. Не мога да го обясня. Играта, разговорите, леките закачки, споделянето, вълнението. Реално всъщност си давам сметка, че не искам да стигам до секс с него.
Така ми е добре, но всичко това е скрито и покрито. И не е честно да е така, не е честно към мъжа ми, към него, към жена му, към мен самата.

До 9
Искала съм го много. Сега не. Искам по-скоро всичко да остане на ниво флирт.

До 10
Да.. именно. Нали за това пиша, за ТОЗИ проблем търся съвет.

До 11
Не си струва. Аз реално и нищо не съм тръгнала да правя. Достатъчно ме убиват и ми гризат съвестта тайните ми разговори.
Даже като се засмея на някоя негова шега и ми става после гузно, защото се усещам, че е от онзи смях.. прелъстителния.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0b3de3f4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От това, което порчетох, останах с впечатлението, че номер 5 е изчерпал темата напълно... замисли се дали пък ние не виждаме в думите ти неща, които ти не осъзнаваш :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 679b15a785
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз съм съгласна с 5 и 14, сори :(

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 268f14742a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хора, които не са имали подобни отношения, няма да те разберат. Аз имах същия тип отношения много години и много добре разбирам за какво говориш. Това е един специален за теб мъж, втори такъв няма да срещнеш повече. За това и така стоят нещата - със сигурност трябва да научите нещо от цялата тази история, защото не се срещате за пръв път. Какво ще научите зависи само от вас. Аз не съм много убедена, че отново няма да се стигне до секс. Последното обаче зависи определено само то теб. Дали е изневяра - ами изневяра е, но няма смисъл да се задълбочаваш в това и да се терзаеш. Ако ти е толкова зле от това, намери сили, спри и се примири със ситуацията. Но този мъж винаги ще ти липсва, ще има свое място в сърцето ти и ще има моменти, в които ще искаш да споделиш нещо само и точно с него, защото той те разбира без думи, знае какво ще му кажеш пред да си го изрекла. Ноо - най-вероятно не е подходящ за съвместно съжителство с теб. Нещата в този живот се случват по най-добрия за нас начин. Трябва да вярваш в това.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1ff96a089b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   За да обърнеш внимание на друг мъж, за да си мислиш и бленуваш за него, нещо липсва във връзката ти. Вече не си влюбена в съпруга си, той просто не ти е интересен. Може би не ти обръща достатъчно внимание. Ти сама можеш да анализираш връзката ви и да прецениш, къде нещо се е скъсало. Проблема не е бившия приятел, проблема е в брака ти. Има липси, които запълваш с внимание от друг човек. Опитай се да съсредоточиш тези твои емоции и чувства в брака си, насочи ги към твоя мъж, прекарвай повече време с него.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4fb53bfde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Изневяра е, макар и не физическа. Недей да мислиш и да се срещаш повече с този човек, защото ще си разбиеш семейството, а с този едва ли не изкараш много. Гледай да не паднеш от два стола на земята, скъпа авторке...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker