Да я оставя ли без мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да я оставя ли без мен
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2712 пъти
Скъсах с приятелката си преди доста време, защото през последните няколко месеца от връзката изглеждаше много уморена, изгуби си усмивката, чувството за хумор като цяло не беше щастлива вече с мен.
Отдалечихме се, започна да ме целува рядко, не ме гледаше както преди, не ме прегръщаше както преди. В тези моменти се чувствах отвратително, защото я обичах ужасно много, а сякаш стоеше друга до мен.
Все си мислех, че ще си е с мен винаги въпреки това, че понякога хич не и обръщах внимание или не се държах много добре с нея на моменти. Приех я за даденост осъзнавам го.
Убеден съм, че нямаше друг на сто процента.
Само аз си бях виновен, че тя се отегчи от връзката ни и до ден днешен се питам дали постъпих правилно, дали трябваше да се боря да я спечеля?
Иска ми се да пробвам да се съберем, да разбера дали въобще иска да говори с мен, но най-важният въпрос е това удачно ли е? Или е по-добре да я оставя да си живее живота без да и напомням за миналото, защото от една страна ми се струва нахално.
Надявам се да получа някой съвет, защото на тема любов с приятели не може да се обсъжда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: db35408b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спечели си я! Обичаш я, слушай сърцето!!! Както се казва: "Go for it"!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2923dd1272
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами какво да ти кажа... Аз бях с едно момиче година и няколко месеца... Всичко беше наред, докато не ми каза нещо ужасно за себе си, скъсях я, а пък пак се събрахме и така няколко пъти и въпреки всичко тя беше съгласна да сме заедно. Аз се примирих с мисълта, тя каква е, но това тук няма значение. Тя е даже една от най-малкото сред другите, но аз си позволих да се разделим наистина, защото вече ми умряха чувствата към нея, да и правя компромиси всеки път а и на всичкото отгоре ме игнорира когато се караме, а това го мразя най-много. Ами скъсах я, търсих си друго момиче и се влюбих и се надявам всичко да е наред. Какво да ти кажа... има много момичета брат, просто е въпрос на време да си намериш подходящата :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 70d9522f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! :)
Докато четох историята ти и ми звучеше много позната, но това са си някакви мои си мисли. Както и да е.
Знаеш ли, съветите, които ще получиш тук ще са основно от два типа - остави я да продължи живота си напред, когато е трябвало да се бориш не си се борил, сега тя е продължила напред затова не и пречи или другата крайност - бори се за любовта си.
Няма правилно или грешно мнение. В случая по-важно е на първо време да разбереш дали тя иска изобщо да общува с теб. Ако не желае - всичко друго е излишно. Има обаче и още нещо. Дори да разговаря с теб, може да е просто от учтивост, а не, защото още има чувства към теб.
Сам го казваш, минало е не малко време, нормално е да е охладняла. Но пък ти със сигурност си имал чисти чувства към нея, щом си решил да прекратиш връзката само, защото тя не се е чувствала добре с теб.

Каквото и да решиш ти пожелавам успех. Дори и да не се получи, не се разстройвай. Просто приеми нещата такива каквито са и продължи напред. Ако ли пък и тя още има чувства към теб и решите да опитате отново, този път се опитайте и двамата да бъдете търпеливи и да градите всичко от начало.
Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3a4450f495
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 е напълно прав. Ти доста често пускаш теми за това момиче. Беше писал, че сте се разделили. В крайна сметка от толкова изписани теми за връзката ви останах с впечатлението, че тя често се оплаква, не е достатъчно грамотна и ти се срамуваш от това, също я съжаляваш и обвиняваш за минали връзки. Имаше и разни ужасии за брат й. Според мен спри да се самоизмъчваш, както и нас да четем вашите драми. След като не си бил щастлив с нея защо ровиш и какво пак искаш не мога да разбера. Искала пръстен, ти не виждаш общо бъдеще уж, а сега хоп нова тема.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0263d84e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много тъпо си постъпил като си скъсал с нея. Момичето ясно ти е показало с действията си, че ти е обидено от отношението ти към нея. А ти вместо да се промениш и да кажеш поне едно извинявай и да дадеш поне едно обяснение за действията си, си я зарязал. На момичето със сигурност му е в пъти по-гадно от автора, защото автора й е дал изключително грешнен сигнал, че не я обича вече. За пореден път се убеждавам в това, че мъжете не умеят да разчитат правилно сигналите на жените и правят много малоумни, дори фатални грешки след това... ТРЯБВА ситуацията да се изясни с разговори, защото в момента и двете страни не сте наясно точно какво стана с вас.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bbeac2f788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм автора и искам да кажа на номер 4, че за първи път пиша тук и приятелката ми никога не е искала пръстен и няма брат. Но благодаря на всички за мненията.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1ab21a7d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Голям нарцис си бе! Да я оставя ли без мен - това звучи прекалено високомерно. Не те целува, уморена била, не ти обръщала внимание. Егати егоиста! Иди бачкай яко и и подари една почивка щом е уморена, бъди загрижен за нея щом искаш и тя да отвръща със същото!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5b67338983
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Как ще е нахално! Трябва да пробваш, разбира се!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6c85d914cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Понеже съм отчаяна романтичка и вярвам в истинската любов и втория шанс, ще ти кажа, разбира се, да се бориш за нея! Ти си я обичал, продължаваш да изпитваш чувства към нея, по-добра причина от това няма. При някои двойки се получава от втория път, аз лично познавам такива. Трябва само да си сигурен, че ти самият го искаш. Ако е така- действаш. Първо, трябва да опипаш почвата и да разбереш какво е нейното отношение по въпроса. Ако те допусне до себе си отново и ти даде знак, че иска да пробвате- чудесно, но не бързай и не пришпорвай нещата. Нищо не губиш, ако пробваш! В случай, че не се получи, поне ще си знаеш, че си направил всичко по силите си, за да възстановиш връзката. Какъвто и да е резултатът, хората са казали: "Всяко зло за добро! ", вярвай, че е така и давай напред.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f21d47328f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако наистина я обичаш, опитай да я спечелиш отново. Но не забравяй, че любовта не е еднократен акт, по скоро прилича на подхвърляне на топката. Ти даваш любов и очакваш да получиш любов. Тя ти дава любов и очаква да получи любов. Разбираш ли, ти си искал само да получаваш, а нищо не си давал, затова тя е била толкова тъжна. Опитай се да показваш повече чувствата си, ако наистина ги има. Никой не може да чете затворена книга.
Ако наистина я обичаш, бори се за нея. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker